War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor is elõbb a hajók jöjjenek! 😊

Jeffjohnson
Ha lesz légvédelem akkor a bombázóknak nagy magasságból kell majd bombázni mozgó és akármikor irányt változtató célt ami meg baromi nehéz. Ha lentebb ereszkedik akkor meg kiszedi a légvédelem. Szerintem jó móka lesz mind2 oldalon menni kíváncsian várom mit hoznak ki belõle de az még sajna odébb van. Elõbb rakják be az összes DM-et meg FM-et aztán a hiányzó gépeket legyen 2x ennyi a mostaniaknál jobb pálya aztán jöhetnek a tankok és a hajók 😊

Még a HB is sok lenne a tankosok ellen. Inkább FRB lesz, mert valljuk be csóró tankoknak csak akkor lesz esélye, ha nem lesz ott a vörös jelölõ a fejük felett. Szabad szemmel meg kevés esély van magasról kibombázni õket (manõverezés, elbújás, stb).

Itt a láthatóságnak lesz majd kiemelten fontos szerepe (és nem úgy mint a WoT-ban, ugye).

A hajók is érdekesek lesznek. Szerintem is kár találgatásokba bocsátkozni, mert a "Tudod mit kisnyúl?" effektig jutunk csak 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Szerintem csak HB lesz, árkád az túl káoszos ehhez. Vagy az is lehet, hogy egy árkád kör átlagban egy tankosnak 3 perc, egy repülõsnek 15... 😛

Úgy mûködhetne, ha az egyik oldalon emberi játékosok vannak repülõgépekkel, és tankokkal co-opban, a másik oldalon meg AI vezérelt repülõgépek és tankok.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Én csak azt mondom hogy ne temessünk látatlanban valamit, amirõl még semmit sem tudunk. 😄

Elméletileg igen, gyakorlatileg te játszanál egy Tigris tankkal ha tudod hogy a játékban lesz a túloldalon mondjuk 2-3 bombázó ami 5k magasságból ráddobhatja az 1 tonnás bombáját? A tankok gyakorlatilag futófrag kategória lennének.

Aztán majd jönnének az okosságok itt is hogy "tanulj meg manõverezni hogy elkerüld a bombákat".

És ez ellen az se megoldás, hogy azt mondod "de hát vannak saját vadászok, azok majd megvédenek". Randomban? Vagy igen vagy nem, de ki akar tank lenni ha lehet repülõ is? 😊

Mondjuk vicsorognék, mikor tankosként hasítom a mezõt ground strike módban, aztán felnézve látom, hogy kör kezdete után néhány Catalina vette felém az irányt 😄
Ki fog így tankozni?

Ez már régóta bevett megoldás, hogy minél messzebb van egy objektum, annál egyszerûbb, kevesebb poligonból álló, kisebb textúrákkal fedett modelleket mutat a játék. A repülõknél is csinálja, kb csak ütközésnél látod olyan részletességgel az ellenséges gépeket, mint a sajátod.

Valószínû a legrészletesebb tankmodelleket a repülõs részben sosem fogod látni, még ha rázuhansz, akkor sem.

Hát lehet hogy megoldható csak laikusként ez a meglátásom annyira azért nem értek hozzá 😄

Torzonborz
Zero 7th-nál a pont , egy harckocsiból nem látsz be akkora teret mint egy repülõbõl így jobb és részletesebb textúrákat lehet használni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kiderül majd, én azt nem hiszem hogy a hajók és a tankok egy térképen fognak majd játszani, de a repülõk bármi felett repülhetnek, nem?

A grafikát és az optimalizációt illetõen pedig szerintem elõlegezzünk bizalmat a fejlesztõknek, már így is ez a legjobban optimalizált játék a piacon. Ezek nem kutyaütõ amatõr Wargamingesek.

És mondjuk ha a tankosok nem ugyanazt látják, mint a repülõsök? Részletesebb közeli modellek, de jóval közelebbrõl LODoló terep? Okos programozással megoldható probléma ez, és senkinek nem néz ki szarul.

A minap láttam pár képet a földi jármûvekrõl és arra a következtetésre jutottam hogy itt bizony soha nem lesz olyan hogy repülõk meg tankok együtt játszanak.

