War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont akartam írni valami hasonlót 😄

Rubber az a bekiabálás,hogy az az ÉN KILLEM ! azt úgy mégis hogyan gondoltad?

Hát igen, elég rendes ember volt, hogy a "b17 ME!!!!!!!!!!!!!!!!" hiszti után átengedje neked a killt 😄

itt nem a kill számít, hanem a rendes emberek.. ha nemjöttél volna még rá..

I Airman...

Coral Springs
Annak én mindig örülök ha a saját csapatom bombázói érvényesülnek, de nem mondanám hogy sűrűn végzik túl gyorsan a dolgukat. De ha így is van olyan gyorsak nem tudnak lenni hogy nekem ne legyen már 4-5 kill -em, így egy gyors győzelem mindig jól jön. A szorzó sosem érdekelt.

A reptér HP -ja pedig egyáltalán nem kevés, akkor tűnik kevésnek ha egy csapatban 16 ember közül senkinek nem jut eszébe hogy megakadályozza az ellenséges bombázók előrenyomulását, pedig segítségül szolgál három kisebb bázis, és a leaderboard -ot sem szégyen használni a bombázók nyomon követéséhez.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Cobra.
Én se értem miért nem lehet mondjuk tierenként emelni a reptér HP-ját. Vagy rakjanak ide is olyan AA-t, mint a GF-ben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

kicsit beharácsoltad azt a killt......

semmi bajom nem lett, meg is lepődtem, pedig egy sorozatot adtam rá zuhanóból, azért a ta -val óvatosan kell...

I Airman...

a.carkey
Na, ez volt a mai brit 5xösöm ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Komolyan nem értem, hogy minek erőlteti a gaijin ezeket a faszom pacific mapeket T2 felett?! Egy értelmes van, a repteres. A többi 10+ darab Yerekkel, B17etekkel 5 perc alatt befejeződik, még a cargo shipes buli is max. 6 perc. Ráadásul mindig full köd, meg minden szar van, ráadásul itt amióta megváltoztatták a mapen a kis hajók kijelzését, még keresni is kell őket. Nem először jön ez elő ez a mocskos pálya amikor duplás vagy 4xes köröm van, és roppant nehéz rajta úgy jól szerepelni, hogy még neki is crashelhetsz a szikláknak. Mindezt úgy, hogy előtte az amerikaiakkal maradt két-két modul a két PBJhez a tegnapi és a mai 5xös miatt, annyira jól ment, a japó Ki-200ba meg egy 5xössel közvetlenül előtte beletettem 18k RPt, tehát még azt sem mondanám, hogy rosszul ment volna.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem gondolta, hogy szarrá lövöd, felgyújtod, kanyarodásképtelenné teszed, de az + felgyújt téged, ő meg ezután kilövi. 😊

A medve nem játék.

:-)
elég tuskó dolog volt tőled, na ez az ami nem lepi meg az embereket 😄
na most megosztok veletek egy csatát..
ta 152 -vel megyek realisticba, 2 -őt kilőttem, visszamegyek tölteni (meg még valaki), egy ellenfél maradt még valahol..
felszállok, látom egy b17 -es maradt 12 km -re.. és üldözi egy me 410 1 km-ről.. beírom a chat-ra hogy (konkrétan így zajlott a beszélgetés)

én: -b17 ME!!!!!!!!!!!!!!!!
csapattag: -ok
én: -please
csapattag: -ok
én: -thank you.. very very nice team

és a me 410 -es otthagyta! elment onnan messzire, én meg kilövöm a b17 -et, erre beírta a másik tag: -GOOD!
hihetetlen hogy vannak még ilyen játékosok, egyébként a me 410-es játékos ha kilövi a b17-est első lett volna, így átadta nekem az első helyet.. hihetetlen, utána persze végig dicsértem őket.. 😊

I Airman...

f24sg
A legutóbbi patch óta elvileg nem változott, és mostanában az egyik legjobb német gépnek tartották a fórumon.
Persze NEM alapállapotban, de a kompresszor-motor-szárny fejlesztések után tényleg komoly, emelkedésben, gyorsulásban jó.
PaganiZonda el is kezedett hi-res skineket gyártani hozzá.
a d9 jelenleg mennyire repülhető gép?

Eagle16
Végre találtam egy jó német gépet 😄

Ez nagyon jó csata volt, alig volt már ticket-ünk, elfogyott a 30mm-esből is a lőszer, és alap lőszeres 20mm-essel sikerült felgyújtani az utolsó B-17-est.

