War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a láthatóságnak lesz majd kiemelten fontos szerepe (és nem úgy mint a WoT-ban, ugye).
A hajók is érdekesek lesznek. Szerintem is kár találgatásokba bocsátkozni, mert a "Tudod mit kisnyúl?" effektig jutunk csak 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Aztán majd jönnének az okosságok itt is hogy "tanulj meg manõverezni hogy elkerüld a bombákat".
És ez ellen az se megoldás, hogy azt mondod "de hát vannak saját vadászok, azok majd megvédenek". Randomban? Vagy igen vagy nem, de ki akar tank lenni ha lehet repülõ is? 😊
Ki fog így tankozni?
Valószínû a legrészletesebb tankmodelleket a repülõs részben sosem fogod látni, még ha rázuhansz, akkor sem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A grafikát és az optimalizációt illetõen pedig szerintem elõlegezzünk bizalmat a fejlesztõknek, már így is ez a legjobban optimalizált játék a piacon. Ezek nem kutyaütõ amatõr Wargamingesek.
Mégpedig azért mert ezt csak 2 módon lehetne megoldani. Vagy marad teljesen ilyen a grafika csak a földi jármûveket teszik irányíthatóvá de ez azt is jelenti hogy a tankosoknak szörnyû látványban lesz részük a talaj, házak textúráit és a növényzet modelljeit látva.
Vagy pedig erõsen feljavítják a textúrákat és a modelleket viszont akkor maximum a Nasa számítógépeivel lehetne 10 fps-tõl többet kicsikarni repülés közben...
Viszont a prém gépeknek van egy +xx% XP módosítójuk is, tehát betelt normál és betelt prém közül a betelt prém azért jobban hozza az XPt.
Elvégre senki se azért fizet a prémiumgépért hogy az az XP csík betelése után többe alig hozzon pénzt.
Biztos volt, de valszeg ezerszer lerágott csont kategória, ezért nem maradt meg - csak az hogy mehetek orrba szájba mindenfelé 😊
Ugyanez volt annó a Stalker:Call of Pripyat-al hasonló stílus mint a Skyrim...na az játék a javából. Azt négyszer vittem végig, eddig. <#smile>#smile>
Ez annak fényében érdekes hogy a legtöbb új játék annyira nem fog már meg, hogy néhány nap után törlöm õket.
A prém gépekrõl pedig: Vannak kis tierû gépeken is rakéták, azokkal egyetlen lövéssel lelõsz bármilyen hidroplánt vagy bombázót. Szóval kérem, spóroljuk egy kicsit a Pay to win kifejezéssel. 😄
Egyébként jelen állás szerint teljesen véletlenszerû, hogy egy prémiumgép normál megfelelõje tierjén, vagy éppen feljebb vagy lejjebb van e, mindre van példa.
Amcsiknál a Bf-109F magasabb tierû, mint a német eredetije, de sok más gép is van. Amcsi zsákmányolt Zero, japán FW-190A5 ugyanolyan tierû, mint a normál párja. És igen, van néhány pedobear is, ami kissebb tieren elérhetõ, mint kéne, ilyen az orosz Catalina is, de szerintem ezek változtatni fognak, és magasabb tierbe teszik.
A legdurvább prémiumgép egyébként szerintem jelenleg az amerikaiaknál a zsákmányolt Ki-61 Ib Hien. Nekem megvan a normál változata japánoknál. Tier6-os gép, de sokkal jobb az eddigi összes Zeronál (a tier8asoknál is magasan). Most kilences szinten repülök vele a japánoknál, és nagyon durván hatékony, és nem mellesleg gyönyörûen néz ki az ezüstborítású festésével. Na ugyanezt a gépet meg lehet venni tier4-es prémiumgépként az amerikaiaknál kemény 700 sasért, kb 1000 forintért...
Azóta mióta ez a japán gép megvan, tudom egyébként, hogy a fegyverek száma és kalibere egyáltalán nem olyan fontos. A Ki-61 Ib négy darab 12,7esével sokkal jobban darálom az ellent mint a Zerok 20mm-es gépágyúival, pedig a mostaniakon(tier8) már egy továbbfejlesztett változat van(MkII-es változat a 20mm-es Type99 gépágyúból.)
a játékot nem féltem, ha le is cseng egy picit a repülõzés iránti érdeklõdés, ugye ügyesen beépítették a tankos/hajós vonalat... meg hát lényegében már most sem bétaként megy, hiszen minden megvehetõ pénzért mint élesben.
