38447
  • Susarc
    igen "látó" vagyok.....aki ilyen nick-et választ az nulla ketegória minden jóérzésű embernél....ha szerinted ez vicces akkor játsszatok együtt!
    amúgy meg kimélje meg a topikot a screenshotjaitól amin ez a jelző szerkezetes név szerepel!
  • Novin
    mi jelentősége van annak ha nem javítom a gépeket?

köszi a választ!
  • Susarc
    Yak9T és minden olyan gép amin 30+ mm-es ágyú is van:P
  • zsoltesz90
    Most mi a problémád? Te milyen tiszteletről beszélsz? Te valami látó vagy, hogy egy nickből megállapítod, hogy ki milyen??
  • abacss
    A regisztrálás után ell kell hogy teljen 24 ora????Valaki segitsen már ugy játszanák.
  • CptYossarian
    Szerintem játssz mindegyikkel mert nem tudhatod hogy melyik fog legjobban tetszeni, nagy különbségek vannak a különböző nemzetek gépei között. Mire számíthatsz később a jelenlegi (!) állás szerint: oroszok nagyon jók kb. tier11-ig, németek az első Bf 109-től (Emil) remekelnek bár van aki szereti repülni a 202-es olasz csodát is. Amcsiknál a gépek sokoldalúak, Airacobrákat kedvelem, sok vadászon van bomba is, japánoknál Hayabusa és a Hien-ek jók most, angoloknál Beaufightert kicsit nehéz irányítani de brutális tűzereje van. Automata javítást kapcsold ki, ne javíts gépeket.

Én személy szerint tier11-nél járok oroszokkal és németekkel, olyan 9-8-7 a japán, amerikai, angol.
  • Novin
    hali!

most kezdtem fasza meg minden, csak annyi kérdésem van h melyik gépekkel érdemes játszani, most a németekkel vagyok, de ahogy elnézem aki jobban tolja az mind amcsi vagy szovjet gépekkel nyomul. szval ?
  • Susarc
    grat a nickhez! az ilyen embereket akik ennyire nem tisztelik a többi játékost messzire kerülöm! remélem más is igy tesz és egymagadba fogsz a föld alá süllyedni szégyenedben mikor rádöbbensz miért nem keresi senki a tárasaságodat!
  • Cimbi
    Nme tudja valaki mit takaar ez a World waar mod?
  • Sith
    Egyébként szerintem nagyon sok embernél (néha nálam is) benne van az hogy megyek rá hátulról vagy szemből lövöm mint malac.. és "na még egy kicsit, na még egy kicsit" aztán hipp-hopp ott is van.
    Szóval a szemből ramért szerintem nem érdemes anyázni... te is hibás vagy (vagy ha mindketetten balra/jobbra/le/fel tértek ki az pech)
    A friendly ramok ellen a legegyszerűbb úgy védekezni hogy ha egy szerencsétlenen rajta vannak 4-en nem állsz be ötödiknek.
  • bgabor
    Teljesen alap dolog, hogy ilyenkor ki kell fordulni kb egy kilométernél, és a hátába kerüni. Szemből ha bekapsz egy találatot, máris vége a motornak és a gépnek.
  • stork13
    Szerintem a patch óta könnyebben mozog. Előtte kicsit féltégla volt.
  • twi452
    Mindig is egy gyilkos repülő tank volt :D
  • Nortai
    Valamit változtattak? Mert IL2 egy gyilkos lett, mentem vele 1 kört és kapásból 7 kill vele, esélye nem volt senkinek aki célkeresztbe ért. Ilyen se volt még... Lehet csak képzelődök.
  • aknakukac96
    Értem, köszi!
  • Conqvistador
    leteszed a gép kerekét a kifutóra, többnyire elég ha csak átstartolsz amíg át nem vált nem feltétlen kell megállnod hozzá.
    De a gépnek a földön kell tartózkodnia úgy 5-8másodpercet legalább.
  • aknakukac96
    Sziasztok!Ma kezdtem el játszani, eme nagyszerű játékkal és az lenne a kérdésem, hogy amikor olyan játékmód van, hogy le lehet szállni mondjuk az "A" pontra, akkor oda hogyan lehet leszállni úgy, hogy foglaljam is a pontot?
  • abacss
    szisztok nem akarok kapni emailt most regisztráltam miert van ez?
  • bardocz
    Ha csak nem lőtt ki, akkor én mindig megpróbálom elrántani, csak sokszor kicsit későn. Ugyebár ha leszeded a másik gépet,akkor átmehetsz a hulláján büntetés nélkül, ha ez nem így lenne,akkor valószínű mindenki korábban elrántaná :D
  • Siskafinuccsi86
    Ez a Pony Hatalmas Ötlet volt:) És a Bemutató Videó milyen komolynak akar Tűnni:) Jó kis Móka:)
  • Glo
    Pont innen kezdődik a probléma, hogy szerintetek mindig a másik a hülye, mert nem rántotta el :) És a szembejövő is ezt gondolja :) Aztán összementek és szidjátok a hülye headon-ozókat :D
  • Cimbi
    póni
  • Cimbi
    Azért a rózsaszín orsózá sebbeségén még van mit csiszolni:P
  • Nortai
    :DDD
    http://warthunder.com/en/news/109/current/
  • bardocz
    Viszont amikor szemben repülünk egymással, és 10ből 1 ellenfél rántja el, az gáz. Én meg sokszor túl sokáig engedem, szóval én is hibás vagyok ilyen szinten. De kevés embernél látom, hogy a gépe megmozdulna egy picit is.
  • robi3
    ma történt valami szerverileg mert eddig a legtöbb várakozó játékos az nálam ilyen 12-16 ma meg 300 körül van
  • bgabor
    Hogyan bizonyítod, hogy szándékosan rammolt? Mert a bénaság és az ostobaság nem büntetendő, mert akkor az emberiség kétharmadát bezárnák.