Replay is van ha esetleg valakit érdekelne: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
A hétvégén meg x5 RP lesz az első győzelemre...azt hittem már végleg abbahagyták a hétvégi bónuszokat. Úgy látszik hogy valamivel azért csak vissza kell hozni a játékosokat. link

Eagle16
Nahát, ezzel a B-6/R3-mal még le is lehet lőni ezt-azt. (2db B17, egy Ai Pe-2, egy XP-50 és egy La-7).

Még csak nehéz sem volt, szembe jöttek 😄

a.carkey
Volt új patch?

A medve nem játék.

Gimme da nuke! <#violent>

a.carkey
Na back a nyaralásból. Mi ez a borzasztó csúnya forummotor? 😄

A medve nem játék.

ááááárkád nem számít

tesség, az f80c is megvolt, 700 méterről, 290 kmh, kilőtt motorral.. gyönyörű! 😊

I Airman...

a szerelmemmel csak úgy aláztam őket.. 😊
- la -9
- p -51
- lancaster

I Airman...

Her Laca
Én már biztosan nem😊 Letöröltem már ,de amikor szórakoztam vele semmi baj nem volt az F messzákkal ,de még a G2 vel sem.
RB-n meg nem is nagyon voltam lévén csak ezt a legalját repkedtem arcadot😊 Osztán én ebben a játékban nem tudok semmit mutatni mert hót béna voltam😊 eleve egérrel én nem tudok játszani😊
Aztán az is lehet ,hogy akkor még fordulta,most már nem,ha eltelik egy pár hónap lehet megint jól fordulnak😊 mikor milyen kedvük lesz a készítőknek. Ugyanez a B&Z re😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ilyeneken már nem akadok fönn.Yak-3p 1945-ben lett bevetve.Viszont

Laca
Tehetnél fel wt-s videót(R😎 ha van kedved,mert én speciel 1 kört leírok az F4-el és már menekülhetek is.De a G-2-vel is.Kifejezetten rosszul fordulnak a messerek a wt-ben.És sajnos valamelyik patch óta BnZ-ben is 600-650km/h felett olyan lesz mint egy zuhanó kő.

szerencsére nem.amit beraktak tegnap az egy vicc volt ( de durva)
Pontosan az a br... F4-es messert összeküldeni egy Yak 3P-vel számomra nonszensz, de vannak még hasonlók... pl.: ME-262 esete 😄
Apropó! Ígértek battle rating változást. Ez most bekövetkezett?
Her Laca
Megpróbáltam. Sikerült. Többször is.
Mért majmozol le? Problémád van? Én még sose engedtem meg senkivel sem hasonló megnyilvánulást ,lett légyen az kihívásokkal küszködő sajnálatra érdemes egyén ,vagy akár te😊
Mindamellett azért ezt ne szokd meg !
Javallok langyos fürdőt ,áztasd a golyóidat 1-1.5 óráig az jó terápia.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

F4 jól használható wt-ben.A problémák a tierezéséből adódnak.Eventen szêpen megy...én szeretem
Az megint más, hogy a gyártók mennyire elvakultan nem ismerik el a német haditechnikát... 😄 Warthunder-ben sajnos sosem lesz reális ezen téren semmi ... 😄 :/ Kár, mert most kereshetek más hobbit ... 😄
Próbáljál csak meg az F messzerrel fordulóharcolni a War Thunderben. A kötekedésed meg nem érdekel, majom.

Her Laca
F 2-4 el is tökéletesen lehetett ahogy emlékszem. Ergo megint butaságot mondtál.
Persze ha nem érdekel mi és miként és legfőképp miért működött úgy ahogy akkor bocs😊

A játékban az E-vel jól lehet fódulózni a későbbi veziókhoz képest, a többi csak BnZ-re jó. Az meg hogy mi hogy volt, rád hagyom, nem érdekel.

Her Laca
Most a játékban megy át emilyen változásokon,avagy a valóságról beszélsz?
De még a játékban sem igaz amit írsz,a valóságban pedig még véletlenül sem. G6 ig pariban voltak fordulásilag a messzerek,az F és még a G2 is meg maga volt a tökély. Pont az Emillel nem nagyon lehetett forgolódni ezért is terezték át a szárnyat és az F már kerekített szárnyvégeket kapott,ami jelentősen javította ezt a készségét a gépnek.

Majd kitapasztalom. 😊 Egyszer mentem realisztikus meccset, de egyből lelőttek, úgyhogy azt egyelőre még nagyon hanyagolom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Egyrészt Arcadeban gyakorlatilag nincs repmodell, így nem releváns hogy ott mit tapasztalsz. Másrészt a 109 széria nagyon komoly változásokon megy kerszesztül az egyes verziók során. Egy G változatot teljesen másképpen kell repülni mint egy E-t. E-től fölfelé például nemigen tudnak fordulózni.

