38447
  • Ooorky
    Orosz vagy amerikai proxy-n keresztül kell bejelentkezni.
    De az meg necces, mivel látják az átküldött adatokat.
  • rrally
    Múltkor volt róla szó,Csak már nem tudom mikor( hogy 1 dollár=1 euro)! Valaki ????
  • kocsilajos
    mi az h 1 slot, az 1 slot a pilótát fejleszti nem a gunnereket
  • bgabor
    Annyira szutyok a gazdasági rendszer, hogy a két event, és a hétvégén szerzett lionból berakott prémium ellenére alig jön be pénz és XP. Működésképtelen.
  • bgabor
    Eventes bombázás bónusz ide vagy oda, továbbra sem érnek semmit a bombázók, mert a bombák harmatgyengék. Pontatlanok, alig van területi sebzésük. 30 méter magasból 500 kilóssal telibe csapom a Pillboxot, és semmi baja se lesz. Szar az egész.
  • rrally
    Hogy tudom kiválasztani fizetésnél hogy dollárban fizessek ne euroban?Pay Pal.
  • Conqvistador
    AZ 1es slotnak 100%os a gunner maxolása de nem vettem észre, hogy húde jobban lőnének, szóval a fene tudja.
  • gstup
    Nagyszerű.Gondoltam hogy nem az oroszoké...
  • kocsilajos
    jó csak ahhoz a gunnerjeidet is fejleszteni kell
  • CptYossarian
    La5-nek egy kósza lövéssel nyitásból feketére lőtte a motorját az előbb egy bomber. Van egy olyan gyanúm hogy megint változtattak a DM-en kicsit, P-39-el 10 másodpercen belül három vadászt lőttem le, ami azért egy kicsit erős. :) Papírabbnak érzem a gépeket, főleg a németeknél szakad megint a szárny.
  • Conqvistador
    Ez mekkora cigányság vazze.

Egy az egybe lövöm a gunnerrel a 300méterre lévő La 5fn-t és jelzi hogy találat végig. Rohadtul le kéne zuhannia a gépnek erre kilő.
    Van még mit javítania játékon.
    Igenis ha kell a bombázó hátulról 15 gépet is lőjjön ki ha túl közel jönnek hozzá és kilővöd a mögötted jövő propellerjét szárnyát akármiét.
  • Conqvistador
    Megnézték az arányod és mivel nincs meg az 1 géppel kilőtt átlag 15 géped így nem feleltél meg nekik :D
  • Coral Springs
    Nem tudom hogy mi alapján válogatták be erre az embereket, de ahogy látom valódi pilóták is voltak köztük.
  • Torzonborz
    jahogy ilyen is volt. ahogy látom már be is zárták.
  • Ooorky
    Erre.
  • Torzonborz
    Milyen alpha tesztre gondolsz ? oO Csak nem a "ladikos" ? :D
  • Ooorky
    Innen bejutott valaki az alpha test-re?
    Engem elutasítottak :(
  • Glo
    Aha, de nem mindegyikre lehet rakni.
  • V43 1105
    Igen, de nem minden gépnél elérhető.
  • Novin
    rakétát hogy tudok rakni a repcsire? ugyan ott ahol a fegyver fejlesztések vannak?
  • csonttika72
    Bakker! FRb. Orosz Pe-2 leszáll a japán reptéren, légvédelem ot már nem lövi,én meg kénytelen vagyok a saját repteret bombázni Friendly Fire-ért cserébe (bombázóval voltam). Azért ezen még dolgozhatnának...!
  • CptYossarian
    La-5FN nem jó? 14-nél már eléggé beadja a jeteket a MM, 10/11-ben nem láttam még jetet.
  • rrally
    Ha veszek 1 14es szintű prém gépet (Dóra pack ),és én még csak 10 es szinten vagyok németeknél akkor nem tudom használni,míg nem leszek 14es szintű igaz???Mert jobban jönnék ki mint ha vennék 5000 golden eagle-t. A STAR Conflict mit takar??
  • vajakos21
    202 jòval hatékonyabb. Nem azzal kell foglalkozni hogy átesik és veszti a sebességét. Arcadban ok ott nincs repmodell.2 ff gyenge és kevés a löszer.1 db huszas hatékonyabb nálam.
  • rrally
    prém nélkül..
  • rrally
    most volt 1 5kill-es meccsem(csak bombázókat) U4-el 32000 lion....
  • Rue East
    a játék
  • bgabor
    Kit érdekel a B0 hogyan repül, a lényeg a fegyverzet. :D
    MG FF-ek nagyon jó cuccok tier4en. MC202 ugyan remekül repül, de semmi értéke, mert vattacukorral dobálja az ellenséget.
  • robi3
    mentett replayekhez mi kell hogy megnyithassam? (nem játékon belül)
  • Glo
    Lesz több altípusa is, majd egyszer.
  • robi3
    megvolt az első repülésem a b-25-el! fasza kis gép de még tanulnom kell a bombázás rejtelmeit mert nem valami jó a találati arányom :(
  • vajakos21
    Nálam v.mi rosszul van bekötve.A B0 katasztròfa azA0 hoz képest.Az A0 naggyon jòl manöverezik.Sajnos tüzgyorsasága kicsi(hb-frb instructor nélkül. ) ju88 nagyon jò.He111 helyett rakhattak volna be még belöle.
  • rrally
    tegnap nekem rombolóval 2 kill 0 halál 12000 ropi.50es Bk hozza a zsetont.Szerintem kurvára nem mindegy hogy mit és mivel lösz le...Az attacker-ek jól hoznak jobban mint a vadászok.
  • Conqvistador
    Ez nem feltétlen igaz.