Mégpedig azért mert ezt csak 2 módon lehetne megoldani. Vagy marad teljesen ilyen a grafika csak a földi jármûveket teszik irányíthatóvá de ez azt is jelenti hogy a tankosoknak szörnyû látványban lesz részük a talaj, házak textúráit és a növényzet modelljeit látva.

Vagy pedig erõsen feljavítják a textúrákat és a modelleket viszont akkor maximum a Nasa számítógépeivel lehetne 10 fps-tõl többet kicsikarni repülés közben...

Nem úgy van az, hogy pénzt azt hoz, csak XP-t nem? A csíkra adott tooltip csak XPrõl beszél, pénzrõl nem.

Viszont a prém gépeknek van egy +xx% XP módosítójuk is, tehát betelt normál és betelt prém közül a betelt prém azért jobban hozza az XPt.

Nincs még pontos infó errõl, de erõsen valószínû hogy a prémium és a talizmánnal prémiumosított gépek bevételére nem hat az XP csík betelése.
Elvégre senki se azért fizet a prémiumgépért hogy az az XP csík betelése után többe alig hozzon pénzt.

Stalker az nekemis bejött, de a skyrim nem. Vhogy a stalkerban mindíg ott volt a nagy cél (eljutni pripjatyba, megfejteni a zóna titkát), a skyrimban ha most pisztolyt tartanál a fejemhez, akkor se tudnám megmondani hogy igazából mi is volt a "big picture".

Biztos volt, de valszeg ezerszer lerágott csont kategória, ezért nem maradt meg - csak az hogy mehetek orrba szájba mindenfelé 😊

Embere válogatja, én nem tudtam abbahagyni a Sykrimet addig amíg mindent küldit végig nem vittem, mindent fel nem fedeztem, és minden karakterfajtát ki nem próbáltam. De ma is fent van és órákra el tudok veszni benne.

Ugyanez volt annó a Stalker:Call of Pripyat-al hasonló stílus mint a Skyrim...na az játék a javából. Azt négyszer vittem végig, eddig. <#smile>
Ez annak fényében érdekes hogy a legtöbb új játék annyira nem fog már meg, hogy néhány nap után törlöm õket.

Nono. Tier3-as normál gépek igenis kerülnek kis tierû csatákba, a Catalina is, de az én Tier3-as H6K-m is, én a H6K-t használom pénzfarmolásra, ömlik vele a pénz és az XP egyaránt.

A prém gépekrõl pedig: Vannak kis tierû gépeken is rakéták, azokkal egyetlen lövéssel lelõsz bármilyen hidroplánt vagy bombázót. Szóval kérem, spóroljuk egy kicsit a Pay to win kifejezéssel. 😄

Egyébként jelen állás szerint teljesen véletlenszerû, hogy egy prémiumgép normál megfelelõje tierjén, vagy éppen feljebb vagy lejjebb van e, mindre van példa.

Amcsiknál a Bf-109F magasabb tierû, mint a német eredetije, de sok más gép is van. Amcsi zsákmányolt Zero, japán FW-190A5 ugyanolyan tierû, mint a normál párja. És igen, van néhány pedobear is, ami kissebb tieren elérhetõ, mint kéne, ilyen az orosz Catalina is, de szerintem ezek változtatni fognak, és magasabb tierbe teszik.

A legdurvább prémiumgép egyébként szerintem jelenleg az amerikaiaknál a zsákmányolt Ki-61 Ib Hien. Nekem megvan a normál változata japánoknál. Tier6-os gép, de sokkal jobb az eddigi összes Zeronál (a tier8asoknál is magasan). Most kilences szinten repülök vele a japánoknál, és nagyon durván hatékony, és nem mellesleg gyönyörûen néz ki az ezüstborítású festésével. Na ugyanezt a gépet meg lehet venni tier4-es prémiumgépként az amerikaiaknál kemény 700 sasért, kb 1000 forintért...

Azóta mióta ez a japán gép megvan, tudom egyébként, hogy a fegyverek száma és kalibere egyáltalán nem olyan fontos. A Ki-61 Ib négy darab 12,7esével sokkal jobban darálom az ellent mint a Zerok 20mm-es gépágyúival, pedig a mostaniakon(tier8) már egy továbbfejlesztett változat van(MkII-es változat a 20mm-es Type99 gépágyúból.)

