War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem azért számold meg mégegyszer. 😄
Már arcade csatában is több mint tíz van (nagy tierû csatában több van), historical mode-hoz meg a single/cooperative küldetésekhez meg van még vagy harminc legalább.

A custom battles/create session alatt van vagy 30, a singleplayer küldetéseknek is mind saját pályája van, az kábé újabb 30 térkép.

Összességében lehet vagy 70-80 térkép a játékban. Ez itt nem a Wargaming. 😄

Szerintem biztos lesznek ilyen pályák is. Ha megnézed, most még nincs túl sok pálya a játékban, talán 5-6 lehet. Ehhez még biztos jön.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Torzonborz
mmm csinálnának egy Kurszki csatát oldalanként minyima 500 harckocsival meg legalább még ennyi egyéb födi célponttal aztán lehetne válogatni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én nem szeretem ha más is bombázik, mert gyorsan elfogynak a célpontok, elvesszük egymás kenyerét. A jó bombázós kör 30+ kiütött földi célpont és Hero Bomber medál(+5000XP). 😄

Számításaim szerint kellene lennie vagy 200 földi célpontnak egy pályán, hogy magas tierben is megérje bombázózni. Aztán most van 60 darab.

Nem rossz, tényleg zsúfoltan vannak a célpontok, de én nem szeretem Portot, mert nagyon alacsony a kezdõmagasság, 2000 méter. A legtöbb pályán eleve 3500on kezdesz bomberrel.

Én már 3 olyan kört is buktam az elmúlt 2 napban ahol 10 gépet lõttem le 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

de új rekord, ledobtam az elsõ kört, 3X500, 11 kill, király amikor villannak fel az xpk meg a lionok. mondjuk ez a port pálya maximálisan alkalmas a bombernak.
ismerõs az érzés
nyam nyam, finomnak tûnik
megint nyomtam egy laza 20 ground targets destroyt, perzse buktunk. azért jó lenne ha rajtam kívül más is bombázna 😄
Aha. Bemegy a harctér közepére, ledob egy Fat Mant, és vége a meccsnek, mert az összes földi és légi célpont elpusztul a pályán, õt is beleértve, ha nem elég magasról dobja. 😄

Valójában kilenc tonnányi bomba mehet rá a belsõ fegyvertérbe, szóval rá fog férni néhány.

flashpointer
És mit dobál ez Little Boyokat?

Emancipate yourself from mental slavement!

Nem véletlen, mert ez még nem a teljes játék, a gépek folyamatosan jönnek.
ITT meg tudod nézni, melyik nemzetnél milyen gépek lesznek a kész játékban.

Én magam is nagy bombázó rajongó vagyok. Itt van két kép a játékból, amit szerintem minden bombázórajongónak látnia kell:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pluskast
Igen még egy rakás gép lesz benne köztük a B-29 is. Amúgy a készítõk hosszú távú célja, hogy minden egyes géptípust berakjanak majd ami a 30-as évektõl az ötvenes évek elejéig elkészült és több volt belõle mint pár prototípus.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gépeket raknak még a játékba? Mert nekem a b-25 és a b-29 kicsit hiányzik.
nem tehetek róla I LOVE BOMBERS 😄
Pluskast
Jók az oroszok. La-5 La-7 a legjobb gépek közé tartoznak a játékban. Yer-2 meg egész jó bombázó bármit kiszedsz vele.

Pluskast
Változó de általában pozitív szokott lenni a vége. Egyébként a teljes javítási költséget nem mindig fizeted ki.

wotba is szívesen megmutatnám a fejlesztõknek a kurszki csata végeredményét
veszteségek megközelítõleg orosz 2300 harckocsi németek 400 harckocsit vesztettek. Mirõl beszélünk?
látszik hogy orosz játék itt is op-k akár a wot
Hát jó nem értek hozzá csak kívülrõl elég jónak tûnt <#idiota> Azért örültem volna ha megcsinálják ezt...

Majd talán egyszer <#violent>

Játszál néhány más nemzetet, és rögtön megtanulod majd értékelni az oroszok vadászait és bombázóit. Majd például jusson eszedbe az SB/AR-2 3 db 500 kilós bombája, amikor a német He-111 50 kilós szemeteskukáival "bombázol". 😄

Vagy amikor kifizeted a vadászgéped 5-7000 kredites javítását, emlékezz az 1000ért javítható Yakokra.

hát ez lol összeszedte az összes rammert
Torzonborz
bakker azért ez elég durva volt 😄 mndjuk érdekes hogy 2:00nál konkrétan belerongyolt egy gép és vígan ment tovább.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Picit mást jelent lemodellezni egy lövész helyét úgy, hogy külsõ nézetbõl, húsz méterrõl nézve jól fessen, és úgy hogy belsõ nézetbõl is szép és nagyfelbontású legyen.

