War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átpingáltam.

Akkor ezért nem látom én egyikõtöket se?😮
Én eleve az EU szeróra mentem.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

mi a csecst rágódtok azon a xar feliraton.??<#gunyos1> nem szépségverseny...<#nevetes1>

IL-2 replay, remélem jót linkeltem.
Nohab
Jól lehet használni. De gyorsan meg kell találni az ideális pontot, mert hamar eltépheti a gépét és ugrik a meglepi ereje.

Szerintem is, nem tudom ezek az óriási piros betûk hogy merülhettek fel "díszítésként". 😄

De a replay jó.

Persze hogy kíváncsiak vagyunk, töltsd föl valahova. 😄

Belkar: Nyilván eddig mindenki RU-n játszott, mert annyira alacsony volt a játékosszám, hogy EUn nem mûködhetett rendesen a matchmaker. Csak most, hogy már több mint két hónapja megy az Open beta, kezd az EU szerver eljutni oda, hogy értelmes alternatíva legyen az EU helyett.

azta kurva élet de gagyi azzal a szöveggel 😄DDDD
Award: Fighter

És ezt egy HE-111el hoztam össze XD
Sztálingrádon baromi jó köröm volt vele, stukával kezdtem de hamar lekaptak, majd ezzel szórtam a földi célokat. ( Ez az 50 kilós bomba ennyire kicsit robban, hogy kiszórok vagy 15öt a med tankok közé és csak 1 tank robban fel ) Majd miután elfogyott a földi célpont jobb híján ezzel röpködtem a társaim után és gunner pozícióba ülve lövöldöztem az ellenséget.
Megint volt egy epic ellenséges player lebombázásom, egyik reptérre leszállt egy PBY amire rárepültem és míg alacsonyan elrepültem fölötte kiszórtam vagy 10 bombát, írta is hogy lol XD

WoT: Nishizumi77

Alapból machinegun az az 1, a cannon az a 2. LMB-re mindkettõt lövi.
Ha jól rémlik (én már külön szedtem).
Lenyomod az 1-es gombot akkor a géppuskával lõ ha a 2-est akkor meg a gépágyúval.

Hogy lehet kulon tuzelni a kulonbozo kaliberekkel?
Jeffjohnson
Próbálta már valaki, hogy a kisebb kaliberû géppuskákat csak "nyomjelzõnek" használja és amikor találatot ér el vele csak akkor kezd el a nagyobbal pl 20mm-essel tüzelni?

Jeffjohnson
Korábban én is ezt javasoltam. Valahogyan fel kellene húzni a player számot EU-n, hogy játszható legyen. Lehet írok a fórumra hátha más is vevõ az ötletre mert ezt csak a playerek oldhatják meg.

Általánosságban rusnyának tartom a német repülõket de az tény hogy ez a gép elég jól néz ki (annak ellenére hogy az a piros felirat nagyon nem kéne rá) szép kör volt grat 😊

@Jeffjohnson ezért mondtam korábban hogy szerintem mindenkinek Any-re kéne állítani a szerverkeresõt és így berakna mindkét helyre...

Jeffjohnson
Te voltál az aki folyton azt javasolta mindenkinek, hogy RU-ra állítsák a szervert... mindig is mondtam, hogy az orosz szerver szarabb legalább most te is rájöttél... viszont most az a helyzet, hogy olyan hosszú a várakozási idõ, hogy senki sem hajlandó kivárni köszönhetõen többek között neked is.

flashpointer
Néha bead olyan epic köröket, egy repcsivel 10 kill, kilövi egy a motorom, leáll, leszállok a repterükre mert közel volt, és behúztam 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

hahahaha historical-on Pe-3-al felmentem 9000 méter magasra majd megindultam lefele és 1085km/h-nál leszakadt a gép szárnya XDDD
Rájottem 😊, esetleg valaki kivancsi az IL-2es replayre?
Hogy lehet replayt kuldeni??
Jogos 😊
Mondjuk én könnyû helyzetben vagyok, általában hármas szakaszban megyek és ott szépen meg van beszélve, hogy ki hoz 500-1000 kg-s szeretetcsomagot és ki 50 kilós szutykokat. Általában ez rám jut, de imádom, mikor rácsapok egy AA konvojra, aztán csak úgy hullanak a nyavajások (ilyenkor szokott görcsöt kapni a kezem a SPACE billentyûn 😄). Értelemszerûen a nagybombák meg az elején ledózerolják a tankokat és a pillboxokat.

