War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ne mocskoskodjunk, 2 nap alatt azért összejött itt 2-300 poszt, nem mindenki olvas vissza ennyit 😊

Egy Sima "Nem lesz" is elég lett volna 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Kösz a gyors válaszokat 😉

A-1/U2

Nincs két napja hogy belinkeltem a hivatalos oldal FAQ-jából, hogy nem terveznek több wipeot. Akarod hogy újra belinkeljem? lol

Belkar: Állításuk szerint nem lesz több nullázás.

QuentinT
Tegnap, vagy tegnapelõtt már volt róla szó, hogy a hivatalos hozzáállás szerint (legalábbis a játék oldalának fórumára tudok hivatkozni) már nem lesz wipe.

még régebben azt olvastam ,hogy igen. Így lenne korrekt az újakkal szemben. Amit meg addig ráköltesz prémre stb. azt visszakapod.( már golden eagles-ben)
Azt már lehet tudni hogy béta végén le fogják-e nullázni az elért eredményeket?

Szép 😊 . Melyik típusa?
A / jel kimaradt, de akkor is jó 😊

Egy jó kör 410-essel 😊

[/spoiler]

Nekem eddig a rekordom 11 kicsapott földi célpont volt egyetlen bombával, egy 1000 kilós japán bombával történt a Pearl Harbour-os pályán, ahol sûrûn állnak a célpontok, és így a legkönnyebb egy bombával sokat agyoncsapni. 😄

Amúgy AR-2õt 3db 500-as lesz a fejlesztés végén.

Csináld úgy, hogy az egyes hangár helyekre különbözõ gépeket teszel. Pl nekem az 1. helyen vadász van, a 2. bomber, a harmadik egy nehéz vadász.

Ennek megfelelõen állítsd majd rendszerbe a késõbbi gépeidet, és ennek megfelelõen adogasd a crew points-t.

igen. felesleges.
Szóval akkor azt jól értem hogy vadászoknál a lövészeket fejleszteni felesleges?

tutorialt csináld meg azért 😊 megéri, + golden eagle is jár érte
Szerintem egér+bill kombóval messze jobb mint joystickkal. Nagyon sokat dob a célzás egyszerûségén.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ma kipróbáltam az 1X 500 kilósat és a 2X 250 eset. tényleg durvát üt az 500 ha potosan betalál és épp nem próbál egy fighter hátulról megerõszakolni közben.. 😄 már alig várom az AR-2t hogy 2X 500 legyen
250 kiló alatt nem bomba a bomba ebben a játékban.

Köszi a gyors válaszokat
Juhasz, én nem találom a játékot itt 😊
bõven.. és tényleg jó egérrel + billel. bár nekem nincs is más 😊
Szerintem lazán elfut. Elég kicsi a gépigénye a látványhoz képest.

Égér+bill kombóval élvezhetõ csak a játék, legalább is nekem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

QuentinT
A javításhoz: alapból be van állítva az automatikus javítás, illetve a reserve gépeket nem kell javítani. E mellé jön még az is, hogy a gépeiden van 10 db ingyen javítás. Elõször ezeket használja el a program, és azután kerül pénzbe. A fizetõs részt tudod kiváltani idõvel, és minél jobb a legénységed javítási sebesség (repair speed) képessége, annál gyorsabban lesznek készen. Ez viszont csak akkor mûködik, ha a javítás szintje (reapir rank) eléri a gép szintjét. Tehát, ha nem reserve géppel mész, és elfogyott az ingyenes javítás, akkor fizetni kell érte. Ezt automatikusan megteszi a program, és így azonnal mehetsz a következõ csatába, hacsak te magad át nem állítod a dolgot. (a repülõgépek sorának elején a csavarkulcs ikon melletti kijelöléssel/kijelölés elvétésével tudod megváltoztatni)

Hello!

Most találtam a játékot, és lenne 2 kérdésem.
Az egyik az, hogy ilyen gépen elfut-e a játék:
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz
Videókártya: ATI Radeon HD 4650
Alaplap: Intel Pentium III Xeon, 3533 MHz (6 x 589)
2 GB memória.
A másik, hogy egér+billentyûzet irányítással élvezhetõ-e a játék?
tényleg kéne egy FAQ, én se értek még pár dolgot. 😛 ezt a repairt vki elmagyarázhatná h mûködik. ha a crew skillnél nyomok rá, akkor ez csak arra vonatkozik hogyha csata közben leszállok javíttatni? mert pl ha kilövik mind3 gépem, és még megy a csata, kiépek, instant tudok menni a köv csatába.
Értem.Köszi a válaszokat.

