War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOBPERGÉS!

Egy kis FAN MADE Warthunder, tankos epizód 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet szemeket mereszteni 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

TVelvet
ez az aircobra néha kiábrándító, néha olyan szépen fordul, de van amikor olyan lomha mint egy vemhes tehén...
Sokan mást mást várnak el a játéktól. Nem lehet egyszerre korhû gépeket is kérni meg balancot is. Egy pontig ok, de azért ahogy haladtak az idõben eltért a fejlesztés és másban voltak jobbak, ha egyáltalán jobbak voltak.
Szerintem a hegyes-völgyes kergetõzõs térképek sokkal élvezetesek, mint a totál laposak, ahol a két csapat mint két marék légy kering egymás között, aztán aki kiválik, arra rámennek.

Ha elhagyom a gépet és nincs semmi baja, akkor hogy számolja el a csata végén? Gondolom ha a reptéren hagyom el akkor máshogy mintha a levegõben repülés közben.
elhagyni a gépet...vagy nézelõdni 😊...de ha az ellen repterén leszállsz és van toronylövészed,tudod irtani az aa-kat..HB ban próbáltam...haza már nem értem így náluk landoltam
Mit lehet csinálni, ha motorhiba miatt leszállok a pusztában?
"Vajon mitõl lehetne egy pálya jobb vagy rosszabb ebben a repcsis játékban? "

Arcade-ban a hegyes pályák jók, mert lehetetlen nyílt terepen meglógni néha. Pl. a hegy falának lapítva pár méterrel a gépet és csomót kötni rá. Nemrég az egyik meccsen 3 gép üldözött, kifogyott a lõszerük úgy sikerült meglépni. Mondjuk ezt realisztikusabb fokozaton nem hiszem, hogy meg tudnám ismételni.
Jeffjohnson
Nekem csak az a gond, hogy a mostani pályák közül pár arra épül, hogy kis magasságon a hegyek között kergessük egymást pl: rizs terasz 😊 szép magyarosan. Nekem inkább a nagyobb nyíltabb terepek kellenek és arcadeban is szivesen látnék város feletti harcot vagy nagy magasságú csatákat esetleg célpontok közt lennének vonatok, épületek....stb.

Ahh már leírták elõttem csak még nem jutottam el addig a vissza olvasásban 😊
"Mégpedig azért mert ezt csak 2 módon lehetne megoldani. Vagy marad teljesen ilyen a grafika csak a földi jármûveket teszik irányíthatóvá de ez azt is jelenti hogy a tankosoknak szörnyû látványban lesz részük a talaj, házak textúráit és a növényzet modelljeit látva."

Nem biztos, ha majd tankban ülsz ugyanazt látod, mint repülõbõl. Gondolok itt arra, hogy a koordináták-vektorok a szerveren közösek, de a kliensben sokkal részletesebb a tankos földi táj.
Ó, a balanszproblémák ennél sokkal korábban kezdõdnek. Egy második világháborús csatahajó lõtávolsága kb 40 km volt. 😊

Pont ezért nem tudom hogy fogják ezt kibalanszolni. Ez egyszerûen túl nagy elõny szerintem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az anyahajónak azért vannak a felderítõ gépei, hogy az ilyen incidenseket megakadályozzák, és azért van saját védõköteléke, hogy megvédje más hajóktól, akár az ellenséges tûz magukra vonásával is. A valóságban kb úgy ment, hogy az anyahajó felderítõgépei észlelték az ellenséges csatahajót, és az anyahajó összes létezõ bomba és torpedóvetõje rávetette magát, jólval azelõtt, hogy lõtávolba érhetett volna. Nem véletlenül lett vége a csatahajók korának a második világháborúban.

Hellokitty aláírásában van ha jól emlékszek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát mer nem mondanak semmit, ezért elmékedünk rajta....

Mindig érdekelt, ki tehette. 😊

Nem azért, de egyelöre csak annyit tudunk, hogy lesznek irányítható hajók és tankok a játékban. Azt senki se mondta, hogy ezek egymással és a repülõkkel egy térképen fognak harcolni egymással, azt csak mi képzeltük hozzá. Feltételezések alapján jó kis várakat építünk itt magunknak. 😄

Vmi hisztérika, én csak az apokalipszis elõhírnökeként jegyeztem meg, tán szpecnyaz aláírásában volt ott egy ideig 😄

Ha visszakeresed akkor ott van valahol. De hamar felszívódott a delikvens.

