War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként arra jutottam, hogy amíg nincs matchmaking, én maradok tier0ban. Kurvára semmi értelme nincs tier1-2 gépekkel bemenni tier10+ok közé, viszont tier0ban mûködik a meccsméking, csak tier0-4 közt pakol be meccsbe, és ha saját kategóriámban vagyok, akkor kb tízszer vagyok hatékonyabb.

Úgyhogy sztem az elsõ orosz gép, amit megveszek, az a mig15 lesz...

Trabant93
Az biztos,hogy rettentõ OP-k,rohadt gyorsan fordulnak.Nemegyszer cibáltam le már velük 3-4 szinttel magasabb gépeket is 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Neha meglatogathatnal minket. -.-
Engedtem a kísértésnek és kipróbáltam a ruszki ágat. Hát ezek a kis biplánok hihetetlenül OP cuccok. Nem is értem miért nem velük kezdtem el játszani. Ha nincs túl sok nagy tierû gép akkor sorban lövök le velük mindent ami elém kerül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én a legjobbnak egyébként a MiG-15öt mondanám. A Sabre talán a legszebb gép a játékban, de azzal a hat ötvenes géppuskával mire leszed valakit, fõleg így hogy csak r9vid ideig tud a célra tartani, mielõtt elhúzna mellette, hát... A MiG-en legalább a fegyverzet olyan, hogy azzal elég egyszer betalálnod.

Hát a Komet meg a Ki-200 az valami nagyon durva, bemennek a csatába és hullanak a bombázók, mint a legyek(mondjuk azok már akkor gyorsan hullanak, ha bombázóromboló repülõgépek vannak bent, ez az egyik látványos szög a bombázó=arty örörség koporsójában).
Gyakorlailag olyan gyorsak, hogy alig lehet közelkerülni hozzájuk hogy lekapd õket, gyakorlatilag amikor lejönnek a propelleresek közé, akkor van egy rövid ablak, amikor sebezhetõek, egyébként nemigen.
De ez a sebesség õket is meggátolja abban hogy hatékonyan tudjanak célozni, tehát amíg egy nagy, egyenesen repülõ bombázó remek préda nekik, addig egy folyamatosan kanyargó lassú kis propelletes vadászt nagyon nehezen tudnak levenni.

MiG-15 és a Sabre, meg a hozzájuk vezetõ sugárhajtûsúak jó gépek, de ugyanettõl a problémától szenvednek. Szóval klassz cuccok, de messze nem legyõzhetetlenek, és egy, a repülési profiljuktól teljesen elütõ természetû gépet nagyon nehezen szednek le.

De kérdezd rudiit, õ sokat szedett már le belõlük propelleres géppel, így bátran nevezhetõ szakértõnek a témában. <#smile>

Megosztanám az egyik tegnapi élményem veletek. Én eddig a bombázás híve voltam, az való nekem, csak szépen, tatásan repkedni és osztani a csomagot. De eljutottam a Bf-109F4ig, gondoltam, kipróbálom a vadászt is. Eddig nem nagyon sikerült jó köröket menni velük, ezért hanyagoltam. De!
Ez a gép úgy fordult, ahogy az egeret mozgattam. 35 percig tartott a csata, két gépet szedtem le. A végén 15 percig csatáztam egy királykobrával. Már csak ketten voltunk. 3x mentünk vissza a repterünkre tankolni, javítani, de csak nem bírtunk egymással. Azért nyertünk, mert elfogytak az amcsi tankok. Azt hiszem, hogy adrenalin-mérgezésem lett. Hihetetlen élmény volt. Persze ez HB-ben volt, nem is megyek arcade-ba.
én leszállásnál rákönyököltem az F-re és elõreborultam 😄
hehe amúgy a britt Beaufighter k***va jó 😊
aki most kezdi a gamet az ne hagyja ki 😄
sebessége van, de lassan fordul.... de ha valaki bekerül a célkeresztbe..... pfff az keresztet vethet
sziasztok! most vettem észre hogy ha lenyomom az F gombot akkor a Flaps-ot lehet néhány gépen állítani... ha azt combatra teszem akkor jobban fordul a gép közelharcban kis sebességen? 😄
Engem me'g ep most lottek le. A sajat csapattarsam. Elmondasa szerint azert , hogy ne lopjak... -.-"
Nna, igazatok volt, egérrel kell ezt játszani. Így már nagyon bejövõs, meg egy pöppet hatékonyabb is vagyok, épp most lõttem le 11-et egy tier0-ás árkád körben...

