War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Úgy értem, 13-15ös szintûekként állandóan jetekkel, rakétahajtásúakkal és bombázóromboló gépekkel kell felvenniük a versenyt, persze hogy sokat kell kibírniuk hogy legalább játsza õket valaki. Másrészt pedig jelenleg gazdaságilag teljesen halott ügy a bombázózás magas tierben, mert egy B-17est jó 25.000 kreditért javítanak. Ennyit (tehát pusztán csak a javítás árát, nem profitot) összeszedni legalább 25-30 kidobott földi célpontal lehet egy meccsen. Aztán meg egy meccsben van 60 földi célpont, az is csak a Ground Strike pályákon, a többin még ennyi sem. És erre a 60 földi célra jut 5-6 magas tierû, drágán javíttatható bombázó, akiknek fejenként legalább 25 killt kéne összeszedniük.
Egyszóval a bombázós gazdasági rendszer jelenleg úgy szar ahogy van, prémium nélkül nem fenntartható egyáltalán. (lehet épp ez a cél?)
Szóval a B-17es és barátai nem véletlenül bírnak ki annyi lövést.
A gond az, hogy itt 1 bombázó lövésze is úgy viselkedik,mintha egy köteléké lenne (találati arányt tekintve minimum).
Render Xp-re tettemmert az van és auto az instacting.
Sztem nálad a rendereléssel lesz a gond, állítsd át a videó beállításoknál a launcher-ben.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hiába keresem a neten nem találom....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Légvédelem okozta sérûlés
A WT nyílt fórumában leírtam a véleményem róla angolul, még képeket és videót is tettem be az mk108 vs B17 esetrõl. De valahogy a játékban kibír 15-20 lövést is, pedig nem kéne neki 😊
Mondjuk azt is vedd figyelembe, hogy mire olyan közel érnél (400-300m) hogy tudj rendesen célozni, addigra a hátsó lövészek vidáman, erõlködés nélkül rommá lövik a gépedet a játékban. A valóságban meg nem igazán volt ez így 😊 Legalábbis nem ilyen sniper-ek voltak a gunnerek.
Letöltöttem a játékot ,mert már tolnám egy ilyennel a world of warplanes az még bétás ,nem tudom az mikor indul.Nah de viszont a problémám az ,letöltöttem ezt,és amikor elindítom a a játékot és berak a pályára szinte semmit se látok sötét a kép a célkeresztet látom meg a repülõhangot meg a golyókat.De kép az semmi😞
Mi ennek a gépigénye mert sehol se találom?😞
Kellene a 410-esre is rakéta, ahogy volt is a német gépeken. De amíg a 410-esben 2 lövész van a játék szerint, addig mit is várhatnánk.. 😊
Artik lehetnének, de nem ilyen UAV nézetben, hanem valahogy máshogy. Vagy más célra. Mert pl tankok ellen csak ritkán alkalmazták õket, arra ott voltak a tankelhárító lövegek (na jó a 88mm-t a németek használták arra is).
Pl artikkal lehetne szórni a másik csapat artijait, vagy valami supply bázist, vagy repteret.. vagy.. majd kitalálják 😊
De sztem mivel oroszok rálátnak a WoT orosz fórumára, ahol nem kell nagy piackutatást tartani h rájöjjenek mennyire elkúrta a WG 😊
szerintem mindenki....csak az artyk nem kellenek és már jöhet is <#finom>#finom>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lesz egy újabb gumicsont amin lehet rágódni. MEg már jó elõre fikázni a balanszot 😄
Marhára ráérõ emberek vannak arrafelé 😊 Az orosz fórumról vannak a képek.
Én örülnék neki, ha valami hasonló jönne ki 😊
Amúgy itt a gyõztes csatára több xp és pénz jár?
És a legénység képzés mennyire számít?
war thunder fórumról
A belsõ nézetet nem tudom mennyire lehet majd megcsinálni ilyen mennyiségû tanknál. Még a repülõ bombázóknak sincs 😊
Viszont királyos, hogy a németeknél van magyar ág 😊
Szakaszban jobb mint a WOT az biztos
Amúgy viccesek ezek a decal-ok. Akartam rakni egy dongót a gép függõleges vezérsíkjára, ondom legyen mindkét oldalt, berakom kétoldalas festéssel.
Erre az egyik oldalon elõre repül a dongó.. a másik oldalon meg hátra..
Nagyon jó ez a játék
Bemész a gépednél a hangárba (gépre kattintva a bal ikon), és ott van egy ecset gomb, arra nyomj rá.
ALapból minden gépre 2 decal slotot tudsz ráfesteni. Prémiummal 4-et.
egérrel irányítom.
a gép jobbra balra rángatózik.az irányt tartja,csak rázza a farát😊
következésképp,az elejét is,ezért célozni se egyszerû-
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Azt szeretném kérdezni hogy DECALS vagy SKINS festéseket hogy lehet felrakni a gépekre köszönöm
Pár kérdés: Milyen csatában mész? (Árkád, HB, FR😎, milyen irányítással? A Controls menüben felül melyik fül van beállítva (Mouse aim, simplified controls.. stb).
kérdés:Mit állítsak be az irányításnál,hogy ne legyezzen a gépem össze vissza,repülés közben?
2 métert nem tud egyenesen menni😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...