War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2M kedvenc gépem, ha már a magas oktán is ki van fejlesztve, lvl 10 alatti grindeléshez. Rakéta 8db ami beválik föld, levegõ, hajó ellen, 4*100 kg bombát visz, gun-ja sem rossz. Viszont lassabb mint a beaufighter.
Én ámulva nézem amikor pölö a Pe bombázók vadászt üldöznek, sikerrel...
Elvileg igen de az il2 orosz...kérdés? Tu2-t alig tudtam lekövetni a a K-61 hiennel.Pedig a TU2 30sec a Hien 23 sec alatt fordul...papiron
Én ha criticalt lövök a bombázóba és pozíciót vesztek, ráadásul több társ is jön a dögszagra mint a keselyûk, akkor inkább újratöltök és keresem a következõ célpontot. Van, hogy ilyenkor le szoktam lõni véletlenül a társat, mert mohón berepül közénk, aztán a két 23-as gépágyúnak sajnos már nem lehet parancsolni. 😄
Jobb repülõ a beaufighter mint az IL-2??
Jobb repülõ a beaufighter mint az IL-2??
IL-2-nek jó erõs fegyverei vannak, földi célok ellen is. A lomhasága miatt csodálkoztam, de így érthetõ.
Nekem most a kill lopókból van elegem. Tudom, hogy nem mind tudatosan csinálja, de idegölõ, mikor lefárasztom nagy magasságban a bombázókat, oda jön egy gép és bumm, övé a babér.
Nekem most a kill lopókból van elegem. Tudom, hogy nem mind tudatosan csinálja, de idegölõ, mikor lefárasztom nagy magasságban a bombázókat, oda jön egy gép és bumm, övé a babér.
Már hozzászoktam, hogy lassan emelkedik. A fordulása szerintem elmegy, vagyis ez van, ezt kell szeretni. 😄
Igazából most sem csináltam semmit sem máshogy, mint szoktam. Ez a meccs speciel a port nevû pályán volt. A taktiká pofon egyszerû: felmegyek 1500 m környékére és rámegyek felülrõl vagy oldalról az érkezõkre. Sosem megyek támadni, a hajóink mögött szoktam tanyázni amíg sokan vannak aztán csak várom a bombázókat vagy ami éppen jön. IL-2 vel egyszer sem lõttek rám, úgy haltam meg, hogy a szembejövõt lelõve a roncsai telibekaptak.... 0% kockázatot szoktam vállalni, sose repülök a sûrûjébe, és mindig igyekszek magasságbeli elõnyt gyûjteni.amúgy IL-2 vel standard 5-6 kill összejön. Csak igyekezni kell pontosan lõni, a gépáguúk pillanatok alatt szétkapják az ellent, meg a bombázókat is.
Ez az az IL-2 ami nem emelkedik, nem fordul és alig megy? 😄
Szép eredmény, grat.
Szép eredmény, grat.
Ezt meg hogy csináltad IL-2-vel?
Ez a 15 kill igazán jól esett. Nagy kedvencem lett az IL-2.😄
[/url][/img]
[/url][/img]
Nem olyan nagy gond, tekinve hogy a bombázók elleni harc a célja az egész gépnek.
50 mm.Ki ne hagyd! Nincs szebb mint amikor kettészakad egy Wellington vagy egy B24.(csak vadászokat kerüld)
Vadászoknak jellemzõen egy motorjuk van, a rombolóknak meg nem ritkán kettõ. Kifejezetten arra valók, hogy felmássz velük a bombázókhoz, és szétverd õket. Nyilván nem vadász ellen.
Viszont vadásszal meg nehezebben mászol fel odáig.
Bombázókat leszedni sztem nem funplay, hanem a ground attack pályák vadászainak/rombolóinak elsõdleges feladata.
Viszont vadásszal meg nehezebben mászol fel odáig.
Bombázókat leszedni sztem nem funplay, hanem a ground attack pályák vadászainak/rombolóinak elsõdleges feladata.
Az 50mm-es fegyver fun playre jó másra nem. Olyan lassú a tûzgyorsasága, hogy gyakorlatilag csak hátulról vonalban tudsz vele támadni és akkor is csak bombázókat. Mondjuk azokat leszedi 1-2 lövéssel ha eltalálja. Akkor már jobb A U/2 mert azon van 4db 20mm. Az is leszed mindent ugyanúgy és tudsz vele vadászokat is támadni.
