War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A legénységre szoktatok xp pontot adni számít valamit?
Number of experienced gunners ez például mit takar?
Elõre is köszönöm a választ
Amúgy ha sérülések vannak lehet javítani,vagy az már ilyen marad ,mert láttam,hogy valaki leszállt egy leszállópályán talán ott van szervizelés?
Mert kajak jól megvan csinálva már alig bírtam fordulni amikor szét voltam lõve.Jött a csávó velem szembe azt belém is jött gondolom kamikáze volt már😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Hú nagyon tetszik,de kicsit nehéz pl mennyirõl érdemes tüzelni,mert sokszor 1,5 kilóméterrõl lõttem .Nem tudom mekkora hatótáv😞
Igaz 0 ás szinten vagyok még mentem 1 futamot 3 gépem lehet azt mind kinyírták,de viszont 1 et leszedtem😊
Tutoriálokat érdemes megcsinálni?
Menj az orosz Reserve gépekkel, mellé még told be a T1-es I-153-t. Azokkal dõlni fog a lé 😊
De csak ezeket rakd be, mert ha nagyobb gépeid is állnak a hangárban akkor magasabb tier-û meccsekbe fog betenni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak nem rég kezdtem neki a WaT-nak és nagyon megtetszett, de sajnos kezdek kifogyni a pénzbõl. Az lenne a kérdésem, hogy melyik gépekkel lehet legjobban farmolni? A reservek állítólag erre valók, de sajnos nem tudnak olyan nagy pusztítást végezni mint a nagyobb gépek. Tehát próbáljak feljebb találni farmer repcsiket, vagy maradjak inkább a reserveknél, esetleg nézzek ki magamnak egy-két prémium repülõt?
Elõre is köszi a választ!
Most akkor nem frissítenem kellene😊
DX et szerintem most ahogy feltettem a játékot.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_17_1uczsy2n5d.bmp

Nincs semmi baja a driveremnek ,mert mennek jobb játékok is elvileg és ne csinál ilyet.
Nekem is néha úgy tûnik, hogy van. Máskor meg teljesen randomnak tûnik.
A Tier0-1 és Tier2+ váltás az tuti hogy létezik, és az is teljesen biztos, hogy rettentõ szigorú. Egyetlen T2 gép a hangárban, és már ki vagy zárva a kis meccsekbõl.
De ugyanezt a szigort nem látom fentebbi szinteken, azért gondolom, hogy ott NINCS már meccsméking. Mert ha lenne, akkor szerintem legalább olyan szigorú lenne, mint T1ben, és nem figyelnének be T3 gépek mellé T9-T11-ek. Nem jellemzõ az ilyen, de létezik.
És szerintem csak azért kerülünk össze max T5 játékosokkal, mert a magasabb szintû játékos még ritka.
De ezért kellene valami konkrétum, mert hipotéziseket bárki fel tud állítani a saját tapasztalata alapján, de azokkal sajnos nem vagyunk elõrébb.
szerintem
Én meg vagyok gyõzõdve róla, hogy nincs, csak tier0-t szortíroz, aztán ömleszt.
Az egyik haverom úgy gondolja, hogy van matchmaking, olyan, mint a tankosban, +-2 szint.
A másik haverom szerint meg az a kategorizálás van, mint amit a pipák jeleznek(0-4,5-10,11-20), csak nem lehet még pipálni.
Ebbõl kifolyólag én csótányozni akarok tier0-ban, amit a két haverom nem akar csinálni, mert szerintük unalmas.
Egyes sorszámú haver szerint mindegy mivel megyünk, csak ne legyünk túl sokkal a legalacsonyabb szintû emberünk fölött.
Kettes sorszámú haver meg azt szeretné, ha nem hoznánk _nála_ nagyobb tierû gépet (3.).
Kéne valami konkrét infó, ami eldöntené ezt a vitát, mert kicsit megoszt ez így minket, tegnap volt olyan is, hogy fenn voltunk négyen a TSen, mind a négyen WarThundereztünk...négy külön meccsben. 😛
Csak úgy nyilván nem annyira csalogató, de gyakorlatilag ez lebeg a szemük elõtt.
HB-ban azért ki lehet grindelni pluszos kört B17-el. Túl is élik sokszor.
Más: ezek az F2A gépek a kedvenceim HB-ban. Bakker G2-vel nem lehet õket utólérni, enyhe fordulóban is simán tartják vele. És az F2a alacsony tier, a G2 meg 10-es 😊 Epic balansz 😄