War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Rossz vétel.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Viszont a prémium gépek nem szokták megkapni a nem-prémium testvérük felfüggesztési variációt, ha megnézed, a prémium P-47re semmit se lehet felrakni. Se bombák, se rakéták, se semmi. A harcértéke felét adó dolgok hiányoznak. (pl: japán prémium FW-190es se kap bombaterhet)
Vadászgépként pedig a P-47 átlag alatti.
A jó döntés a németeknél az elfogott La-5FN. Remek vadászgép, jó fegyverzet, jó emelkedés, és amúgy sincs semmi köze a bombákhoz, így nem szenved ettõl a dologtól.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Majd ha mindennek meglesz a rendes FM és DM-je akkor majd beülök FRB-be, addig nem idegesítem magam vele.
Van, hogy egérrel elkeni a számat a pontcsatában 😊
lamaer már látta mit tud 😄
Árkádban csinálhatsz bármit, ha nincs szerencséd vagy nem maradsz 4000 felett onnan lecsapkodva akkor csókolom.
@gstup: Árkádban akkor már csak az ima van 😊 Vagy az olló manõver, de mivel általában nem 1, hanem 2-3 tapad rád hirtelen, akkor marad az 1. variáns.
"Turn turn turn, in the ring of fire, in the ring of fire" Johny Cash után szabadon <#eplus2>#eplus2>
Ha viszont nagyon cserélni akarsz, akkor tegyél be a meglévõ 2-es gép helyére egy Reserved-et, aztán a 2-est tedd a Research-bõl bárhová ahova akarod. És így tovább és így tovább 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Az energia harc minden csínját-bínját meg lehet tudni belõle.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Palást 😊
vagy csak hülyeségbõl kérdezted ?😄
Alapból csak combat-ra teszi ha megnyomod, de lehet configolni a Flaps-up-down-t, akkor ki lehet nyitni Langind-ig.
<#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
amúgy ha már itt tartunk. valami jó manõverezési taktot tud valaki mondani? én egyszer sem tudtam kijönni belõle :S (tudom hogy a forduláson sok múlik, de hát valami gyors handbreak-el nem tudom elém engedni ? 😄)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
mondjuk ez az elmélet a játékon belül nem tudom mennyire müxik .
régen, sõt néha ma is beleesek abba a hibába,hogy "huh mennyi ellenfél, rárepülök és haddszóljon"... na igen, 2 msp és le is szednek 😛 szóval ezt kerülni kell. szépen falatozgatni kell a csokorból 😉