Ki volt az az idióta egyébként, aki anno ezt írta? És hogyan jutott erre a következtetésre?

Én csak egy példát tudok. 1940ben a norvégiai hadjárat során a Scharnhorst és a Gneisau kapta el a HMS Glorious grabancát. Persze szét is kapták mint hülye gyerek a piros biciklit.

Én inkább egy komplett FM-DM- nek örülnék a repülõkön. Berakva a tervezett gépeket.Kiegyensúlyozott-realisztikus nemzetekkel. És csak olyan repülõkkel amik legalább egy bevetésen részt vettek,és nem tervrajzon voltak halálosak. A MIG és Sabre mehetne a levesbe..ha már ww2.Aztán ha ez kész lehet hozni a többit. Örömmel gyilkolok minden földi - vizi játékost aki bevállalja hogy repülõk ellen masírozik fel s alá.
Egyébként meg azért annyira nem lehetnek elmaradva a hajókkal hiszen sok már benne is van a játékban szóval remélem hogy 1-2 hónapon belül már lesz alfa teszt <#rolleyes>

Addig voltak elõnyben amíg kb 50km-re voltak egymástól. Ha a csatahajó látótávolságba ért akkor az anyahajón kezdhették lebocsájtani a mentõcsónakokat. Mondjuk amennyire tudom a történelem folyamán nem fordult olyan elõ, hogy egy csatahajó lõtávolságban megközelített egy ellenséges anyahajót.
Trollokodok csak, sajnos úgy néz ki jól következtetsz.

Na, ki is találok valami frappáns szöveget mint a másik topikban az apokalipszis elõhírnöke, aki írta a TierX medek eljövetelekor hogy "az összes heavy tankot lehet kidobni a kukába, élükön az amcsi Tier X-el" 😊

Még jó hogy az álregem egyetért velem 😄

Hát én abból hogy oda van írva hogy rank 12 arra következtetek hogy ezek bizony player irányította cuccok lesznek...

Igazából az anyahajók a valóságban akkora elõnyben voltak a csatahajókkal szemben hogy nem tudom hogy lehetne kiegyensúlyozni azt hogy ne legyenek csíter cuccok. Már azt is elég lesz szerintem hogy a csatahajók mellett a többi egységet jól kibalanszolják.

Jaja, lehetne mondjuk az a VIP, amit a két csapatnak védenie kell.

Értem én hogy világháború meg realizmus meg komplexitás, de még azonos tipusú jármûveket is nehéz kiegyensúlyozni, nem hogy teljesen eltérõ cuccokat (repcsi vs hajó). Annak a vége az hogy a repcsisek is sírnak majd meg a hajósok is.

De átnyálaztam egy kicsit a fórumokat, durva hogy mennyire nincs infó se a t ankos, se a hajós tervekrõl. Ez aggasztó, akkor ez még nagyon messze lehet...

De akkor mi értelme lenne a repülõgép hordozóknak? Mozgó célpont? <#idiota>

Jaja, de repcsi nincs rajta ám 😊
Repülõgép hordozó lehet, csak repcsi ne legyen <#eplus2>

Márpedig repülõgép hordozók lesznek...

Mondjuk az egészet hasonlóra csinálnák mint amilyen pl a Battlestation játékok az jó lenne. Csak kéne hozzá egy legénység és modul fejlesztgetõs rész.

Jaja, nem akarok megint egy olyan játékot ahol majd szikláról sziklára kell csúszni mászni. Jó kis hajó vs hajó ütközeteket akarok. Mondjuk a balansz érdekel, hogy fogják kihozni hogy a csatahajók között legyen értelme mondjuk rombolókat használni.

Azokat navyfildben is rühellte minden skilles player - kb olyan mint a tankos játékban az arty.

Nem kell az ide. Iowa-al lõjünk Bismarckot (képzavar), az kell, nem Nimitz 😊

Na de hagyjuk ezt a brainstormingot, egyrészt nem a mi dolgunk mert nem mi fejlesztjük a játékot, másrészt meg ha itt nagy igyekezetünkben kitaláljuk, hogy hogyan lenne igazán kurvafasza, akkor meg csak csalódás lesz, hogy a fejlesztõk bénább megoldást találtak... 😄

Torzonborz
okkéééé neksztkvesztsün : mi a helyzet a zanyahajókkal ?

