War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De ezek a T2-T3as "német" gépek.. mintha autobuszban ülnék, úgy manõvereznek 😊
A kérdésem az lenne, hogy van pl egy 3. szintû SB bombázó. arra is fel lehet rakni 3x500kg bombát. Azt írta pl Bgabor, hogy az AR2, az nagyon csúcs. Egyelõre nem vettem meg, de az adatai alapján nem tûnik jobbnak, mint az SB. Igen, kezdõ vagyok 😛
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Most hogy is van,ha lvl 6-os gépem van,akkor mekkora szintû gépekkel rak össze?
Amúgy Szilveszter éjjel is volt ilyen event, de akkor este 9-tõl reggel 9-ig. Csak kockáknak 😄
Na, ezek lesznek az igazi fukar banda.
EU-n játszottam egy ideig, de azt vettem észre. Azon kívül, hogy nagy a várakozási idõ, a másik szerveren kommunikálnak a játékosok. EU-n jellemzõbb, hogy egy "mukk"-ot sem szól senki egy ütközet alatt.
A másik szerón, ha HB-n rátapadok egy társra sokszor reagál és automatikusan úgy viselkedik, mint egy kötelék. Egyszerûen többen vannak, ennek jó és rossz oldalát tekintve egyaránt.
Tegnap éjjel letöltöttem ezt, gondoltam egy próbát megér. Rég röpködtem, vastagon poros a joystick... 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én azt csinálom, hogy lemegyek alacsonyra és földhöz tapadva bombázok. Erre tökéletesen alkalmas a külsõ nézetes bombázó célkereszt nem kell az f7-est nézetet használni. Alacsonyan repülve megvan az az elõny, hogy csak felülrõl és oldalról támadhatnak az alsó holteret nem tudják kihasználni a vadászok. Ráadásul ha felülrõl támadnak hamarabb fel kell húzniuk a gépet tehát kevesebb ideig tüzelhetnek. Hegyes völgyes pályán ráadásul kénytelenek folyamatosan mögöttem repülni a hátsó lövész nagy örömére
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A szakaszozás meg még nem mûködik rendesen. Ez van, ez még csak béta verzió.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
röfi és volt hogy mind 4 lövész állást kiszedtem
SB 2M-100-at megvettem tegnap és próbálgattam a bombacélzós nézetet de úgy nem sok mindent találtam el , inkább zuhanóbombázós stílusban jöttek össze a találatok.
Catalinára rárakhatsz két torpedót, amivel támadhatsz két hajót. Vagy felrakhatsz helyette négy darab 500 kilós bombát, amivel négy bármit támadhatsz. Simán ki lehet dobni velük négy rombolót egyetlen ráfutással.
A bomba a jó választás, egyértelmûen, és minél nagyobb a bomba, annál jobb.
Azt már meg se említem, hogy bombát bárhogyan(zuhanóbombázással a földön lévõ célmarkerral, vagy nagy magasságból bombacélzó nézetben), bármilyen magasról tudsz dobni, míg a torpedókat csak extrém kis magasságból, vízszintes repülésbõl tudod dobni, és egy mozgó hajót nem éppen egyszerû eltalálni vele, mert van egy minimális ledobási távolsága is, tehát hogy a hajó nem lehet közebb az oldáskor egy bizonyos távolságnál.
Szóval a torpedót nagyon macerás hassználni, és csak vízi célpontok ellen jó, úgyhogy nem éri meg feltenni a bomba helyett.
végigdarálták a földi célpontokat és vége.. nem hagytak semmit
be is ugrok gyorsan 😊