38447
-
#9592 kivéve mikor ugyanoda megy a szőnyeg, csak a csapattárs beelőz pár másodperccel -.- -
Glo #9591 Ezért kell bombázni. Amire Te szórod a bombát és felrobban az a Tied :) -
Rue East #9590 délután velem olyan esett meg, hogy mögöttem jött egy kedves csapattárs és elkezdett tüzelni az általam követett prédára, majd én kaptam be a találatokat, annak rendje és módja szerint kigyújtott és lezuhantam, utána a már égő és rongyá lőtt veresbe is belelőtt, így még a killemet is elvette :D -
#9589 A nevetséges az, amikor beleállok egy lagg3 seggébe, kigyújtom, leszakad a farok a gépről, össze vissza forogva zuhan, és nem az, hogy nem én kapom a killt, de még csak killassistot sem ad ez a szar. Kurvamód felbaszott most két kör alatt a játék, 4-5 kill helyett semmit nem kaptam, miközben én gyaláztam le a gépeket. Faszom televan az ilyen csapattársakkal, ha egy gép van a seggemben, senki sem segít, ha egy égő, félszárnyú gépet lövök, ami zuhan, akkor jön az összes "segíteni". -
Rue East #9588 *kilőni -
Rue East #9587 nevetséges hogy milyen repülési helyzetekből képesek a B-25 lövészei kilőnek, és mindig eltalálnak... -
Knabb #9586 Well played -
vajakos21 #9585 A seggfej gondolom már foglalt volt
Bocsi nem hagyhattam ki -
Knabb #9584 Szopopalack :P (laborban, vákuumszűrésnél alkalmatos ún. szívópalack, fiktív névmutációja, még mielőtt megvádol valaki illetlen névhasználatért .) -
Sith #9583 GuguGabor -
vajakos21 #9582 Szokni kell frb-t. Én HB-t is real controllal játszom instructor nélkül. Segít a gyakorlásban.Jópár gépbe került míg ráéreztem hogyan ne öljem meg magam .
2. lépcső találd meg az ellenfelet :) -
twi452 #9581 jó kör volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
próbálgattam, hogy én vagyok a béna vagy mi a fene.
hb-ban bugos a carrier
test flight-ban hb nehézségben simán megfog a kábel, tökéletesen ugyanúgy csinálva hb-ban szépen beakad szintén viszont nem fékez le hanem összevissza dobál meg ugrál nem is tudom :D aztán bekúr a tengerbe a végén
3 direkt próbálkozás meg pár jóval drágább éles próba után sikerült kideríteni :D -
Ry0K3N #9580 Amúgy kinek mi az ingame neve?
Had vegyem fel őket friendlistbe :) -
#9579 Az elég karcsú. Spitfire-t próbálgattam frb nehézséggel, felszállni sikerült, meg nagyjából irányítani, de azért csak belekerültem egy dugóhúzóba, és földbeálltam. -
vajakos21 #9578 B25 re rá se fordulok ha nem szükséges. Majd ha lesznek japán attckerek -
twi452 #9577 a tetves japó mindeni...:D
tökéletesen repültem rá a b-25re 500 fölött egy sorozat végig a szárnyán felülről..eltávolodok a lendülettel aztán egy kósza lövés 5 mp és kigyullad az egész tetves gép..20ezer xD -
Ry0K3N #9576 S79 az stimmel de a mai nap csak 3 S79-est maxoltam ki :D nem tudom melyiken milyen skin volt xD
ma nagyon grindelek vele :D -
vajakos21 #9575 igen de max 10en lesztek vagy inkább kevesebben / oldal természetesen -
#9574 Megnéztem, 4en várakoznak frb-ben. Ilyenkor telerakja AI-val a két csapatot az MM? -
Ry0K3N #9573 Komet csinálta hogy ledobta a bombákat és leszállt az armored carok vonulásának az útvonalában a Ruhr vidékes amcsi német HB-n szétgéppuskázva az egész oszlopot :D
Kicsit vicces dolog, szokásos bombázós körút egyszer csak hallom jön valami aztán elsuhan egy paca a látótérben és már csak a csörömpölést hallom :D
-
vass17 #9572 Szerintem én is láttalak egy meccsen, csodálkoztam is, hogy tudsz így elhúzni indulásból, egy fehéres S79, nem igaz? :) -
Amaymon #9571 Be lehet németbe is jutni (ritkán 10 perc), 109 F és trop-ot kimaxoltam, olyan 60-70%-ról. -
vajakos21 #9570 ME410 B1 A1 -
vajakos21 #9569 A legjobb ha lelőnek és a földön a roncsból még tudsz géppuskázni.Jópár aa lett így kilőve általam.
Más:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21187-frb-general-tips-and-tricks/ -
Novin #9568 hali!
Németeknél melyik gép jó attacker ? -
Ry0K3N #9567 Ja hogy az te voltál akkor :D -
Ry0K3N #9566
az ma igen sokszor volt, általában kivágom a 12 bombát a sparvierróból és utána a géppuskák jönnek míg le nem lőnek, legyen az első vagy hátsó
már igen jól megy hogy hátsó géppuskákkal lőjem ki az AAA meg artikat -
vajakos21 #9565 Japán napot tartok. Sose jutok be németbe :) -
stork13 #9564 Én is összeakadtam vele, rá is kérdeztem angolul, hogy az sg-ről van-e.
Ő volt, éppen S79-cel. :D -
Solyom2 #9563 Próbáltam minél több hasznot húzni a premium napból, de ahogy az lenni szokott akkor megy a legkevésbé mikor direkt igyekezem:) -
Susarc #9562 mi értessz azalott,hogy gyenge? én pont most érek oda,hogy megkéne venni őket.... -
#9561 Dinamikus kampánynál be lehet kapcsolni, hogy jelezze a találatot? -
Amaymon #9560 Elkiabáltam, HB-n nemzeteket cseréltek :o -
Rue East #9559 szintén
ma még egy igazán jó kört nem mentem (2+ kill, győzelem és életben maradást jelenti nálam) -
Amaymon #9558 Nem, egyedül Ry0K3N-t láttam vadállat streakkel bombázni :)
Fogalmam sincs hogy csinálta. -
CptYossarian #9557 Lehet mert most ezzel HB-zgetek, inkább kevesebb mint sok sikerrel. -
Amaymon #9556 Nerfelés lesz van egy olyan érzésem :) -
Amaymon #9555 A Japókon sincs sok bonus. -
vass17 #9554 Hmm, nem volt közös meccsünk? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amaymon #9553 Célzottan húzom a gépeket és ezen csak 240% bonus van.