ez az AR-2 tényleg egy szemét dög gép..úgy fordul mint egy vadászgép kb 😄
Hidd el nemolyan vicces ha ellened van. :ASD 😄D
a migekre mondják, hogy az kiemelkedõ a többi közül bár szerintem nincs sok jelentõsége egyelõre

amíg nem lesz olyan, hogy csak jetek mennek egymás ellen addig tökmindegy..😊 sabre-t szídják nagyon, hogy olyan a fegyverzete mint a lvl 4es gépeknek 😄
japó jetet meg még egyszer sem láttam játékban pedig biztos vicces kis rakéta 😄
Na mivel közbejött egy kisebb vita ezért nem válaszolt senki a kérdésemre szóval szerintetek? 😄

flashpointer
most látom abból több típus van semmi 😛

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
Catalenaval hogyan lehet kinyitni a kereket leszálláshoz? O_o

Emancipate yourself from mental slavement!

Jeffjohnson
"Az a meglátásom ez a játék is csak olyan lesz mint a WOT...csak épp repülõ van benne."

-Már most sem olyan! Pl: itt beviheted arcadeban az összes géped van HB, FRB ami szvsz WOT-ban sohasem lesz csak igérgetik.

"-Hülye játékosok, mind kettõben meg vannak ugyanúgy."

-Ez igaz minden játékra

"-Arty helyett itt majd lehet utálni a bombázókat."

Bombázókat? Mégis miért? He-111-em 1-2 sorozatból biztosan fekszik és ez igaz a bombázók 90%-ára B-17 az nehezebb de pl Me-163 egy sorozatból azt is leszedi vagy mondjuk egy rakétás Beaufighter, hogy ne csak a top tiert nézzük.

"-Itt is vannak marha érdekes lövések, van hogy egy apró sorozat ketté fûrészel egy gépet, van hogy szitává lehet lyuggatni de azért repül.
Ja...és bár nincs kész, de gold-ot, vagy nem is gold miafaszom itt a neve, azt lehet venni."

-DM még nincs kész minden gépre de az elmondható, hogy a nagyobb kaliberû fegyverekben nem lehet csalódni pl: amcsiknál a 37mm esbõl 1-2 találat a szárnyon és biztosan kettéreszeli vagy ugyanez oroszoknál a 20mm-eseknél.

"A kezdteti lelkesedés nagy volt, tényleg. De amint ez leült...á...itt is ugyanaz lesz mint ott.
Ettól persze nem rossz a War Thunder. Sõt, jó ez, szórakoztató és leköt.Nincs ezzel baj, szó se róla. Csak nem lesz más."

-Szerintem a WOT még mindig baromi jövedelmezõ a WG-nek és nemhogy csökkent volna a játékosszám a kezdetekhez képest hanem nõtt.

"Az viszont igaz, hogy a WoWP ey kutyaszar ehhez képest, és a kutya se játszik vele."

-Ez igaz

"Ám de. Persze, majd összekapcsolják a szárazföldet meg a tengert meg légteret és így csatázni? Aha...oda fönt a gépek, lent a tankok. A játékosok meg a 10 éves tigristankalegerõsebb Jürgen88Rommel, és a Siemka-banda. Hát az nagyon szép lesz mondhatom..."

-Errõl a játéktípusról még csak annyit lehet tudni, hogy lesz ilyen de akinek nem tetszik az játszhat szeparáltan is. 10 éves játékosok mindenhol vannak nem igazán értem mi ezzel a problémád.

"De amúgy tényleg, tetszik ,fasza ez, csak a hasonló hibák , idegesítõ dolgok, itt is meglesznek."

-Szerintem itt teljesen más problémák vannak a két játék annyiban hasonlít, hogy mindkettõben nehéz fejlõdni és fenntartani a top géped de itt van esélyed kilõni egy Reserve géppel a Jet-et míg WOT-ban lisztestraktorral sohasem lõsz IS-7-et. Itt az a jó, hogy a Tier kevesebbet számít mint a tudás.

Érdekes, pont ezt gondolom én is rólad. Tetszenek egyébként ezek a történész kifejezések, amiket használsz(kibaszott seggfej, baszódj meg stb), az egész nagyon intellektuális benyomást kelt. Nem csoda hogy a kutyának sincs szüksége ilyenekre ma a munkaerõpiacon. (ha valaki nem tudná, bár õ már mindenkinek elmondta, tomdantes éppen történésznek tanul, és mint látható, nagyon komolyan veszi magát. Remélhetõleg legalább nem az állam pénzén. Ennyi erõvel bölcsésznek is mehetne)

Mellesleg ha kioktató, leereszkedõ módon beszélsz az emberekkel, akkor bizony számíts arra hogy ez visszatetszést kelt. Csak annyi történt, hogy én voltam az elsõ aki eluntam.
(Tudod:
"Ha pedig valami könyebb, de viszont lehet vele eredményt hozni...na mi fog ebbõl következni?"
"Mindig elmondom, a jó történész mindig objektivitásra törekszik, de mivel ez egy emberi tulajdonság, teljesen senki sem lehet az, mindenkit befolyásolnak az érzelmi, saját látásmódja."
"Pláne...de ezt nehéz olyannak elmagyarázni aki nem tudja hogy milyen egy történész. És naná hogy utána Kurt Rieder a jó neki..."

