War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a slotvásárlás olyan kétélû fegyver a szememben...
plusz élet, de nehezebben tudod kontrollálni hova kerülsz be.

annyit viszel ahány slotod van
a 6. már olyan 200 pénzes cuccba kerül
azt nem tudom meddig lehet bõvíteni 😊
Hány gépet lehet bevinni egy árkád meccsre maximum? A negyedik slotot meg szoktam venni, de ötödiket még nem vettem. Megéri, lesz abból is plusz "élet"?

WarThunder Wiki

Ha valakit érdekel 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

1 napig vót prémijumom, az ingyengoldbó' 😊

Akkor sem mûködik még rendesen.De tudjuk be annak hogy még "csak" béta.(pl.:lvl 6-os messeremmel mentem mig-15 és me 163-ok ellen <#wow1>)

Remélem az megvan hogy RU szerveren kell indítani a csatát a csataválasztó képernyõn, mert ott nagyságrendekkel többen játszanak? EU szervert egyelõre kerülni kell.

A szintválasztó pipák a Matchmakertõl független funkció lesz, ettõl még a matchmaker mûködik, csak olyan szerveren kell játszani ahol vannak elegen hozzá.

Mer' biztossan prémijummal tolod, azé'!! Ne is tagaggyad! <#idiota><#nyes>

Akkor úgy látszik én a Gaijinnál is csókos vagyok. 😊

Tény, a T2-k megvásárlásával tényleg kikerül az ember a noobrepcsik közül, de engem akkor sem dobált fel T10-be. Spitt 1-2ket, Hurricaneokat, IL2-eseket, Yak3, Lagg3... ilyesmiket láttam eddig csak.

Van egy nagy ugrás a T0-T1 után, ez viszont valóban hülyén van megcsinálva.

Én ezt nem néha, vagy alkalomszerûen tapasztalom, hanem szerintem így mûködik a játék. Négy népet próbáltam a hétvégén, hárommal amint megvettem a T2-es repülõt, kikerültem a kisgenyók közül, és küszködhettem a tíz tierrel magasabb gépek ellen. Úgyhogy a negyedikkel, az oroszokkal egy darabig nem fogok felfejlõdni.

No, egy szép menet a végére 410-essel.

A 7 gépbõl 4 humán volt, ment is acirill duma rendesen. Gondolom nem szép estét kívántak. Hiába, a 30-as szakít <#eplus2>

Ja, és ez HB-ban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt mondják éjszaka amikor kevés ember van csuklik az MM... napközben tapasztaltál ilyet?

Most már a második Catalina. De a második Buffalo(tier2) óta repülöm a nehéz meccseket. Tehát úgy betett Fw-k közé, hogy a hangáramban volt két Peashooter és a T1-es meg a T2-es Buffalo.
Ha meg T1 a max a hangárban, akkor meg a meccsen lévõ gépek 90%-a T0, a többi T1.

Ott van a célkereszt alatt az a kis létra, azon minden rovátka 200m-t jelent.

Én 4-500m-rõl szoktam rakétázni, hogy még fel tudjam húzni.

Repülõ ellen meg marhára elé kell tartani, akkor talán eltalánod 😊

Angol-német HB -ban light tankokat szedegettem vele....vagy cargo ship-et a régi mapon. Teszt flighton tudsz próbálkozni..meg van ilyen training is földi célok ellen is.
En a raketakat meg nem igen probalgattam. Foldi celpontot meg nem tudtam eltalani vele😊 Az meg el sem tudom kepzelni hogy repulot hogyan lehet veluk leloni. Talan bombazot igen, amikor 200 meterre van.
Bau MK X...Mostanában hanyagolva voltak...De a tempest-Typhoon vonalat meg akarom csinálni...egyszer
Mármint a Spittel és Hurrival
Azzal a nemzettel mi a legnagyobb géped a garázsban?

Épp most mentem angolokkal.Már el is felejtettem milyen ütõsek.Közepes bombázóknak-attackereknek (IL-2..stb) neki lehet menni.Hurri MK2 nek meg már rakétája van ami mindenre jó😊.De igazán vadászok ellen jók.De azok ellen nagyon.Aztán ha eléred a Bau MK X-et..na az szakít. De most öltem vele ilyeneket He111,Blenheim,IL2, A20,..
Hát mondjuk abból, hogy ha a meccs indításánál a szintválasztó pipákra viszed az egeret, akkor azt mondja, hogy not implemented yet. Meg hogy tier1-2-es gépekkel RENDSZERESEN tier10+osok ellen kell repülnöm. Buffaloval lõjek Fockewulfokat, meg ilyesmi.

Mennyire hatasosak a Hurricane-eken meg a Spiteken azok a 7,7-es geppuskak hatosaval? Bombazokat erdemes veluk tamadni? Vagy ahhoz mar fog kelleni a Hispano is?
A LaGG az jo cucc, az attackerek sem olyan rosszak az IL-2-ig. Tier 5-ben a Yak-7b az IL-2 pedig egyszeruen pompas, a ket 23-as cannon szakit rendesen!!! 😊)
Jah, ilyet többször is láttam már én is. Mondtam is, hogy a genyának már 5x vissza kellett volna esnie, de mintha nem hatott volna rá a gravitáció..

