War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tempest Vickers
Mosquito XVIII
OSU2U széria (tök ua a kettő)
Ebben a sorrendben.
Az OSU ebben a játékban ÉLETKÉPTELEN, de szerencsére nem nehéz még így sem kimaxolni, viszont a fenti kettő. OMG!
A medve nem játék.
I Airman...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
I Airman...
Tier 4 végén nincs időd hosszú, szépen célzott sorozatokra (legalábbis nekem nincs), így a 30mm + 2x20mm jobban tetszik, mint a 20mm + 2x13mm.
I Airman...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Replay: link
-Iszonyat jó csaták vannak T1-3ban!
-Imádom a német gépeket repülni. 😊
-Élvezetes a bombázás.
-Jönnek még újabb gépek, lesz még teendő. A japó jet vonal pl. eddig egy rossz vicc, de úgy néz ki, hogy most pár jó poént "megír hozzá" a Gaijin az elkövetkezendő patchekben.
-Remek kis játék. 😊
A medve nem játék.
I Airman...
A medve nem játék.
I Airman...
December 11 v. december 12-én kezdtem sima accal (már nem emlékszem pontosan mikor), prém nélkül, és december 30-tól váltottam prémre (akkor volt a steamen akció a packekre), azóta azzal nyomtam. Időben nyári szabadsággal együtt volt cirka 7 hónap (pontosan: 490 óra).
A medve nem játék.
I Airman...
A medve nem játék.
A Yak-15 egy nagyon eltolt konstrukció. A RUtardok fogtak egy Yak-3ast, és propeller helyett jet hajtóművet építettek bele. Tipikus fából vaskarika, ami a mérnöki tudományányokban sosem szokott működni. Hiába van benne a jet hajtómű. ettől még a géptest ósdi kialakítása nem enged nagyobb végsebességet. A valóságban is csak arra volt jó hogy átképezzék vele a pilótákat és a szerelőket propelleres gépről jetre. Érdemes megnézni, hogy a Yak-15 német megfelelője, a He-162 (ugyanaz a hajtómű, ugyanakkora tömeg, szinte azonos fegyverzet) mennyivel nagyobb végsebességgel bír, csak mert a németek vették a fáradságot és terveztek neki egy normális sárkányszerkezetet, nem véletlen a BR különbség a két gép között.
Egyszóval a Yak-15 teljesen jó azon a BR-en, eredményeket alig lehet vele elérni. Tudom mit beszélek, tier3 upgradekig fejlesztettem.
I Airman...

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A medve nem játék.
A medve nem játék.
És mindjárt jönnek azzal, hogy az árkád eleve a zöldfűlűek gyűjtőhelye, ráadásul a csapatjátékot hírből sem ismerik és amúgy is szinte mindenki a killekre megy.
Valami brut előtagú arc volt.
Érdekes ez a játék, pedig nagyon a végén járok.
A medve nem játék.
"From 02:00 to 06:00 GMT and from 16:00 to 20:00 GMT August 9th and 10th:
x2 RP gain in each battle"
Nos, jókor ... 😄
Timeline
A medve nem játék.
aztán h a többiben is működik-e azt nem tudom sosem próbáltam csak láttam h ott van 😊
Engem ma 2x szedett le saját aaa egy körön belül. Az enemy aaak főleg akkor lőnek pontosan, ha egy target van vagy ha felhős az ég, köd van.
A medve nem játék.
Miért van az, hogy engem 1-5 mp között vagy leszed wing cut loose-val, vagy pilot knocked outtal, még az elleséges kis repülők percekig közönek 5-10 AAA felett?

I Airman...
I Airman...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
I Airman...