War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuentinT
Elegendõ xp-t kell szerezned a gépen, éppen úgy, mint az erõsebb motor felszereléséhez. Ha elsõre nem is látszik, de a fegyverzeti konfigurálások alatt ott vannak azok is, csak "tekerd" lejjebb a listát.

Jó pár gépnél van, hogy az extra fegyverzetet csak akkor tudom megvenni ha meg van a szükséges pilon.
Hogyan tudom ezt/ezeket kifejleszteni vagy megvenni?
Ok köszönöm.
Nincs jelentõsége, a repteret bármikor el tudod foglalni, csak lent kell lennie a futómûnek elég ideig hozzá. A földi egységek csak célnak vannak.

QuentinT
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy amint a földi egységek elérnek egy elfoglalható stratégiai pontot (repteret) és az éppen az övék, akkor onnantól addig nem lehet tõlük elvenni, míg azok az egységek ott tartózkodnak. Gyakorlatilag hiába szálltam le a reptéren, addig nem tudtam azt "átszínezni", amíg ki nem lõttük õket.

Sziasztok! Hogy lehet a játékban zónát foglalni? Az elfoglalt zónát közelítõ ellenséges földi csapatok kilövése stratégiailag fontos vagy csak annyi a szerepe, hogy xp-t s kreditet lehet érte kapni? Köszönöm, üdv
Gyakorló repülésnél nekem is csinált ilyet amúgy.... lött kb 2 másodpercig, aztán semmi. Nem volt semmiféle üzenet, a puska se ragadt be.
Biztos elaludt a lövész.

ennyire hülye nem vagyok.... konkrétan semerre se akart lõni az ágyú, pedig még egyszer se lett elsütve...
Hát azt a 400 szintet nem tudom mikor fogom beletolni a gépembe, pláne hogy már az Expert-nél megvan az Xp fele ami után csak ötödét kapjuk..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

V43 1105
Van egy holttere a géppuskának.. meglepõ, mi ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

QuentinT
Amennyiben valaki már kihúzta mondjuk "ACE" minõsítésre a legénységet, akkor bizony elég pontosan lõnek a lövészek. Egy alacsony szintû, és ennek megfelelõen gyenge vadászt pedig nem mutatvány lelõni nekik. Egyébként a hivatalos oldal fóruma alapján, pont, hogy gyengítve lett a lövészek AI-ja.

A faroklövészek tüzelési zónáján kívülrõl kell támadni õket, ha van, rakétával, ha nincs, a hajtómûvekre célozva. De igen, F6 gombal bepattanunk hátra, és Y-al benagyítva mi magunk lövöldözünk, míg a gépet vízszintesben tartja a rendszer. Hja, az Arcade mód elõnyei. 😄

mikor irányíthatom? amikor nem alszik? menjen a francba az egész, a hátsó lövész az nagyon ritkán lõ , ha én akarom :S
Ezek szerint nem volt érthetõ a kérdés: tisztában vagyok vele hogy player is irányithatja a lövészt - de az AI is lõhet nem? Mert gyanítom hogy amikor zigzaggol a bomber, akkor a player vezet és az AI lödöz rám hátrafelé, és eléggé OPnak tûnik hogy mindíg leszed 😊

Én benne vagyok😊

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Torzonborz
Te is irányíthatod a lövészt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem játszottad végig a tutorial részét a játéknak?

Torzonborz
"Ez egy arcad game"

ööö mondjuk úgy hogy van a játéknak acrade része.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én az utóbbi idõben azon csodálkoztam amikor historical-on volt orosz oldal, hogy ha felszálláskor nem volt 2-3 crash egybõl..
összeütközni nem lehet a pályán egymással ezt tudnotok kell, simán szellem módban átmentek egymáson
viszont ahogy felhúzzák a gépet már fordulnak is bele a földbe amihez azért kell érzék 😄

és ebbõl tényleg csatánként 2-3 mindig volt orosz oldalon..xD
Az a clan mint mondtam komoly, realisztikus szimulátorral játszó emberek csoportja akik nagyon komolyan csinálják azt amit csinálnak. Meg merem kockáztatni, hogy némelyikük otthon valódi házilag épített cocpitban ücsörögve játszik és minden gond nélkül el tudna vezetni egy igazi bf 109-est.
Ez egy arcad game. Én nem a Magyar Királyi Honvéd Légierõ 101. "Puma" Virtuális Vadászosztály-t akarom itt lemásolni hanem jó lenne egy közösség aki német vonalon lévõ gépekkel játszik és csapatban repülve lenne belekóstolna abba kicsit, hogy milyen izgalmas is volt amikor Magyarok bf-109 es gépekkel harcoltak a levegõben. Ennyi nem több. Mivel a 101.-es puma század létezõ és híres vadászrepülõ század volt van rá esély hogy a készítõk talán csinálnak puma címeres skineket. Gondolom lesz erre igény más nemzetek más létezõ repülõgép századai esetében is
Amúgy a bombázókon a faroklövész az magától ennyire OP, vagy a playerek lõnek olyankor és az AI vezeti a gépet?

