War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ta 152 vagy d12? melyik a gyilkosabb?

mind a 4 festési helyet fel tudod használni.

na de ez meg mi a fene? nemtudok angolul..

I Airman...

a.carkey
Vágom. 2x2. Darabol, mint állat. Össze is szedtem már vele 160k rpt.

A medve nem játék.

azon 4db 23mm van nem 2..

I Airman...

a.carkey
Ez a La9 egy marha jó gép, de a két gépágyúja nem egyszerű dolog. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
D3A1. Egy P80A volt. 😊

(Upd. Még sosem öltem meg vele semmit, sőt, alig repültem vele. 😄)

A medve nem játék.

Cobra.
Grat. Mivel öltél mit?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

a.carkey
Na ilyenem még nem volt. 😊

A medve nem játék.

múltkor írta valaki hogy árkádba nem számít a jet kill.. akkor itt a realistic, egyből kettőt.. bedaráltam őket mint a **** !!!! mondom én hogy
nemérnek semmit...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...

Coral Springs
Arra kevesebb esély van hogy 10 jó pilóta összeáll, de hogy három arra elég nagy. Nincs ebben semmi furcsaság.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

esténként álmatlanul forgolódok ettől a hokkaidótol, angolokkal 10-ből 9-szer ez jön, más pálya nincs nekik?

a.carkey
Mindháromnak? 😊 Nekem csak ez érdekes. Mert ha egy ember szed így le, elfogadom, hogy tud célozni, de három?

A medve nem játék.

Coral Springs
Annyi mint amikor én valakire ráesek, és 10 -ből 9x one shot kill. Gondolom valakinek meg az a specialitása amit leírtál.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Hoppá, hoppá! Nem figyeltem, hogy más domination pályánál ugyanígy van-e, de ha Berlinnél kilövöd az összes ground targetet, akkor az enemynél kezd a csík csökkenni nulláig. Hmmm.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintetek mennyi esély van arra (százalékosan), hogy egy squad mindhárom tagja (klán), három kül. nemzet gépeivel háromszor egymás után úgy lőjön le, hogy a gépem hátsó részét találja el mind, és utána nem tudok emelkedni? (Németekkel voltam, két 109es és egy Ta.) Mert volt, hogy szedtek ki így, de 3x egymás után kicsit érdekesnek találtam, hogy mind ugyanabból a klánból volt ...

Tudom, biztos együtt tanultak lőni, és minden nemzet gépén képesek erre bármikor. 😊

A medve nem játék.

<#circling><#eljen>

Mikor ránézek a leaderboard-ra menet közben és látom hogy én vagyok az első (vagy második), már ott tudom hogy a csapatom egy nagy rakás kaki.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ilyen csapattal nem is lehet sokra vinni..

I Airman...

Coral Springs
Ilyen jelentéktelen dolgokat akkor szoktak általában berakni egy játékba, amikor a fejlesztők unatkoznak és nincs jobb dolguk. Azért nekik lenne épp elég.

Ahogy lejjebb írtam, nekem se tetszik. Még ha ki lehetne kapcsolni, az oké lenne. :-\

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

én veszítettem a délután, de nem volt semmi ilyen gépemmel.

Coral Springs
Mi a faszra jó ez ? Nincs fent most a játék a gépemen.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Betettek egy fícsört, hogy ha veszítesz, szét van lőve a géped skine. 😊

A medve nem játék.

A repülő javítás automatikusra van állítva.

Coral Springs
Ja. Kidobsz a célterület felett 30-40 ejtőernyőst és amint földet értek adná a pontokat.

és mire adna a játék xp -t? szállításra?

I Airman...

JAVíTSD MEG A REPÜLŐD!!!!

édes Istenem ,te amúgy hány éves vagy? ,mert 2 nap alatt annyi faxságot még senki nem tudott összehordani itt mint te.....

a.carkey
Nem amit írtál, hanem az elborult elme, aki ezt kitalálta. 😊

A medve nem játék.

Akkor mit jelent? Mert én nem jöttem rá. 😄

Coral Springs

a.carkey
A patch óta, ahová célzom, az nem felt megy oda, mint korábban. Roppant zavaró.

