War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a PBY csak szerintem brutális lowtierben?

Gyakorlatilag amelyik oldalon van ilyen, MINDIG az nyer... leszedni lehetetlen, és szarrábombáz mindent. Ráadásul a balancer ügyes, most is 2-t rakott az egyik oldalra, 0-t a másikra... ketten együtt 44 földi egységet szedtek le, esélytelen volt nyerni...

Én is, csak HB-n jobban lehet trükközni. Arcade-ban húzom az ágat, ha van HB-n USSR inkább azt játszom. Utána visszamenni arcade-ra az nagyon kamikaze 😊
flashpointer
köszi, azt nem is figyeltem. És ha leszállok a pusztába a motorhibás reppel, és leavelem új repcsiért akkor kell repairt fizetni?

Emancipate yourself from mental slavement!

Nem egybõl javul meg, hanem a bal asló sarokban elindul egy visszaszámlálás, ha az letelik akkor lesz megint ép.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

flashpointer
Eltaláltak és leszálltam a reptérre de nem javult meg arcadban a repcsim, van valami gomb rá? 😛

Emancipate yourself from mental slavement!

Árkádozok, mert a HB nem jön be a vontatottsága miatt. Jobban kedvelem az instant akciót. Most mentem egy 40k+ kört, mondjuk nekem van prém is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

NEm tudod, egy sorrendben oldja le.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ha több féle bombát szállítok,hogyan tudom kiválasztani hogy melyik típust dobja,mert sehol nem találom...

HB-ban is ömlik, ha épp nem retardált pöcsökkel tesz össze..

"Azért elég masszívan jön az XP az event miatt. Simán lehet 30k Xp-s köröket menni."

Arcade vagy HB-ban?

Utóbbi jobban érdekel csak ma nincs USSR, nekem pedig az áll valamiért kézre.
HB-ban én is csak 1 kört tudok menni bombázóval. Azért 3-400 méterre felmenni 200-ról, elérni a célokat, ledobni a bombákat, visszatérni a bázisra, leszállni, felszállni, újra elérni a célokig nem kis idõ bármilyen bombázóval.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

HB-ban lehet aprítani 😊

hát akkor te valamit nagyon jól csinálsz. nekem eddig a legjobb és egyetlen 22K volt
Azért elég masszívan jön az XP az event miatt. Simán lehet 30k Xp-s köröket menni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most én is mentem egy kört HB-ben a frissen szerzett HE-111el
hát nem egy kapkodós gép tényleg 😄 230 körüli sebességgel robogtam át a pályán.. bombáztam egy kört szerencsére senki nem akart megenni úgyhogy visszatotyogtam a bázisra 😄 a felszállásig eljutottam és vége lett a körnek xD
Így második nap, azt hiszem tetszenek a bombázók. Vicces volt Bristol Blenheim-el repkedni. Tetszett, hogy valami kis gép mögén jön, leakar szedni, átváltok a hátsó lövészre és szevasz. De tartok tõle mi van ha valami komolyabb gép kap el, esetleg lerakétáz...mindegy tetszik a bombázás egyelõre, csak még rá kéne érezni a bombázásra is valamikor jól sikerül, van hogy eléggé mellé megy.

Nincs csapatjáték. Könnyû kill a felderítõ...én is így jártam a bombázóval.Fent fogócskáztak...mi lent meghaltunk
Gondoltam ezen kívül esetleg. Leginkább úgy gondoltam, hogy leszállok a kifutónkra és gépet cserélek. Az elõbb éppen ellõtte a motoromat egy bombázó, pont amikor én a szárnyát, és sikerült letenni a gépet. Gondoltam kipróbálom a gépelhagyást és sikerült. Jó tudni, hogy ilyen esetben nem számol halált. 😊
Hát azt észrevettem én is.. most épp a németek nyertek.. csak sajnos nem velük voltam 😊

tényleg sok az idióta... olyan körköetmegyek, majdnem mindig elsõ vagyok 😄

amúgy a yak1b-vel érdemes menni?
Több a marha is..😄

pl mi a fenének megy fel 8 vadászból 6 megölni az ai felderítõket?
lent meg a csapásmérõ repülõinket szanaszét szedik a .... beaufigheterek, spitek 😊 mindig ez van azok meg ott tökölnek fent azzal a 3 szarral amit nyugodtan békén is hagyhatnának 😊
HB-t érezhetõen többen játszanak.