Mert catalinára rá se merek menni T1-T2 géppel, egyszerûen hiába sebzem mint az ökör, a faroklövész seperc alatt lekaszál....

Na igen, az összeütközés több mint gyakori ebben a játékban, ha a közönség szépen csordogál majd át a wotból ide, akkor lehet hogy Gaijinéknak ezen vmit változtatni kell 😄

ÁÁhhhááá😊

Értem már köszönöm a gyors válaszokat...

NEm, de ha megnézed a "Research"-ben a jobb oldali oszlopot, ott vannak prémium gépek, amik más nemzetektõl vannak. Történelmileg mondjuk úgy: zsákmányolt gépként.

Szal ha ráköltött 700 Golden Eagle-t akkor mehet P-40 géppel az oroszoknál lazán.

QuentinT
Az orosz ágon van prémium gépként P-40. Csupán ennyi történt.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem...nem most kezdtem el a játékkal játszani,de ilyet még nem láttam mi az elöbb történt velem,egy srácot kiszedtem egy P-40böl,erre bosszúbol nekem jött egy Il-2 sel😊,mi tuni vélik 2 külön nemzet,s egy játékon belül történt...Szóval a kérdés lehet több nemzetiségböl is kiválogatni a gépeket egy csatára??S ha igen akkor hogy a búsba???

Akkor jön a "buzi GAjin, rohadt dev-ek, sz@r az egész, dobom ki a pics@ba" duma, pedig a player a hülye <#nyes>

Úgy kell menni vele hogy a lehetõ legnehezebben tudjanak leszedni. Tehát 4-5000 méter alá tilos menni vele.

Sok vakegér repked 100 méteres magasságban a H6K/Catalina/B-17 bombázójûval, aztán amikor egy perc alatt kicsapják, és 15 ezer a javítás, hamar észhez térnek.

Epherandes
Itt írták, hogy mennyire hülyék azok az emberek, akik csapattársként seggbelövik. Na akkor én mit szóljak, ha lövöm az ellenfél vadászát hátulról, majd megérkezik egy "jó tehetségû", és mit csinál? Persze hogy belémjön oldalról (persze csapattársról beszélek), mert miért is ne? Ez nekem már közel felér a WoT játékosokhoz kb...
Hát jah, a repair elég magas. Volt az 18K is, csak levitték 😊

A H6K-val úgy megyek, hogy elsõ körben valami kis vadásszal, aztán második körben viszem be, mikor az elfogók elfogynak vagy lemennek alacsonyra. 4K-ra megemelkedek vele, aztán hawaii, oda nem jutnak fel, vagy ha igen bénán repülnek mert ritka nekik a levegõ és a 20mm szaggat rendesen 😊

QuentinT
Ha a repülõgépeid elõtti automatikus javítás (csavarkulcs) ikonról leveszed a jelölést, akkor ingyen is megcsinálják és nem kell érte akkora összeget kifizetni. Igaz, az alapszintû legénységgel úgy nagyjából 7 nap alatt lesznek kész vele 😊

ja most vettem a lagg3-ast.... rekord 7 gép. most leszedtem vele 2 beauford-ot vagy mit,szal bombázót , egyedül 😉
flashpointer
Aha, az akar lenni, így elég érdekes mert vagy csak oylan repcsikkel mész amilyen a legerõsebb, vagy ha másikakat is tartasz mellette->szívás, nem tudsz vele repülni csak nagyok közt.

öö megvettem a h6k4-et javaslatra, és szuper meg minden, de csak utólag láttam hogy 14k a repair O_o

Emancipate yourself from mental slavement!

Jah, a LAGG3-nak nagyobb kaliberû és erõsebb gépágyúja van. Abból egy rövid találat aztán sanyi. A ratában (i-16) meg ugye 7mm-esek vannak.

Azért azt ne feledjétek el, hogy ez még csak a BÉTA állapot, sokat kell még reszelniük rajta.

