War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"And of course these ships will be controlled by players."
Emancipate yourself from mental slavement!
vagy ez a Japanese Fleet csak egy újabb küldetés csomag lesz?

Végül már csak egy földi célpontunk maradt, mikor végre valamelyik orosznak sierült végre egy bombát rádobnia arra a nyamvadt pillboxra.
Nyertünk, de ez kábé egyedül rajtam múlt. A tizenöt percig tartó meccsben én elintéztem 30 földi célpontot, nekik tíz perc alatt sikerült a maradék egyet.
Jobb lenne ha többen lennénk már az EU szerveren, mert ezek az oroszok egy külön állatfaj. Remélem az EU szerveren a siemák nem fogják helyettesíteni õket.
A "number of experienced gunners"-t addig kell növelni, amíg annyi nem lesz a számuk, ahágy védõlövész van a gépeden, pl: H6K-ra és a japcsi bombázókra öt darab! És amíg ode el nem jutsz, nagyon durva mínuszokat kapsz a gunnerek népeségeire.
De a legnagyobb vicc, hogy a "number of experienced gunners" minden egyes rátett pont után durván drágul. Csak az elsõ pont 240, a második 360, harmadik 480, negyedik pedig 600 pont!
Úgyhogy egy "picit" sokallom én is. 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
- fighter személyzetének érdemes a pilótát képezni, bombázónak meg a lövészt?
- képezném a lövészt, de az értékek mellett megjelent egy piros szám is mínusz elõjellel. Akármennyi pontot akarok rátenni a mínusz szám nem csökken hanem nõ. Mit rontottam el?
4-es szinten vagyok. Köszönöm!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Emancipate yourself from mental slavement!
Ha nincs rakáta, a következõképpen kell menni ellenük. Elõször is, sosem szabad beállni mögéjük, mert ott a legdurvább a védelmük, hamar leszedhetnek. Fölülrõl vagy alulról rárepülve kell lõni õket, ha pedig mégis mögé kerülnél, gyorsan kifordulni a veszélyzónából.
Márészt pedig nem szabad a törzsüket lõni, mert ott nem tudsz kárt okozni bennük szinte egyáltalán. A szárnyukat, és azon belül is az egyik motort kell lõni. Nem könnyû eltalálni a motort, gyakorolni kell. Ha a kis markerre célzol, a golyók a testét érik, ami gond nélkül elnyel minden lövedéket. A szárnyban/szárnyon viszont motorok, üzemanyagtartály és vezérsíkok(irányítólapok) vannak, csupa sérülékeny cél.
Addig kell ismételgetni a támadásokat, amíg már feketén füstöl a motorja/leszakad a szárnya/beragad a vezérsíkja, és akkor vége.
Persze nem árt legalább egy 20mm-es gépágyúval csinálni mindezt, úgyhogy orosz Laggok/yakok meg angol Spitfirek elõnyben. 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ignorálni szoktam, annyi idõ alatt leszedek 2 sima gépet, ha mákom van és beadja a critet 😊
Viszon komoly géppuska kell hozzá mert nehéz lelõni
Most hogy dupla pénz van, H6K-val összeszedtem 300k-t másfél óra alatt. 25 alatt egyszer sem voltak a kilõtt földi célpontjaim.
Mellesleg le lehet lõni õket, csak tudni kell a módját.