én egyáltalán nem vagyok egy nagy tudású játékos. Ez most összejött valamilyen szinten, ezért gondoltam feltöltöm.

4db 30mm-es azért szakít 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tyû, a csúcstechnológiás német gépeken részecskegyorsító ágyúk vannak. 😄

Nagyon látványos és igen motiváló a közepes tierben játszók számára. <#eljen>

Amúgy srácok, meg kéne próbálnunk mostmár átszokni az EU szerverre, legalább csúcsidõben, amikor az EUn is vannak elegen. Így, hogy mind az RU-n játszunk, sose fog igazán beindulni az EU szerver.

Az oroszokkal meg nem kéne együtt tolni, ha nem muszály. Most is volt egy köröm Two Townson, 34 földi killel Hero Bombert kaptam, majd miután nekem minden gépemet kilõtték, végig kellett néznem ahogy orosz "barátaim" a nulla teljesítményükkel elveszik a meccset. A végén volt egy csávó, aki az SB-2 bombázója három 500 kilós bombájával nem tudta eltalálni az ellenséges csatahajót úgy, hogy 50 méterre volt fölötte.
50 méterrõl elhibázni egy csatahajót úgy, hogy a három bombádból egy se talál, hát... szóval szerintem ne játszunk együtt az oroszokkal ha nem muszály.

Ostobák mint a fene, és még a világ közös nyelvét, az angolt sem értik.

Ehhez még csak annyit, nem értem miért nem lehet beállítani a dobási sorrendet. Miért kell 32 kicsit ledobjak azért, hogy a végén még ledobhassam a 4db 250-eset is. Mire kioldom az összes kicsit, sokszor már nincs lehetõségem a nagyokat is, legalábbis nem tudok túlságosan elõkészülni rá...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

2-3 db 50 kg-os elég akár egy medium tankhoz is, ezt már kitapasztaltam, gyors egymásutánban kell õket elengedni és megteszik a hatásukat. Talán a heavy tank az, amelyiket nem lehet ennyivel kiszedni. Nyilván a pillboxok és hajók ellen semmit sem ér, remélhetõleg senki sem próbál nekiesni, mert nincs is értelme 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Azt ki. De nem sok értelme van olyan géppel foglalni a hangárhelyet, ami -ha csak a pályák harmadában is- teljesen használhatatlan.

De a páncél autókat meg a könnyû tankokat kiszedi az 50 kg-os bomba 😉

Én úgy vettem észre hogy a legtöbb ground strikeos pályán a konvojban, utakon haladó célpontok legalább páncélautókból, de többnyire medium vagy heavy tankokból állnak. A tankokban nem tudsz kárt tenni 50 kilós bombákkal. Nem lenne egy szavam se ha lennének teherautókonvojok, de a földi célpontok között a légvédelmi géppuskás teherautón (AAA) kívül nincsenek teherautók.

<#eljen> Igen,kezd unalmas lenni ez a "beidegzõdés" hogy csak az 500 vagy 1000 kilós bombával lehet tartolni.A többi szar,50 kilós,pfúúj az meg mi,hátvakaró? Bullshit.Simán jók AAA,artillery,light tankok és jármûvek ellen.Rengeteg pályán jó elszórni a 32 db 50 kilóst a 40 light célpontra.Persze,nem a battleshipre fogom elszórni,mert 16 fordulhatok,hogy egyáltalán leszedjem a festését.

Hát azoknak a sorsa már az én kezemben van <#eplus2>
Hát azért ha ledobsz 32 db 50 kg-os bombát egy teherautókból meg könnyû tankokból álló konvojra tudsz azért kárt okozni <#eplus2>

Én legalábbis mindig ezt csináltam azzal a géppel 😄

Nagyon szép eredmény, gratula!
Ugye akik a 23mm-esek tüzébe kerülnek... <#nyes>

Amikor a nagy célkeresztet ráviszed, és vörössé változik, akkor kell oldani statikus célpontnál, mozgónál pedig elé kell célozni. De ne a tier4-es He-111el meg a szánalmas 50 kilós bombáival gyakorold a bombázósdit, az a gép semmire se jó, az 50 kilós bombákkal pedig nem lehet kárt okozni.

