War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudom ezt/ezeket kifejleszteni vagy megvenni?
Biztos elaludt a lövész.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ööö mondjuk úgy hogy van a játéknak acrade része.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
összeütközni nem lehet a pályán egymással ezt tudnotok kell, simán szellem módban átmentek egymáson
viszont ahogy felhúzzák a gépet már fordulnak is bele a földbe amihez azért kell érzék 😄
és ebbõl tényleg csatánként 2-3 mindig volt orosz oldalon..xD
Ez egy arcad game. Én nem a Magyar Királyi Honvéd Légierõ 101. "Puma" Virtuális Vadászosztály-t akarom itt lemásolni hanem jó lenne egy közösség aki német vonalon lévõ gépekkel játszik és csapatban repülve lenne belekóstolna abba kicsit, hogy milyen izgalmas is volt amikor Magyarok bf-109 es gépekkel harcoltak a levegõben. Ennyi nem több. Mivel a 101.-es puma század létezõ és híres vadászrepülõ század volt van rá esély hogy a készítõk talán csinálnak puma címeres skineket. Gondolom lesz erre igény más nemzetek más létezõ repülõgép századai esetében is
Mert catalinára rá se merek menni T1-T2 géppel, egyszerûen hiába sebzem mint az ökör, a faroklövész seperc alatt lekaszál....
Értem már köszönöm a gyors válaszokat...
Szal ha ráköltött 700 Golden Eagle-t akkor mehet P-40 géppel az oroszoknál lazán.
Lenne egy kérdésem...nem most kezdtem el a játékkal játszani,de ilyet még nem láttam mi az elöbb történt velem,egy srácot kiszedtem egy P-40böl,erre bosszúbol nekem jött egy Il-2 sel😊,mi tuni vélik 2 külön nemzet,s egy játékon belül történt...Szóval a kérdés lehet több nemzetiségböl is kiválogatni a gépeket egy csatára??S ha igen akkor hogy a búsba???
Sok vakegér repked 100 méteres magasságban a H6K/Catalina/B-17 bombázójûval, aztán amikor egy perc alatt kicsapják, és 15 ezer a javítás, hamar észhez térnek.
A H6K-val úgy megyek, hogy elsõ körben valami kis vadásszal, aztán második körben viszem be, mikor az elfogók elfogynak vagy lemennek alacsonyra. 4K-ra megemelkedek vele, aztán hawaii, oda nem jutnak fel, vagy ha igen bénán repülnek mert ritka nekik a levegõ és a 20mm szaggat rendesen 😊
öö megvettem a h6k4-et javaslatra, és szuper meg minden, de csak utólag láttam hogy 14k a repair O_o
Emancipate yourself from mental slavement!
Egy-két peccsel ezelõtt pl elérték, hogy a hátsó lövészek elaludjanak repülés közben, és csak akkor lõjenek ha megriadnak a 100m-en belül kerülõ ellenséges gép motorzajára vagy gépágyúdörgésére 😊)
Nekem egyelõre a Lagg-okkal van bajom. Tõlük egy sorozat és heló van. Pedig csak egy szinttel vagyok alattuk az I-16-tal.
Értem én, van magyarázat hogy kevés volt az ember (3-4K) és csuklott a MM, de magyarázkodni az a másik cég is tud
(olálá, pont a túl hosszú várakozással indokolták azt hogy miért nem lehet pl artit limitálni, itt meg a túl hosszú várakozás miatt repülsz be a lolrepcsikkel a világháború ászai közé. 1:1)
Csoportmax: ez gondolom azt a 3 csoportot akarja jelenteni, amiket mutat indításkor a rendszer (csak még nincs implementálva hogy választhass).
Amolyan copyright már a Puma név a virtuális repülésben.
Emancipate yourself from mental slavement!
...lezuhanás, 3 perc nyaralás amíg megint a célterületre jutok...
Szóval, ha már randomság hogy mikor mi lesz kritikus, azért itt a WTben is lehet anyázni rendesen. Aztán azt meg ne magyarázza be nekem senki, hogy ez is azon múlik hogy hova céloz az ember, mert ebben a játékban aztán légiharcban nem lehet kilõni csak úgy azt amit szeretnénk. Bombázón még esetleg, de vadászgépen soha.
Szóval van itt is kockadobálás rendesen, van hogy 6-8 találattal se végzek egy ellennel (csak kapom a 6-8 XPket), máskor meg az elsõ lövéssel végzek vele.
Elmúlik az újdonság varázsa, lesz itt is szidkozódás a noob/afk csapattársak, gyökér matchmaker, OP orosz/német/amerikai/japán repülõk miatt 😄
Ill. ha HB ban orosz -japàn buli van nem mehetsz be màs géppel. ( kivéve prém gépek)
a SU vonalon mennyire érdemes elindulni? most vettem meg a lAGG-ot kiv vagyok mit tud.