War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ez a patch egész jó lett leszámítva, hogy emeltek jópár gép javítási költségén (HB-ben B-17 javítási költségem 77k lett!) meg az irányítás HB ben kicsit bugos viszont jól lehet xp-t farmolni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
IP: ikon.org.hu PW: bableves123 (WarThunder szoba legfelul)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egyébként régóta olvasgatom a fórumot és a zárt béta óta játszogatok a játékkal. Egyszer én is szivesen becsatlakoznék hozzátok játszani ha nem bánjátok.
[/url][/img]
csak 1 gigával nagyobb mint az update, a sebességérõl nem tudok nyilatkozni mert most már ezt a 900 megát megvárom ha beledöglök is xD
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont hivatalos fórumon nagy a sírás a megemelt javítási költségek miatt.
Patcher meg baromi lassú úgyhogy ahogy tudod kezd el letölteni.
-Tutorial kuldetesek belepesnel (3x70 Golden Eagles)
-Jopar repulonel megnovekedett a javitasi koltseg
-Angol T0 jott 2-2uj kis repulo
-Nemet T2-3-4 uj repulo 20as gun...viszont marha lassuk
-Friends, chat resze elerheto (szakasz reszet me'g nem talaltam)
-Grafika talan annyi sotetebb kontraszt es fenyesebb a gep
-Premium gepek amiket a nemzet szintjetol tudsz hasznalni
(Ezt igazabol nem ertem, azthittem pilot level szinthez nezik prem repulok) Lehet rosszul nezem akkor most.
USA: A-26C-45 (Rank16)
German: Fw 190 D-13 (Rank14)
Soviet: P2-2-205 (Rank8), Tu-2 (Rank9)
British: Typhoon Mk.1b (Rank10)
(Nekem eddig csak Tu-2 volt, amit 3as rankal anno bethettem..erdekes)
Most igy gyors ranezesre ennyi csataba mar nincs erom bemenni. Ha valamit elneztem sry azt varom a ti eszreveteleiteket is. 😊
Levagott nemreg es most kezdte el szedni. 5,6 giga, csak valtozo sebeseggel szedi 1x 2orat ir 1x 5ot. :/ 3ig maradok (tov nem mert 6kor keles) ha addig leszedi beszamolok amit talalok benne. 😉
@Pluskast: Ok, akkor valszeg minden gépnek mások a bónusz opciói. Én eddig csak erõsebb motorral és polírozott géptörzset láttam, ezért hittem azt h csak ez van.
Én nem szeretem az árkád stílust, szeretem ha van egy kis története a dolognak, van fel-leszállás, és tényleg csak 1x halhatsz meg 😊
Tényleg, az MM-et hogy fogják behozni? Elõre ki kell választanod, h melyik géppel akarsz menni? Vagy az elõre megadott tier-limitbe esõ gépek közül bármelyiket viheted?
Az oroszok golyóállóságáról én is tudnék mesélni, mikor 30 percnél kezd visszaszámolni, és 10mp alatt kifolyik minden 😊 Hiába, nem ismerték még anno az öntömítõ üzemanyagtartályt.
Arcade-ban kb. 15-20 perc alatt olyan 20k-s körök jönnek össze. Historical még mindig nem éri meg sajna. Pedig szerintem jobb lenne ha ott nagyobb szorzó lenne elvégre a nehézség is nagyobb.
Én most húztam egy csomót az F4-esen (végre megvan az Expert), meg a Tu2-essel kihúztam még egy tapasztalt lövészt, így sokat csökkent a malusz a célzásukon. Végre kitapasztalam, hogy melyik gépel mi a taktika a Historical-os pályán. Jól lehet ott is keresni, nem ritka a 10K feletti Xp.
Bár úgy néztem, hogy itt is van valami sucker faktor mint a WoT-ban, mert volt egy 10 körös vesztési sorozatom. A végén meg behoztam egy 10K-t az F4-essel.
Britt a'g jon be nekem nagyon. Viszont csak Tier 10-ig tervezem.
Nemet nemrossz nagyobb Bf109esek megszerzeset tervezem majd.
Usa egyenlore nem erdekel. Japoknal meg majd csak T3-on a H6K4.
Oroszon van valaki T11 gepe vagy felett? Mert a Yak-okkal nem vagyok megelegedve. Az osszes tobbi is ilyen Fuel lake szitu? 😮
Eddigi orosz repuloim iszonyat sokszor kapnak Fuel lake. Mig a Britnel sokszor eltalalnak kiirja, hogy Fuel lake egy pillanatra es eltunik. (:
érdekes 😊
Amúgy sztem a fékezés sincs jól bekalibrálva még, mert marha lassan csökken a sebesség fékezéssel. Il2-höz képest legalábbis.