Skyrim... érdekes... én is rávetõdtem nagyon, és nálam is kifújt vhol 2-3 hét után. Nem motivált a sztori, túl sandbox szagú lett 😞

a játékot nem féltem, ha le is cseng egy picit a repülõzés iránti érdeklõdés, ugye ügyesen beépítették a tankos/hajós vonalat... meg hát lényegében már most sem bétaként megy, hiszen minden megvehetõ pénzért mint élesben.

Ez szándékosan ilyen szerintem, hogy rávegyenek a prémiumra. Az háromszoros lóvét adagol. Emiatt hiába sír bárki, ez az egyetlen, ami tutira soha nem fog megváltozni, mert ez az üzleti modelljük lényege.

Ezt bizony. De ez nem pay to win. Ez minimum pay to troll.

Lemegyek vele a kicsik közé, aztán vigyorgok, ahogy szerencsétlenkednek velem. Foglalós pályán elszambázok az ellenség repteréig, és elfoglalom. Ha látom, hogy valaki nagyon szorosan követ, lelassítok és leverem a szárnnyal. Nem normálisak, hogy ezt így belerakták...

Nem sebezhetetlen azért, kamikázolták le a farkam, lõtték ki motorom, de a legjellemzõbb, hogy az irányítófelületeket lövik szanaszét, és az egyébként ép gép nyílegyenesen, irányíthatatlanul addig repül, míg földet nem fog. Ja, meg nagyon tetûlassú, már legalább háromszor baszarintottam el felszállást, és szedtem össze fát/hegyoldalt, annyira nehezen emelkedik.

Ami még "baj" volt vele, hogy kábé tíz meccs alatt betelt a csíkja, XPt farmolni nem túlságosan alkalmas. Úgy használom most, hogy megyek a kisgenyókkal, amíg el nem fogynak, aztán Catalinával eldöntöm a meccs végét. Ha eljut addig a dolog.
Az I-15-eim is 40e/120e-nél járnak, úgyhogy még kb két hétig tudok velük csótányozni, aztán vagy népet kell váltanom, vagy kijönni T0ból. T7-nél járok már az orosszal egyébként, kb T9-ig jutok el a kicsikkel, úgy saccolom.

Jó ez a játék. Végre valami multis cucc, ami tetszik. 😊

Hát nemtom, lehet sokan ráunnak majd ha a bevétel/kiadás egyenlegen nem javítanak valamit. Sokan szidják a gazdálkodást, ami fõleg az Xp csík betelésekor ver rendesen keresztbe.

Szvsz ez egy hiánypótló játék, sok embert le fog kötni, elég sok régi il2-es nevet látok fent HB-n. PErsze biztos lesznek olyanok, akik szerint nem jó, de ez a csoport minden játékban megvan. Én is toltam 2 hetet a Skyrim-el, marha jó volt henteskedni, de egy idõ után nem kötött le és abbahagytam. Van ez így 😊
De biztos van egy elég széles réteg akik kipróbálták, látják mennyire béta és majd visszajönnek ha kiadják rendesen. Akkor tuti nagyobb lesz a marketingje is, ömleni fognak Árkád egerezõsbe az oroszok, amerikaiak.

A HB részleget nem féltem, azt most is inkább azok játsszák akiknek már van/volt repülõs tapasztalata.

Oroszok, még megtörténhet, fõleg ha rájönnek hogy akiket igazán érdekel a játék azok MOST játszanak vele, azt mire élesbe megy ezek egy része már nem fogja tolni....

Pluskast
csökkenti a sebességedet. Ez hasznos lehet leszálláskor, ha felülrõl próbálsz támadni egy gépet vagy ha belemész egy fordulóharcba.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

de ez mit befolyásolna amúgy?

Pluskast
Igen

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ezt a flapsot érdemes árkádban csata közben állítgatni?

Állítólag már nem lesz wipe, vagy ha lesz is a prémium gépeket szvsz nem fogja érinteni.

Mekkora húzás lenne már ha bejelentenék, hogy minden nem prém gépet wipe-olnak, csak a prémeket nem, meg a golden eagle-ért vett dolgokat 😄 Mindenki utalná a rettenetes lóvékat, hogy legyen mivel farmolnia újra 😄

Sziasztok azt szeretném kérdezni vannak ezek az ajándék repcsik Orosz TU-2Bombázó de van Német Amcsi Japán Brit ha megveszem õket akkor megmaradnak Béta után?
Ahááá.. akkor ezt rakja be a noobok közé.

