War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért jó lenne nem azonos mérce szerint mérni két céget, miközben az egyik már két éve üzemelteti a játékát, a másiké pedig még meg sem jelent. Nem?

Torzonborz
hmm de õk sem béta alatt kezdték ezt , nem ? rég volt már és annyira nem emlékszem de azért volt ott is morgás rendesen béta alatt 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ne várj csodát a 109e tõl. gyengébbik gépágyú van rajta.JU 87 D5 könnyeben öl a két ágyúval.
Azért szerintem ennyire nem rossz a helyzet, tény, level 2 és level3 közt már nincs különbség....

De ezek a T2-T3as "német" gépek.. mintha autobuszban ülnék, úgy manõvereznek 😊

A másik cég legalább hétvégékre idõzíti még ilyenkor is az eventeket. Pedig õk is szarnak a kliensekre, de legalább azt felfogták, hogy európából is vannak játékosok... 😊

Jaaa...<#wow1> Akkor inkább megveszem a lvl 7-es messereket a 3-as és 4es olaszokat meg leváltom velük...

Sziasztok.

A kérdésem az lenne, hogy van pl egy 3. szintû SB bombázó. arra is fel lehet rakni 3x500kg bombát. Azt írta pl Bgabor, hogy az AR2, az nagyon csúcs. Egyelõre nem vettem meg, de az adatai alapján nem tûnik jobbnak, mint az SB. Igen, kezdõ vagyok 😛
Az MM pontos mûködését senki se ismeri, de olyan 10-ig bárkivel összekerülhetsz. Éjjel meg 20-ig 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

lvl 17-es is akár 😄
Sziasztok,

Most hogy is van,ha lvl 6-os gépem van,akkor mekkora szintû gépekkel rak össze?

Hát most mondd meg, hogy pont ekkorra esett a pravoszláv karácsony. Adj be fellebbezést 😊

Amúgy Szilveszter éjjel is volt ilyen event, de akkor este 9-tõl reggel 9-ig. Csak kockáknak 😄

Hurricane-ra megéri felrakni a rakétát, vagy ront érezhetõen a manõverezõképességén (nem mintha lenne neki alapból) 😊

Nemár, volt pofájuk EGY napos eventet csinálni, azt is hétköznapra????

Na, ezek lesznek az igazi fukar banda.

"Jobb lenne ha többen lennénk már az EU szerveren, mert ezek az oroszok egy külön állatfaj."

EU-n játszottam egy ideig, de azt vettem észre. Azon kívül, hogy nagy a várakozási idõ, a másik szerveren kommunikálnak a játékosok. EU-n jellemzõbb, hogy egy "mukk"-ot sem szól senki egy ütközet alatt.

A másik szerón, ha HB-n rátapadok egy társra sokszor reagál és automatikusan úgy viselkedik, mint egy kötelék. Egyszerûen többen vannak, ennek jó és rossz oldalát tekintve egyaránt.
Nohab
Pedig szerintem te szeretni fogod. Nem az az ész nélküli lövölde, de nem egy Arma.
Nem biztos, hogy BF-et akarok.. 😛

Tegnap éjjel letöltöttem ezt, gondoltam egy próbát megér. Rég röpködtem, vastagon poros a joystick... 😊

Fõleg hogy már vége is van az eventnek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

fõleg, hogy nem is megy a játék
a launcherbe benne van a hír hogy holnap (azaz ma) 2X xp meg pénz.. eléggé az utolsó pillanatban rakták ki 😄 van még mit fejlõdni
mindenképpen jobb a kevesebb de nagyobb bomba. Én 9db 500kg-ost viszek és jobban bevált mint a 18db 250 kilós. 500kg képes egyszerre 4-5 célpontot elpusztítani ha jó helyre esik.
Fórum is halott. Tán frissítenek valamit...a remény hal meg utoljára
Én bombázóval kicsi pályán lemegyek alacsonyra és kb 500m-rõl bombázok. Egyrész azért nem maradok magasan mert az indulási magasság 3km és az nem menedék. Egy lvl 7-10 vadász secperc felteker oda és vége a dalnak. Lehetne azt csinálni, hogy elõbb felmész 8km magasra és onnan nyugodtan bombázgathatsz de mire oda feltekersz vége a körnek. A másik az lenne, hogy valaki védi a seggedet de ha nem mész squadban erre kicsi az esély. Le sem szarnak hiába kérsz rádión segítséget.
Én azt csinálom, hogy lemegyek alacsonyra és földhöz tapadva bombázok. Erre tökéletesen alkalmas a külsõ nézetes bombázó célkereszt nem kell az f7-est nézetet használni. Alacsonyan repülve megvan az az elõny, hogy csak felülrõl és oldalról támadhatnak az alsó holteret nem tudják kihasználni a vadászok. Ráadásul ha felülrõl támadnak hamarabb fel kell húzniuk a gépet tehát kevesebb ideig tüzelhetnek. Hegyes völgyes pályán ráadásul kénytelenek folyamatosan mögöttem repülni a hátsó lövész nagy örömére
nálam se
Akkor ezek szerint nem nálam van a hiba. Pedig már azt hittem. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nálatok is meghalt a játék? Már be se loggol.
Adta a Beaufighternek! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tegnap jó volt a szakasz ma meg már ez sem jó + még ha hb-re megyek diconnceted from the battle server. nagyon faxa
De én pilótafülkébõl szeretek repülni 😛