*ágyúval
a 410-est az 50 mm-es ágyúkkal ajánlani tudom.Méghozzá bombázók ellen.Nem volt még olyan gép amit nem szedett volna szét 2-3 lövésbõl.De gyakran elõforul hogy 1 lövés is elég egy bombázó ketté szeléséhez.
Én is tegnap próbáltam ki. Nem hittem benne eleinte, de meglepõen jónak bizonyult. Ha rászoksz, hogy még ötszáz méterrõl is zúmolva lõsz, egyesével, akkor brutál dolgokat lehet vele mûvelni.
Ha eltalálsz egy vadászt, akkor annak reszeltek. Bombázóknál ha nem érzékeny részt találsz, akkor azért be tudja nyelni a lövedékeket, de azok ellen is hatásos.
Én bombázórombolóként használom, nem földi célpontok ellen. Sokat segít, hogy a bombázók szintjén kezdesz vele, nem kell felmászni. Viszont ha egyszer lejössz onnan, a büdös életbe nem érsz vissza fel, annyira gyenge relatíve a motorja.
Egyébként sokkal egyszerûbb kipróbálni ám... 😛
Ha eltalálsz egy vadászt, akkor annak reszeltek. Bombázóknál ha nem érzékeny részt találsz, akkor azért be tudja nyelni a lövedékeket, de azok ellen is hatásos.
Én bombázórombolóként használom, nem földi célpontok ellen. Sokat segít, hogy a bombázók szintjén kezdesz vele, nem kell felmászni. Viszont ha egyszer lejössz onnan, a büdös életbe nem érsz vissza fel, annyira gyenge relatíve a motorja.
Egyébként sokkal egyszerûbb kipróbálni ám... 😛
Van aki használ JU-87 G1 vagy G2-t? Nem tudom, hogy érdemes-e váltani, van 2 db 37mm cannonja, de azon kívül semmi. Vagy jobb, ha a bombáknál maradok?
Biztos hatásos más gépek ellen, csak nem érzem magamban azt a pontosságot, hogy kevés lõszerbõl egyáltalán eltalálok valakit😊
Ugyanez vonatkozik az M410 50mm változatra, jó valamire és ha igen, mire?
Biztos hatásos más gépek ellen, csak nem érzem magamban azt a pontosságot, hogy kevés lõszerbõl egyáltalán eltalálok valakit😊
Ugyanez vonatkozik az M410 50mm változatra, jó valamire és ha igen, mire?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
fú de durva 😄 milyen csatát mentem Beaufighter-el 😄 a 6ossal 😊
berakott Port-ra (asszem az a pálya neve) ahol a szárazföld mentén vannak a hajók is 😄 én meg mentem torpedózni...
meglõtték az egyik motort, kicsit füstölt, na mondom alakul... meglövik a másikat is, az is kicsit füstöl... meglövik megint és árad belõle a füst mint a gõzmozdonyból, aztán a másikat is 😄 mint valami gõzmozdony a levegõben... erre leáll az egyik :S na mondom báj báj Beaufighter.... de nem 😄 300km/h-val még elvoltam 1 sérült motorral is 😄 és még letorpedóztam vagy 3 rombolót 😊
KÉP:
hehe nagyon zsír volt 😊
berakott Port-ra (asszem az a pálya neve) ahol a szárazföld mentén vannak a hajók is 😄 én meg mentem torpedózni...
meglõtték az egyik motort, kicsit füstölt, na mondom alakul... meglövik a másikat is, az is kicsit füstöl... meglövik megint és árad belõle a füst mint a gõzmozdonyból, aztán a másikat is 😄 mint valami gõzmozdony a levegõben... erre leáll az egyik :S na mondom báj báj Beaufighter.... de nem 😄 300km/h-val még elvoltam 1 sérült motorral is 😄 és még letorpedóztam vagy 3 rombolót 😊
KÉP:
hehe nagyon zsír volt 😊
Hát ha nincs lóvé a nagy gép megjavítására akkor addig a kisebbekkel kell menni pénzt farmolni (B-17-nél már jó pár gép van a hangárban). Ha betelt a csík akkor a XP nem jön annyi (tehát nem fejlõdsz sokat) de valamennyi pénz csordogál. Ki van ez találva kérem szépen. 😊
Hasonlóan, mint a WoT-ban...
Hasonlóan, mint a WoT-ban...
Picit csökkenti ennek az "idõvel ingyen megjavítják" featurenek a hatékonyságát, hogy nem lehet gépenként bejelölni, csak globálisan. És amígugye egy I-16 javítása nem tétel, addig mondjuk egy B-17nek egy vagyonba kerül.
