War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAF velemenyem szerint egy low skillu" emeberek bandaja, hiaba repul nekem aka'r jet-el. Nemreg egy csapattarsam aki CSAF-os volt azert lot le, mert kidobtam elole a foldi celpontokat bombazoval.
Na most ha neve elott van klannev nem csak magat minositi hanem a klant is.
Na most ha neve elott van klannev nem csak magat minositi hanem a klant is.
Azért hal meg pillanatok alatt mert erõsebbek a fegyverek. De ez csak rácsapásnál elõny. A tier 14-es G-6 messeremet a tier 5 yak ugyanúgy lefordulja mint a tier 6 messert és ha mögöttem van nincs mit tenni ha ügyes simán lelõ. Én meg sem próbálok fordulóharcba belemenni. Ha van energia eltünök felfelé,ha nem sikerült rácsapásból lelõni, ha meg nincs megpróbálok egyenes vonalban földhöz tapadva kicsit cikcakkozva hazafelé elmenekülni.
"Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy ez nem WoT. Itt a tier 15-16 gépet simán lelövi a tier 4-5 ha jó pozicióban van. Igazából csak a jetek okoznak gondot de azok is lelõhetõk ha odafigyel az ember."
sztem ez csak a fordulóharcra igaz, nem?
Én úgy láttam, ha rácsapás van, akkor egy pillanat mûve az egész és a kis tierû gép már hullik is lefelé mintha a halálcsillag sugara érte volna...
sztem ez csak a fordulóharcra igaz, nem?
Én úgy láttam, ha rácsapás van, akkor egy pillanat mûve az egész és a kis tierû gép már hullik is lefelé mintha a halálcsillag sugara érte volna...
Nekem is volt ilyen a múlthéten, nálunk is norton van.
Írtam az SG-s supportnak még pénteken, ma már nincs üzenetem. De akkor ezekszerint itt nálunk helyileg csináltak vmit a rendszergizdák.
Írtam az SG-s supportnak még pénteken, ma már nincs üzenetem. De akkor ezekszerint itt nálunk helyileg csináltak vmit a rendszergizdák.
HB- azért van szépen jet.Tegnap az ellennél 3 mig15 meg 2 mig9. Be se léptem.Gyakoroljon máson.( nálunk még mutatóban se volt). Elötte CSAF team 3 Me262-t meg egy 109est hozott.Plusz én voltam Me 410-el.Ellennél P47,kati stb.+ oldalanként 4-4 Ai. ök kemények voltak és felszálltak...nem volt hosszù meccs.
Van egy szám egy kis kalapka mellett, az a tier:
^1, ^15, satöbbi. A "reserve" a tier0.
^1, ^15, satöbbi. A "reserve" a tier0.
Az csak wotból még hátra maradt a tier kifejezés.
Ja, mert kb tízezer játékosból egynek vannak jetjei. Ha többnek lenne, többet látnál. Mert nem szelektál, az abból az egyetlen esetbõl egyértelmûen látszik.
Köszönöm, akkor lenne még egy kérdésem.
A gép tier az hol látszik (nem röhög! 😄)? Minden sor egy újabb tier vagy a szint ami kell hozzá az a tier?
A gép tier az hol látszik (nem röhög! 😄)? Minden sor egy újabb tier vagy a szint ami kell hozzá az a tier?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nagyjából 3 csoportba osztja az MM a playereket. Van a tier 0-1 ide nem rak be soha nagyobb gépeket. Utánna van tier 2-6 Ide néha berak 7-es gépeket is de amíg sokan vannak addig nem. Minden más ez fölött van. Arra figyel a gép, hogy ne legyen sok tier 17+ gép egy csatában, max 3-4 van álltalában. Ha betartod ezeket a határokat nem nagyon kerülsz szembe nagy gépekkel. Persze éjszaka amikor kevesen vannak összerakja a tier6-ot is a nagy gépekkel néha.
Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy ez nem WoT. Itt a tier 15-16 gépet simán lelövi a tier 4-5 ha jó pozicióban van. Igazából csak a jetek okoznak gondot de azok is lelõhetõk ha odafigyel az ember.
Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy ez nem WoT. Itt a tier 15-16 gépet simán lelövi a tier 4-5 ha jó pozicióban van. Igazából csak a jetek okoznak gondot de azok is lelõhetõk ha odafigyel az ember.
