War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emancipate yourself from mental slavement!
Japó vadászokra mindenképp benevezek.feltéve ha a gépem is úgy akarja.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ez engem is érdekel.Mindjárt le is jön a kliens.
remélem elfut a gépemen.
Érdekelne,milyenek a Japó gépek?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vagy 10-szer csaptam rájuk, de nem bírtam még lövést se bevinni, annyira jól tolták. Totál csapatban, nem váltak szét egy percre sem. Amikor rájuk mentem és közel értem (1,2km körül) betépték a gépet alám, hogy ne tudjak utánuk fordulni. Nagyon jól nyomták, élvezet volt nézni 😊 De ehhez mondjuk kellett, hogy az egyik mindig rajtam tartsa a szemét.
Egy gépet se lõttem mondjuk, de nem érdekel 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Change log:
The following operations were changed: Sicily, Korea, Ardennes
Rudders' effectivenes was changed , it now depends on plane's airspeed. This fix influenced the following aircraft: A5M4, A6M2, A6M2-N, A6M3, A6M3 mod 22, A6M5, Bf 109 E-3, Bf 109 F-4, Bf 109 G-10, Bf 109 G-2, Bf 109 G-6, Bf 109 K-4, F4U-1a, F4U-1c, F4U-1d, Ki-10-II C, Ki-43-II, Ki-61-Ia, Ki-61-Ib, Ki-61-Ic, P-40E-1, P-47D, Spitfire Mk I, Spitfire Mk II, Spitfire Mk IX, Spitfire Mk Vb, Spitfire Mk Vc, Spitfire Mk XVI, Typhoon Mk.1a, Typhoon Mk.1b, Typhoon Mk.1b/L
Several improvements were applied to the chat.
Az orosz gépekhez nem nyúltak, azok úgy tökéletesek ahogy vannak 😊)
A kritériumok, hogy a szaporodóképesség megszûnjön, ne legyen már meglévõ alom, a saját hülyeségbõl történjen a dolog, és hogy az illetõn látszódjon az elszántság, hogy nagyon akarta a dolgot.
Viszont az oldal úgy mûködik, hogy beküldik a sztorit, az bekerül egy nagy kupacba, ahonnan szépen, lassan "Darwin" szétszortírozza. Van a városi legenda kategória, ami a tutira kitalált dolgokat tartalmazza, vagy más részletekkel újramesélt eseteket. Van az igazi Darwin-díj, ami megfelel a fenti kritériumoknak, és van róla megjelent, igazoló újságcikk. Mellette ott a honorable mentions, az olyanok, akik megérdemelnék a díjat és igazolt az eset, de valamelyik kritériumnak nem felelnek meg, pl van már gyerekük, vagy csak fél here veszteség, ilyesmi. Meg van a personal accounts részleg, ahová az olyan sztorik kerülnek, amik akár megtörténhettek, de nincs rá bizonyíték.
Illetve az ilyenek, mint ez a repülõs, hogy jó sztori, igaz is, de nem Darwin-díj.
Rosszul emlékeztem, nem bombázó, hanem tanker, egy A-6 Intruder. A pilóta is, meg a katapultált csóka is leírta az esetet a saját szemszögébõl.
Most néztem csak utána, frankón igaz a sztori.
Itt vannak képek is:
http://www.gallagher.com/ejection_seat/
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accidents_and_incidents_involving_military_aircraft_%281960%E2%80%931974%29
Itt meg azt írja, hogy:
"A U.S. Navy Grumman A-6A Intruder, BuNo. 151563, of VA-42, on a maintenance test flight out of NAS Oceana, Virginia, suffers failure of the drogue chute gun in the pilot's ejection seat, pulling the two ejection seat cables and ejecting Lt. Dalton C. Wright. The bombardier-navigator, Lt. John W. Adair, with no pilot in the aircraft, is forced to eject. Jet comes down 15 miles from Oceana. The Navy investigation later determines that five or six flight accidents and one hangar accident may have been caused by the same problem. One source cites date of 15 October 1971.❤️24>324>❤️25>325>
Úgy tûnik a meglepi-katapult szériahiba volt az Intrudereken...