és hasonló mondatok, régóta figyelem a munkásságodat a WoT topikban)

Ez így igaz! Ha nem lenne hasznuk nem lenne mibõl föntartaniuk ezt az egészet. Ez teljesen logikus sztm is.
De persze ez teljessen normalis. Ez igy van kitalalva, hogy az emeberek vegyenek premium szamla meg premium tank. Ha konnyen fenttarthato lenne senki se venne, nem lenne haszon. Teljessen logikus miert konnyu a jatek elejen gyorsan fejlodni majd kesobb miert lesz sokkal vontatottabb nehezebb.
WoTba T10el megyek vereseg tuti minusz. Atlagos gyozelem stagnalaok. Nagyon jo meccs eseten van plusz kredit. De hosszutavon egyertelmu minusz es ulhetek kis Tierbe farmolni. Termeszetessen PREM nelkuli jatektrol beszelek. Szoval 3-4 buko egymasutan elegge eltudja venni a kedvet az embernek. 😞
Egybõl el kell cseszni az ember kedvért? Mi a bánatos isten faszért nem lehet normálisan mi? Ha nem egyezik a másikkkal a véleményed le kell ugatni? De utálom az ilyen kibaszott seggfejeket!

Hogy mindig akad egy ilyen kibaszott seggfej, aki egybõl csak kötözködik. Baszódj meg...

Hülye fasz

*rájszolás
Szerintem meg szarjon sünt a WT hogy kiszedte a játékból Island Airfieldet( Peliliut). Az h 3-4órán keresztül megy a rászolás a teraszon az meg már hányingerkelltõ néha!
Erre a sok ostobaságra, meg az utána következõ többire akartam írni egy elég otromba választ, de nem teszem.

"Ha pedig valami könyebb, de viszont lehet vele eredményt hozni...na mi fog ebbõl következni?" Annyit azért megjegyeznék, hogy nyugodtan leszálhatsz a magas lóról, mert a hozzászólásaid alapján a világon semmi sem indokolja hogy a hátán üljél.

Ok. Csak most kezdek vele majd játszani, csak tudni szerettem volna, hogy mennyire vegyem "komolyan".
Mivel már rendesen árulják a prémiumot meg a prém repcsiket, ez elég nyilvánvaló 😉

"Nemzavar fokent ha bukunk is 5csata egymasutan mert lehet kreditbe plusszos a kor. Az XP meg mindig tiszta profit."

Ebbõl a szempontból a tankos játék is ilyen. Sõt, ott a creditre gyak nincs hatással a gyõzelem/vereség, csak az egyéni teljesítmény.

Sztem ezt kéne mindkét játékban a jutalommal kapcsolatban megváltoztatni - csak és kizárólag az egyéni teljesítmény számítson, a gyõzelemre meg ne legyen semmi bónusz. Nincs arra szükség, hiszen amúgy is mindenki gyõzni akar, plusz a jó teljesítményre való ösztönzés gyakorlatilag egyben gyõzelemre is ösztönöz.

Az meg végképp elfogadhatatlan, hogy a gyõztes oldalon az utolsó semittevõ is sokszor többet kap (tankosban) mint a vesztesen az, aki odateszi a vasat.

Ha jól tudom, már nem lesz törlés, mindenki viheti tovább az eredményeit.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hali.
Ha vége a bétának, akkor az elért eredményeket törlik és újra kell kezdeni majd?
Szerintem több domination map kéne. Eddig csak a stalingradit láttam 2 versioban. Itt ugyanis a kezdeti gyors bombázások után szart sem érnek a bombázók és az nyer aki el tudja foglalni és megvédeni a reptereket. Itt inkább vadászok és attackerek dominálnak
Artyt és bombázót azért hülyeség összehasonlítani, mert az ellenséges bombázó nem lõ ki engem. Más játékmechanika, nem okoz direktben kárt.