Egy-két peccsel ezelõtt pl elérték, hogy a hátsó lövészek elaludjanak repülés közben, és csak akkor lõjenek ha megriadnak a 100m-en belül kerülõ ellenséges gép motorzajára vagy gépágyúdörgésére 😊)

Lesz ám anyázás tuti. Már most nem megy a kis csapatnak a Domination. Talán eddig kettõt nyertem a sokból. Ellenfél foglal két repteret, a többség pedig a totál semleges terület felett harcolgat és nem is szándékozik foglalni. Jó lesz ez.
Nekem egyelõre a Lagg-okkal van bajom. Tõlük egy sorozat és heló van. Pedig csak egy szinttel vagyok alattuk az I-16-tal.
Nono, ez is attól függ hogy éppen hány óra van - lásd akiket tegnap este a noobrepülõkben begvágott a rendszer spitfirera vadászni 😄

Értem én, van magyarázat hogy kevés volt az ember (3-4K) és csuklott a MM, de magyarázkodni az a másik cég is tud

(olálá, pont a túl hosszú várakozással indokolták azt hogy miért nem lehet pl artit limitálni, itt meg a túl hosszú várakozás miatt repülsz be a lolrepcsikkel a világháború ászai közé. 1:1)

Csoportmax: ez gondolom azt a 3 csoportot akarja jelenteni, amiket mutat indításkor a rendszer (csak még nincs implementálva hogy választhass).

Nem is arról van szó, de illene nekik szólni, a nevükre engedélyt kérni, mivel az õ szép remonéjukat építed/rombolod a játékbeli viselkedéssel 😊

Amolyan copyright már a Puma név a virtuális repülésben.

még jó hogy ez nem az a játék...
Az a puma század nem ezzel a játékkal játszik és nem is fog szerintem. Az a game, full realistic simulátor. Nincs külsõ nézet, földrõl kell fellszálnod betartva a rendes protokollt és nem utolsó sorban nem tudsz olyan manõvereket csinálni mint itt mert secperc alatt lezuhasz. Az itt röpködõ emberek zöme azzal a játékkal repülni sem tudna nem hogy légiharcolni.
algida. szívembõl szóltál !
flashpointer
De it legalább ha csupa csoportmaxos (pl4-s) gépet viszel csatába akkor nicns az hogy lelõ a sokkalnagyobb, míg wotban akármivel mész ami nem t10 10bõl 8x szopóág

Emancipate yourself from mental slavement!

Hát, mivel most még új a játék és szeretjük (meg a WOTban se vagyok az a síros fajta a játék miatt), most nem kezdek el arról beszélni, hogy OP repülõgépemmel rárepülök valamire, és a LEGELSÕ találat amit kapok pont a motort viszi el...

...lezuhanás, 3 perc nyaralás amíg megint a célterületre jutok...

Szóval, ha már randomság hogy mikor mi lesz kritikus, azért itt a WTben is lehet anyázni rendesen. Aztán azt meg ne magyarázza be nekem senki, hogy ez is azon múlik hogy hova céloz az ember, mert ebben a játékban aztán légiharcban nem lehet kilõni csak úgy azt amit szeretnénk. Bombázón még esetleg, de vadászgépen soha.

Szóval van itt is kockadobálás rendesen, van hogy 6-8 találattal se végzek egy ellennel (csak kapom a 6-8 XPket), máskor meg az elsõ lövéssel végzek vele.

Elmúlik az újdonság varázsa, lesz itt is szidkozódás a noob/afk csapattársak, gyökér matchmaker, OP orosz/német/amerikai/japán repülõk miatt 😄

Itt is megjelent a WoT-ból ismert szopóágas MM? <#nyes>

Torzonborz
lepattantak az ellenfél fékezõlapjáról a skulók ?<#eplus2>

Nem árt ha van pár géped minden vonalon.Kicsit megismeri az ember és alacsony szinten még olcsók is.( hogy emelkedik,fordul,hol a lövèsz holttere..stb)
Ill. ha HB ban orosz -japàn buli van nem mehetsz be màs géppel. ( kivéve prém gépek)
mit akarsz elébb leszedtél 😊
Jut eszembe, mikor lehet majd szidni a Gaijin Entertainmentet, hogy manipulálnak mert ma 8-ból 8 csatában vesztettem? 😊

Puma század már van, errõl azért õket is illene megkérdezni 😊

az oroszt is nyomom,csak én úgy vagyok vele,hogy jobban szeretek egyet fejleszteni, idõ és pénz spórlás végett, de gondolom ez érthetõ,csak amíg nem tudom,hogy melyika legideálisabb addig nem tudok dönteni, de már nagyon sokan mondták,hogy orosz az jobb jelenleg, szóval szerintem végleg áttérek rá.

a SU vonalon mennyire érdemes elindulni? most vettem meg a lAGG-ot kiv vagyok mit tud.