War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltöltöd valahova, mondjuk a képkezelõre (google a barátod) és belinkeled a "Kép beszúrása" gombra kattintva. A "Direkt link a képhez"-t másold be. MEg elé és mögé s és -t (space nélkül) hogy ne tördeljük szét a fórumot.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hogy lehet kepet linkelni?
En csak arra gondoltam, hogy elmagyarazni menube fejlodes hogyan mukodik, iranyitas szoval az alapok semmi komoly bemelyules ahoz vannak itt nalam magasabb tierbe juttottak tobb tapasztalattal.

Am mar kirpobaltam. Egy nagy gondom van. Valaki tud segithet. Frapsal vettem fel Full-size, 30fpsbe. (Grafot le kellet vegyem gep epphogy viszi igy). Szoval 30mp kb 1,7 giga avi lett. :S Nem hiszem el, hogy amit feltesznek youtube 720hd 10perc vidi 20-30 gigak. Szoval valaki valami beallitas vagy konvertalas? 😮 Hogy tudnam csokkenteni a felvett falj meretet utana vagy felvetel kozbe egy 720hd minoseg erdekelni azert.
Ja, aztán majd csodálkoznak, ha õk nem tudnak 15 killt csinálni csatánként 😄

Hat en azert annyira nem hordanam le a videot, probalom a lenyeges hasznalhato infokat ertekelni benne me'g ha csak kb semmi sincs. 😄D Igazabol elrepked, de nem a jatekot mutatja be hanem, hogy o" jatszik eggyet. Telleg szepen elmondja gepek tortenelmet csak hat ebbol nem derul ki milyen jatek is ez valojaban illetve minde tudjuk a jatek sokszor megse kozeliti a valosagot.

Ugyerzem egy sajat bemutato videot kell keszitsek a jatekrol illetve az alapokrol kedvcsinalonak es a kezdoknek. 😊
Valaki irta, hogy Bf E6-nal kevesebb gep fordul jobban. Ezt vontam kerdore sajat tapasztalataim alapjan. En azt irtam le, hogy a jatekba velemenyem szerint milyen sorrendbe fordulnak jobban a nemzetek repuloi nagyatlagba. Nem arrol irtam, hogy mire kene illetve mire valo. Isemerem a BnZ taktikat a jatekba minden vadaszgeppel sikerrel lehet alkalmazni nagyabol semmi ilyesfele elonyt nem elvez a nemet. Emellet ha te csak BnZ-zel is biztos vagyok benne elofordul, hogy fordulo harcba kerulsz, kenyszerulsz es ott az orosz, britt, japan elonyt elvez veled szembe.

Igazabol nem ertem, hogy kapcsolodik a kerdesed es a valaszod parnapja irt kommentemhez.
Torzonborz
berepülök a sûrûjébe a többit meg a lövészre bízom 😄 persze próbálok úgy manõverezni hogy tudjon is mit lõni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ezt 😊..esetleg dobhatsz bombát ha megpróbálják elfoglalni a repteret...csak lehet hogy sajátot is ölsz ha épp arra jár
flashpointer
Ha bombázóval vagytok foglalós pályán és elfogy a földi target akkor mit csináltok? H6k-val repkedtem unalmamban, mert nem akartam letenni és 12k-s repairt fizetni :/

Emancipate yourself from mental slavement!

Kik mióta tudják beforgatni õket?
Egyébként a német vadászgépek közül az FW-190esek azok, amikkel "zuhanó támadásokat" (valódi nevén boom and zoom támadás, rácsapás és visszaemelkedés a kiinduló magasságra) szokás csinálni, mert azok abban jók. De a Bf-109ek remekül megállják a helyüket fordulóharcban is.

Mellesleg semmi sincs kõbe vésve, a cél az hogy lelõdd az ellenséges gépet, ha ez sikerül, nem mindegy hogy csinálja?

Ruditól kérdezném h mióta tudják a német gépeket beforgatni??? Mikor német gépekkel zuhanó támadásokat kelll h intézzél!
Friss sikerélmény, 50 mm-el lelõttem egy A20 ast HB-ban. (jó utána meghaltam e XP38-tól de akkor is)
Én meg joyal játszom😊
Legalább 15 másodperig bírtam, a többszöri beletekerést is beleszámolva. <#hehe>

Te végignézted? Én 5-5 másodpercet bírtam, mert ennyi idõ kellett h feleszméljek a sokkból amit a kommentátor okozott <#wilting>

Én a britekkel, mert annó az IL-2ben nagyon szerettem a Gloster Gladiatort. Aztán hamar kiderült hogy aki amivel repül, az a nemzete fejlõdik csak. 😄
Persze a H6K megvétele óta én is átálltam japánokra, így egyszerre lehet pénzt farmolni és szintet lépni.

