War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdezd meg azt akit kiszednek a drága bombázójából mielõtt elérné a célt. Itt nem lehet elbújni.max FRB-ben.És van a bombázóknak bõven ellenszere.És persze nem kötelezõ õket támadni.. Én se ugrok neki egy he122 sel egy h6k-nak.De ha nagyvassal vagyok élvezet kergetni õket. 😊
Ja, mi lesz ha azok akik a W-t nem találják meg a WOT-ban ,itt bepattannak egy repülõgépbe? Nem hogy elõre-hátra kell menni, hanem fel és le! Ez már nagyon összetett lesz!

És különben is, a német gépek a legjobbak, mert nem csak legyõzhetetlen Tigris volt, hanem legyõzhetetlen Messzersmitt 109Bé-ef! <#nevetes1>Csak a köcsög ruszkik jól nerfelik...

Ó igen, a "megfeszülhetek akárhogy ettõl még veszthetünk" meg a "szopóágra tettek" itt is slágertéma lesz, amint megérkeznek a hisztérikák 😊

Pedig ez teljese normális dolog, ha 2x15 random összerakott ember játszik, csak ezt sokan nem látják be. Evvan.

A hasonlóság:
csatát eldöntõ tényezõ
sokan (fogják) utálni
igaz, nem olyan nulla sikk-eles egy bombázó mint egy arty, de bombázóval könnyebb mint vadászgéppel. Akárcsak ügye az arty is könyebb mint a tank. Ha pedig valami könyebb, de viszont lehet vele eredményt hozni...na mi fog ebbõl következni?

Egyetértek Tommal, ahogy írtam is pár napja nagyjából ugyanezt.

Az említett technikai "hiányosságok" egyike sem védhetõ azzal hogy a játék béta (sebzésmodell, gold repcsik pl a PBY gyerekmolesztáló mivoltja, a játékmódok bombázáscentrikussága, mmfurcsaságok pl). Fõleg mivel igazából nem is béta, mert már lehet fizetni és wipe sem lesz - tehát csak bétának nevezik 😊, de gyakorlatilag már éles.

Az is tény, a játékosok milyenségérõl a játék nem tehet, de pl itt is hiányzik a skill alapú MM, tehát gyökerek ugyanúgy elérik a top tiert mint WOTban. Persze nekem ez nem fáj, én a WOT fórumot se sírom tele emiatt.

Amiben a WT jobb lehet - és reméljük az is lesz - a játékosokhoz való hozzáállás, mert a WG abban nagyon nem remekel, nem figyelnek arra amit a vevõk mondanak. Azért itt is csak reménykedhetünk, lásd a legutóbbi, igencsak bénén megszervezett event 😊

De ebben a játékosoknak is együtt kell mûködni, mert azt a hisztit amit a WOTban mûvelnek az emberek, nem lehet korrektül kezelni.

Panaszkodtam én? Nem hiszem, abszolút enm errõl beszéltem.

Mondjuk a bombázók nem igazán hasonlítanak az artykhoz szerintem. Max annyi hogy unalmasak. De itt nem olyan no skill cuccok, meg elég komoly rizikót kell vállalniuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amig BETA ugyerzem nemigen lehetne ra jogossan panaszt emeleni. Arrol meg, hogy kik milyen iq-ju jatekosok jatszanak nem tehetnek. Minden online jatekba vannak gyokerek.
Az a meglátásom ez a játék is csak olyan lesz mint a WOT...csak épp repülõ van benne.
-Hülye játékosok, mind kettõben meg vannak ugyanúgy.
-Arty helyett itt majd lehet utálni a bombázókat.
-Itt is vannak marha érdekes lövések, van hogy egy apró sorozat ketté fûrészel egy gépet, van hogy szitává lehet lyuggatni de azért repül.
Ja...és bár nincs kész, de gold-ot, vagy nem is gold miafaszom itt a neve, azt lehet venni.

A kezdteti lelkesedés nagy volt, tényleg. De amint ez leült...á...itt is ugyanaz lesz mint ott.
Ettól persze nem rossz a War Thunder. Sõt, jó ez, szórakoztató és leköt.Nincs ezzel baj, szó se róla. Csak nem lesz más.