Ez így nem igaz szerintem. Elég sok meccset mentem már T2-T7 -es gépekkel de eddig a legnagyobb gép az a német egyszemélyes jet volt amit láttam és azt is csak egyszer.
Ööö, aszongya nekem itt ez az irodai Norton, hogy megfogott egy támadást az ads.sg.hu-ról, Web Attack: Exploit Toolkit Website 4-gyel.
Mi a jókurvaannyát csinál az SG?
Mi a jókurvaannyát csinál az SG?
Csak T0-T1-et választja le a matchmaking, T2-T20 már ömlesztve van. Kivenni repülõt nem tudsz, csak berakni a helyére T0-ást.
Ha az orosszal megvetted a plusz slotot, akkor már csak a 400 forintos T1 Catalinával tudsz visszamenni T0-s körökbe.
Ha az orosszal megvetted a plusz slotot, akkor már csak a 400 forintos T1 Catalinával tudsz visszamenni T0-s körökbe.
Mindig a hangárban lévõ legnagyobb géped alapján rak be meccsekbe. Esetleg még az lehet hogy az EU szerverre van beállítva a keresõd azt érdemes átrakni Any-re és akkor már jobb helyekre is berak.
Az hogy milyen erõs gépekkel rak össze mitõl függ? Sokszor van olyan érzésem hogy erõsebb gépek ellen harcolok (lehet csak a bénaságom miatt érzem :p) ill ha beraktam a hangárba egy új gépet akkor azt ki lehet venni valahogy ha az miatt lenne?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Jah, de árkádban Tier0-n csatánként 4-5-ször is elõfordul, hogy megpróbálnak így lereszelni az égbõl. Mondjuk nem veszélytelen, számtalanszor haltam meg úgy, hogy az ellenfél roncsa nyírt ki.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Királyos lesz, végre remélem beteszik a pilóta sérülését is (különben mi értelme lenne elhagyni a gépet, simán lezuhanni ugyanannyi lenne).
Azért azon a Fjord mapon a leszállásnál kinyúvadók számát megnézem majd, az a sziklafal a végében esélyt sem ad az átstartolásra 😄
Azért azon a Fjord mapon a leszállásnál kinyúvadók számát megnézem majd, az a sziklafal a végében esélyt sem ad az átstartolásra 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem hiába nem ajánlják a tapasztaltabbak a szembelövést. A tudásból adódó elõny kapásból elvész.
Esetleg lépj be neki, és így van rá esély, hogy rosszul méri fel a csúszó géped haladási irányát. Ha nagyon mákosnak érzed magad, akkor az utolsó pillanatban csapd át orsóba és lõj rá! Egyszer csináltam ezt, és sikeresen elimináltam. Mondjuk olyan mód meglepõdtem, hogy még én is felordítottam sikeremben. 😄
Esetleg lépj be neki, és így van rá esély, hogy rosszul méri fel a csúszó géped haladási irányát. Ha nagyon mákosnak érzed magad, akkor az utolsó pillanatban csapd át orsóba és lõj rá! Egyszer csináltam ezt, és sikeresen elimináltam. Mondjuk olyan mód meglepõdtem, hogy még én is felordítottam sikeremben. 😄
Tehát marad a lövök és reménykedek... 😛
"elküldök kicsit fölé egy hoszzú sorozatot aztán kifordulok"
Na, ez a kifordulás téma az, ami nem szokott összejönni. Vagy kifordulás közben darál be rögtön, vagy hiába fordulok ki, õ kerül mögém valahogy.
Hozzáteszem, tier0ban szerencsétlenkedem (szándékosan), lehet, hogy azokkal a kávédarálókkal nem mûködik néhány késõbb használatos taktika, pl a kis sebesség vagy a gyenge motor miatt...
"elküldök kicsit fölé egy hoszzú sorozatot aztán kifordulok"
Na, ez a kifordulás téma az, ami nem szokott összejönni. Vagy kifordulás közben darál be rögtön, vagy hiába fordulok ki, õ kerül mögém valahogy.
Hozzáteszem, tier0ban szerencsétlenkedem (szándékosan), lehet, hogy azokkal a kávédarálókkal nem mûködik néhány késõbb használatos taktika, pl a kis sebesség vagy a gyenge motor miatt...
