War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KEvésbé cizelláltan egy példa:
A 2 lövészes 410-esemben (a 2 lövész önmagában érdekes, de hagyjuk) a jelenlegi állás szerint van 10 pontom a Fire precision-ra, de -5 pontos levonást kapok rá mert csak 1 képzett lövészem van, szóval a 10 pontból csak 5 érvényesül.
Ha kiképeznék még egy lövészt akkor már meglenne 10 pontom.
Ez amúgy arányosan megy, szal ha a 2-bõl csak 1 képzett akkor 50% a levonás, ha pl a H6K-ban az 5-bõl 1 képzett akkor 20%-át kapod csak meg annak amit ráraksz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bombereknél a lövészekre érdemes (ha több lövész van akkor természetesen a lövészek számára is kell tenni): Fire accuracy, Fire precision.
A Ground service-nél a Repair rankra (mindig legyen akkora mint a géped tier-je, akkor gyorsabban javítják a garázsban ingyen), a repair speed-re, ha sok Arcade-ot nyomatsz ahol újrafegyverzés is kell pl bombernél akkor Reload speed-re is tegyél sokat.
Érdemes amúgy mindenre tenni ami kevésbe kerül, mert ha a gépedet Expert-re teszed, akkor minden lényeges elemre kapsz +30-at.
mekkora egy b.lfasz vakegér vagyok...

Bgabor, megpróbállak megtalálni a játékban chaten. Ugye ott is ez a neved?
Jó sok xp ha kiszeded, de 500-asnál kisebb bombával ne próbálkozz. Legjobb rá a japán 1t amit a H6K-ból eresztesz a fejére 😊
Aztán még grindeltek egy kicsit közösen..
Amúgy nekem nagyon is tetszik, jól eltalált játék. Jelenlegi irányban haladva elég nagy tábora lesz, ami kell is ide. Ebben teljesen egyetértek veletek.
Az is igaz, amit Torzonborz írt. Kiráz a hideg, mikor a levegõben ki-, bekapcsolják a motorokat.
A WT valahol a félúton lehet a két szélsõség között. Az meg egyéni ízlés szerint dõl el, hogy hol húzódik meg a határ árkád és szim között.
Ezért is volt fasság részemrõl elkezdeni ezt a vitát, mert ízlés nem vita tárgya.
A játékot csak netinstall-n keresztül lehet telepíteni, v. van más módja is?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én is sokat toltam az FSX-et meg a Lock on/DCS részeket, de ez egész más.
Annó a Black Sharkban mekkora teljesítmény volt már csak beindítani is a helikoptert. Más világ, na.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
elsõ helyen a lagg-om
második helyen : i-16 type 18
harmadikon meg : su2 m82
csak az a bajom,hogy a su2 m82 az már t4-es, és ettõl lehet magasabb szinte dob be :S szerintetek?
7 perc körül Tom üzemanyag helyett víz hõmérsékletet akart mondani.
Itt a mûszereket mutatja be.
Itt pedig az iskolakört teljesíti.
Linkelhetném a jóval bonyolultabb gépek beindítását, de azokhoz nincsen magyar kommentár.
Vagy itt van még a DCS P51-es része is.
mondjuk a bombázósdi nekem se megy, meg nem is kedvelem.
az attackerrel miért kell alacsonyan szálni? az célkereszt miatt, ami 500 méteren aktiválódik ?én vadászgépeset szoktam vele játszani, vagyis inkább úgy mondanám,hogy az erõs MG miatt vadászokra lövök vele, bombázni meg csak ha pont arra szállok
De te tudod.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
TS adatai: Adress: pointer4.dyndns.org
Pass: kobasz
és késõ este leszek.
ÜDV...
<#wow1>#wow1>
30-as fordulással, 10-es emelkedéssel és négy meggymagköpködõvel?
Hát maximum akkor ha egy félkarú ember vezeti a Yakot. Noobokat amúgy is fel lehet ismerni arról hogy vadászgépeset játszanak az alacsonytámadó attackerjükkel (itt most nem a Me-410/P-47 kategóriájú attacakerekrõl van szó, hanem a Su-2/IL-2 jellegûekrõl). Nem szoktak sokáig élni az ilyenek.

Na ennyire OP-k az amcsi gépek...16-ból 13mat P-40nel szedtem le,a többit F4F-3 sal...
Nem kedvelem a SU ágat, de a 4. szintû lazán harcba áll mondjuk egy Yak-al. Most vesztettünk egy csatát, mert SU-k kb. 4-5 db a végén lebombázták a hajókat.
tény és való,hogy sokszor érdekes módon azzal lõttem le a legtöbb gépet, pedig utálom, valószínûleg csak mázli volt 😊
A realisztikus csatákat próbáltad már? Több ez a játék, hogy egy ilyen arcade címkével elintézzük 😊