War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rubber az a bekiabálás,hogy az az ÉN KILLEM ! azt úgy mégis hogyan gondoltad?
I Airman...
A reptér HP -ja pedig egyáltalán nem kevés, akkor tűnik kevésnek ha egy csapatban 16 ember közül senkinek nem jut eszébe hogy megakadályozza az ellenséges bombázók előrenyomulását, pedig segítségül szolgál három kisebb bázis, és a leaderboard -ot sem szégyen használni a bombázók nyomon követéséhez.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hide and fear, Cobra Commander is here !
I Airman...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Komolyan nem értem, hogy minek erőlteti a gaijin ezeket a faszom pacific mapeket T2 felett?! Egy értelmes van, a repteres. A többi 10+ darab Yerekkel, B17etekkel 5 perc alatt befejeződik, még a cargo shipes buli is max. 6 perc. Ráadásul mindig full köd, meg minden szar van, ráadásul itt amióta megváltoztatták a mapen a kis hajók kijelzését, még keresni is kell őket. Nem először jön ez elő ez a mocskos pálya amikor duplás vagy 4xes köröm van, és roppant nehéz rajta úgy jól szerepelni, hogy még neki is crashelhetsz a szikláknak. Mindezt úgy, hogy előtte az amerikaiakkal maradt két-két modul a két PBJhez a tegnapi és a mai 5xös miatt, annyira jól ment, a japó Ki-200ba meg egy 5xössel közvetlenül előtte beletettem 18k RPt, tehát még azt sem mondanám, hogy rosszul ment volna.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ta 152 -vel megyek realisticba, 2 -őt kilőttem, visszamegyek tölteni (meg még valaki), egy ellenfél maradt még valahol..
felszállok, látom egy b17 -es maradt 12 km -re.. és üldözi egy me 410 1 km-ről.. beírom a chat-ra hogy (konkrétan így zajlott a beszélgetés)
én: -b17 ME!!!!!!!!!!!!!!!!
csapattag: -ok
én: -please
csapattag: -ok
én: -thank you.. very very nice team
és a me 410 -es otthagyta! elment onnan messzire, én meg kilövöm a b17 -et, erre beírta a másik tag: -GOOD!
hihetetlen hogy vannak még ilyen játékosok, egyébként a me 410-es játékos ha kilövi a b17-est első lett volna, így átadta nekem az első helyet.. hihetetlen, utána persze végig dicsértem őket.. 😊
I Airman...
Persze NEM alapállapotban, de a kompresszor-motor-szárny fejlesztések után tényleg komoly, emelkedésben, gyorsulásban jó.
PaganiZonda el is kezedett hi-res skineket gyártani hozzá.
Ez nagyon jó csata volt, alig volt már ticket-ünk, elfogyott a 30mm-esből is a lőszer, és alap lőszeres 20mm-essel sikerült felgyújtani az utolsó B-17-est.

Replay is van ha esetleg valakit érdekelne: link
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Még csak nehéz sem volt, szembe jöttek 😄

I Airman...
- la -9
- p -51
- lancaster

I Airman...
RB-n meg nem is nagyon voltam lévén csak ezt a legalját repkedtem arcadot😊 Osztán én ebben a játékban nem tudok semmit mutatni mert hót béna voltam😊 eleve egérrel én nem tudok játszani😊
Aztán az is lehet ,hogy akkor még fordulta,most már nem,ha eltelik egy pár hónap lehet megint jól fordulnak😊 mikor milyen kedvük lesz a készítőknek. Ugyanez a B&Z re😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Laca
Tehetnél fel wt-s videót(R😎 ha van kedved,mert én speciel 1 kört leírok az F4-el és már menekülhetek is.De a G-2-vel is.Kifejezetten rosszul fordulnak a messerek a wt-ben.És sajnos valamelyik patch óta BnZ-ben is 600-650km/h felett olyan lesz mint egy zuhanó kő.
Apropó! Ígértek battle rating változást. Ez most bekövetkezett?
Mért majmozol le? Problémád van? Én még sose engedtem meg senkivel sem hasonló megnyilvánulást ,lett légyen az kihívásokkal küszködő sajnálatra érdemes egyén ,vagy akár te😊
Mindamellett azért ezt ne szokd meg !
Javallok langyos fürdőt ,áztasd a golyóidat 1-1.5 óráig az jó terápia.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze ha nem érdekel mi és miként és legfőképp miért működött úgy ahogy akkor bocs😊
De még a játékban sem igaz amit írsz,a valóságban pedig még véletlenül sem. G6 ig pariban voltak fordulásilag a messzerek,az F és még a G2 is meg maga volt a tökély. Pont az Emillel nem nagyon lehetett forgolódni ezért is terezték át a szárnyat és az F már kerekített szárnyvégeket kapott,ami jelentősen javította ezt a készségét a gépnek.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Oroszok csinálják a játékot, ezért az orosz gépek "kicsit" jobbak, mint néha elvárható lenne. Ez van. De persze sokat számít a lőszer típusa, amivel lőnek egy gépet. Egyébként meg ha az Airframet meg a Covert kifejleszted, akkor valamivel javul a gép életképessége.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aránylag új vagyok a játékhoz (de nem a szimulátorokhoz), 2 kérdésem lenne:
Hogyan lehet airfieldet foglalni?
Most volt egy játék, ellenség a közelében sem járt, mégis lefoglalták, aztán próbáltuk visszafoglalni, 5-en landultunk, de semmi (tőlük csak egy orosz biplane volt 20+ km-re arréb).
Hogyan lehet a repülőim "durability"-jét növelni?
Sokszor van az, hogy az ellenség biplane-ja!! 10-15 találatot elbír (i-15 és fajtái), még az én brit gépeim (hurricane, spitfire 1-2 biplanes találattol széthullanak).
Válaszotokat előre is köszi, és sry, ha hülyeséget kérdeztem.
A P-80 nem annyira nagyon tuti gép(bár jó pilóta szépen tud dolgozni vele), de annak a végén van az F2-es Sabre, ami a legjobb jet a játékban. Csak mire oda elér az ember, addigra megőszül. És akkor hirtelen rájön, hogy ez volt eddig a könnyű rész. Az F2 Sabre moduljainak kifullozása lesz az igazán nehéz munka. Ez az a pont ahol a többség aranyhoz nyúl, mert a top jeteknél egyetlen fejlesztés kerül annyi XP-be mint egy tier4 gép teljes kifullozása. Ilyen 50 meg 80 EZER XPkről beszélünk, egyetlen fejlesztésért.
Legalábbis a tier5 az használhatatlan mindenki szerint, elég megnézni a hivatalos fórumot. Me-262, Komet egy BR szinten van a koreai jetekkel, CL-13 széttörik a levegőben, MiG-15 bis nem fordul. Úgy értem, szó szerint nem. Balra korányzod és elkezd felfelé menni az orra.
Hát ezekért aztán biztosan nem érdemes a német ágat húzni.
Van valami jó tippetek, hogyan lehet a leggyorsabban fejlõdni? Jelenleg Tier III vagyok a németeknél, a G6-ra gyûjtök, de elég gázos hogy 5-10 gép lelövése után is csak ilyen 1000-2000 pontot kapok. Így soká lesz meg a 75k...Ja igen, fizetni nem szeretnék 😊