Sikerült megvenni a Bf 109-est. Én nem értek veled egyet. Jó kis repülő ez. Legalább is a régebbi gépekhez képest igazi felüdülés. Manőverezni nagyon könnyű vele. Még 90 fokban is tudok vele fölfele szállni. Tök klafa. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Azt értem, hogy ha ott van egy másik ellenséges földi/légi, akkor nem lehet foglalni. De földi egységük nem volt már, csak 1 biplane messze-messze. Ezért nem értettem. Vagy ha csak 1 pont van és elfoglalják, akkor nem lehet már visszafoglalni?
Rosszul tudod.Vagyis ez így nem igaz.De a játékban(bf 109-ben) biztos csalódni fogsz benne...Inkább menj FW ágra.Azok még használható kategóriába esnek.

Cobra.
Ha ellenséges földi jármű eléri a repteret, akkor az foglalja. Amíg ott van, addig értelemszerűen nem tudod elfoglalni a bázist.
Oroszok csinálják a játékot, ezért az orosz gépek "kicsit" jobbak, mint néha elvárható lenne. Ez van. De persze sokat számít a lőszer típusa, amivel lőnek egy gépet. Egyébként meg ha az Airframet meg a Covert kifejleszted, akkor valamivel javul a gép életképessége.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok:

Aránylag új vagyok a játékhoz (de nem a szimulátorokhoz), 2 kérdésem lenne:

Hogyan lehet airfieldet foglalni?
Most volt egy játék, ellenség a közelében sem járt, mégis lefoglalták, aztán próbáltuk visszafoglalni, 5-en landultunk, de semmi (tőlük csak egy orosz biplane volt 20+ km-re arréb).

Hogyan lehet a repülőim "durability"-jét növelni?
Sokszor van az, hogy az ellenség biplane-ja!! 10-15 találatot elbír (i-15 és fajtái), még az én brit gépeim (hurricane, spitfire 1-2 biplanes találattol széthullanak).

Válaszotokat előre is köszi, és sry, ha hülyeséget kérdeztem.
Attól függ hogy mit tervezel hosszútávon. A két Panther remek gép, és ott rögtön használható gép van.
A P-80 nem annyira nagyon tuti gép(bár jó pilóta szépen tud dolgozni vele), de annak a végén van az F2-es Sabre, ami a legjobb jet a játékban. Csak mire oda elér az ember, addigra megőszül. És akkor hirtelen rájön, hogy ez volt eddig a könnyű rész. Az F2 Sabre moduljainak kifullozása lesz az igazán nehéz munka. Ez az a pont ahol a többség aranyhoz nyúl, mert a top jeteknél egyetlen fejlesztés kerül annyi XP-be mint egy tier4 gép teljes kifullozása. Ilyen 50 meg 80 EZER XPkről beszélünk, egyetlen fejlesztésért.

A német szívás? Pedig én pont azt kezdtem el leginkább fejleszteni. Most egy Bf 109-esre gyűjtök. A valóságban az egyik legjobb repülő volt ha jól tudom. Meglátjuk hogy a játékban is bizonyít-e. 😊

f9f vagy p80?

RiCSi1234
Jó cudar hangja lett az új 30 mm-esnek.. Olyan se-se, is-is.. 😄

GTA V (*.*)

Német mostanság minden szinten totál szívás, nem érdemes fejleszteni.
Legalábbis a tier5 az használhatatlan mindenki szerint, elég megnézni a hivatalos fórumot. Me-262, Komet egy BR szinten van a koreai jetekkel, CL-13 széttörik a levegőben, MiG-15 bis nem fordul. Úgy értem, szó szerint nem. Balra korányzod és elkezd felfelé menni az orra.
Hát ezekért aztán biztosan nem érdemes a német ágat húzni.

Akkor nincs más módja, maximum mindig azzal mész ami a legnagyobb RP bónuszt adja. Német mostanság azon a szinten amúgy is szívás, én is csak nyögvenyelõsen húztam ki a G-6-ot.
Sziasztok!

Van valami jó tippetek, hogyan lehet a leggyorsabban fejlõdni? Jelenleg Tier III vagyok a németeknél, a G6-ra gyûjtök, de elég gázos hogy 5-10 gép lelövése után is csak ilyen 1000-2000 pontot kapok. Így soká lesz meg a 75k...Ja igen, fizetni nem szeretnék 😊
Her Laca
Azt vártam ,hogy amikor leszakadt a szárnya a végén ,mikor ugrik ki a csonkra pár emberke oszt visszaszegecseli😊

Ezt hívom UFO-nak nem az I-185-öt!