War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Pl: Catalina hidroplánból kettõt vihetsz be egyszerre, és mindkettõ tier3tól elérhetõ.
Gladiatorból meg nimrodból azért jut mindenhová, mert van van négy altípusa mindkettõnek.
Már meg van a Hurricane , de miért csak egy lehet belõle? A többi géphelyre csak Gladiator-okat, meg Nimrod-okat enged betenni.
félrehúzódok, hogy jól van akkor rohadjál meg legalább akkor leszállok megjavítom a gépet legalább erre még nekem is jön..xD 10k javítás köszi..😊
pl: japán H6K 2db 1000 kilós bomba, Catalina 4db 500 kilós bomba tier3on. Ezt senki se csinálja utánuk.
Cserébe lassúak, lassan érnek a célterület felé. Viszont nagyon drabálisak (fõleg a H6K, tûzfegyverekkel elég nehéz kinyírni õket). Mivel alacsony tierûek, ha nem viszel be náluk magasabb tierû gépet akkor a sok olyan meccsbe kerülnek be, ahol nincsenek még kétmotoros bombázógyilkos repülõk, így ott jól elvannak. Persze aranyszabály, hogy 4000 méter alá semmilyen kürölmények között nem szabad menni velük.
A legnagyobb vicc egyébként, hogy a Catalinának bizony van futómûve, szóval le lehet tenni a kifutópályára is. 😄
Ha valami elromlik leszállásnál (pl a motor) akkor elkezd egy gép logó villogni bal oldalon és feketén villog az eleje. Meg kapsz 2000xp-t Soft Langing-ért, szal azt észrevennéd 😊
Még egy kérdés: miután leszálltam, mivel fékezek? az egér görgõt tekerem visszafele ezerrel, mert így tanította az oktató gyakorlatban, de sokszor nagyon hosszú pálya kell a megálláshoz, nincs valami rásegítés?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A gázadásra reagálnia kell, nézd meg hátha valami el van állítva a controls-ban.
Miért van az, hogy leszállok, elfoglalom a bázist és utána nem tudok visszaszállni, mivel nem reagál a gázadásra a gép? Kétszer is elõfordult egymás után, óvatosan tettem le, nem sérült semmi, legalábbis nem írta, de mégse megy.
Egyszer figyelmetlenségbõl egy hidroplánt is letettem foglalni, ott világos, hogy mi volt a gond, habár a foglalás sikerült 😄 Ha már itt tartunk, a másik kérdésem, hogy mégis mi értelme van a hidroplánoknak a mostani játékban, van valami elõnye, hogy vízre tud szállni?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Prém nélkül itt is nehéz lesz az élet ha "nagy" géppel akarsz játszani de hát valamibõl nekik is meg kell élniük ugye 😊
persze vigyázni kell a gépekre és nem belemenni durva szitukba de hát arcade..nehezen bírja megállni az ember, hogy ne pörögjön 😄
A csatába amúgy a legnagyobb géped lvl-je alapján tesz be. Mondjuk éjjel betesz mindenkit mindenki ellen.
Hogy van pontosan.A gépem lvl-je alapján rak be a szerverre vagy a rangom alapján?Mert lvl 5-s vagyok és harcoltam 15-s meg 19-es lvl-û játékosok ellen.Persze esélyem sem volt a bf109 ellen (lvl7) a kis mc202 s 3-mal.A másik.Annyira illúzió romboló hogy német oldalon harcolok,de leszed egy messer!!<#zavart2>#zavart2>
na remélem EU-n minél elõbb növekszik majd a népesség. az külön jópont hogy nincs külön account a 2 serverre hanem 1et lehet váltogatni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
persze hogy a többi gépet kergetik ész nélkül és vesztettünk természetesen. <#wow3>#wow3>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/