War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és így jól néz ki 😄
de most félre is raktam õket amíg nem lesz HB-n újra USA
meg néha 0-ás csatába a törpékkel 😊
a p-38at meg kipróbáltam egy körre arcade-ban, hogy mégis milyen hát.. majd hb-ban ha betelt a corsair csíkja akkor újra elõveszem 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
én is bombázó miatt gyûjtögetem a pontot de már "egész közel" van az a 13-as szint 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elején olyan aranyosan szórtam staminára az 1-2õket, meg a gun accuracyra, most meg nézem hogy hoppá, nem is teljes a legénységem 😄😄
Akkor bombard mode: ON.
Köszi!
1 Gunner képzésére 240 Crew XP kell ( jézus) ....sehogy máshogy nem lehet ezt a crew xp-t csak arany sassal, meg sok csatával össze szedni ha jól sejtem.
Alapvetõen úgy érdemes használni azt a gépet, hogy csak kiegészítésként a vadászok mellé. Mittudomén, elsõ gép Csajka, második Katalina, aztán az I-15ök.
Így a végére begyûjthetsz nyolc-tíz légi és egy-kéttucat földi gyõzelmet. Ami így együtt generál pártízezer XP-t.
Mondom, itt van ez a kör, ezt betelt csíkkal csináltam:
Hetvenezer XP azért nem olyan kevés, hogy sírjak miatta...
Másik fele, hogy ha orosszal kinyitod a plusz slotot, akko a Katalina az egyetlen lehetõség, hogy visszapofátlankodj tier0ba.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
I met God. She's black
Japánoknál az A6M2-4 (tier4) már jó.(fordulóharcban mind, csak gyengécske a fegyverzet)
Németet én is átléptem (csak 2 szintet 😄), sztem a britet is átfogom, szenvedjen a halál
I met God. She's black
http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/14794-joystick-settings-for-logitech-extreme-3d-pro-help-needed/?hl=logitech
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kezdd azzal, hogy a Controls-ban felül a "Simplified controls"-ra rakod a menüt. Így finoman tudod kalibrálni a joy-t, és repülésnél is sokat segít az instruktor.
I met God. She's black
Szerintem én minden néppel tier8-10-ig kezdõ szarokkal fogok repülni. Bár mondjuk németekkel az elsõ messerrel már lehet HBzni...
Én viszont a japánokat nem mertem elkezdeni - mi az elsõ értékelhetõ gépük?
Jól elvoltam,csak túlságosan hozzájuk szoktam.
Aztán mikor nagy unalmamban elkezdtem a Németeket is,akkor ugyan úgy bántam a Német vadásszal is mint a Japánnal.
Kevés sikerrel...
Azt hittem hogy nem tudnak átesni a gépek árkádban.De mikor kicsit erõszakosabban rányúltam,akkor a Német vadász lepottyant.A Japánnal simán beviszek durva manõvereket is ezzel nem sikerült.😊
Gondoltam alacsony tierben egész tûrhetõ fegyverzettel rendelkezik az Olasz móka miki vadász.valami fracci vagy mi a bánat a neve.Be is ruháztam rá.Aztán kipróbáltam.
Úgy repül mint a hibrid tehén.Nem mernék vele forduló harcba bocsátkozni még egy B17-el se.
A Japók jól repülnek de gyengécske a fegyverzetük.
A Németek meg szarabbul repülnek de legalább nekik is gyenge a fegyverzetük.😊
Úgyhogy marad a szivattyú az elején legalább is.Fel kell fejlõdnöm valami elfogadható arzenállal rendelkezõ gépig.
Szovjet,USA,Angol géppark nem érdekel egyenlõre.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Egyébként pont ahogy a náci Németország Hitler nélkül, úgy a Szovjetunió Sztálin nélkül sokkal többre lett volna képes. Talán még az ûrversenyt sem bukják be, ha nem egy ostoba paraszt meg aztán az õ öröksége vezeti a birodalmat...
Még az is lehet hogy a kormány támogatja õket, propagandának elsõosztályú 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
ööö korrigálom magam , a release tree-ben csak egyfajta sabre van...hát akkor nem tudom. lehet késõbb még bõvítik a konfigurálhatóságát.
Elõször is a Mig-15-rõl wikipédián azt írják hogy maximum 2 db 100 kg-os bombát vagy rakétákat tudott vinni. Ehhez képest a játékban 2 db 250 kg-os bombát cipel...
A Sabre viszont a valóságban képes volt akár 2 db 500 kg-os bombát is vinni + rakétákat. A játékban meg semmit nem lehet felrakni rá <#fejvakaras>#fejvakaras>
A sebessége sem stimmel mert a valóságban elérhette az 1106 km/h is a játékban meg 1050 km/h a max.
És aztán ott van a fegyverzete ami a valóságban is 6 db 12.7 mm-es géppuska volt csakhogy egyes változatokat felszereltek 4 db 20 mm-es gépágyúval ami igazán felkerülhetne rá a játékban is mivel minden 19+ szintû gépnek legalább ilyen fegyverzete van a németekrõl meg a ruszkikról nem is beszélve... mert így a 4-es szintû Kittyhawk fegyverzetével elég tré...
"Az enyém, én láttam meg elõször". Nagyra nõtt óvodás gyerekek.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93