A Yer2 es Expertre húzása 900000ről 602000re míg a másik 525000re esett.
    Nekem ez óriási segítség bár így is mocskos drága.
  • CptYossarian
    He 112-ből a B0 már valamivel repülhetőbb, az MC200 3/7 is hoki, 202 okésabb. BnZ Bf 109 E-től működik, de addig is jól lehet szórakozni Stukákkal, pláne hogy mától +50% bónuszos a bombázásért kapott zseton. Én a Bf 110-et is szerettem, a Ju 88 meg überjó, ne hagyd ki.
  • Adjunktus
    Japán,Német vonalat csinálom.
    A Japánnal kezdtem és nincs is vele semmi gondom.Nagyon cukor gépek.Olyan manővereket csinálok velük,hogy a fülemen folyik kifelé az agyvelő,de a gép vígan repül.
    Na itt kezdődik a problémám.:)
    Átmentem a Német vonalra és hozzáfogtam(volna)jampeckodni a low tier HE vadászokkal.Csúfság lett a vége.Kb olyan volt mintha felvittek volna helikopterrel magasra,és kilöktek volna belőle egy SPAR-os kocsiban ülve.
    Azokat ki se lehet venni zuhanásból?Ok gáz hogy túlterhelem a verdát,de hát mondtam hogy a japoknál ez már tök természetes.
    Ennyire óvatosan kell velük repülni?Eddig úgy tudtam,hogy a Német gépek viselkednek legjobban zuhanásban meg emelkedésben,mégha nem is olyan fordulékonyak.
    Mit kellene másképp csinálnom?Azon a szinten még az Olasz vadászok is jobbak...
  • Glo
    Visit your hangar and see UP TO 40% DISCOUNTS for more than 100 planes of all nations!

Then, enter the Arcade, Historic, or Full-Real Battle and discover +20% SILVER LIONS INCOME FOR AIR KILLS.

Want more? Fly your mighty bomber and get +50% SILVER INCOME BOOST for all bombers setting destruction to ground targets!
  • Glo
    Semminek nem tudtok örülni :)
  • kocsilajos
    azért nem vitték túlzásba a leárazást :( 10-es spitfire -7% :(:(
  • bgabor
    Viszont ez se ad választ a szárazföldi gépek leárazására.