War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó ahol vannak hajók azok kicsit tovább tartanak de néha azoknak is vége 5-6 perc alatt...

Az csak nálam van úgy hogy a Ground Strike-os pályák 5 perc alatt véget érnek tízbõl nyolcszor? <#szomoru2>

Eléggé tetszetõs játék és még a grafika is lenyûgözõ 😄
persze tudom de minek, olyan géppel nem repülök amin van lövész 😄
és így jól néz ki 😄
de most félre is raktam õket amíg nem lesz HB-n újra USA
meg néha 0-ás csatába a törpékkel 😊
a p-38at meg kipróbáltam egy körre arcade-ban, hogy mégis milyen hát.. majd hb-ban ha betelt a corsair csíkja akkor újra elõveszem 😄
Miért gyûjtögeted ilyen bõszen? Most is ráteheted a lövészekre, attól még a B17-esben is ugyanazok a lövészek lesznek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

egy közepesen sikerült historical-os csatával 30 pontot lehet szedni simán crew-ra 😊 ha jól sikerül akkor 50 pont is összejön egy körben 😊

én is bombázó miatt gyûjtögetem a pontot de már "egész közel" van az a 13-as szint 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
Jesszusom.

Elején olyan aranyosan szórtam staminára az 1-2õket, meg a gun accuracyra, most meg nézem hogy hoppá, nem is teljes a legénységem 😄😄

Akkor bombard mode: ON.

Köszi!
igen.az 5. gunnernek meg 640 kell 😊
Master91
Nagy bombázómnak nézem, hogy kellene 2 gunner.

1 Gunner képzésére 240 Crew XP kell ( jézus) ....sehogy máshogy nem lehet ezt a crew xp-t csak arany sassal, meg sok csatával össze szedni ha jól sejtem.
Az nem lesz gond, be kell menni pár kört a T0 Árkádba hentelni. Xp nem lesz, de 10K-s köröket lehet menni simán.

Valahol ez is rekord 😊
Fulcrum11
Na bazz... japcsikkal második kör, erre D3A1-el 2 bombavetésbõl 2 saját gépet kinyírtam (50 kilóstól kinyuvadtak - wtf) a 3. géppel épp üldözök valakit, erre a saját belém jön... szép mínuszos kör lett.

HunAnFionn
Elõbb-utóbb úgy mint a WoTnál itt is inkább a pénzhiány, semmint az xphiány lesz a fejlõdés gátja.

Nyeh. Elbasztam a linket..?

Szerintem eltúlzod a betelt csík jelentõségét.

Alapvetõen úgy érdemes használni azt a gépet, hogy csak kiegészítésként a vadászok mellé. Mittudomén, elsõ gép Csajka, második Katalina, aztán az I-15ök.

Így a végére begyûjthetsz nyolc-tíz légi és egy-kéttucat földi gyõzelmet. Ami így együtt generál pártízezer XP-t.

Mondom, itt van ez a kör, ezt betelt csíkkal csináltam:

Hetvenezer XP azért nem olyan kevés, hogy sírjak miatta...

Én azt mondom, hogy azt a 400 aranyat le lehet költeni értelmesebben is, és mint rámutattam, kis tierû prémium gépet a hamar betelõ XP csík miatt nem érdemes venni.

Betelt csíkkal is kétszer jobban hoz, mint egy betelt csíkos nem prém gép, egyébként meg nem hiszem, hogy négyszáz forint elköltésén ennyit kell filózni... Nem marad az ember úgysem örökre tier0-ban, viszont tier9-10-ig simán el lehet farmolgatni vele, ami szerintem bõven elé ahhoz, hogy úgy lehessen tekinteni, hogy behozta az árát.

Másik fele, hogy ha orosszal kinyitod a plusz slotot, akko a Katalina az egyetlen lehetõség, hogy visszapofátlankodj tier0ba.