"Ha tudod, hogy neked van jobb erõsebb és több fegyvered akkor bátran menj neki."
Majd a critical hit elintéz 😊
Majd a critical hit elintéz 😊
frontális támadáskor minden a fegyvereken múlik. Egy Beaufightert soha ne támadj frontálisan. Ha tudod, hogy neked van jobb erõsebb és több fegyvered akkor bátran menj neki.
Én G-6 messerrel mindennek nekimegyek szembõl azon van 3db 30mm meg 2db 13mm. Egyedül attackerek ellen csinálom azt, hogy zoomolva 1,1km-rõl elküldök kicsit fölé egy hoszzú sorozatot aztán kifordulok mikor tüzelni kezd. Jó eséllyel beleszalad a sorozatba és ha nem is esik le egy crit belemegy.
Én G-6 messerrel mindennek nekimegyek szembõl azon van 3db 30mm meg 2db 13mm. Egyedül attackerek ellen csinálom azt, hogy zoomolva 1,1km-rõl elküldök kicsit fölé egy hoszzú sorozatot aztán kifordulok mikor tüzelni kezd. Jó eséllyel beleszalad a sorozatba és ha nem is esik le egy crit belemegy.
Egyébként az ilyen helyzetekben mit kellene csinálni, hogy jó eséllyel én kerüljek ki gyõztesen? Azt szoktam csinálni, hogy bezúmolok, és megpróbálok minden golyót a motorjába küldeni, kb egy kilométerrõl kezdve a tüzelést, kicsit a gép fölé célozva, aztán fokozatosan korrigálva, utolsó pillanatban félrerántva a kormányt.
Ez kb az esetek felében hatékony.
Próbáltam már azt, hogy nem lövök, hanem próbálom elkerülni a szembejövõt, na ez nem mûködik, ilyenkor általában úgy halok meg, hogy esélyem sem volt gyõzni. És még ha sikerül is, akkor sem biztos, hogy én fordulom le õt, fõleg ha valami nehézkes cuccal repülök.
Szal mi a teendõ? Célozni és reménykedni?
Ez kb az esetek felében hatékony.
Próbáltam már azt, hogy nem lövök, hanem próbálom elkerülni a szembejövõt, na ez nem mûködik, ilyenkor általában úgy halok meg, hogy esélyem sem volt gyõzni. És még ha sikerül is, akkor sem biztos, hogy én fordulom le õt, fõleg ha valami nehézkes cuccal repülök.
Szal mi a teendõ? Célozni és reménykedni?
van , csata végén bal alsó sarokban van egy save replay gomb azzal tudod menteni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
igen,van.
Az milyen mikor szembõl támadjuk egymást mindenki lõ ahogy a csövön kifér, kitérésre esély nincs mert a szárnyak szétlõve és már éppen elkönyvelném a frontális ütközést amikor elõttem 20 méterre felrobban és én átrepülök a füstfelhõn 😊Kéne valami jó videófelvevõ a frapson kívül mert nincs az a merevlemez amire felfér az a videó amit azzal csinálok.
Van replay a játékban?
Nebazz, még le is szálltál vele igy? 😊
Replay van? megnézném 😄
Köszi
Ami érdekes volt, hogy a keresztbe megállás után amíg meg nem javították a gépet, folyamatosan pattogott a gép eleje. Fél métert fel, vissza és újra, a farok a földön maradt 😄
Nem bug hanem feature, de mi értelme?! 😊
Ami érdekes volt, hogy a keresztbe megállás után amíg meg nem javították a gépet, folyamatosan pattogott a gép eleje. Fél métert fel, vissza és újra, a farok a földön maradt 😄
Nem bug hanem feature, de mi értelme?! 😊
Éppenséggel azzal is elboldogulok, de a bombázás kevesebb koncentrációt emészt fel, és ugyanolyan jól fizet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én arcade és néha HB. HB akkor jó ha squadban mész. Van pár team akik sûrûn járnak oda squadban és nem nagyon tudsz mit csinálni ellenük ha nálatok mindenki csak solózik. Megy 2 bomber 2 kisérõ vadásszal és leradírozzák a mapot négyen. Ha solóban rájuk mész letörölnek az égrõl.
