War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De legalább az Xp dõl velük akkor is ha agyhalottak a csapattársak <#idiota>

Hányszor láttam így elvérezni német csapattársaimat.. Mondjuk nem mindig jellemzõ, attól függ kikkel hoz össze a sors.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát azért a teljes képet nézzük szerintem, és igenis jegyezzük meg a B-17 és hasonlók védelmében, hogy nem véletlenül ilyen nehéz lelõni õket.

Úgy értem, 13-15ös szintûekként állandóan jetekkel, rakétahajtásúakkal és bombázóromboló gépekkel kell felvenniük a versenyt, persze hogy sokat kell kibírniuk hogy legalább játsza õket valaki. Másrészt pedig jelenleg gazdaságilag teljesen halott ügy a bombázózás magas tierben, mert egy B-17est jó 25.000 kreditért javítanak. Ennyit (tehát pusztán csak a javítás árát, nem profitot) összeszedni legalább 25-30 kidobott földi célpontal lehet egy meccsen. Aztán meg egy meccsben van 60 földi célpont, az is csak a Ground Strike pályákon, a többin még ennyi sem. És erre a 60 földi célra jut 5-6 magas tierû, drágán javíttatható bombázó, akiknek fejenként legalább 25 killt kéne összeszedniük.

Egyszóval a bombázós gazdasági rendszer jelenleg úgy szar ahogy van, prémium nélkül nem fenntartható egyáltalán. (lehet épp ez a cél?)

Szóval a B-17es és barátai nem véletlenül bírnak ki annyi lövést.

Azt azért próbáljátok ki szakaszban egy bombázót kísértek vadászokkal nagy élmény engem tegnap Hat vadász üldözött addig a haver vadásszal lõtte õket meg jött segíteni pár játékos nagyon kemény volt <#wink>
Bombázó kötelékeknél más, persze. Ott a magyarok is annyit tettek pl messzerrel, hogy egy rácsapásban felülrõl rájuk repültek, kilõtték gyorsan az összes 30mm-t, aztán ugyanúgy zuhanásból haza is mentek.

A gond az, hogy itt 1 bombázó lövésze is úgy viselkedik,mintha egy köteléké lenne (találati arányt tekintve minimum).

Mi kell ott oldalt minden pipának kell lenni 1024/768ra állítottam a biztonság kedvéért antianalising offon van akkor

Render Xp-re tettemmert az van és auto az instacting.
1,6 os Dualcorom van 1 giga ram és egy Ati radeon 2400 asom.
Nincs nagy gépigénye, alsó-közép kategóriás gépeken is elfut.

Sztem nálad a rendereléssel lesz a gond, állítsd át a videó beállításoknál a launcher-ben.

Videókártya drivereddel lehet probléma szerintem

V43 1105
Milyen PC-d van ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Senki nem tudja a gépigényét a játéknak?😊
Hiába keresem a neten nem találom....
V43 1105
Volt olyan pilóta aki egyenesen belerepült a gépbe miután elfogyott a muníciója .. külön erre a célra képezték ki õket ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hát nem tudom azért nem hiszem hogy a németek csak úgy nekirohantak volna egy bombázóköteléknek azért nem voltak hülyék és a Boeing sorozat rengeteg sérülést kibírt.
Légvédelem okozta sérûlés
Pont ez a lényeg... ha van AAA, akkor az azt jelentené hogy vannak repcsik is. És az baj 😊

V43 1105
Hát igen.. plusz még a géppuskák szórása stb stb.. bár szerény személyem szerint, egyedül nem is érdemes ekkora gépnek neki iramodni, legalkalmasabb leszedésére a párban repülés.. na de ugye az meg a hangya agyú csapattársakkal eléggé kivitelezhetetlen sokszor..

A valóságban, igen, elég volt ott megsorozni. De a játékban..

A WT nyílt fórumában leírtam a véleményem róla angolul, még képeket és videót is tettem be az mk108 vs B17 esetrõl. De valahogy a játékban kibír 15-20 lövést is, pedig nem kéne neki 😊

Mondjuk azt is vedd figyelembe, hogy mire olyan közel érnél (400-300m) hogy tudj rendesen célozni, addigra a hátsó lövészek vidáman, erõlködés nélkül rommá lövik a gépedet a játékban. A valóságban meg nem igazán volt ez így 😊 Legalábbis nem ilyen sniper-ek voltak a gunnerek.

V43 1105
B17 B17.. Flying Fortress, Memphis Belle... úgy látom valamikor neki kell üljek kivesézni azt a gépet nektek és leírni mi a helyzet. Nem, ismétlem nem nehéz lelõni, csak okosan kell csinálni... és jó helyen.. szárnytövek, motorok.. fülke.. mind mind csupa finom helyek.. ;D

Sziasztok!
Letöltöttem a játékot ,mert már tolnám egy ilyennel a world of warplanes az még bétás ,nem tudom az mikor indul.Nah de viszont a problémám az ,letöltöttem ezt,és amikor elindítom a a játékot és berak a pályára szinte semmit se látok sötét a kép a célkeresztet látom meg a repülõhangot meg a golyókat.De kép az semmi😞
Mi ennek a gépigénye mert sehol se találom?😞
A WT Fórum aláírásos topicjában tapasztaltak után ez nem jelenthet nagy problémát 😊)

Remek. Én roppantul utálom a B17-eseket. Egyszerûen lehetetlen lelõni õket, még Me410B6R3-al is, pedig abban 2x20mm + 2x30mm van. Esetleg 2 rácsapásból kap egy irányzás critical-t, aztán leesik nagy nehezen, de akkor meg sanszos hogy valaki más kapja meg aki még gyepálja útközben (legrosszabb esetben az AAA).