Bár nem árt hozzátenni, hogy jobban jár az ember a prémium számlával. Magas tierekben laza másfél millió XP egyetlen szint meglépése! Már kilencesrõl tízes szintre fejlõdni is majdnem egymillió XP. (amúgy érdemes ennek türkében vizsgálni a prémium gépeket is, hogy mennyi XP alatt telik meg a csíkjuk. Vajon a népszerû prémium Catalina tényleg olyan jó döntés e, ha már 170.000XP után betelik a csíkja, és utána alig hoz már XP-t. Magas tierekben milliókban mérik az XP-t)

Torzonborz
profilodon belül van convert xp gomb. szerintem a 250 aranysas amit kap az ember tutoriálért pont jó erre.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szabii98
repülök vígan, éppen szálnék rá egy enemyre erre a levegõben felrobbanok és 'crashed'... cool

I met God. She's black

Jobbra fent, Shop. Aranyból lehet csak felhasználni a free XPt. Kb ezer arany olyan másfél millió XP.

flashpointer
hol hogy lehet freexp-vel nemzetszintet ugrani? :0

Emancipate yourself from mental slavement!

A németeknél a he112-es széria nem rossz..tüzerõben. Bár a B0 úgy repül mint egy kõ.Egy kört nem tudsz vele csinálni és már nincs sebessége és esik.
Japánoknál az A6M2-4 (tier4) már jó.(fordulóharcban mind, csak gyengécske a fegyverzet)
szabii98
tényleg, lehet free xpzni 😄😄
Németet én is átléptem (csak 2 szintet 😄), sztem a britet is átfogom, szenvedjen a halál

I met God. She's black

Gyári fórumra ha bemész itt találsz tippeket.Vagy controll/devices részen keresõvel. (beta forum)
http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/14794-joystick-settings-for-logitech-extreme-3d-pro-help-needed/?hl=logitech
Németeknek kedvez ez a mostani map HB-n? Szinte véletlen, ha nyerünk a másik oldallal...
Torzonborz
Szégyen vagy sem de az angolokat és németeket Én free xp-bõl átugrottam ( alap gépeket ) , ez van 😄 Nem volt kedvem velük szenvedni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szeva!

Kezdd azzal, hogy a Controls-ban felül a "Simplified controls"-ra rakod a menüt. Így finoman tudod kalibrálni a joy-t, és repülésnél is sokat segít az instruktor.

valaki segíteni bekalibrálni egy logitech extreme 3d pro joyt a játékhoz... vagy elküldeni a beállításait? próbálkozom, de egyre rosszabb lesz csak. 😄

szabii98
az angolok ritka rosszak tier 0ban, így neki sem álltam 😄 ruszki sem jött át, így Amcsi-Japó 200%on nyomatva, német 100%on, de eddig azzal sem megy hû de nagyon 😄

I met God. She's black

Ki-10 😛

Szerintem én minden néppel tier8-10-ig kezdõ szarokkal fogok repülni. Bár mondjuk németekkel az elsõ messerrel már lehet HBzni...

Fulcrum11
Nekem az angolok bejöttek, bár még csak a Hurri I-II van meg, de mellette a Blenheimmel ömlik a zixpé.
Én viszont a japánokat nem mertem elkezdeni - mi az elsõ értékelhetõ gépük?

Japó vadászokkal kezdtem a mutatványt.Nem is mentem mással egy darabig.
Jól elvoltam,csak túlságosan hozzájuk szoktam.
Aztán mikor nagy unalmamban elkezdtem a Németeket is,akkor ugyan úgy bántam a Német vadásszal is mint a Japánnal.
Kevés sikerrel...
Azt hittem hogy nem tudnak átesni a gépek árkádban.De mikor kicsit erõszakosabban rányúltam,akkor a Német vadász lepottyant.A Japánnal simán beviszek durva manõvereket is ezzel nem sikerült.😊
Gondoltam alacsony tierben egész tûrhetõ fegyverzettel rendelkezik az Olasz móka miki vadász.valami fracci vagy mi a bánat a neve.Be is ruháztam rá.Aztán kipróbáltam.
Úgy repül mint a hibrid tehén.Nem mernék vele forduló harcba bocsátkozni még egy B17-el se.
A Japók jól repülnek de gyengécske a fegyverzetük.
A Németek meg szarabbul repülnek de legalább nekik is gyenge a fegyverzetük.😊
Úgyhogy marad a szivattyú az elején legalább is.Fel kell fejlõdnöm valami elfogadható arzenállal rendelkezõ gépig.
Szovjet,USA,Angol géppark nem érdekel egyenlõre.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az nem volt kérdés. 😛

