War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlatilag amelyik oldalon van ilyen, MINDIG az nyer... leszedni lehetetlen, és szarrábombáz mindent. Ráadásul a balancer ügyes, most is 2-t rakott az egyik oldalra, 0-t a másikra... ketten együtt 44 földi egységet szedtek le, esélytelen volt nyerni...
Emancipate yourself from mental slavement!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Emancipate yourself from mental slavement!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Arcade vagy HB-ban?
Utóbbi jobban érdekel csak ma nincs USSR, nekem pedig az áll valamiért kézre.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
hát nem egy kapkodós gép tényleg 😄 230 körüli sebességgel robogtam át a pályán.. bombáztam egy kört szerencsére senki nem akart megenni úgyhogy visszatotyogtam a bázisra 😄 a felszállásig eljutottam és vége lett a körnek xD
amúgy a yak1b-vel érdemes menni?
pl mi a fenének megy fel 8 vadászból 6 megölni az ai felderítõket?
lent meg a csapásmérõ repülõinket szanaszét szedik a .... beaufigheterek, spitek 😊 mindig ez van azok meg ott tökölnek fent azzal a 3 szarral amit nyugodtan békén is hagyhatnának 😊
mondjuk odáig már nem jutott senki hogy bombázza is de azért mókás volt .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A gép polírozás stimmel.
Amúgy láttam én már olyat aki megpróbált leszállni az ellenséges repteren, amolyan domination módra 😄 Hát nem jött össze neki <#eplus2>#eplus2>
-Bizonyos típusoknál eltérõen, de némileg gyorsabb lesz.
- HB-ben érdemes szétbombázni az ellen repterét, mert az elején nem írja?
- Gyatra angolom azt mondja, hogy a második fejlesztés a motor után, hogy felpolírozzák a gépet a kisebb légellenállás miatt, ez valós? Ér valamit?
Amikor pusztítani kell, akkor jó, ha van sok bombázó vagy attacker.
Viszont a domination és az ahhoz hasonló játékokban legfeljebb az utóbbiakkal tudok valamit kezdeni, a nagyobb bombázót gyakorlatilag nincs mire használjam, miután elfogynak a földi célpontok.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
TS adatai:
Adress: pointer4.dyndns.org
Pass: kobasz
iRacers fõszobán belül WAR THUNDER szoba.
egy fél oldalnyi gomb van csak a replay kamerákra 😊
Lenne még 1 kérdésem: amikor bázist kell megsemmisíteni, akkor hova kell dobni a bombát? Esetleg mindegy, dobhatom egyenesen a kifutó betonjára is?
Köszi
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aztán eldöntheted, hogy mennyit ér bombák nélkül, és jobb döntést tudsz hozni.