Itt az arty analógiája a közép vagy nagyhatótávolságú légvédelmi rakéta lenne, hála istennek ilyen nincs. Még 😊

friend panelen jobb clikk haverod nevére és ott válaszd invite to squad lehetõséget. Ekkor létrejön egy új ablak Squad néven. Ahhoz hogy elindulhassatok mindenkinek rá kell clikkelni a rdy gombra. Ezután csak simán indítod a játékot ahogy szoktad és mindenki ott lesz veled. Max 4 fõ a squad
Ez nem jóslás. Jóslás nem létezik különben sem. De attól még hasonló utat járnak be. Nem pont ugyanolyat, de nagyon hasonló.

Hat inkabb mostmar nem keveredek bele ebbe a gondolatmenetbe itt. 😄 En inkabb csak jatszok es mindig a jo oldalat nezem amennyire lehet. Szoval olom a nepet. 😊 Ha lenne jateknak nagy hibaja szamomra valoszinu most nem itt irnek es massal jatszanek. Nemzavar fokent ha bukunk is 5csata egymasutan mert lehet kreditbe plusszos a kor. Az XP meg mindig tiszta profit.
Sziasztok hogy lehet szakaszt létrehozni?
dehogy préselik be magukat közéd meg az enemy közé. Mögéd állnak be elõször lelõnek téged aztán jó esetben az enemyt. Rosszab esetben az enemy elmenekül.
és ha kiszednek az itt nagyon fáj mert nem olcsó egy nagyvas 😊
HB-ben szokott lenni azért rendezett játék is már-már azt is mondhatom, hogy random emberek kötelékben repkednek és nem a lemming vonatra gondolok ami arcade-ben megy 😄

Én is el szoktam menni kísérgetni bombázót mert szopunk ha lelövik és nem tudjuk kiszedni a keményebb földi célokat amikor ilyen városelfoglalást kellett megakadályozni 😊
A jövõheti ötöslottó nyerõszámait is ennyire tudod? <#idiota>

Egyébként az artyt meg a bombázókat összehasonlítani nem lehet szerintem. Ez olyan mintha összehasonlítanánk egy mesterlövész puskát meg egy sörétest mindkettõ jó fegyver és halálos de míg az egyikkel kilométerekrõl szinte láthatatlanul lehet ölni a másikkal oda kell menni közelre és vállalni a kockázatot hogy közbe kiszednek...

Hát szerintem ezt így elõre nem lehet tudni. Más fejlesztõgárda, bár ugyan úgy oroszok mint a Wg, de azt nem lehet elõre látni, hogy mit fognak kihozni a játékból.

Egyébként. Aki WoT-veterán, azaz részt vett a zárt bétában, az emlékezzen vissza, milyen volt akkor aWot, és mik voltak akkor benne a problémák, és mi lett ebbõl mára. A zárt béta idején mindenki rohdtul lelkesekdett a Wot-ért. Nem volt afranc a sok siemka-bam nem volt a franc a köcsög MM-be( pedig sokkal-sokkal szarabb volt mint ma) nem volt a franc a köcsög arty-kba( pedig ugyanúgy idegesítõek voltak) viszont volt egy rkás másféle bug, és hiba, amik egy részét mára kijavították.

Azért mondom, hogy emlékezettek erre, mert a War Thunder is hasonló utat fog bejárni. Amitõl nem lesz rossz játék! Hisz a WoT-ot is toljuk nem? Nincs ezzel gond. Csak csalódás annak lesz, aki azt várja, itt majd mindenmásképp, és minden jobb lesz.

Hogy mi lesz? 😊
Szépen sorozom 2-300 méterrõl az elõttem lévõ ellenfelet, már majdnem leesik, mikor szembõl, az égbõl jön egy magát meteornak képzelõ "csapattársam", aki bár bele lõni nem tud az enemibe, de "ló nincs, jó a szamár is" alapon letarol engem 😄
No..ilyenek lesznek...így egy nap után low tierben is egyre több fraglopót látok, ha van 100 méter köztem és az üldözöttem között, bepréselik magukat...vagy csakazértis lõnek rá, nem zavarja õket, hogy van ott valami KÉK barom is, aki már egy ideje operál vele...

Amúgy a játék tetszik.

Van ellenszere, de miért, az arty-knak is van ellenszere, azért lássuk be. Nem mondom hogy ugyanolyan, de van hasonlóság.

Azért ez nem mindig igaz, mert a reptérfoglalós játékmódban semmit se érnek a bombázók, legfeljebb annyit, hogy leszállsz vele foglalni.
És itt korántsem olyan érinthetetlenek mint az artyk, egy sima vadászgéppel is le lehet szedni õket, és ugye ott vannak a rombolók, amik fél perc alatt leradírozzák õket az égrõl.