<#zavart1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lehetne olyan, mint most a turret. Amerre nézel, azon az oldalon a légvédelmi ágyúk oda lõnek, ahová te célzol. Mind. 😊

50-essel nagyjából mindegy hol lövōd. A B-17re kell min. 4 találat...nekem legalábbis. Meg Yer 2 volt egyszer küzdös.(betudtam annak hogy euszki :-) )B24 tört ketté mint a ropi.( lehet a B17 is ha egyszer oldalba kapnám). Egy srácot láttam HB-ben 4 légi cél és 4 földi...ami nem rossz 21 lõvedékböl.Hogy egy kis pozitîv is legyen.( egérrel nyomta)
Pontosan, én hajó vs hajó csatákat akarok, amit ki lehet balancolni rendesen. Repülõ nem kell, eleve marha nehéz lenne kiegyensúlyozni hogy igazságos legyen.

Tehát nem kell AI légvédelem, mert nincs is repülõ 😊

Torzonborz
no és a ladikoknál mi a helyzet a csöves légvédelemnél ? ott azért van egy pár darab 😛 azon se legyen AI ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"legyen 2x ennyi a mostaniaknál jobb pálya aztán jöhetnek a tankok és a hajók 😊"

Vajon mitõl lehetne egy pálya jobb vagy rosszabb ebben a repcsis játékban? Mondjuk a zivatarfelhõknek lehet hatása a játékmentre, de az hogy a hortobágy vagy a tajga fölött kergetjük egymást, az kb irreleváns 😊

Jaja, én is hajókat akarok elõször, tankokat már unom 😊

Annak nem örülnék ha valamilyen módon AI-val oldanák meg a tankos/légvédelmes mókát. Csak és kizárólag humánok legyenek, már így is utálom pl hogy van AI géppuskás, aki vagy jól lõ vagy nem, player skilltõl függetlenül.

Pl ultranoob pistike ne érjen el eredményt csak azért mert az AI jól lõ neki.

Egy foglaló Katát én is így öltem meg tegnap, leszállt foglalni, én meg a fejére pottyantottam egy 500kg-os bombát 😛. Gondolom átkozódott utána 😄.

A Me410 50mm-es ágyújával lõttem meg. Gondolom az üzemanyag tartályát kaphattam el. Bár az 50mm-es gun alap esetben am is 1 lövésbõl szokta leszedni a nagy gépeket is.

Egyébként a Catalinák sem legyõzhetetlenek. Tegnap egy tier 0-ás meccsben azt hitte a gyerek hogy õ a király leszállt foglalni és ott is maradt szépen géppuskásai szedték a gépeinket ám ekkor megérkeztem és a fejére dobtam 6 db 10 kg-os bombát mindjárt nem volt olyan kemény <#idiota>

Én meg olyat láttam, hogy tegnap leszálltam foglalni az ellenséges bázist, és egy kisgép egy rövid sorozatból lenyeste a bal szárnyat a teljesen ép géprõl. Te hol lõtted, amitõl felrobbant?

Mondjuk ezek a Catalinák a T0 cuccok között elég genyó dolgok. Kb alig lehet õket lelõni. Meg ha van belõlük 2 db egy oldalon az el is dönti a csatát. Még nagyobb tierben is nehéz õket leszedni.
Tegnap majdnem idegbajt kaptam tõlük. Me 410el rámentem egyre, mondom az 50es gun majd szépen leszedi egy lövésbõl. Erre vagy 6-7 találat se volt képes leszedni. Pedig az irányító rendszerét már teljesen kiütöttem, majd a végén jött 2 másik gép és azok lõtték le. Aztán a kövi csatában megint rámentem egyre, már készültem a fél órás üldözésre, eleresztem rá az elsõ lövést, erre azonnal felrobbant. A fene se érti ezt.

Igen én is a hajókra szavazok ráadásul annak konkurenciája se lenne mert mire a Wargaming megszüli a WoW-ot (nagyon jó névválasztás egyébként) az még legalább egy fél év.