Sosem értettem, hogy egyesek miért két óra játéktapasztalat után készítenek ismertetõt egy játékról mások számára(újabban ez a divat, úgy látom).
Öljön már bele három-négy napot, jusson el tier 6-8 körülre legalább két nemzettel, és akkor már lesz némi rálátása a dolgokra, amirõl beszámolhat másoknak. De hogy valaki az alap gépekkel játszik, és "bemutatja" azt amit bármelyik kezdõ láthat az elsõ tíz perc játék után, azt elég értelmetlennek találom. Plusz az illetõ a játék lehetõségeinek kb az 1%-át látta. Tényleg úgy érzi hogy ez elég egy teszthez?

Én nem azért kezdtem a németekkel, hanem mert ott élek, ésszerû választásnak tûnt. 😄 Köszi amúgy a tanácsokat. Most nem tudok dönteni, hogy az amcsikat próbáljam ki vagy az angolokat. A Spitfire-ket meg Hurricane-ket nagyon szeretem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

én a japókkal kezdtem anno..:$ 😄 annyira nem is bántam meg jó gépek vannak ott is 😊
Bobázónézetbe (F7 gomb) azokon a gépeken tudsz bemenni, amiknek van ilyen berendezésük, szinte az összes nagyobb kétmotoros bombázó ilyen. SB, AR-2, He-111 vonal végig.

Mindenki egérrel játszik, tedd azt te is, joystickal jóval nehezebb az irányítás.

Azt pedig tudjuk hogy a németekkel vagy, minden kezdõ magyar játékos azokkal van.

A ju 87 eseknél nincs bombernézet.Amúgy lenyomod a gép orrát és látod a sárga célkeresztet a földön.Azt kell rávinni. Van amelyiknél 1500 méter körül jelenik meg. A rendes bombázóknál végig látod.Egérrel könnyebb,de ez a kihívás 😊
LEhet, hogy én vagyok balfasz, de joystick-al alig-alig érek el eredményt. Max 1-2 repcsit tudok leszedni, bombázni meg egyáltalán nem.
Mondjuk nem is vált át bombázó nézetbe nekem, van pilótafülke, kinti nézet, a hátsó lövész nézete meg third person nézet. Azt ennyi. Szóval bombázni se tudok.
Egérrel jobb lenne az irányítás? Vagy ti hogy lövöldöztök le ennyi repcsit. Ja, németekkel vagyok, jelenleg 4-es szintû gépekkel tudok repülni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Most, hogy rudii rám írt megnéztem ezt a chat dolgot a játékban 😊
lehet csinálni külön szobákat is mint a wot-ban
igaz annyi van, hogy ha mindenki kilépett belõle akkor be is záródik és újra be kell lépnie valakinek, hogy létrejöjjön
csináltam egyet sg.hu a neve

belépni pedig /join #szobanév
azaz /join #sg.hu

vagy rá is lehet keresni a keresõvel
ha még nincs ilyen szoba akkor ugyanezzel létrehozza
Hát ja, van ez így.. a kedvencem mikor az Ai bevág elém, és a nagy kínnal Elevator crit-re tett bomberemet szétlövi.. na akkor lenne kedvem TK-t csinálni..

De múltkor egy koszos ai Cr42 keresztberepült elõttem mikor lõttem, persze TK lett, egybõl -22.800 lion..

akkor gondolom egy 30-40k+ csekket kap majd mert a d12-esben ücsörgött és HB-ben toltuk 😊 de attól még én nem kaptam érte semmit..ez nem tetszik 😄
Még nem jött rá, hogy a teljes repair díjat ki kell fizetnie Disco esetében 😊

Nekem volt egy disconnectem a mobilnet szarakodása miatt, fizethettem is, pedig le tuti nem zuhantam.. H6K-ban volt.. örültem 😊

azért tetvek itt is vannak

kilövöm az üzemanyagtankját a szaros fw-nek és még el tud ott húzni 1.2 km-re és látom h lassul aztán megáll a motor 😊 erre..simán kilép.. se kill se semmi..😊 rohadjon meg az ilyen 😊
Nem a Váncsa István? 😄
http://forum.gaijinent.com/index.php?/forum/55-war-thunder-global-beta-forum/

Béta fórumban.