A szakaszozás meg még nem mûködik rendesen. Ez van, ez még csak béta verzió.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

squadba probállnánk játszani de nem lehet invelni a másikat mert állandóan chat disconnectedet ír. mi ez a bugos ...?
Nyomj F4-et, máris nem fog idegesíteni 😊

Az amcsi vadászokon csak engem idegesítenek azok a rohadt nagyítós célzógömbök? Semmit se lehet látni bennük :S

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jó persze,nekem sem 100%-os a rátám,de azért egy 90%-ot adok magamnak 😄

Torzonborz
nagy magasságból azért párszor mellé ment a cucc , igaz 6x100 kg-s bombákkal próbáltam az 500 kg-s azt majd ma nézem meg .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pluskast
Ha egyedül tolod a játékot nem csodálkozom rajta. Tarts egy pár napos pihenõt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mivel hasonlóan gondolkozom (Nekem is van logikám 😉 ) ezért írtam hogy nem minden a minnél nagyobb bomba 😉 .

az normális,hogy kezdem unni ?😄
ahogy mondod! 😊
Nohab
Heroes and Generalst próbáltad? Inkább az hasonlít egy Bf-re, mint ez valaha is fog.
Én a H6K4 re szavazok a kis 1000kg-os malacaira😊 4000 méterrõl bele pottyantasz egyet a konvojba, és 3-4 tankot kiszed egy bomba, egy tüzér fészek közepébe 1db
röfi és volt hogy mind 4 lövész állást kiszedtem
nyilván attól függ, hogy hány enemy van egy rakáson... mert ha sok van külön külön, akkor 2 bombával sokra nem mész, az akkor is csak 2 hit.... de ha egy kupacon van 5-6 , akkor viszont a nagyobb bomba érvényesül.... logika 😊
Érdekes,szerintem a bombázó célzõkészüléke nagyon jó kis cucc és iszonyat könnyû használni.Magasság?Szerintem ha nem mozgócélpont mindegy,de még mozgónál is.Én van hogy 2800,de tegnap pl. 5200-ról szórtam a battleshipeket.A minnél nagyobb bomba,szerintem nem mindig helytálló.Van hogy többre mentem a JU-88-as 32*50kg és 4*250kg-os terhével mint a s.79 2*500kg-os terhével.

hát én kezdem megunni
Torzonborz
bombázásról tudnál kicsit bõvebben írni ? milyen magasságból milyen sebességgel érdemes , célzásnál mire kell figyelni ?

SB 2M-100-at megvettem tegnap és próbálgattam a bombacélzós nézetet de úgy nem sok mindent találtam el , inkább zuhanóbombázós stílusban jöttek össze a találatok.

yak1re nem lehet rakétát tenni, amg a lagg3-ra igen, ezért is mondtam,hogy nekem jobban bejön a lagg mint a yak1b
Kábé igen, rakj inkább rájuk rakétákat, azzal a bombázók réme lehetsz.

Torpedót vinni hajók ellen kell, és meg kell mondjam, sokkal kevésbé hatásos fegyverek a jtáékban, mint a bombák.

Catalinára rárakhatsz két torpedót, amivel támadhatsz két hajót. Vagy felrakhatsz helyette négy darab 500 kilós bombát, amivel négy bármit támadhatsz. Simán ki lehet dobni velük négy rombolót egyetlen ráfutással.
A bomba a jó választás, egyértelmûen, és minél nagyobb a bomba, annál jobb.

Azt már meg se említem, hogy bombát bárhogyan(zuhanóbombázással a földön lévõ célmarkerral, vagy nagy magasságból bombacélzó nézetben), bármilyen magasról tudsz dobni, míg a torpedókat csak extrém kis magasságból, vízszintes repülésbõl tudod dobni, és egy mozgó hajót nem éppen egyszerû eltalálni vele, mert van egy minimális ledobási távolsága is, tehát hogy a hajó nem lehet közebb az oldáskor egy bizonyos távolságnál.

Szóval a torpedót nagyon macerás hassználni, és csak vízi célpontok ellen jó, úgyhogy nem éri meg feltenni a bomba helyett.

annyira nem lett nagy móka.. bejött 1 az ACES klán 3 b-17 és egy vadász kísérõvel

végigdarálták a földi célpontokat és vége.. nem hagytak semmit
ú jó hogy szóltál már nagyon tele volt a tököm az elõzõvel 😄
be is ugrok gyorsan 😊
Hát ez jó, semmit nem fejlesztettem az amerikai vagy orosz ágra, erre kicserélik a HB-t a koreai hadszíntérre. Alap amerikai gépem mellett elment a Mig-15 meg a Sabre.
Ha a végén raknának bele még gyalogságot is, már el is érné a 10 éves Battlefield vagy Flashpoint szintjét... 😛