War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plusz élet, de nehezebben tudod kontrollálni hova kerülsz be.
a 6. már olyan 200 pénzes cuccba kerül
azt nem tudom meddig lehet bõvíteni 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A szintválasztó pipák a Matchmakertõl független funkció lesz, ettõl még a matchmaker mûködik, csak olyan szerveren kell játszani ahol vannak elegen hozzá.
Tény, a T2-k megvásárlásával tényleg kikerül az ember a noobrepcsik közül, de engem akkor sem dobált fel T10-be. Spitt 1-2ket, Hurricaneokat, IL2-eseket, Yak3, Lagg3... ilyesmiket láttam eddig csak.
Van egy nagy ugrás a T0-T1 után, ez viszont valóban hülyén van megcsinálva.
A 7 gépbõl 4 humán volt, ment is acirill duma rendesen. Gondolom nem szép estét kívántak. Hiába, a 30-as szakít <#eplus2>#eplus2>
Ja, és ez HB-ban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg T1 a max a hangárban, akkor meg a meccsen lévõ gépek 90%-a T0, a többi T1.
Én 4-500m-rõl szoktam rakétázni, hogy még fel tudjam húzni.
Repülõ ellen meg marhára elé kell tartani, akkor talán eltalánod 😊
Ja, és ez Historicalban volt épp az elõbb 😊
T2-T3-al már dobál be jól a nagyok közé, ott érzek egy hirtelen ugrást, persze még ott se T10.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tegnap éjjel sikerült egy olyan HBt mennem, hogy én voltam az egyetlen pléjer, mindenki más AI volt a mapon. Nem gyõztem számolgatni a kitüntetéseket a végén, konkurencia nélkül nem volt nehéz begyûjteni õket... 😊
Az összes többi nemzetnél veszem a nagyobb repcsiket, mert azoknál a kicsik szarok, de a ruszkiknál csak a 3xI15 + 1xI153-al tolom. Tökéletesen OP cucc.
Russian bias? 😊
Ahogy nézem, mókolják a játékot folyamatosan, tegnap még nem lehetett oldalt választani historicalban, ma meg már lehet.
Ha egy nemzetbõl megvan a 10. szint, és én vissza rakok minden alap gépet,
akkor kis tierbe fog rakni?
Kár, hogy ha betelik a csíkja a gépen akkor csak 5-öd Xp-t kap.. Ezért nem lehet Csajkával kitermelni a Mig15-öt 😊
Azt én is használom. A kifigyelt közeledõ ellenfél felé megyek, szembe jócskán fölötte. Olyan irányban hogy balra vagy jobbra tõlem, srégen alattam haladjon. Jobb gombbal figyelem, mikor a szárnnyal egy vonalba ér, combat flaps ki ráfordul, zuhan. Nekem elég jól mûködik bizonyos szitukban, ha nem veszi észre a szándékom.