Béta fórumon panaszkodott valaki, hogy Csajkával 6800-on csak 400-at megy a gépe. Majdnem lefordultunk a röhögéstõl. Kissé kellemetlen lehet odafent 😊
Il2-ben is szidtuk a vörösöket mikor Stalingrad térképen télen(!) 6000 felett kergettük az i-16-osaikat ezerrel 😊 Kb 2 perc alatt a bothoz kellett volna fagyniuk.. de õk harcoltak vidáman 😊
A társának volt annyi lélekjelenléte, hogy azonnal lassított és elindult lefelé, és sikerült annyi idõ alatt letennie a gépet, hogy gép tetején üldögélõ haverja ne fulladjon meg...
Mindjárt megkeresem, a Darwin-díj oldalon volt a personal accounts részen...
Igen, ezt írták már, hogy 450-el egy nyitott fülkés gépben kb 2 percig bírnád, aztán megfulladnál, mert levegõt azt nem tudnál venni.. de ezt Árkád-ban nem is kell figyelembe venni 😊
Ízlések és pofonok 😊
Aztán lehet, hogy csak tier0ban, a faszlámák ellen ilyen ez, de egyelõre bejön.
Itt a játékban is szívesen repülnék TS-el, de sajnos nem sokan repülnek HB-t, aki meg igen az még nem jelentkezett közös repülésre.
Este felmegyek én is a pcpilot-os TS3-ra, ott megtalál aki HB-ban a német oldalon szeretne squadron-ozni.
De ha vki csinálta már, érdekelnek a benyomásai.
Itt meg tök jól el lehet lenni párban, egyik támad, másik védi a seggét, vagy ha nincs környéken ellenség, akkor csapást mér õ is. Ha véletlen túlságosan eltávolodunk egymástól(akár halál miatt), lehet húzni az idõt manõverezéssel, amíg a segítség megérkezik. Be lehet vinni az ellenséget egy lassú fordulóharcba, hogy "kintrõl" érkezve könnyû legyen leszedni.
Kapcsolódó kérdésem: van magyar klán? 😊
Azért kérdeztem ezt a visszajátszás feltöltést, mert akkor feltenném ennek a csatának a videóját.
AMúgy nekem 410-essel elég jó a túlélési arányom, BnZ-re elég jó, csak rá kell érezni az elétartásra.
A lényeg, hogy nem szabad se elsõnek se alacsonyan odaérni a légiharcba. Lehetõleg legmagasabban kell, és onnan csapkodni az ellent akik lehetõleg mással legyenek elfoglalva 😊 A P40-et is úgy lõttem le, hogy az Ai Cr42-eseket hajtotta. A 2 Mc202 túlélte végül.
HB-n azt rontja el az ellenfél általában, hogy gyorsan akarnak végezni és visz magával szinte mind bombát/rakétát és földközelben becsapatnak, és utána is géppuskázzák az ágyúkat mikor megérkezünk 1500-2000m magasságban. Ott már nagyon el kell rontani, hogy lelõjenek.
Ami a fordulási értékeket illeti a FW sorozat papíron szarabbul fordul mint a messer játékban meg pont fordítva van. Az fw szó szerint pattogni tud a levegõben a messert meg lefordulja minden jó formán, viszont kegyetlenül jól emelkedik.
Amit alább linkeltem abban volt a mi oldalunkon 2 orosz gyerek valami Mc202-vel, a másikon meg A20, Catalyna, egy P63 és egy P40. Bevittem a 410-est, aztán egyesével szublimáltak a 30mm-tõl, mondjuk ehhez kellett a figyelmetlenségük is rendesen.
Szeretem amúgy ezt a gépet, mert baromi gyors, és ha ésszel repül az ember 2-3 rácsapásból bármit le lehet vele szedni. Mindezek mellett lehet vele sprézni is rendesen >o]
Utána rá tudsz keresni emberekre, és meg tudod nézni h az egyes nemzetekkel hányas szinten áll, mennyit tolta az egyes csata típusokban, ergo következtetéseket levonhatsz, de konkrétan benézni nem tudsz hozzá.
én is voltam már úgy, hogy majdnem az egész csatát a corsairrel toltam és csak a végén lõttek ki belõle amikor már egyedül voltam a csapatomban és két arc a másiknál nekik nem volt több gépük...nekem még 4 😊
Túl ritkán látok ilyet ahhoz, hogy el tudjam képzelni hogy tényleg összeszámolja a slotokat és az alapján "balanszírozza" az embereket.