War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én eleve az EU szeróra mentem.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De a replay jó.
Belkar: Nyilván eddig mindenki RU-n játszott, mert annyira alacsony volt a játékosszám, hogy EUn nem mûködhetett rendesen a matchmaker. Csak most, hogy már több mint két hónapja megy az Open beta, kezd az EU szerver eljutni oda, hogy értelmes alternatíva legyen az EU helyett.
És ezt egy HE-111el hoztam össze XD
Sztálingrádon baromi jó köröm volt vele, stukával kezdtem de hamar lekaptak, majd ezzel szórtam a földi célokat. ( Ez az 50 kilós bomba ennyire kicsit robban, hogy kiszórok vagy 15öt a med tankok közé és csak 1 tank robban fel ) Majd miután elfogyott a földi célpont jobb híján ezzel röpködtem a társaim után és gunner pozícióba ülve lövöldöztem az ellenséget.
Megint volt egy epic ellenséges player lebombázásom, egyik reptérre leszállt egy PBY amire rárepültem és míg alacsonyan elrepültem fölötte kiszórtam vagy 10 bombát, írta is hogy lol XD
WoT: Nishizumi77
Ha jól rémlik (én már külön szedtem).
@Jeffjohnson ezért mondtam korábban hogy szerintem mindenkinek Any-re kéne állítani a szerverkeresõt és így berakna mindkét helyre...
Emancipate yourself from mental slavement!
Mondjuk én könnyû helyzetben vagyok, általában hármas szakaszban megyek és ott szépen meg van beszélve, hogy ki hoz 500-1000 kg-s szeretetcsomagot és ki 50 kilós szutykokat. Általában ez rám jut, de imádom, mikor rácsapok egy AA konvojra, aztán csak úgy hullanak a nyavajások (ilyenkor szokott görcsöt kapni a kezem a SPACE billentyûn 😄). Értelemszerûen a nagybombák meg az elején ledózerolják a tankokat és a pillboxokat.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nagyon látványos és igen motiváló a közepes tierben játszók számára. <#eljen>#eljen>
Az oroszokkal meg nem kéne együtt tolni, ha nem muszály. Most is volt egy köröm Two Townson, 34 földi killel Hero Bombert kaptam, majd miután nekem minden gépemet kilõtték, végig kellett néznem ahogy orosz "barátaim" a nulla teljesítményükkel elveszik a meccset. A végén volt egy csávó, aki az SB-2 bombázója három 500 kilós bombájával nem tudta eltalálni az ellenséges csatahajót úgy, hogy 50 méterre volt fölötte.
50 méterrõl elhibázni egy csatahajót úgy, hogy a három bombádból egy se talál, hát... szóval szerintem ne játszunk együtt az oroszokkal ha nem muszály.
Ostobák mint a fene, és még a világ közös nyelvét, az angolt sem értik.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én legalábbis mindig ezt csináltam azzal a géppel 😄
Ugye akik a 23mm-esek tüzébe kerülnek... <#nyes>#nyes>
Kezdésnek próbáld a tier3-as szovjet SB-2õt, azon alapból van egy 500 kilós bomba, késõbb, fejlesztés után pedig három is, azzal már tényleg tudsz kárt okozni.
Sokan követik el azt a hibát, hogy a nyomi He-111H3 alapján vonnak le kövekeztetéseket a bombázós mûfajról, pedig így nem is lehetne falsabb a kép.
Bár én 250 és 500 kg-osakkal operálok. A He-n még az 50-esek vannak?
Szépem bombázgattam ezek meg lazán berepültek a hatósugarukba. 😞
Pedig nem is fent voltam hanem rácsapásokkal operáltam így még látni is lehetett hogy ott vagyok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nálam az elsõ ami használható az is olasz, az M.C. 202.
Bf-110-et is vártam, de csalódás lett, bár az Il-2-tõl sem estem hanyatt.
Emancipate yourself from mental slavement!
Amúgy, hogy tud egy nem hidroplán a vízre szállni? Nevezetesen egy Ju-87es? Kilõttem a motorját, gondoltam hagyom, úgyis belezuhan a vízbe. Erre egy forduló után azt látom, hogy úszik a vízen. Utána valaki rádobott egy bombát és felrobbant. 😄