A medve nem játék.

a.carkey
Aki használ vertical targetinget, nem vettetek észre változást a célzásnál az új patch óta? Mintha nem is lenne. Legalábbis a csata közbeni menüből kikerült.

A medve nem játék.

én szeretem azokat a kijelzőket, viszont ezeket sérüléseket még nem láttam, de most megnézem.

a.carkey
Fps kijelzőt, pinget kikapcsolni? Áh nem! Helyette ez a baromság. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Mekkora hülyeség! 😄

A medve nem játék.

Ezt én is észrevettem. Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez azt jelenti hogy az adott gép, vereséget szenvedett az előző ütközetben.

Személy szerint ez a feature engem zavar.

a.carkey
Nem tudjátok, hogy mi ez az új hülyeség a golyónyomokkal a skineken? Eddig mintha nem lett volna ilyen, nem?

A medve nem játék.

Torzonborz
Mig 3 alacsony magasságon egy tégla , elég szarul fordul ezt érdemes kihasználni. Konkrétan a 112-vel lazán kifordulod , főleg flapsel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez mind rendben is van.De sokkal korhűbbek a vasak rb-ben mint árkádban.Szóval nagy következtetést ne vonj le árkád után.

Az is igaz hogy nem csúcs gépekkel voltam, de akkor is gyanús hogy ilyen gyorsan lelőttek.

Gépek:
-He 110 C-4 (kimaxolt)
-He 112 V-5 (kimaxolt)
-He 112 A-0
-Ju 87 B-2

De RB-t nem akarok, mert 100% hogy rögtön lelőnének, ezzel pedig elrontanám a csapat esélyeit. Először AB-t játszom hogy azért nagyjából hozzászokjak mindenhez, meg megértsem a játék nagy részét, a játék mechanikáját.

Torzonborz
Azt azért megkérdezném hogy mégis milyen gépben ülve kerültél szembe az Mig 3-al mert speciel az a gép nem igazán van felturbózva.
( Igaz én SB-n repültem vele de ott a német gépek nincsenek hátrányban vele szemben ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

JethroHUN
Gondolom arcadeba játszol, az nem mérv adó. Az orosz gépeken már T1ben is gépágyú van(azon a Mig3-on pedig 2), ami sokkal többet ér mint egy MG, és arcadeon nem művészet 1-2x telibe találni valakit. Játssz RB-t. pl BF109 F2-vel, vagy ha nagyon akarsz görcsölni amcsival akkor P39Q5-tel. Mondjuk az tény, hogy a ruszki lőszerek itt a játékban valami iszonyat erősek. 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Na jól van, ez azért már tényleg undorító. Azt elfogadom hogy még kezdő vagyok, mert az vagyok, de ez már sok hogy mennyire fel vannak turbózva az orosz gépek. Az imént mentem egy menetet és kikaptam egy gyereket aki egy Mig3-34-essel repkedett. HÁROM gépemet egy lövéssel leszedett. Ez nem profizmus, egyszerűen az ő gépe SOKKAL jobb. Úgyhogy a fejlesztőknek egy jó nagy lófütyi a popsijukba.

Kipróbáltam az amerikai vonalat (eddig nem nagyon foglalkoztam vele, rá voltam feküdve a német gépekre) és ez se olyan rossz. Az amcsi alap gépekkel könnyebben ölök mint a Bf 109-essel. Emellett az orosz gépeket is kipróbáltam és tyű gyerekek, igazatok van. Az orosz gépek brutálisan fel vannak skálázva. Az alap gépekkel pompásan lehet manőverezni és a lövési pontosságuk is korrekt. Velük is aláztam rendesen. Ezek után már felnyílt a szemem, a német vonal az egyik legnehezebb a játékban. De ez engem nem érdekel. Ragaszkodom a német gépekhez 😊

figyelj, ha sok játékos azt megengedi magának, hogy az előtte lévő elfoglalja a bázist, akkor tüzet nyitunk rá, akkor ez hol van ahhoz képest? a mozdokos pályán mentem, éppen csak leért a kerekem, és nem is foglaltam, erre elkezd lőni rám.. akkor ez hogy is van? meg hogy azért kaptam feljelentést, mert háromszor ugyanazzal a játékossal harcoltam egymás után a csatákban, meg hogy kétszer kilövöm? na ne...

I Airman...

Coral Springs