Az viszont igaz, hogy a WoWP ey kutyaszar ehhez képest, és a kutya se játszik vele.

Ám de. Persze, majd összekapcsolják a szárazföldet meg a tengert meg légteret és így csatázni? Aha...oda fönt a gépek, lent a tankok. A játékosok meg a 10 éves tigristankalegerõsebb Jürgen88Rommel, és a Siemka-banda. Hát az nagyon szép lesz mondhatom...

Elméletben milyen fasza lenne már...

De amúgy tényleg, tetszik ,fasza ez, csak a hasonló hibák , idegesítõ dolgok, itt is meglesznek.

Szerintetek a sugárhajtású gépek közül melyik a legerõsebb? A Sabre elég gyengének tûnik nincs ágyúja se :\

Nem csak te latod igy. Magas tierben egy ground strike map 4-5 perc altalaba. Bejon csapat fele bombazoval ebbol 3-4db B17 lemennek fold kozel egybol, hogy oveke legyen vegig bombaznak mindent es vege a mapnak. Magasba emelkedni se e'ri meg mert 1 comet csatankent van illetve nem marad celpont mert tobbi alul megy.

Szoval kb megyek vadasszal leszedek 1-2 bombazo de mar vege is csatanak. :/
Jó esetben lelõsz 1 vagy 2 bombázót és vége a körnek. Lehet csak én látom így de mostanában nagyon sok a bombázó.
Akkor most kell átállni a Beaufighter Mk X-re, 4 Hispano + 8x12,7mm meg a rakéták..

Igazi csemege lesz bomberekre hajtani 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nekem az a meglátásom, hogy egyre többen jönnek rá, hoyg bombázásban rejlik a gyors fejlõdés. Kezd minden csata átmenni a "ki bombáz le mindent gyorsabban" versenybe átmenni. 5 perces körök vannak. Én még anno megvettem a prém wellingtont mert iszonyat egy farmoló bombázó. Event alatt nem volt ritka a 60-65k kör de most is simán kapok 30-35k xp-t ha le tudok nyomni 12-15 killt és nyer a csapat. Most meg az van, hogy versenyfutás van a célpontokért mert olyan kevés van. 1-1 okcsi vagy tank oszlopért 2-3 bombázó is versenyfutásban zuhan, hogy ki ér oda elõbb. Régebben kiröhögtek mert alacson repülésben mentem a célra most meg senki sem teker fel mert mire felér vége a meccsnek. Én meg bosszankodok mert sokszor lehagynak a gyorsabb bomberek meg akik esetleg elõbb indulnak. Szerintem lassan be kell lássák a készítõk, hogy nincs elég target a bomberek számára.
Trabant93
Kár,pedig örültem volna,ha egy kis prémium Boomerang-ra valót össze lehetne szedni 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Van az alap 3 training mission, azokért jár 50-50, többre egyelõre nincs példa.

Én csak olyat láttam amiért 1500 xp jár meg ezüst szvsz nem éri meg ezekért 1 órát szenvedni... Van pár amiért kicsit több jár de gondolom azok annyival nehezebbek is...

Trabant93
Van olyan mission,amiben aranysast lehet kapni?Vagy csak sima ezüstpénzt?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Én még ezeket meg sem néztem eddig.. de most beleugrok mert egy csomót unlockoltam már 😊
Egyébként ezek a single mission-ök csak szerintem rohadt nehezek? 😄 Elõbb kipróbáltam egyet ahol le kellett szállni egy hídra vagy mire de a 10. zuhanás után feladtam 😄

hát szerintem meg jobban járt volna, ha belinkeli az oldalt ahonnan olvasta, mert hát egy kis olvasás gyakorlat ráfért volna 😊
Engem a visszavonult politikai bérkommentátor váncsa istván hangjára emlékeztet. <#nyes>

flashpointer
Nekem tetszik a kommentár 😄
A hang is kellemes

Emancipate yourself from mental slavement!

elcsábultam megint arcade-ra picit a HB-bõl mert kezdem unni azt a térképet 😄

erre.. tetves p-47et telepakoltam bombával rakétával és nekicsaptam a hegyoldalnak mert eltûnt a sebesség valahol a forduló közepén beszippantotta egy fekete lyuk biztos 😄 9000 javítás csak ebbõl oh yeah 😄
Nohab
Igénytelen munka. A játékról alig mondtál valamit, de azok az állítások is hamisok voltak...
a piros csak annyit jelent, hogy feküdj rá a tûz gombra 😄 a bombakeresztnél is bepirosodik arcade-ban ha a cél felé sikerült vinned 😊
Maradhat annyin, sztem nem sokan változtatják.