Köszi, igen azt néztem, hogy pl a Me 262nél 17nap a javítás 😄
WoT: Nishizumi77
Minden gépre kapsz 10 free repairt (ha jól rémlik).
Ha ez elfogy akkor 2 választásod van:
1. Pénzért megjavítják (pipa bent a javításnál)
2. Free javítják, de annyi idõ kell hozzá amennyit odaírtak
Magasabb tierben ez majd 1 hét is lehet. 😄
Ha ez elfogy akkor 2 választásod van:
1. Pénzért megjavítják (pipa bent a javításnál)
2. Free javítják, de annyi idõ kell hozzá amennyit odaírtak
Magasabb tierben ez majd 1 hét is lehet. 😄
Repairt nem vágom, de a körben szerzett cuccokat megkapod kör végén, nyugodtan ki lehet lépni. Kapsz róla üzenetet is, meg tudod nézni utólag is, hogy mennyit kaptál.
Meg ha elfogy az összes géped akkor kiléphetsz a csatából nyugodtan nem és nem kell végig várni? Akkor is megkapjuk az accsikat stb nem?
A többi világos, ebben nem vagyok biztos meg a repairben amit elõbb kérdeztem.
A többi világos, ebben nem vagyok biztos meg a repairben amit elõbb kérdeztem.
Ez a free repair hogy mûködik? Pl Stukámon van még 3 free repair és alatta írja, hogy 27 perces a free repair, tehát 27 perc múlva kapok 1 free repairt és akkor 3 helyett 4 lesz, vagy hogy megy ez?
Ja, igen, ez is lehet szempont. Én fordítva állok hozzá, bepakolok öt gépet, aztán feladatuknak megfelelõen használom õket. Ott még nem tartok, hogy HB-n legyen egyáltalán mibõl választani, _egy_ jó gép van, azt kell vinni. 😊
Egyébként kijöttem T0-ból, haverok hatására. Nem is repültem a prém Katával hétvége óta.
Egyébként kijöttem T0-ból, haverok hatására. Nem is repültem a prém Katával hétvége óta.
Nem is erre jó, hanem arra, hogy nagyobb variációt tudsz bevinni az adott pályára a gépekbõl, hogy aztán a helyzetnek megfelelõt választhasd.
Pl: magas tierben historicalban se mindegy, hogy öt vagy hat gépbõl választhatod ki a legmegfelõbbet a feladatra. Teljesen másra jó egy FW-190D, egy Bf-109G, egy Me-410B2/U4, egy Me-262 vagy egy Komet.
Pl: magas tierben historicalban se mindegy, hogy öt vagy hat gépbõl választhatod ki a legmegfelõbbet a feladatra. Teljesen másra jó egy FW-190D, egy Bf-109G, egy Me-410B2/U4, egy Me-262 vagy egy Komet.
Jó azt én is tudom csak gyorsan leírtam röviden, nem mentem bele részletekbe 😊
Az rendben van, de ez az állítás nem igaz:
"Tutoriallal összesen 250 goldot lehet összeszedni "
Mert azzal csak 150-et lehet.
Hasadjon az a szõrszál!! 😄
"Tutoriallal összesen 250 goldot lehet összeszedni "
Mert azzal csak 150-et lehet.
Hasadjon az a szõrszál!! 😄
és az összesen 250 gold 😊
De, az is ablakon kidobott pénz.
FRB-ben, HB-ban semmi jelentõsége, árkádban meg úgysem jut el addig a meccs. Megesik, hogy csak két gépet van idõm behozni.
Szal szerintem arra, hogy tíz meccsbõl kétszer egy géppel többet tudjak menni, kár kibaszni pénzt. Fõleg, hogy ha olyanná alakul a szitu hogy elfogy öt gép, akkor úgyis az van, hogy mindenki más kipusztult már, azzal a plusz egy géppel meg nem nyerem meg a pályát, csak fizethetem a javítását.
FRB-ben, HB-ban semmi jelentõsége, árkádban meg úgysem jut el addig a meccs. Megesik, hogy csak két gépet van idõm behozni.
Szal szerintem arra, hogy tíz meccsbõl kétszer egy géppel többet tudjak menni, kár kibaszni pénzt. Fõleg, hogy ha olyanná alakul a szitu hogy elfogy öt gép, akkor úgyis az van, hogy mindenki más kipusztult már, azzal a plusz egy géppel meg nem nyerem meg a pályát, csak fizethetem a javítását.
És ne felejtük el, hogy a kiválasztott néphez a hatodik slot már 200 sasba kerül, az se lenne egy rossz hely a kezdetben kapott sasok számára.