Kezdésnek próbáld a tier3-as szovjet SB-2õt, azon alapból van egy 500 kilós bomba, késõbb, fejlesztés után pedig három is, azzal már tényleg tudsz kárt okozni.

Sokan követik el azt a hibát, hogy a nyomi He-111H3 alapján vonnak le kövekeztetéseket a bombázós mûfajról, pedig így nem is lehetne falsabb a kép.

A nagy célkeresztet kell nézni de van amikor egy csapattárs elõbb lebombázza és azért tûnhet úgy hogy nem talál.

Én a nagy célkereszttel cézom, sikeresen.
Bár én 250 és 500 kg-osakkal operálok. A He-n még az 50-esek vannak?
Nekem azt nem sikerült még kitapasztalnom hogy nagy bombázókkal mikor az F7es bombázás nézetben dobálnám a bombát He-111el, akkor mikor kell kidobni a bombát? Mikor a nagy célkereszt közepében lesz a cél, vagy az alatta lévõ kis mozgó rombuszt. Mert én kiszórtam egy csomó bombát a célokra és egy se talált. Ráadásul nem mozgó célok voltak tehát nem mehettek arrébb.

Torzonborz
Tegnap nekem is sikerült lebombázni gépet , 2öt is...a gond az hogy saját társaim voltak azok . 😞
Szépem bombázgattam ezek meg lazán berepültek a hatósugarukba. 😞
Pedig nem is fent voltam hanem rácsapásokkal operáltam így még látni is lehetett hogy ott vagyok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tegnap volt még egy jó akcióm, Sztálingrádon egyik ellenséges gép alacsonyan repült az egyik reptér fölött és foglalta, én meg a 2. szintû Japán vadásszal amin van 2 bomba, elsüvítettem fölötte, kb 20 méter volt a távolság köztem és közötte és ledobáltam a bombát rá 😄

Áh ez mekkora epic és fillinges leszállás volt! Stukámnak szétlõtték a motorját, teljesen leállt, viszont a reptér viszonylag közel volt. Kb 1500 méter magasan voltam, és szépen elvitorlázgattam a reptérig és gyönyörûen leszálltam, majd javítás után megfordultam és felszálltam 😄

Akit pofán nyalok ezzel legalább röhög egy jót ha meglátja.
Eszembe jutott a Maszk címû filmbõl a kutya amelyik felvette az álarcot a végén és gondoltam átviszem a játékba ne legyen már olyan unalmas kinézete a csajkámnak.
Az lehet, csak nem low tierben. 😊
Nálam az elsõ ami használható az is olasz, az M.C. 202.
Bf-110-et is vártam, de csalódás lett, bár az Il-2-tõl sem estem hanyatt.
Azert el lehet veluk ropkodni. 😊 Nagy tierbe amugy sincs komoly vadaszgepen raketa. Vannak ott jo vasak.
Mennyire s**r hogy csak a németeknek nincsen rakétával felszerelhetõ gépük...Eléggé le vannak húzva a német gépek a többihez képest.

flashpointer
Ha lassan teszi bele simán túlélhetõ, aztán még a hátsó lövésszel lehet operálni : )

Emancipate yourself from mental slavement!

Már nekiálltam a briteknek, csak az a baj, hogy keveset tudok játszani. Soká lesz meg a beaufighter.

Amúgy, hogy tud egy nem hidroplán a vízre szállni? Nevezetesen egy Ju-87es? Kilõttem a motorját, gondoltam hagyom, úgyis belezuhan a vízbe. Erre egy forduló után azt látom, hogy úszik a vízen. Utána valaki rádobott egy bombát és felrobbant. 😄
ha te ezzel az IL-2vel ezt csináltad akkor neked Beaufighter kellene 😄 a 6os... igaz az is lomhán fordul.... de ha valaki bemegy a célkeresztbe 😄 ajjajjajjajjj ajjj neki 😊