Amúgy észre kellene venni, hogy 10 rammolásból kilenc bénaságból, és nem szándékosan történik. Mégis úgy hörögtök itt állandóan a rammolás miatt, mintha itt ebben a játékban csupa vérprofi pilóta játszana, akiknél csak szándékosságból elképzelhető az ütközés. Ugyan már.

Meg kell érteni, hogy a fordulózásnak, manőverező légi harcnak természetes velejárói a véletlen összeütközések. Szóval felejtsük el végre ezt a rammolás témát örökre, oké?
  • bgabor
    Szerintem az csak poénkodás. Nem csinálták meg ténylegesen.
  • vajakos21
    Ma valami csodásat csináltam FRB-ben. Csak japánnal mentem,majd gondoltam il2 egy körre.Kivárom. Látom előttem messze egy bomber(csodálkoztam is hogy már hazafelé megy)Megyek utána látom egy vadász követi. Megyek vadász mögött. Piros kör felégjel.Minden ok.Aztán látom mikor kiírja SU2-t üldöz. Na akkor esett le hogy ruszkival vagyok. Addigra már észre is vett és le is szedett.(kihagyott helyzet...)Csak röhögni tudtam a saját hülyeségemen
  • Ry0K3N
    Orosz damage model. IL2-t szitává lőheted fekete szárnyakkal akkor is repülni fog. sajnos az összes több ilyen.
  • Amaymon
    Az nem megoldás, mert ha BnZ-zik pl. egy 109 vagy akármi. Akkor ő fog belém szállni, ha nem figyelek és én voltam a hibás.
  • zsoltesz90
    Helyesek ezek a ponik
    [IMG][/IMG]
  • robi3
    nem tudom. meg az lenne még kérdéses dolog hogy pl: tegnap nagyon manővereztem és hirtelen szembe találtam magam egy il-2-vel, próbáltam elkanyarodni de a szárnyam vége hozzá ért és az én gépem széttört ő meg még critical hit-et sem kapott.
  • kocsilajos
    április elseje alkalmából igazán lehetett volna egy leárazás
  • kocsilajos
    jó csak ezt a rammolást h lehetne bizonyítani?
  • robi3
    én ezt a rammolós dolgot büntetéssel oldanám meg mert így azt is visszafogják lionilag aki rendesen játszik. tehát mondjuk dupla javítási díjat kérnék attól aki rammolt
  • robi3
    ez a pónis brutális! estefelé megnézem a wot-ot is, kíváncsi vagyok a holdra
  • Amaymon
    Nagyon azért nem kéne piszkálniuk a rendszert csak a bombereket hozzá igazítani. Ha túl könnyen menne a lion szerzés és olcsó javítás, akkor nem csak 10% kamikaze lenne. Így meggondolja azért, hogy belém jöjjön legyen az team vagy ellenfél.
  • zsoltesz90
    [IMG][/IMG]

Ez egy elvezetes menet volt
  • Ry0K3N
    De nagyon rángatóznak már ezernél