Minél nagyobb annál jobb. Az 50 kg-s bombák nem sokat érnek, hiába van sok belõle. A 250-es többet sebez nagyobb területen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

8*250.

Az 50kg-ossal max ijesztegetni lehet..

Köszi az infót.És aki szokott bombázni,attól kérdezem.32*50 kilós vagy 8*250 kilós inkább?

Én joyt használok arcadeban is. (tudom,tudom 😊 ) Lehet vele boldogulni...igaz néha sírni tudnék..de hát ez a kihívás 😊
Van egy "Controls Setup Wizard" gomb mikor rányoms a Controls-ra, azt keresd meg, utána nyomathatod 😊

no para:
- controls menüben bal alul van egy Controls Setup Wizard gomb, megnyomod, és beadja ugyanazt, amierõl te beszéltél
- amúgy is mindenki egeres irányítást(shooter) használ, mert sokkal hatékonyabb repülni úgy (legalábbis arcade csatákban)

Sziasztok féltetem a játékot viszont az elsõ belépésnél elbasztam, hogy a keyboard+mouse irányításra mentem a joystick helyett (azt gondoltam majd az optionsban belehet állítani mivel akarok irányítani és elõször csak a menürendszert akartam megismerni mert a joy sem volt még csatlakoztatva) De most meg már ugye nem dobja föl ezt az opciot és a control beálításban meg nem találom hol lehet választani csak ilyen realisztik, similator, auto stb opciók vannak....

Valaki tudna segíteni hogy hol kell átállítani joystickra?
QuentinT
A hivatalos oldal fórumán írták több topicban is, ami ezzel foglalkozik, hogy az 1.25 patch elõtt túl erõsek voltak a lövészek. Aztán pedig olyan jól sikerült nerfelni õket, hogy alapból nem sokat érnek mostanában. Elvileg van rá ígéret, hogy ismét módosítják az Ai-t.

Volt nem is egyszer.
A 999 es hozzászólásban már írtam a lövészes tapasztalataimról.Hozzáteszem HE111 esen 5 lövész kifejlesztve bónusszal...és sz*rt se érnek.( 5. lövész olyan 500 pont körül van fejlesztési árban) A többi nemzetnél már nem is teszek pontot rájuk. És mégse jobbak-rosszabbak.( igaz nem is tervezem õket olyan magas szintre húzni).Persze lehet javítanak majd még ezeken a tulajdonságokon,mert beta fórumon is sokan kritizálják.
volt már egyáltalán vkinek olyan h a reptér lerombolásval ér véget a csata? sztem ezt nem gondolták végig.. legalábbis nekem még nem volt ilyen.
Most már megint van chat! legalábbis nálam..

QuentinT
Alapvetõen a hangárokat. A légvédelmet, csak a saját géped épségének megóvása érdekében érdemes eltakarítani 😊

Ha felszállópályát szeretnék bombázni,akkor mit érdemes célozni?A hangárokat vagy az AAA-kat vagy mindegy?

Érdekes egyébként, mert a yak még gyorsabb is és fentrõl rázuhanva nem értem utol. Akkor lehet nem SU volt csak rosszul emlékszem, kár hogy nincs meg a replay.
Biztos hegesztenek rajta valamit.

Jah, a hasraszállás nem mûködik még, pedig jó lenne, mert a kényszerleszállásnál se mindig érdemes kirakni a kereket.. Így egybõl Crush lesz.

Sikerült egy keréken landolnom mondom lefényképezem már éppen idõben mert a fénykép után 1 másodperccel már halott voltam <#idiota>

QuentinT
Sokszor van vele gond... kiírja, hogy chat is disconnected.

Tegnap este még mûködött, most meg már nem... :/

igen. ez miért van, tudja valaki ?
Az invite squad se mûködik.

tesómnál... nem tudok neki írni és nem tom hogy miért :S ötlet ?