War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(fenntartási költség nyilván nagyobb).
Oroszoknál pl még mindíg az 3xI15 + 1xI153 kombóval nyomom - az annyira OP 😊, és már összelõttem a 4. szintet (vagy tán már az ötödiket is), angoloknál viszont viszem a Hurrikat meg a Spitet, mert ott a low tier szar. De úgy tûnik ugyanolyan sebességgel haladok az XP szerzésben mindkét ágon....
Szóval számomra úgy tûnik, magasabb szinten se csordogál jobban az XP, szóval adabszurdum az ember effektíven kigrindelhetné azon a szinten a legnagyobb repcsit is, amelyiket a legjobban élvezi (persze a repülõgépek XP csikja az akadály).
Köv kérdés, érdemes-e megállni 4-s szinten (már ami a repcsiket illeti), és ezeket fejleszteni, vagy inkább menni tovább egybõl? Esetleg annyit várni, hogy ne kelljen pl az 5-s szintû repcsiket beszerezni, hanem akár a 6-7-s szintet MAJD beszerezni?<#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
Annyi, hogy a legénység fejlesztésénél nem feltétlenül éri meg pontot rakni a bombázó lövészekre, ha abban a garázshelyben vadászokat szoktál használni.
Bár én mindenre szoktam tenni az elején, amíg még csak 1-2 pontba kerül, hadd menjen a szint föl.
Vicces dolog ám a H6K-val a Bomber ÉS a Fighter medált egyszerre elhozni a meccs végén. <#smile>#smile>
Úgy lehet szeretni, hogy négy darab 500 kilós bombát senki se tud vinni hármas tieren(a H6K-t leszámítva, de az is hidroplán).
És mivel hármas tierû, ezért jó esélye van rá, hogy kis gépek ellen megy. Tier tierû gépek között pedig nincsenek kétmotoros bombázógyilkos típusok, tehát nagy magasságban büntetlenül tudsz bombázni.
Összehasonlításképpen, vehetsz te az amerikaiaknál B-17es bombázót is, de egyrészt az nem hármas, hanem tizenhármas szinten lesz csak elérhetõ, és olyan ellenfelekre számíthaszt, mint a Beaufighter, Me-410, sõt, Me-163 Komet, akik seperc alatt fent vannak a magasságodon, és pillanatok alatt leradíroznak. (30 meg 50mm-es gépágyúkkal)
Szóval azért szeretjük a tier3-as hidroplánokat:
- mert gyengék az ellenfeleik, általában nem látnak bombázóromboló gépeket
- óriási bombateher megy fel rájuk, akkora, amekkorát más gépek nem tudnak vinni kis tierben
Hidd el, ha a Catalinával nem boldogulsz, nagyon ki leszel akadva a magas tierû bombázóknál.
1 lövés az 50 mm el és olyan szépen ég😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Viszont érdekelne, hogy a bombázóknál a bomba célzó képen a középsõ célkereszt alatt van egy másik célkör. Ez mi szeretne lenni? Elõször azt hittem, hogy a bomba oda fog becsapódni, de inkább a kép közepén lévõ kereszt tájékán értek célba.
4000 méterre meg felmenni egy fél nap, emelkedni nem tud, ha már kicsit megemelem az orrát villog a felirat hogy túl alacsony a sebesség. Hiába képes nagy pusztításra, de nekem nem éri mag az a szenvedés amíg eljutok odáig hogy ledobjam a bombákat.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha jól értelmeztem olyan minõségibb (Logitech, Saitek) joy kell amin van gázkar, lehet "tekerni" is a joy karját és van még rajta egy kis kar is (a nézet miatt). 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
biztos nem néztél jó szívvel, hogy kedvenc nemzetüket halomrabombázza 5 perc alatt a sok b-17 és cseréltek gyorsan 😄
HB-n és FRB-n még mindig az USA-USSR csata van? Az egy akkora szívás.. mindig az USA nyer 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
Aztán emelkedésbõl hátra teszem a gépet és visszazuhanok rá, hadd érezze a törõdést 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A másik gyakori a szembeharcnál egymás lekamikázésa.
Úgy látszik az emberekben nagyon benne van az "én vagyok az erõsebb, térjél ki te" életérzés.
Kb igy:
Az alábbi beszélgetést jegyezték fel az amerikai haditengerészet egyik rádiózási naplójában:
- Azonnal térjen ki észak felé 15 fokkal!
- Javaslom, hogy ön térjen ki dél felé 15 fokkal...
- Megismétlem, térjen ki észak felé 15 fokkal, máskülönben összeütközünk!
- Én nem tudok kitérni, térjen ki ön 15 fokkal....
- Én az amerikai haditengerészet tisztje, az amerikai flotta egyik hajójának kapitánya vagyok. Utoljára mondom térjen ki!
- Én pedig, szolgálatos a világítótoronyban...
Már itt is vannak ilyen lemming train-ek, ahol egy vöröset üldöz 6-8 kék.. aztán 2-3 lezuhan, jobb esetben a vörös is 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A finom célzás kicsit nehézkes. De az egeres, nos sikerült egy olyan könnyû (lebutított) egér vezérlést találniuk ami szerintem egész élvezhetõvé teszi a játékot a Joy nélküli játékosoknak is.
A másik konkurens cég játékával ellentétben itt még egérrel is szórakoztató és látványos a hentelés. Ott viszont az jelenti a legnagyobb sikert ha egy ellenfél üldözésénél nem sikerül összeütközni egy csapattársal.
Nem kell amúgy túlzásokba esni, a force feedback tényleg teljesen felesleges funkció, megdrágítja a joyt és külön adapter van hozzá. Ehhez képest a normál rugós joyokat csak bedugod az USB-be és kész, és jóval olcsóbbak is.
Ahogy Zero leírta, legyen négy tengelyes (X, Y, Z, azaz forgatás, plsuz a gázkar), legyen rajta Hat Switch (a nézelõdésre szolgáló kis minijoystick a tetején) és minél több gomb, lehetõleg a joystick fején, amiket a hüvelykujjaddal nyomogatsz. Érdemes valami márkésabbat, Logitechet vagy Saiteket venni, mert többéves befektetés. Az imént leírt képességû joystickokat még ezek a neves gyártók is olcsón adják, 10k alatt.
Én egy Saitek Cyborg Evot használok sok éve már, és teljesen jó.
Az X52-höz hasonló kategóriájú joyokat már túlzásnak találom, annak az extra képességeit tíz repülõsbõl egy-kettõ használja ki, az áruk pedig egy vagyon. Felesleges.
A billentyûzet meg az egér mondjuk nem akkora tétel..
A másik fele, hogy nem biztos, hogy szívesen fogdoznék egy olyan beviteli eszközt, amit valaki évekig markolászott, felváltva a farkával. Részemrõl soha a büdös életben nem vennék használtan sem billentyûzetet, sem egeret, sem joyt. De lehet, hogy velem van a baj, és fóbiás vagyok...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"