Ez a kommentár.. ez halálos 😄

Akit esetleg érdekel. 😊

Én se szeretem ha sokan bombáznak, mert pillanatok alatt végetér a játék, nincs idõ vadászgépezni.

Amúgy elvben akkor kell dobni a bombát (árkádban) amikor a nagy statikus célkereszt (nem az a kis mocorgó mitugrálsz😊 pont fedi a célpontot, nem?

Mert vhogy bomber nézetbõl nagy magasságból - szégyen, nem szégyen - még statikus célpontot se találok el így, de ha pilóta nézedbõl, enyhe zuhanásból csinálom akkor meg mindíg összejön. Bandzsa lenne a bomber emberem vagy mi? 😊

Úgy mondod mintha számítana a térkép 😊

Sztem összesen kétféle van: a kanyonos/hegyes völgyes típus, mega sík terep.

Az hogy a partvonal cikcakkos (pearl) vagy egyenes (stalingrad) az aztán tényleg jelentõs különbség.

Azé a tankos játékban sokkal nagyobb jelentõsége van a térképnek mint itt 😊

Nem, te azt mondtad hogy:
"Ha megnézed, most még nincs túl sok pálya a játékban, talán 5-6 lehet. "

Az, hogy te annyit láttál belõle, nem jelenti azt hogy annyi van benne. Szerintem tájékozódj legközelebb, mielõtt ilyen sommás kijelentéseket teszel. A föld se lapos azért mert te úgy látod. 😄

galád módon ezzel dicsekednem kell :$ HB-ben is lehet pörgõs csatát vívni 😊 És visszavonom, hogy nem jó gép a corsair.. mert az 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

flashpointer
Nekem is volt, de hamar meglátott valami szívtelen és kilõtt : D

Emancipate yourself from mental slavement!

bocs, megvan, az enter jó barát 😄
A német mérnökök zsenialitását mutatja hogy a Stuka víz alatt is mûködik <#idiota> Most szedtem le két gépet tengeralattjáró üzemmódban xD Megvan a replay ha valakit érdekel. Egyébként az ilyet hol lehet reportolni?

eddig is így csináltam, Hangar, Paint gomb, de csak olyanokat ír ki h decal slot 1,2,3 stb. ha meg rámegyek a nevemre, jobb oldalt decal, mutogatja mit unlockoltam, de azonkívül nem lehet cisnálni semmit.
cset disconnectre van valami gyógyszer vagy megjavul idõvel magától?

Nyilatkozni csak arról tudok amit használok. Itt én az Arcade modról beszéltem, ott én eddig össz-vissz vagy 6 pályán mentem. Azt meg nem tudtam, hogy magasabb szinten több pálya van.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem. Bemész hangárba és az ecset ikonra. Aztán válogathatsz. Van amit csak bizonyos szint után enged,de sok van amúgy is
Dehogy. Kiválasztod õket, ráviszed a gépre a megfelelõ helyre és kattintasz. Nem nehéz, a négybõl két decalt a nem prémiumosok is felrakhatnak.

Single mission-t próbáltátok már? Bementem egy bf-109-el egy vadász missionre és kb 40 yak-7 jött szembe 😊 Igaz, hogy AI irányítja de elég jól repülnek és óriási feeleing mikor 80 vadászgép harcol egyszerre.
Bocsi..d12...mondjuk attól még k...sok
ezeket a decalokat hogy lehet felrakni a gépre? csak prémiummal?
Most mentem HB-ben. Hazavágtam a d13 as fókát. 45000 repair cost.....jó kör volt
igen, én ezért néha szoktam zuhanórepülésben közelrõl bombázni, veszélyes, de néha bejön és ha hülye az ellenfél, észre se veszi. ez a nagy magasság átka, hogy kiszedi más.
Engem történetesen az is nagyon idegesít, ha rendszeresen kiszedik elõlem a célpontjaimat, amire gyakran már ledobtam a bombát nagy magasságból. Nem zavar, ha a jármûveket és kisebb földi célpontokat tizedelik, sõt kell is, hogy ne veszítsünk, de a pillbox, destroyer és hasonló célpontokat azért szeretem egyedül elintézni, úgy jön igazán az xp.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\