Direkt szoktam nézegetni és szerintem nagyjából le is vannak moddellezve belülrõl a gépek mármint azok a részek ahol a lövészek vannak.

Sokszor beszéltük, hogy a javítási költségek jelenleg teljesen hasraütésszerûek a játékban.

Kedvenc példám a japán zérók. Tier8on két Zero van, az A6M3, és az A6M3 mod 22. A kettõ teljesen ugyanaz a gép, annyi hogy a mod 22-nek 80-al több lõszere van a gépágyúkhoz, tehát nem 60, hanem 100 lõszer gépágyúnként.
Erre az A6M3-at 3600ért javítják, az A6M3 mod 22-õt 7600ért. WTF?

Plusz jelenleg a magas tierû bombázók használata nem rentábilis. Egy B-17es repülõ erõdöt 25.000 kreditért javítanak, és kábé 30 földi célpontot kell kidobnia ahhoz, hogy ezt legalább nullszaldósra kihozza.
A pályákon meg szokott lenni úgy 60 földi célpont összesen, amire jut átlag 5-6 bombázó. Meg se éri bevinni ezeket a gépeket. És ugye tutira le is lövik õket, mert 14-es tieren már nemhogy bombázógyilkos gépek(Me-410, Beaufighter), de jetek is rohangálnak. Ha rádjön egy Me-163 Komet, ott nincs mit tenni.

Belsõnézetet igen, mist csinálják a bombázók és a nehézvadászok pilótafülkéit. A lövészeknél természetesen nem lesz belsõnézet, túl sok erõforrást emésztene fel. Csak a H6K-nak öt különbözõ lõvészhelye van. A B-17 kategóriájúakról nem is beszélve, szinte az egész gép belsejét le kéne emodellezni hozzá.

Catalina rajongóknak 😊
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wXrmTmsJ1DQ#!
Egyébként a bombázókba nem terveznek belsõ nézetet? Például külön a pilótának meg külön a lövészeknek nagyon élvezetes lenne úgy szerintem...

Azt hiszem az oroszokat tier 5-ben abba is hagyom. Az yakok agan semmi fejlodes. A lagg utan tobb tier kulonbseggel jon a tobbi gep. Az attacker ag meg veget er az IL-2vel sajnos. Bombazok meg nem nagyon vonzzanak. Szerintetek melyik agnak erdemes az orosz utan nekiallni?
nagyrésze AR-2, utána jött egy kis Yak amivel nem volt szerencsém, és mondom behozom az SB-t mert maradt még 2 unit amit képtelenek voltak elpusztítani 😄
Grat!

Milyen géppel?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

na ez jó kör volt 😊
A bevételeid amúgy hogy szoktak alakulni ezekkel a gépekkel?

A felépülése nincs bevezetve. Nekem már többször lõtték ki pl lövészemet is.

Gondolom a késõbbiekben lesz ennek értelme, mint ahogy a gép elhagyásának is szvsz szánnak valamit. De kétlem, hogy ezt árkádban vezetnék be, valszeg FRB-ben vagy dinamikus kampányban lesz ennek valami hatása.

Pluskast
Igen bár a készítõk javítási költségeivel kapcsolatos elképzeléseiket messze nem tudom megérteni. Két példa. Német oldal 14-es szinten "kapható" Me-109G6 javítási költsége 9k és ugyan azon a szinten lévõ FW 190D12 17k. Hogy is van ez?? Ugyan az a szint kb ugyan az a képesség és majdnem dupla javítási költség?? Másik példa FW190D12 említett 17k és a kettõ szinten feljebb lévõ Ta-152 15k. Hogy lehet az, hogy egy alacsonyabb tier-ü gép javítása többe kerül? Engem ez baromira zavar.

Szuper, vhol érthetõ is.

Pluskast
Az általad felvázolt esetben pedig pont, hogy fordítva van. Ha kis géppel szedsz le egy nálad jóval nagyobbat több xp-t kapsz mint vele egy szinten lévõ gép esetében. Tudom, mert már megtörtént velem. Anno Mc 202-vel kiszedtem egy Mustangot és majdnem 4000 xp-t kaptam érte. A magasabb szinten lévõ gépeknél pedig ugye azért több százalékosan a kapható reweard mert ugye többe kerül a javítási költség, és így próbálják kompenzálni (bár ezek a javítási költségek nagyon nincsenek rendben)

Ez mondjuk így kimondottan értelmetlenne tûnik nekem.... pont hogy az alacsonyabb tierû géppel NEHEZEBB kiszedni valamit, ezért logikusan több reward járna. Ehhez képest itt pont fordítva van...

