War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Am mar kirpobaltam. Egy nagy gondom van. Valaki tud segithet. Frapsal vettem fel Full-size, 30fpsbe. (Grafot le kellet vegyem gep epphogy viszi igy). Szoval 30mp kb 1,7 giga avi lett. :S Nem hiszem el, hogy amit feltesznek youtube 720hd 10perc vidi 20-30 gigak. Szoval valaki valami beallitas vagy konvertalas? 😮 Hogy tudnam csokkenteni a felvett falj meretet utana vagy felvetel kozbe egy 720hd minoseg erdekelni azert.
Ugyerzem egy sajat bemutato videot kell keszitsek a jatekrol illetve az alapokrol kedvcsinalonak es a kezdoknek. 😊
Igazabol nem ertem, hogy kapcsolodik a kerdesed es a valaszod parnapja irt kommentemhez.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Emancipate yourself from mental slavement!
Egyébként a német vadászgépek közül az FW-190esek azok, amikkel "zuhanó támadásokat" (valódi nevén boom and zoom támadás, rácsapás és visszaemelkedés a kiinduló magasságra) szokás csinálni, mert azok abban jók. De a Bf-109ek remekül megállják a helyüket fordulóharcban is.
Mellesleg semmi sincs kõbe vésve, a cél az hogy lelõdd az ellenséges gépet, ha ez sikerül, nem mindegy hogy csinálja?
Persze a H6K megvétele óta én is átálltam japánokra, így egyszerre lehet pénzt farmolni és szintet lépni.
Öljön már bele három-négy napot, jusson el tier 6-8 körülre legalább két nemzettel, és akkor már lesz némi rálátása a dolgokra, amirõl beszámolhat másoknak. De hogy valaki az alap gépekkel játszik, és "bemutatja" azt amit bármelyik kezdõ láthat az elsõ tíz perc játék után, azt elég értelmetlennek találom. Plusz az illetõ a játék lehetõségeinek kb az 1%-át látta. Tényleg úgy érzi hogy ez elég egy teszthez?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mindenki egérrel játszik, tedd azt te is, joystickal jóval nehezebb az irányítás.
Azt pedig tudjuk hogy a németekkel vagy, minden kezdõ magyar játékos azokkal van.
Mondjuk nem is vált át bombázó nézetbe nekem, van pilótafülke, kinti nézet, a hátsó lövész nézete meg third person nézet. Azt ennyi. Szóval bombázni se tudok.
Egérrel jobb lenne az irányítás? Vagy ti hogy lövöldöztök le ennyi repcsit. Ja, németekkel vagyok, jelenleg 4-es szintû gépekkel tudok repülni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
lehet csinálni külön szobákat is mint a wot-ban
igaz annyi van, hogy ha mindenki kilépett belõle akkor be is záródik és újra be kell lépnie valakinek, hogy létrejöjjön
csináltam egyet sg.hu a neve
belépni pedig /join #szobanév
azaz /join #sg.hu
vagy rá is lehet keresni a keresõvel
ha még nincs ilyen szoba akkor ugyanezzel létrehozza
De múltkor egy koszos ai Cr42 keresztberepült elõttem mikor lõttem, persze TK lett, egybõl -22.800 lion..
Nekem volt egy disconnectem a mobilnet szarakodása miatt, fizethettem is, pedig le tuti nem zuhantam.. H6K-ban volt.. örültem 😊
kilövöm az üzemanyagtankját a szaros fw-nek és még el tud ott húzni 1.2 km-re és látom h lassul aztán megáll a motor 😊 erre..simán kilép.. se kill se semmi..😊 rohadjon meg az ilyen 😊
Amúgy elvben akkor kell dobni a bombát (árkádban) amikor a nagy statikus célkereszt (nem az a kis mocorgó mitugrálsz😊 pont fedi a célpontot, nem?
Mert vhogy bomber nézetbõl nagy magasságból - szégyen, nem szégyen - még statikus célpontot se találok el így, de ha pilóta nézedbõl, enyhe zuhanásból csinálom akkor meg mindíg összejön. Bandzsa lenne a bomber emberem vagy mi? 😊
Sztem összesen kétféle van: a kanyonos/hegyes völgyes típus, mega sík terep.
Az hogy a partvonal cikcakkos (pearl) vagy egyenes (stalingrad) az aztán tényleg jelentõs különbség.
Azé a tankos játékban sokkal nagyobb jelentõsége van a térképnek mint itt 😊
"Ha megnézed, most még nincs túl sok pálya a játékban, talán 5-6 lehet. "
Az, hogy te annyit láttál belõle, nem jelenti azt hogy annyi van benne. Szerintem tájékozódj legközelebb, mielõtt ilyen sommás kijelentéseket teszel. A föld se lapos azért mert te úgy látod. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emancipate yourself from mental slavement!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\