War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már arcade csatában is több mint tíz van (nagy tierû csatában több van), historical mode-hoz meg a single/cooperative küldetésekhez meg van még vagy harminc legalább.
A custom battles/create session alatt van vagy 30, a singleplayer küldetéseknek is mind saját pályája van, az kábé újabb 30 térkép.
Összességében lehet vagy 70-80 térkép a játékban. Ez itt nem a Wargaming. 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Számításaim szerint kellene lennie vagy 200 földi célpontnak egy pályán, hogy magas tierben is megérje bombázózni. Aztán most van 60 darab.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valójában kilenc tonnányi bomba mehet rá a belsõ fegyvertérbe, szóval rá fog férni néhány.
ITT meg tudod nézni, melyik nemzetnél milyen gépek lesznek a kész játékban.
Én magam is nagy bombázó rajongó vagyok. Itt van két kép a játékból, amit szerintem minden bombázórajongónak látnia kell:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nem tehetek róla I LOVE BOMBERS 😄
veszteségek megközelítõleg orosz 2300 harckocsi németek 400 harckocsit vesztettek. Mirõl beszélünk?
Majd talán egyszer <#violent>#violent>
Vagy amikor kifizeted a vadászgéped 5-7000 kredites javítását, emlékezz az 1000ért javítható Yakokra.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kedvenc példám a japán zérók. Tier8on két Zero van, az A6M3, és az A6M3 mod 22. A kettõ teljesen ugyanaz a gép, annyi hogy a mod 22-nek 80-al több lõszere van a gépágyúkhoz, tehát nem 60, hanem 100 lõszer gépágyúnként.
Erre az A6M3-at 3600ért javítják, az A6M3 mod 22-õt 7600ért. WTF?
Plusz jelenleg a magas tierû bombázók használata nem rentábilis. Egy B-17es repülõ erõdöt 25.000 kreditért javítanak, és kábé 30 földi célpontot kell kidobnia ahhoz, hogy ezt legalább nullszaldósra kihozza.
A pályákon meg szokott lenni úgy 60 földi célpont összesen, amire jut átlag 5-6 bombázó. Meg se éri bevinni ezeket a gépeket. És ugye tutira le is lövik õket, mert 14-es tieren már nemhogy bombázógyilkos gépek(Me-410, Beaufighter), de jetek is rohangálnak. Ha rádjön egy Me-163 Komet, ott nincs mit tenni.
Catalina rajongóknak 😊
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wXrmTmsJ1DQ#!
Milyen géppel?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gondolom a késõbbiekben lesz ennek értelme, mint ahogy a gép elhagyásának is szvsz szánnak valamit. De kétlem, hogy ezt árkádban vezetnék be, valszeg FRB-ben vagy dinamikus kampányban lesz ennek valami hatása.
Vajon leszedett repülõgépek esetében is így van ez? S
zóval ha valami isteni csoda során lelõnék egy B17-est I152-vel (eltalálom az ammoracket amikor száll le 😄 ), vajh kevesebb XPt kapnék mintha me162-vel kapnám le?
Egyetlen egyszer láttam olyat, hogy soroztam az ellenfelet (pont szembeharc volt), és kiírta hogy elájult a pilótája, aztán lezuhant. Ez nem lehet a sérülés?
Mondjuk mivel edig tényleg csak egy ilyen volt....
pl szimpla vadászgépben abszolút nem láttam olyan skillt ami hatásal lehetne a harcértékre, g tolerancia meg ilyesmi eddig sosem okozott gondot, 2-3 sec fekete képernyõ amikor felhúzom a gépet irreleváns, látótávolság meg lopajkodás - ugyan, hagyjuk már 😊
Javítással meg úgy vagyok, amikor játszok akkor én menni akarok a géppel, nem fogok 2 órát várni a következõ körig vele. Meghal, indít újra a csata...
Ezek az értékek le vannak írva, h mit jelentenek. Arra raksz amire csak akarsz, nyilván géptípus és szint függõ h mire érdemes, de vadászban a G tolerance, Keen vision, Visibility a prio, bomberben a Gunnereknél az Accuracy és a másik skill. A Ground service-ben a Reload speed, a Repair rank-ot érdemes a gép szintjéig feltolni. A Repair speed a hangárban javítás gyorsaságába szól bele (meg ha leszállsz akkor is jó, ha van). A Healing speed-nek még egyelõre nincs értelme, mert a pilóta sérülése még nincs bevezetve.
Note 1: The xp value is at 5x the normal amount as long as the plane being used hasn’t filled its experience bar. After that they will only gain xp at a normal rate.
Note 2: rewards are only credited as long as both teams still have more than 0 tickets.
If you destroy a unit right after the ticket count of any team reached 0 before the game ends, you wont be rewarded anything.
Note 3: With a premium account the xp rewards are boosted by 200 % and the lions rewards by 150%.
Examples of xp variation due to the tier of plane used when sinking the same type of destroyer with the 5x xp rate and a premium account:
The heavy bomber SB2-m100 (tier 4) gets 3000 lions + 3410 xp for the same type of destroyer sunk.
The heavy bomber h111-6 (tier 8) gets 3000 lions + 5000 xp for the same type of destroyer sunk.
The heavy bomber h111-16 (tier 10) gets 3000 lions + 5700 xp for the same type of destroyer sunk.
Ez a hadd menjen a szint fel dolog pontosan mit takar? Én meg sehol nem raktam semmire, emiatt ér vmi hátrány (pl ha rakok mindenre 1-2-t, akkor csata közben jobban nõnek maguktól az értékek v ilyesmi?)