Alapból meg vannak pl felszállásért eddig 220Xp-t írt, most 440-t.

na most akkor megy ez az event vagy nem vagy hogy ? 😛
miután kiugranak, utána betudsz. de szerintem ez elég nyilvánvaló
Nem tudom, hogy megoldott-e, de ha pl. úgy járok, mint vass17, át lehet ülni másik gépbe, vagy amíg le nem lõnek, vagy meg nem öngyilkolom magam, addig nem? Láttam egy leave plane beállítható gombot, de gondolom, az a gépbõl ugrás akar lenni.
mutatja valahol a dupla xp és lion-t? szal hogy szorozza 2vel ?
Torzonborz
vasárnap egyik meccsen csajkával egyedül letakarítottam az összes AAA-t ellenséges reptérnél. mondjuk pörögtemforogtam össze vissza de csak sikerült 😄
mondjuk odáig már nem jutott senki hogy bombázza is de azért mókás volt .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elkezdõdött 😊

ez a yak 1b ér valamit ?:S a yak7-es erõsebbnek tûnik.
hát én biztos nem fizetnék ezért (meg semelyik) játékért 😛
Na, belõttem 1 hét prémet. Szóval most nagyban készülök a 2x XP eventre 😛.

Nem érdemes, olyan légvédelem van tuti meghalsz, és amúgy sincs haszna. Dobáld a földi célokat.
A gép polírozás stimmel.

Amúgy láttam én már olyat aki megpróbált leszállni az ellenséges repteren, amolyan domination módra 😄 Hát nem jött össze neki <#eplus2>

Ha 3 géped van akkor egy bomber egy vadász egy attacker. Az elején érdemes statra kattintani ,hogy mivel mennek a társaid és az ellenfelek. Könnyebb kiválasztani melyikkel érdemes kezdeni.De a legjobb ha azt viszed amit szeretsz és lesz ami lesz😊
-Érdemes, mert azért is jár xp.
-Bizonyos típusoknál eltérõen, de némileg gyorsabb lesz.

Két kérdés:
- HB-ben érdemes szétbombázni az ellen repterét, mert az elején nem írja?
- Gyatra angolom azt mondja, hogy a második fejlesztés a motor után, hogy felpolírozzák a gépet a kisebb légellenállás miatt, ez valós? Ér valamit?
Milyen kombinációban érdemes a gépeket összeválogatni szerintetek?
Amikor pusztítani kell, akkor jó, ha van sok bombázó vagy attacker.
Viszont a domination és az ahhoz hasonló játékokban legfeljebb az utóbbiakkal tudok valamit kezdeni, a nagyobb bombázót gyakorlatilag nincs mire használjam, miután elfogynak a földi célpontok.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az két társ kill . Rossz helyen voltak rossz idöben
ledobtam az 1 tonnás bombát, 20 seccel késõbb: -9k lion. wtf? valami csapattárs túl alacsonyan repült, és a robbanás kihatott rá? elég fasza :/
kösz, én meg a hagyományos módon próbálkoztam és nem reagált
sziasztok. Írtam korábban, h teamspeaken összejöhetnénk. Nekem van TS-em. Csináltam is oda egy War Thunder szobát. Gyertek fel és repüljünk együtt.<#integet2>
TS adatai:
Adress: pointer4.dyndns.org
Pass: kobasz

iRacers fõszobán belül WAR THUNDER szoba.

controls menüpont
egy fél oldalnyi gomb van csak a replay kamerákra 😊
REplay-ben semmilyen módon nem lehet kamerát kezelni? Nekem nem megy. Egy gép körül keringõ kamera nézet van semmi más azt is a gép vezérli. Elég gáz
Nem.Látsz épületeket.Azokat találd telibe,meg az AAA-kat a bázis körül,hogy ne zavarjanak annyira.

Ezt a flaps témát kerestem már egy ideje én is, köszi 😉

Lenne még 1 kérdésem: amikor bázist kell megsemmisíteni, akkor hova kell dobni a bombát? Esetleg mindegy, dobhatom egyenesen a kifutó betonjára is?

Köszi
Pluskast
Szerintem semmit sem ér😊 De egy elsõ körös csatarepülõnek egész jó. Sok bombát bír + rakétát és az elején egy zuhanórepüléssel egybekötött támadásra egész jó, sok célpontot képes kiszedni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerintem a legjobb az lenne, ha kifejlesztenéd és megvennéd a normál thunderboltot. Nyolcas tier az amcsi ágon, néhány nap alatt megszerezhetõ.
Aztán eldöntheted, hogy mennyit ér bombák nélkül, és jobb döntést tudsz hozni.

Én direkt ezért a prémium chaikát vettem, az pont ugyanez a koncepció, de a prém I-16-nál két tierrel lejjebb, így az ellenfelek nem olyan kemények. Überjó fordulás, remek fegyverzet. Persze nyilván sebessége egyiknek sincs, de fordulóharcban verhetetlenek.

Ok, köszi a tanácsokat. Úgy látszik mégse lesz Thunderboltom 😄.

Ez igaz!