War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
pedig mindig tetszett a bumeráng... meg kellett volna venni amikor le volt értékelve 😄
na majd legközelebb 😉
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Még nem tudni. Itt érdemes nézegetned.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Arról van már valakinek infója, hogy a prém repülőkhöz mit is kell pontosan teljesíteni az event során? Vagy, hogy mikor lesz erről bármi is tudható?
A medve nem játék.
I Airman...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
az instructor felirat alatt látod a géped ha megsérül, ha a motorod fekete akkor az már nem fog újraindulni, de még nem biztos, hogy el kell hagyjad a géped mert ha van a közelben reptér ott megjavítják
-A repülőmmel hogyan tudok jobbra-balra kanyarodni a földön mert már volt olyan hogy a leszálló pálya végén voltam, meg akartam volna fordulni hogy fölszállhassak, de az istenért se jöttem rá hogy melyik gombbal kéne. Amelyik a legjobban bevált nekem, az a Q és E billentyű volt, de azok csak a hátsó szárnyat működtetik ugye és ezekkel is csak nagyon nagy sugárban tudtam csak befordulni, neki is mentem egy épületnek én béna.
-Amikor hirtelen leáll a motor, olyankor érdemes várni hátha beindul újra, vagy ilyenre ne is számítsak és nyugodtan nyomhatom ilyenkor a J-t? Mert egyszer kipróbáltam hogy várok vagy 2 percig, de semmi nem történt és mivel a sebességem már nagyon lecsökkent, így lezuhantam.
Tudom, noob kérdések ezek, de sehogy se jöttem ezekre rá. :-\
velük nem találkozol igazán headon-ban 😊
ezt meg csak úgy mert rb és joy és nagyon szépen/eredményesen repültek 😊
I Airman...
Nincs semmi baj a gépekkel, egyszerűen egy MMO játékban ahol random emberekkel kerülsz össze csatába mindenki azt csinálja ami neki tetszik. Nincsenek valósághű feladatok és nincs senki rászorítva hogy elvégezze őket.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
(Erre írják, hogy akkor squadronozzak, meg klán. <#whatever>#whatever> Erre írom, hogy hektikus munkabeosztással meg 4 hetes gyerekkel nem tudom kivárni, amíg a squad összejön, megyek amikor épp jólesik)
A medve nem játék.
Lehet hogy a valóságban a minél lassabb gép volt a jobb, itt viszont 2 perc alatt leszed akármi abban a Hs-129-ben ami csoda hogy egyáltalán fennmarad a levegőben. Egy nyomorék Ai-nak is ingyen kill.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az az igazság, főleg az fáj, hogy míg a b3-g széria tudja a szerepét, és még vadászok ellen is mehetsz velük, addig a XVIII és a Vickers erre totál alkalmatlan. És hogy 5kx2+6kx2, stb modult az ember tankokkal csináljon meg T4ben, ahol mindenki ilyen gépekre vadászik, és még a találat sem biztos (G3al a pillbox egy lövésből, Vickers néha a lightot nem csinálja ki). Nem egyszerű. Még a XVIII csak-csak, de a Vickers ágyúja totál lassú. 😞
A medve nem játék.
Nem véletlen hogy a modern tankvadász gépek is lassú sebességre vannak optimalizálva.
Azt vágjátok hogy ezek mind tankelhárító gépek? Hogy sosem lőttek velük repülőgépre, és nem is arra tervezték őket?
A Hs-129-et ott hagytam abba. mikor egy Ai úgy szedett le hogy semmit nem tudtam csinálni...még manőverezni se lehet vele, ehhez képest az azonos BR-ű Tempest egy másik világ.
Na látod. Akkor most mihez képest jó a gép? Mert T3ban a B3 és a Gszéria tökéletesen korrekt, de T4ben ez a két gép haszontalan. Kilövök két tankot (erre tökéletesen jó a Vickers és a XVIII), aztán amit elvágtak. Nem tudom fullosan milyen, de hogy egy géppel ami úgy néz ki, mint hasonszőrű társa ne lehessen repcsire menni, és csak tankokat lövöldözhessen vele az ember majd éljen 3 percig? Mondom, T3ban ez még elmegy. Oda tökéletesen jók.
A medve nem játék.
Az UT sem rossz, sőt, a legvariálhatóbb vadász ruszki oldalon. Főleg ha bejött a Jak9 széria korábban. Ha bejött, akkor ez is befog, méghozzá halmozottan. Indulsz 20 és 23 mmes gépágyúval, de rakhatsz rá 37es és 45ös nagyágyút is.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
- yak 9ut
- la 9
melyik a jobb fullosan? melyiknek jobbak a harci képességei? -manőverezés, -emelkedés? nem az érdekel melyiket ,érdemes, kifejleszteni, a yak 15 vagy a la 15 miat, egyszerűen arra lennék kiváncsi melyik a jobb gép FULLON ???
I Airman...