Mert én is vettem catalinát, de az T3-as, sose kerül a noobokhoz... szóval a ruszkiknál van a prémes gyerekmolesztáló változat.

Akkor gondolom mostantól kezdve minden meccset nyersz, merthogy T0-ban azt nem lehet lelõni (próbáltam noobgéppel felmenni múltkor egyért, de egyszerûen nem emelkedett fel addig a gép ahol a PBY volt), és szépen lebombázol mindent.

Pay2win 😄

Heh. Elbasztam a lépést, véletlenül kinyitottam egy orosz hangárslotot, amibe már nem tudtam tier0-1 gépet rakni, gépet kivenni meg nem lehet.

Úgyhogy azért, hogy továbbra is tudjak menni csótányozni, megvettem az orosz prémium Catalinát. Catrollina... Eszméletlenül nagyon durva. Alig tudják megsebezni a kis tier0ás korcsok, és van rajta négy darab ötszáz kilós bomba.

Ez...ez nagyon röhej.

Legjobb mikor van 2-2 ai oldalanként, náluk a szokvány Corsair, F6F, XP-38.. nálunk meg valami század He-51-el meg Mc 202-vel.. Esélyes 😊

Ma eléggé szopóág van, elég sok squad van bent EU szerveren is. Corsair hegyek, meg B17-B24.. néhanap Sabre is befigyel.

Néztem õket nemrég, streameltek a twitch-en. El lehet pár trükköt tanulni tõlük, ha adásban vannak.
Néha óriási lag spike-ok voltak. 70, max 90-ig szokott menni, ma 1500-as ping is beficcent. Irányíthatatlan volt, neki is csapódtam a hegynek. Vagy nem reagált a gép csak remegett, vagy métereket zuhant.
A mostani HB hogy megy a németekkel? Én még nyertes nem voltam velük.(utolsó meccsen ACES team 8 géppel vett részt.2 sabre 2 B17..és a többi se volt 10es tier alatt...szerintetek ki nyert? )
Olvass utána a hivatalos fórumban, gondolom nem Te vagy az egyetlen akinél elõjött. Ott már biztos kitaláltak valamit.

Azóta még 2x próbáltam,de ugyan az a helyzet.
Berak a csapatba,jön az eligazítás meg a map.Aztán töltöget és battleserver lost-al visszaküld a menûbe.
Ma már nem idegesítem magam ezzel.Majd holnap rápróbálok megint.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Sziasztok most kezdtem a játékot és jo lenne társoságban tolni . Rexortom Irjatok rám pls...
A Controls-ban felül válaszd ki az Egeres irányítást ha egérrel tolod, vagy a Simplified controls-t ha Joy-al, kezdetben könnyebb 😊

Az érzékenységeken is állíthatsz nyugodtan.

flashpointer
Most nekem is furcsa dolgokat mûvel, DC meg hasonlók, mondjuk mióta kidobott nem néztem

Emancipate yourself from mental slavement!

Valami nem stimmel.
Már egy csatában voltam.Mindjárt hanyatt is vágtam magam 3x mert a gép totál másképp viselkedett mint a tutorial mod-ban.😊
Az még nem gond,mert beállítottam magamnak az irányítást teszt repülésen.
De azután 3 csatába nem jutottam be zsinórban,mert mikor elkezdõdne beadja,hogy battle server lost,return to main menu.
Ez csak nekem van,vagy a játék sajátossága?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Mikor vált már a HB nemzetet?
flashpointer
ja, és kerekessel bezzeg vízre szállni is lehet !

flashpointer
50 xp, majd egész végig csak fel le szállogatok 😄

Ellenben ha leszállsz bárhol a vízen, megkapod a le-felszállásért a pontot 😊

Töltsd le a legújabb Launchert, sztem az lesz a baj. Tegnap jött ki egy frissítés.

5 másodperc volt hátra amikor kilõttem az utolsó gépet...

Aszongya"download lost or updated files"ez mindig így van vagy csak nálam nem stimmel valami?