Japánokat én is sokáig toltam, de jelen állapotukban felejtõsek, egyszerûen nagyon érezni rajtuk, hogy az õ nemzetük van egyelõre a legkezdetlegesebb állapotban. Abbahagytam, mert magas tieren alig van értelmes vadászgépük, csak a Hien sorozat, és gondolom a végén a Shidenek, a Zerok valami brutálisan szarok sajnos. Bombázógépbõl is megáll náluk a tudomány Tier7-en, és endgame repülõ sincs, amiért küzdjön az ember. Persze, a Ki-200 jó gép, de csak arcadeban. Historicalban, mivel rakétahajtású gép, a Komethez hasonlóan mûködik, tehát ahogy a valóságban, itt is 6 percig mûködik a hajtómû, és kész. Rádásul ugye csúszótalpra száll le, tehát a feltöltés utáni újrafelszállásról se lehet szó.
Majd ha kapnak még új vadászokat, bombázókat, meg a Me-262 helyi verzióját, akkor majd érdemes lesz visszatérni rájuk.
Majd ha kapnak még új vadászokat, bombázókat, meg a Me-262 helyi verzióját, akkor majd érdemes lesz visszatérni rájuk.
A pontosság kedvéért megjegyezném, hogy tutoriallal csak 150-et lehet összeszedni, 100at alapból ad.
Szerintem meg a legjobb megoldás beletolni valamelyik slotba crew XP-nek. Az legalább megmarad, folyamatosan "mûködik" és befolyásolja a játékmenetet, míg a másik két megoldás csak egy kis XP.
Fõleg a két nap prémium nem éri meg, még ha faszlóbáló fõiskolás/egyetemista is az egyszeri pléjer, 48 órából 10 akkor is alvással telik, az rögtön ~20% bukta. 😛
Fõleg a két nap prémium nem éri meg, még ha faszlóbáló fõiskolás/egyetemista is az egyszeri pléjer, 48 órából 10 akkor is alvással telik, az rögtön ~20% bukta. 😛
Tutoriallal összesen 250 goldot lehet összeszedni abból én 200at majd elhasználok prém accra, maradék 50bõl meg free xpt váltottam német ágra, mert japánokkal kezdtem de vágytam egy stukára is. Most 4es szinten vagyok németeknél stuka mellett zömében az olasz gépeket használom, majd ha meglesz a 6os szint jöhet a BF109.
Amúgy jók az olasz gépek, 12mmes breda géppuska elég hatásos.
Amúgy jók az olasz gépek, 12mmes breda géppuska elég hatásos.
Szerintem jobban jár az ember két nap prémiummal mint h átvált egy kis free xp-t!
Értem én de azért még reménykedek hátha nem csak a véletlen mûve 😛
dynamo :ASD 😄D
Azok tank alakú állatkák. Meggyógyulnak. 😛
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De, csak láthatatlanok 😊 Különben hogy kerülne fel a lánc a tankra? Na na na?
én...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A WOT-ban pl egy csomó tankon ott a drótkötél,az ásó,lapát,csákány kombó,mégse ugrott még ki egyszer sem a legénység kapálni egy kicsit.
Egyszerûen így néz ki és pont.
Egyszerûen így néz ki és pont.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
szerver megy nálatok?
Hadd érzékeltessem egy példával.
A Silent Hunter sorozat (tengeralattjáró szimulátor)részeiben benne van a Bismarck csatahajó. A hajón rajta vannak a felderítõ hidroplánt indító cuccok és fedélzetre emelõ daruk. Mégsem lehet irányítani repülõket a játékban, sõt, a Bismarck nem képes repülõket indítani a játékban. Érted? Rajta van a daru, mert az eredetin is rajta volt, de semmi funkciója sincs, pusztán azért van ott, mert hozzá tartozik. Ahogy a kis hajókhoz a mélységi bombavetõk.
A Silent Hunter sorozat (tengeralattjáró szimulátor)részeiben benne van a Bismarck csatahajó. A hajón rajta vannak a felderítõ hidroplánt indító cuccok és fedélzetre emelõ daruk. Mégsem lehet irányítani repülõket a játékban, sõt, a Bismarck nem képes repülõket indítani a játékban. Érted? Rajta van a daru, mert az eredetin is rajta volt, de semmi funkciója sincs, pusztán azért van ott, mert hozzá tartozik. Ahogy a kis hajókhoz a mélységi bombavetõk.
Nézvén a lent az 1.27 trailert, ahol egy nagy sziklafal mellett cikáznak, ki akar hajóba ülni? 😊