38447
-
Novin #8831 de akkor leáll a motor és nem tudom újra indítani
-
Cimbi #8830 Megvettem a zerot hmmmm.....
Valaki azt mondta ezek bedolgoztak az IL2-be.Mit csináltak a borítót a cd-re?Ez harmat gyenge:DDD -
Glo #8829 Valóban, a hülyeséghez való jog elidegeníthetetlen :D -
kakarot5 #8828 Susarc ez már milyen szánalmas megnyilvánulás volt amit írtál? Szégyelhetnéd magad. Mi közöd neked mások nevéhez? mindenkinek szive joga nevet választani. -
Glo #8827 Ha leszállsz a reptéren akkor megjavítják kb 20 mp alatt. -
Novin #8826 menet küzben lehet vmilyen módon javítani a gépet? -
bgabor #8825 Ez nagyon nem így szokott történni, hanem úgy, hogy én kifordulok, a szembe repülést erőltető marha pedig elhúz mellettem, én pedig a kifordulás miatt már előnyben vagyok a fordulóharcban(hisz korábban kezdtem fordulni), így mögé kerülök és szitává lövöm.
Eddig egyszer sem lőttek le szembe-repülésből-kifordulás közben. -
Amaymon #8824 "Viszont amikor szemben repülünk egymással, és 10ből 1 ellenfél rántja el, az gáz."
Nem rántja el senki, mert azonnal üldözött lesz és egy ideig a fordulóban teljes védtelen felületet mutat, ahol nagy az esélye a halálos kapáslövésnek. Akkor inkább pusztuljon tutira az ellenfél gépe is. -
#8823 másik kérdés ugyebár a spirfireokon van visszapillantó szobatársammal próbált bele kerülni a tükörbe de nem jött össze sehogy, emelkedett forgott én rángattam a gépet de nem láttam az Istené sem, vki próbálta már? -
Glo #8822 Kb addigra fogjuk kigrindelni a légierőben is a 20-as gépekre a liont :D -
#8821 mióta angollal megyek nem voltam még veszteséges :) bőven nem még arcadeban sem -
bgabor #8820 A jelenlegi kéthavonta 4 új repülő/peccs(alváltozatok nem ér!) tempóval ez olyan 2050 körül lesz. -
Coral Springs #8819 Azért, mert vannak olyan emberek akik minden cent veszteséget lelki traumaként élnek meg. Az előző gazdasági rendszerben azt tapasztaltam, hogy ha például öt gép közül háromnak ~ 3000$ a javítási költsége, kettőnek pedig ~ 1000$-2000$ között, simán kitudsz hozni profitra egy csatát abban az esetben is, ha lelőtték az összes géped. Persze ha nem az eredményjelző tábla végén kullogsz nulla kill -el, öt-hat gép lelövése már egész jónak számít. A javítás kivárásának talán akkor van értelme, ha szimultánban tolsz több nemzetet, én viszont ezt annyira nem preferálom. Inkább tolok egy nemzetet, de azt úgy istenesen, majd ha megvan a maximum szint jöhet a következő. A másik eset még ha kedvet kapsz a Jet -ekhez, a "túlárazott" propelleresekhez, nehézbombázókhoz, lelövésük esetén pedig nem biztos hogy mosolygó arccal fizetnéd ki a javítási költséget. -
Glo #8818 Ja hogy a decal-ra gondolsz.
Rakd fel az egyiket, lépj vissza és rakd fel a "Decal 2" slotra a másikat, különben felülírja mindig. -
#8817 van ilyen axis mint a magyar kokárda kör alakő nem enged 2 felrakni pedig nem 1 slotban vagyok, mire visszalépek a menübe az egyiket leveszi róla -
Ry0K3N #8816 -
zsoltesz90 #8815 Szuper, akkor ezt megbeszéltük :) -
Glo #8814 ? -
#8813 mért nem engedi a 2 szárnyra rárakni ugyanazt az axist? -
Glo #8812 Ahogy érzed, seggfej ;) -
zsoltesz90 #8811 Márpedig ez a nick vicces -
Glo #8810 Jah, elvileg a World War-ban együtt fog nyomulni a légierő, a tengerészet meg a szárazföldi haderő. Hogy miként az még kérdés egyelőre, de ez a távlati cél.
De lesz külön Army meg Fleet is. -
Glo #8809 NCH
Mond valamit? :)
Ha nem akkor egy kis segítség. -
rrally #8808 A játékban a gém módoknál van olyan hogy "World war -Tournament" az mit fog takarni majd a későbbiekben?Valakinek van róla infója???? És " lent az ARMY -Fleet" az is szintén mi lesz,gondolom a World Warhoz kapcsolódik???? -
zsoltesz90 #8807 Az nem baj, csak az, hogy e miatt miért kell egyből kiközösíteni? -
Glo #8806 Ez a nikked, vagy nem? Baj, ha a neveden szólítanak? -
zsoltesz90 #8805 Na ez köcsögség, senkinek nem ártottam, miért kell ezt? -
rrally #8804 Én most kaptam 2 nap chat bant mert valakit elküldtem a melegebb éghajlatra rammolásért.4 gépemből 3al 1 és ugyan az a személy rammolta le,és geci mód idegesít az a szándékos rammolás. -
Glo #8803 Akkor javítgass bőszen klikkelgetve. Én mindig csak azokat javítom amit használni is akarok. Az utolsó csatám tán pl semmit nem javítok meg, mert másnapra mikor leülök elé mindig ingyen megjavulnak. És nagy szinten ezzel sokat lehet spórolni :) -
Glo #8802 Királyosak ezek a pónik, az ember kipróbálhatja a Jet feelinget :) -
#8801 nekem nincs időm arra h maguktól javuljanak meg és már nem is vagyok kis szinten :) -
Susarc #8800 mekkora öngólt lőtt a gyerek....no comment
na mindegy részemről ennyi ,de ki kellett mondanom -
Knabb #8799 Az elején, meg ha nincs pénzed, érdemesebb az időre bízni. -
Glo #8798 Mert kis szinten hamar megjavulnak maguktól is. -
#8797 mért ne javítsuk a gépeket? -
Glo #8796 Hagyd, hisz ő csak egy seggfej, senkit nem érdekel :) -
zsoltesz90 #8795 Szerintem nem feltétlenül. Irónia az egész, de annak értelemiztek aminek csak akarjátok. -
Ry0K3N #8794 Na pontosan erről beszéltünk :) -
zsoltesz90 #8793 Sajnos nem érdekel a véleményed, ugye nem haragszol. -
Ry0K3N #8792 Az estek 90% ban következtetni lehet arra mekkora retardált valaki hogy mi a nickje.