Lemegyek vele a kicsik közé, aztán vigyorgok, ahogy szerencsétlenkednek velem. Foglalós pályán elszambázok az ellenség repteréig, és elfoglalom. Ha látom, hogy valaki nagyon szorosan követ, lelassítok és leverem a szárnnyal. Nem normálisak, hogy ezt így belerakták...
Nem sebezhetetlen azért, kamikázolták le a farkam, lõtték ki motorom, de a legjellemzõbb, hogy az irányítófelületeket lövik szanaszét, és az egyébként ép gép nyílegyenesen, irányíthatatlanul addig repül, míg földet nem fog. Ja, meg nagyon tetûlassú, már legalább háromszor baszarintottam el felszállást, és szedtem össze fát/hegyoldalt, annyira nehezen emelkedik.
Ami még "baj" volt vele, hogy kábé tíz meccs alatt betelt a csíkja, XPt farmolni nem túlságosan alkalmas. Úgy használom most, hogy megyek a kisgenyókkal, amíg el nem fogynak, aztán Catalinával eldöntöm a meccs végét. Ha eljut addig a dolog.
Az I-15-eim is 40e/120e-nél járnak, úgyhogy még kb két hétig tudok velük csótányozni, aztán vagy népet kell váltanom, vagy kijönni T0ból. T7-nél járok már az orosszal egyébként, kb T9-ig jutok el a kicsikkel, úgy saccolom.
Jó ez a játék. Végre valami multis cucc, ami tetszik. 😊
Szvsz ez egy hiánypótló játék, sok embert le fog kötni, elég sok régi il2-es nevet látok fent HB-n. PErsze biztos lesznek olyanok, akik szerint nem jó, de ez a csoport minden játékban megvan. Én is toltam 2 hetet a Skyrim-el, marha jó volt henteskedni, de egy idõ után nem kötött le és abbahagytam. Van ez így 😊
De biztos van egy elég széles réteg akik kipróbálták, látják mennyire béta és majd visszajönnek ha kiadják rendesen. Akkor tuti nagyobb lesz a marketingje is, ömleni fognak Árkád egerezõsbe az oroszok, amerikaiak.
A HB részleget nem féltem, azt most is inkább azok játsszák akiknek már van/volt repülõs tapasztalata.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mekkora húzás lenne már ha bejelentenék, hogy minden nem prém gépet wipe-olnak, csak a prémeket nem, meg a golden eagle-ért vett dolgokat 😄 Mindenki utalná a rettenetes lóvékat, hogy legyen mivel farmolnia újra 😄
Mert én is vettem catalinát, de az T3-as, sose kerül a noobokhoz... szóval a ruszkiknál van a prémes gyerekmolesztáló változat.
Akkor gondolom mostantól kezdve minden meccset nyersz, merthogy T0-ban azt nem lehet lelõni (próbáltam noobgéppel felmenni múltkor egyért, de egyszerûen nem emelkedett fel addig a gép ahol a PBY volt), és szépen lebombázol mindent.
Pay2win 😄
Úgyhogy azért, hogy továbbra is tudjak menni csótányozni, megvettem az orosz prémium Catalinát. Catrollina... Eszméletlenül nagyon durva. Alig tudják megsebezni a kis tier0ás korcsok, és van rajta négy darab ötszáz kilós bomba.
Ez...ez nagyon röhej.
Berak a csapatba,jön az eligazítás meg a map.Aztán töltöget és battleserver lost-al visszaküld a menûbe.
Ma már nem idegesítem magam ezzel.Majd holnap rápróbálok megint.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Az érzékenységeken is állíthatsz nyugodtan.
Emancipate yourself from mental slavement!
Már egy csatában voltam.Mindjárt hanyatt is vágtam magam 3x mert a gép totál másképp viselkedett mint a tutorial mod-ban.😊
Az még nem gond,mert beállítottam magamnak az irányítást teszt repülésen.
De azután 3 csatába nem jutottam be zsinórban,mert mikor elkezdõdne beadja,hogy battle server lost,return to main menu.
Ez csak nekem van,vagy a játék sajátossága?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...