Vajon leszedett repülõgépek esetében is így van ez? S
zóval ha valami isteni csoda során lelõnék egy B17-est I152-vel (eltalálom az ammoracket amikor száll le 😄 ), vajh kevesebb XPt kapnék mintha me162-vel kapnám le?

"mert a pilóta sérülése még nincs bevezetve."

Egyetlen egyszer láttam olyat, hogy soroztam az ellenfelet (pont szembeharc volt), és kiírta hogy elájult a pilótája, aztán lezuhant. Ez nem lehet a sérülés?
Mondjuk mivel edig tényleg csak egy ilyen volt....

Hehe, nem rég találtam meg egyáltalán azt a képernyõt ahol ezek a pontok vannak.. Átfutottam hogy miféle skillek vannak, de valahogy egyiket sem találtam egetverõen fontosnak ezért aztán hagytam parlagon a pontokat hogy majd késõbb ránézek.

pl szimpla vadászgépben abszolút nem láttam olyan skillt ami hatásal lehetne a harcértékre, g tolerancia meg ilyesmi eddig sosem okozott gondot, 2-3 sec fekete képernyõ amikor felhúzom a gépet irreleváns, látótávolság meg lopajkodás - ugyan, hagyjuk már 😊

Javítással meg úgy vagyok, amikor játszok akkor én menni akarok a géppel, nem fogok 2 órát várni a következõ körig vele. Meghal, indít újra a csata...

Megkérnélek, hogy a földmûves stílust ejtsed itt, köszi!

Torzonborz
vki mintha azt írta volna hogy nemrég nerfelték a lövészeket , gondolom ezt is be kell lõni hogy azért ne legyenek túl jók se 😄

beáll egyenes vonalba 400m-re mögém a vadász és nem találja el a maxos hátsó lövész. Direkt próbáltam többször. Igazából többet találnak amikor körbe manõvereznek a vadászok. Egyenes vonalban nem talál el semmit a lövész
nekem megvan a max precision meg accuracy mindnek. Szart sem érnek
A Ju-88al a legénység értéke 30 felett van. Megkaptam a +30-t. Igy 60. De a plafon 50. Ez azt jelenti, hogy szuper pontosan lõnek? Mert 1-2 hittel több van, de nem kiemelkedõ.
Az értékek nem nõnek maguktól 😊

Ezek az értékek le vannak írva, h mit jelentenek. Arra raksz amire csak akarsz, nyilván géptípus és szint függõ h mire érdemes, de vadászban a G tolerance, Keen vision, Visibility a prio, bomberben a Gunnereknél az Accuracy és a másik skill. A Ground service-ben a Reload speed, a Repair rank-ot érdemes a gép szintjéig feltolni. A Repair speed a hangárban javítás gyorsaságába szól bele (meg ha leszállsz akkor is jó, ha van). A Healing speed-nek még egyelõre nincs értelme, mert a pilóta sérülése még nincs bevezetve.

Ez a pont rakódsi azért kell, mert ha a Qualificytion fülön eléred a megfelelõ Crew level-t és rányomsz (ennek értéke 100 + (gép szintje*10)) akkor Expert fokra képezheted a legénységet, ezzel +30 szintet kapsz minden lényeges értékre.

Nemtom, hogy érvényes e még, ez az ismertetõ az 1.9.8 patch-ig up to date.

Note 1: The xp value is at 5x the normal amount as long as the plane being used hasn’t filled its experience bar. After that they will only gain xp at a normal rate.

Note 2: rewards are only credited as long as both teams still have more than 0 tickets.

If you destroy a unit right after the ticket count of any team reached 0 before the game ends, you wont be rewarded anything.

Note 3: With a premium account the xp rewards are boosted by 200 % and the lions rewards by 150%.

Examples of xp variation due to the tier of plane used when sinking the same type of destroyer with the 5x xp rate and a premium account:

The heavy bomber SB2-m100 (tier 4) gets 3000 lions + 3410 xp for the same type of destroyer sunk.

The heavy bomber h111-6 (tier 8) gets 3000 lions + 5000 xp for the same type of destroyer sunk.

The heavy bomber h111-16 (tier 10) gets 3000 lions + 5700 xp for the same type of destroyer sunk.

"Bár én mindenre szoktam tenni az elején, amíg még csak 1-2 pontba kerül, hadd menjen a szint föl."

Ez a hadd menjen a szint fel dolog pontosan mit takar? Én meg sehol nem raktam semmire, emiatt ér vmi hátrány (pl ha rakok mindenre 1-2-t, akkor csata közben jobban nõnek maguktól az értékek v ilyesmi?)