Egyébként pont ahogy a náci Németország Hitler nélkül, úgy a Szovjetunió Sztálin nélkül sokkal többre lett volna képes. Talán még az ûrversenyt sem bukják be, ha nem egy ostoba paraszt meg aztán az õ öröksége vezeti a birodalmat...

flashpointer
csak mennyiségben 😊

A németeket azért sikerült...

flashpointer
így vágnak vissza, ez az orosz módi like wot, ha az életben nem sikerült se a németeket se az amcsikat fölülmúlni (vagy megközelíteni) akkor majd a játékokban.
Még az is lehet hogy a kormány támogatja õket, propagandának elsõosztályú 😄

Hát nem tudom... a végleges változatban is ugyanez a típus van (F-86A) bár az tény hogy még javíthatnak rajta.

Õszintén, ne is legyen _minden_ altípus, mert akkor meg is õrülök... 😄 Már így is alig látom át a listámat, ötféle majdnem ugyanolyan bombázó, késõbb a németeknél a messerschmitt hegyek, stb..

Torzonborz
mondjuk még mindig béta , nincs benne minden fõ / altípus szóval ez még bõven változhat. 😉

ööö korrigálom magam , a release tree-ben csak egyfajta sabre van...hát akkor nem tudom. lehet késõbb még bõvítik a konfigurálhatóságát.

Egyébként kicsit utánanéztem a Sabre-nek meg a Mig-15-nek és találtam elég érdekes dolgokat...

Elõször is a Mig-15-rõl wikipédián azt írják hogy maximum 2 db 100 kg-os bombát vagy rakétákat tudott vinni. Ehhez képest a játékban 2 db 250 kg-os bombát cipel...

A Sabre viszont a valóságban képes volt akár 2 db 500 kg-os bombát is vinni + rakétákat. A játékban meg semmit nem lehet felrakni rá <#fejvakaras>

A sebessége sem stimmel mert a valóságban elérhette az 1106 km/h is a játékban meg 1050 km/h a max.

És aztán ott van a fegyverzete ami a valóságban is 6 db 12.7 mm-es géppuska volt csakhogy egyes változatokat felszereltek 4 db 20 mm-es gépágyúval ami igazán felkerülhetne rá a játékban is mivel minden 19+ szintû gépnek legalább ilyen fegyverzete van a németekrõl meg a ruszkikról nem is beszélve... mert így a 4-es szintû Kittyhawk fegyverzetével elég tré...

Én meg tudok oroszul olvasni 😛

Én már tudom cirill betûkkel, hogy "Farm", mikor az EU szerveren megjelennek 😊

Torzonborz
Én legtöbbször azt se értem mit kvartyognak ( ciril betûk halmaza ugye ) 😄

Én azt bírom, hogy a fél játékosközönség az óvodások szintjén van. Fraglopásról, meg hasonlókról beszének. Úgy vannak vele, mint az oviban, amit õk láttak meg elõször, az az övék, más ne lõjön rá, ne dobjon rá bombát. Mintha így mûködne a légiharc meg a háború.

"Az enyém, én láttam meg elõször". Nagyra nõtt óvodás gyerekek.

Trabant93
Ez a Beaufighter valami iszonyatos mészárszék.Azzal a 4 20-as gépágyúval egy bombázót egy rövid sorozattal simán le tudok szedni.A vadászokról meg ne is beszéljünk,azokból nem hagy felismerhetõ darabokat 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szerk: És bár távol áll tõlem, velük kivételt fogok tenni.

Jah, taplók sajnos mindenhol vannak. A "3x veri Ludas Matyi vissza" elv alapján még a CSAF-osok közül 2t kell levulcholnom a bázisukon..

*sikerrel

<#eljen> Nem CSAF-os volt a srác (valami ruszki para..t) domination-ben szállok le hogy elfoglaljam az egyik pontot és simám elkezdett lõni rám egy mögöttem lévõ csapattárs.Szerencsére nem járt siekrrel,mert elkezdtem manõverezni.Vannak gyökerek...