Valahogy itt a sebességekkel is baj van. Baktat az ellen 400-al 750 -nel eltépsz mellette,majd felhúzod...és tud veled emelkedni és követni ...
De lehet, megvan annak is a technikája >o]

No, ez a Corsair mekkora bug. Magasról támadok lapos szögben egy gépet a 410-esemmel, õ alacsonyabban jön szembe. 530-al elhúzok fölötte, õ tesz egy 180 fokos fordulót, és 2x utánamlõ mikor is meghalok. Elég vicces FM-je van.

Ja, és ez Historicalban volt épp az elõbb 😊

Ezt mondjuk én sem értem hogy T0-T1-el hogy látott Tier10et.

T2-T3-al már dobál be jól a nagyok közé, ott érzek egy hirtelen ugrást, persze még ott se T10.

A replay-ekbõl hol lehet normál videót gyártani? Csak a fraps-al?

No de miért mondod hogy nincs matchmaking? RU szerveren indítva a csatát, ahol van vagy 10k ember, igenis nagyon jól mûködik a matchmaker, ott kis tierû géppel még tier5-ös ellenfeleket se látsz, nemhogy Tier10+t.

Érdemes velük átmenni T2-be, T3-ba? Mondjuk a Lagg-ra?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nagyon durvák az orosz T0-ás meg T1-es gépek. Most csináltam 2 halállal 6 lelõtt repcsit, 5 földi célpont, Mission Maker, Bomber meg még valamilyen acsit, amire már nem emlékszem. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

T2, azt már feljebb rakja akkor...

Nem, az az I-16, T2 repcsi. Csak van rajta rakéta, szóval a Caták és földi célpontok ellen nagyon jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nincs elõttem a program, az a rata vmi prémcucc amit ajándékbe kaptál?

Mondjuk én az I-153at és a Ratát is használom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

köszi
Nem is bõvítem ki a ruszki hangárt 4 fölé egyelõre, mert akkor már nem lenne még egy T1es OP cucc bele 😄

Oh, értem.

Tegnap éjjel sikerült egy olyan HBt mennem, hogy én voltam az egyetlen pléjer, mindenki más AI volt a mapon. Nem gyõztem számolgatni a kitüntetéseket a végén, konkurencia nélkül nem volt nehéz begyûjteni õket... 😊

Most én is velük töltöm fel a T7es Luftwaffe hangárt 😄. Ott izgultam hogy mibõl fizetem majd ki a 100k összegeket egy egy gépért, most meg ömlik a pénz a kis biplánokkal 😄.

Nem hittél nekem, én már rég ezzel tolom.

Az összes többi nemzetnél veszem a nagyobb repcsiket, mert azoknál a kicsik szarok, de a ruszkiknál csak a 3xI15 + 1xI153-al tolom. Tökéletesen OP cucc.

Russian bias? 😊

Az a játékosszámtól függ,hogy tudsz-e választani. Késõ éjjel már nem igen lehet.
Gyááá, nemá', milyen "gép csíkja"? Na mindegy, van néhány nép, mire minddel betelik a csík vagy lesz kész meccsméking, vagy unlockolok addigra valami használható gépet...

Ahogy nézem, mókolják a játékot folyamatosan, tegnap még nem lehetett oldalt választani historicalban, ma meg már lehet.

Aha, a hangárban levõ legmagasabb gép tier-je határozza meg az MM besorolást.

Sziasztok

Ha egy nemzetbõl megvan a 10. szint, és én vissza rakok minden alap gépet,
akkor kis tierbe fog rakni?
Mire a 0-s géppel eljut T20-ig addigra kitermeli hozzá a lóvét is, meg a fullos legénységet 😊

Kár, hogy ha betelik a csíkja a gépen akkor csak 5-öd Xp-t kap.. Ezért nem lehet Csajkával kitermelni a Mig15-öt 😊

"ha azt combatra teszem akkor jobban fordul a gép közelharcban kis sebességen?"

Azt én is használom. A kifigyelt közeledõ ellenfél felé megyek, szembe jócskán fölötte. Olyan irányban hogy balra vagy jobbra tõlem, srégen alattam haladjon. Jobb gombbal figyelem, mikor a szárnnyal egy vonalba ér, combat flaps ki ráfordul, zuhan. Nekem elég jól mûködik bizonyos szitukban, ha nem veszi észre a szándékom.
Folyamatosan tolom velük a körönkénti 4-8 frages köröket. Elég durva hogy szinte bármit leradírozok velük egy pillanat alatt aminek be tudok menni a seggébe. De ha valami rám fordul, azt is seperc alatt kifordulom, csak hogy a prédából legyen a vadász. Csak annyi velük a gáz hogy törékenyek, egy sorozattal le leszednek az égrõl.

Ezzel csak az a bökkenõ, hogy az összes elõtte lévõt is meg kell venned sorban majd 😄 Úgyhogy nem tudod technikailag csak a 15öst megvenni 😄
flashpointer
Én is úgy nyomom 😄 némettek kihúztam 4db T4 gépig, aztán azzal megyek, de az nem túl jövedelmezõ, Oroszokat végigcsinálom T0-val, mert irtó szórakoztató, amival meg japóval emg csak bombázom T3ban

Emancipate yourself from mental slavement!