Fontos tudnod, hogy arcadban több géppel is mehetsz egy csatában HB-ban csak egyel. Ha azt lelõtték vége a dalnak
Fontos tudnod, hogy arcadban több géppel is mehetsz egy csatában HB-ban csak egyel. Ha azt lelõtték vége a dalnak
Hehe, szétlõtték a jobb szárnyat, és a gép csak így repült:
Ez lett a vége:
Javítás után már repült is. 😄
Ez lett a vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Javítás után már repült is. 😄
A legtöbb játékos árkádban repül mert ott lehet leggyorsabban fejlõdni.
HB-Arcade..néha FRB (oda meghalni járok 😊 )
@vajakos21
@Dragunow
köszönöm a válaszokat! 😉 jól hangzik, többek között ti melyik módot repülitek?
@Dragunow
köszönöm a válaszokat! 😉 jól hangzik, többek között ti melyik módot repülitek?
Van arcade és szim. mód is. Joystickal vagy egérrel vagy kontrollerrel játszható. A full. sim joyyal. A többi opcionális. Nem sok embernek van szimulátoros múltja szerintem és nem is szükséges. (nekem sincs) Persze ártani biztos nem árt. Majd mindent támogat úgyhogy ne aggódj a joy miatt😊
3 féle játéktipus van ebben a játékban. Arcade: egér+bill, nem nagyon tudsz átesni tépheted az egeret amerre akarod a gép nem fog átesni fordulás közben,könnyû leszállás, nem fogy el a lõszer(a fegyverbõl kifogy de a levegõben ujratárazza kb 30 sec alatt), van külsõ nézet. Historical: itt is van külsõ nézet de ha kifogy a fegyver le kell szállni feltötlteni, a gép idegesebb ha rángatod és nehezebb a leszállás. Full realistic: Ez lényegében IL-2. Nincs külsõ nézet, átesel ha vadul dolgozol a géppel, szétesik ha túl gyorsan repülsz.
Szerintem a sebzésmodell mindenhol egyforma azzal nem variáltak
Szerintem a sebzésmodell mindenhol egyforma azzal nem variáltak
sziasztok!
pár kérdés. mennyire arcade a játék és mennyire szimulátor? arra volnék leginkább kíváncsi, hogy mondjuk az IL2 sorozathoz képest milyen a WT?
mennyire szükségszerû hozzá a joystick? egy régebbi logitechem van, gondolom jó hozzá, vagy egyáltalán szükség van-e rá?
illetve az utolsó, hogy szükséges-e komoly repszimes múlt?
pár kérdés. mennyire arcade a játék és mennyire szimulátor? arra volnék leginkább kíváncsi, hogy mondjuk az IL2 sorozathoz képest milyen a WT?
mennyire szükségszerû hozzá a joystick? egy régebbi logitechem van, gondolom jó hozzá, vagy egyáltalán szükség van-e rá?
illetve az utolsó, hogy szükséges-e komoly repszimes múlt?
Lelõtt gépek után jobban fizet. A 40 kibombázott ground target nagyon szép de akkor rajtad kívül gondolom nem nagyon bombázott senki. Nem tudom pontosan de olyan 50 körül vannak a földi célpontok álltalában bombázós pályákon és arra van mindig 3-4 bomber + az attackerek akik szintén szeretnek földi célokat kiszedni nem beszélve arról, hogy minden vadász tud bombát vinni. Én is szoktam. A 250kg rádobom valamire és megyek tovább.
Repülõket lelõni kicsit nehezebb de jobban fizet

Repülõket lelõni kicsit nehezebb de jobban fizet

Jó látni, hogy szépen lesik el a marketing módszereket a Wargamingtõl, mostmár patch elõzetes videók is vannak, nagyon tuti.
Wake Island, yay! Hogy én hogy rühelltem azt a pályát az összes BFben... 😛
Damaged aircraft control + crash landings ezeket már nagyon hiányoltam <#eljen>#eljen>
wow grat 😄
de ennyi xpbõl én 3 szintet felhúznék most, te meg 13as vagy már 😊 😄
de még1x, gyönyörû ! 😄
de ennyi xpbõl én 3 szintet felhúznék most, te meg 13as vagy már 😊 😄
de még1x, gyönyörû ! 😄
I met God. She's black
http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/15583-war-thunder-127-update-teaser/
elõzetes
elõzetes
ööö kétszer kattintasz a launcherre majd rányomsz a Play-re? vagy játékon belül?