Pirosra akkor vált amikor az "effektív" lõtávolságba érsz. Addig csak piszkálódsz, onnantól rombolsz is >o]

Ja értem én eddig azt hittem hogy az csak azt jelenti hogy hány méteren jelenik meg a pötty 😄 Szóval ezt hány méterre érdemes beállítani?

És még azt észrevettem hogy ha elég közel érek a célponthoz a szürke pötty pirosra vált az mit jelentene?

Igazából rájöttem, hogy nekem ezt avertical targeting-et kéne feljebb vinnem, mert mindig rohadtul mögélövök az ellennek 😄

Van amúgy egy ilyen szabály, hogy az elétartást úgy kell végrehajtani, hogy amikor lõnél akkor még húzz egyet a magasságin, és mikor már azt mondod "Ú, ez elé megy mint állat" na akkor fogod eltalálni a hátulját. 😊)

Persze ez csak HB-ban meg FRB-ben mûködik, Árkádban ott van a pötty oszt szevasz 😊

a WT wikibõl

Mi ez a Vertical targeting, és merre van? Még nem hallottam felõle. 😄

na én véglegesen meguntam ezt a játékot. igazából mindig ugyan az. rájöttem,hogy ez volt a bajom a WoT-tal is. unalmas számomra. nektek azért további jó játékot kívánok, élményt és sok kill-t 😊
Hogy miért írtam én meggy-et meccs helyett?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Mikor betölt a csata és gépet választasz van egy olyan sor, hogy "Guns targeting distance". Ezt tudod állítani. Alapból 500-on van.

Érdemes a Vertical targeting-et is Yes-re tenni, mert akkor függõlegesen is a célzott helyen lesz 500m-en a becsapódás.

Minden meggy elõtt beállítható a géppuskák összetártása, tehát az, hogy ha célzol hány méterrel elõtted találkozzon a géppuskák "lõvonala". Ez az a hely, ahová ténylegesen pontosan tüzelsz.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

GaBenc
Ha követik az IL-2 hagyományokat, akkor jellemzõen 300 méter vagy kevesebbrõl érdemes lõni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

A gépek lõtávolságát meglehet valahogy nézni?

mármint ez.

Nem csúnya.<#eljen>

F-2 buffalo egy lvl 2 amcsi vadász mögém repült és egy rövid sorozattal(kb 2-3másodpercig tüzelt) atomjaira robbantotta a lvl 10 HE-111 bomberemet. A turretjeimnek nagyobb kalibere van mint annak a szarnak. Ezekután kiléptem a játékból. megyek aludni.
flashpointer
Én hátra szoktam ülni szinte mindig ha nem dobom a bombát épp, és így egy expert skilles gunnerem lesz :>

Emancipate yourself from mental slavement!

komolyan mondom, katasztrófa amit a gunnerek csinálnak a bombázókban. Teljesen felesleges pontot áldozni rájuk. 50/50+30 fire accuracy és precision képessége van minden gunnernek a bombázóban és 0 találatot visz be egy vonalban mögöttem repülõ vadászra úgy hogy 2 percen keresztül folyamatosan mögöttem repült. Az ok, hogy nem találja el ha felülrõl vagy alulról támad de, hogy vonalban mögöttem irányváltás nélkül az nagyon gáz.
Legalább tudjuk,hogy magyar vagy ha látunk😊
A leendõ gyermeked névválasztásánál, azért ne szégyellj tanácsot kérni! 😊
WOT-ban is mindenki a nickemet firtassa 😄
:ASD Mekkora<#taps>
Micsoda eredeti nick.. 😊

Bocs a spoiler miatt 😊
Ez egy jo kor volt, csak kar, hogy vesztettunk.
A végén meg így néz ki.

Egy jó kör S79-el 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)