Kellene a 410-esre is rakéta, ahogy volt is a német gépeken. De amíg a 410-esben 2 lövész van a játék szerint, addig mit is várhatnánk.. 😊

V43 1105
Pardon? <#vigyor>

Jah. Subsentinel, merre vagy? A hazának szüksége van Rád! 😊)

Mert? A repcsik ellen valahogy védekezni kell 😊

Artik lehetnének, de nem ilyen UAV nézetben, hanem valahogy máshogy. Vagy más célra. Mert pl tankok ellen csak ritkán alkalmazták õket, arra ott voltak a tankelhárító lövegek (na jó a 88mm-t a németek használták arra is).

Pl artikkal lehetne szórni a másik csapat artijait, vagy valami supply bázist, vagy repteret.. vagy.. majd kitalálják 😊
De sztem mivel oroszok rálátnak a WoT orosz fórumára, ahol nem kell nagy piackutatást tartani h rájöjjenek mennyire elkúrta a WG 😊

Tier3 orosz PE-3 bomberrel lelõttem egy B-17g-t, rakétákkal. Eddigi legjobb élményem volt 😊 A gyerek olyan szinten anyázott és sírt, hogy örömömben kicsordultak a könnyeim. Elõtte leesett 1 PBY is rakétákkal. Jó kör volt
No meg ahogy vki megjegyezte, az AAA sem lene nagyon jó jel...

Torzonborz
"Én örülnék neki, ha valami hasonló jönne ki 😊"
szerintem mindenki....csak az artyk nem kellenek és már jöhet is <#finom>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azt hiszem mikor az elsõ alkalommal lebombázná õket egy tier1-es gép,majd megbillegetné a szárnyait visszasírnák az artykat "akik elõl nem lehet elbújni" 😊
V43 1105
Plusz esetleg lehetne itt egy házigazda.. kis dizájn , esetleg egy jó háttér, vagy fejlécek ki milyen nemzettel szeret repülni, milyen kitüntetései vannak stb.. fasza lenne csak ez idõ és többi.. 😄

Egyébként ez nem hülyeség 😊

Kell nyitni egy WT - Tankos topikot, mert ha ezt elözönlik a begajdult tankosok akkor végünk 😄

Meee magyarul kell írni ezen a turáni fórumon 😄

Az, hogy nem olvassák el a teljes szöveget.. arról nem én tehetek 😊

Lesz egy újabb gumicsont amin lehet rágódni. MEg már jó elõre fikázni a balanszot 😄

Na de már el is kezdték terjeszteni emberek hogy ez lesz a játékban 😄

Az, hogy van aki foglalkozik ezzel is.

Marhára ráérõ emberek vannak arrafelé 😊 Az orosz fórumról vannak a képek.

Én örülnék neki, ha valami hasonló jönne ki 😊

Ha fan made, akkor mi az érdekes rajta? 😊

Igen A He112 B-1 Prémiumgép is az ha minden igaz meg talán az elsõ sor olasz gép de nem biztos?
Amúgy itt a gyõztes csatára több xp és pénz jár?
És a legénység képzés mennyire számít?
fakes. i think i have seen some of the icons in the blitzkrieg series games...
war thunder fórumról
Jaja mi is ezt pont most beszeljuk ts tobbiekkel, Wotba miota igergetik mar...
Mondjuk így elsõ blikkre kissé több tank van benne 😄

A belsõ nézetet nem tudom mennyire lehet majd megcsinálni ilyen mennyiségû tanknál. Még a repülõ bombázóknak sincs 😊

Viszont királyos, hogy a németeknél van magyar ág 😊

Legalább nem tudja az ellenség jössz vagy mész <#circling><#circling>

Szakaszban jobb mint a WOT az biztos
Lol?! 😄D (Oszinten megmondva am eleg tankundorom van a'm. 😄 Nem veletlen nem wotozok szept ota kb kicsit meguntam 😄) Mondjuk ha alapjaiba lesz mas mint wot akkor kitudja. 😊 Meg ha belso nezet lemodellezve stb. 😛
Szivesen.

Amúgy viccesek ezek a decal-ok. Akartam rakni egy dongót a gép függõleges vezérsíkjára, ondom legyen mindkét oldalt, berakom kétoldalas festéssel.

Erre az egyik oldalon elõre repül a dongó.. a másik oldalon meg hátra..

Köszönöm
Nagyon jó ez a játék
Hali!

Bemész a gépednél a hangárba (gépre kattintva a bal ikon), és ott van egy ecset gomb, arra nyomj rá.

ALapból minden gépre 2 decal slotot tudsz ráfesteni. Prémiummal 4-et.

Akkor a megoldás rém egyszerû: Állítsd át "Mouse aim"-re a Controls-ban, akkor nagy segítséget kapsz a játéktól, többek közt rázkódni se fog 😊

még csak árkádban mentem.realisztikus szinten.
egérrel irányítom.
a gép jobbra balra rángatózik.az irányt tartja,csak rázza a farát😊
következésképp,az elejét is,ezért célozni se egyszerû-

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy DECALS vagy SKINS festéseket hogy lehet felrakni a gépekre köszönöm
Egeret kéne pucolni 😊

Legyezzen?

Pár kérdés: Milyen csatában mész? (Árkád, HB, FR😎, milyen irányítással? A Controls menüben felül melyik fül van beállítva (Mouse aim, simplified controls.. stb).

Na ma már sikerült 1-2 kört menni.
kérdés:Mit állítsak be az irányításnál,hogy ne legyezzen a gépem össze vissza,repülés közben?
2 métert nem tud egyenesen menni😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...