War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.

Ezt találtam

Kapcsold ki a netet majd kapcsold vissza. Esetleg a tûzfalat/vírusirtót állítsd le.

Ezt írja ki miután újratelepítettem a játékot és be akartam lépni csatába.

Ha minden igaz, akkor a fejlesztések között a Reload Speed a felelõs ezért is. Ebben nem vagyok biztos, valakinek meg kellene erõsíteni a dolgot.
flashpointer
Akkor az lesz az, a harc hevében nem könnyû ilyeneket észrevenni pl ha kiír valamit 😊 ty

Emancipate yourself from mental slavement!

Nagyon sokáig tart az újratöltés. Bal oldalon alul ki is írja, hogy reload.
flashpointer
A faroklövész fegyverébõl kifogy a nafta arcade-ben és nem tölt újra? Csomószor van hogy egy idõ után kattan egyet a fegyver és onnantól szia.

Emancipate yourself from mental slavement!

EU-n ma nincs baj 27-40-es a ping.
Semmi baja netnek, nem laggolok, nincs csomagveszteség, nem tudom mi a gond. Fogom magam és leszedem újra launchert holnap, úgyis itthon leszek.

Nem lehet hogy az interneteddel van baj?

Any-n volt, kipróbáltam EU-t, hogy hátha oroszra már nem enged be, de nem egyik se ment.

nekem ma csinálta custom battle -nál. meg kidobott onnan 1 perc után ha be is léptem .
Melyik szerverre próbálsz csatlakozni?

HB-n német oldalon 2:48 a várakozás, míg RU-n 0:58.
Marad az Any egyideig.
Csatlakozom. Ezzel a géppel szépen kihúzom az utolsó lövészemet, aztán irány a nagyobb. Tegnap mentem FRB-ben vele, nagy élmény. Alig bírtam fenn tartani, az ellen nincs jelölve, de a lövészek dolgoztak és egy killt összehoztak meg 10 hitet, ezt megtoldottam 2 hajóval, fizetett is rendesen. De a leszállás senkinek se sikerült, ezért vesztettünk.
Hali!

Lenne egy kérdésem, tegnap és ma sem engedett játszani, amikor join game-hez ér sorban állás után kis idõ múlva kiírja, hogy a kapcsolat a szerverrel elveszett. Ez mitõl van?

Nekem a Bf-110 nagyon tetszik, bár tényleg elég esetlen szegényke, de rácsapásokkal lehet vele operálni, mert elég rendesen üt.
Az 50 kilós bombákat is rendesen lehet használni, csak meg kell keresni a megfelelõ, elpusztítható célpontot (nem sértés: mondhatni ésszel kell használni).

A h11 8db 250-es bombája azért nem rossz....ha elérsz a célig..
He 112 a0 1db 20-as de az üt.B0 se rossz csak az úgy repül mint egy kõ. Bf 110 jó volt aztán egy javitás után valami megváltozott.HE111..ez van. A JU88 egy élmény lesz ahhoz képest.
Többnyire így van, de azért akadnak használható gépek kis tierben a legtöbb nemzetnél, csak a németnél a legkevesebb.

Szerintem egyik néppel sem nagyon érdemes kijönni T0-ból amíg T6-7-et el nem éri az ember...

franc tudja.Sikeresebb vagyok a Bf-110-el. Igaz az utolsó verziós He-112-õt már nem volt kedvem megvenni..
Sikeresen kidobtad az egyetlen használható gépet akkor a kezdõgépek közül. <#hehe>

Bf-110 annyira alulmotorizált hogy a jó fegyverzete ellenére is alkalmatlan bármire. A He-111 az 50 kilós bombáival a bombázók bohóca, a Ju-87 szintén hulladék gép, alulmotorizált, rosszul manõverezik, lassan repül, kicsi a bombaterhe, remek célpont.

Viszont a He112-B0 ugyanazzal a fegyverzettel bír mint késõbb a Bf-109E, csak annál jóval gyengébb a motorja, viszont tûrhetõen fordul, jó vadászgép. Ezen kívül német kis tierben az olasz Folgore még, ami használható, meg tier5tõl a Sparvierók, a többi hulladék.

na az dobtam a kukába 😊
Bf-110,Ju-87,és He-111 van
Bassz jobban manõverezik a Bf-110 mint a He- 112
He112 széria esetleg
Akkor....hajrá 😊
Még az alap van 😊
Ju 87 nem olyan rossz. Fõleg a d5 de a d3 is jól játszható.( a B2 R2 tájékoztató jellegü 😊 )
Erre megint csak ezt tudom mondani #2296

Hát menjen a halál az EU szerverre!
Ju-87 a gépem és Me-410 meg corsair gépekkel tesz össze!
beta forumon van.lehet azért
nem tudom megnyitni ezt a linket...

És melyik? 😛

mit írtak rólam.? hallottam valami faxságot, h többször vittem be a cometet. nem tudták, h csalok, vagy fejlesztõ vagyok e. <#circling>

Na ez eszembe se jutott, lehet váltani más playerre aszem, ha megvan még a replay megnézem.

WoT: Nishizumi77

Amúgy nem nagyon szoktam videókat csinálni, hogy lehetne jobb minõségben összehozni? Amit fraps csinált az ugye 2-3 gigás volt, ezt átkonvertáltam mp4re ( elõször WMVt csináltam belõle de ugyanolyan lett mint mp4nél ) egy programmal, és elég nagy volt a minõség romlása, xfirevel akartam eredetileg megcsinálni az átkódolást de az valamiért nem kezdte el csinálni mikor feltöltést nyomtam. Mindenesetre múltkori wotos videómat amit xfire konvertált az is ugyanúgy elszenvedett nagy minõségcsökkenést.

Na mármost akik jó minõségben tesznek fel videót azok hogy csinálják? Gondolom nem töltik fel youtubera az 5-10 gigás avikat.

Nem tudom, hogy mûködik a replay, de ezen a videón éppen csak a lényeg nem látszik. 😛 Nem lehetett volna úgy csinálni, hogy az ellenséget nézed közben? 😊

De ez így jobban esett 😄
Amúgy is 12db volt a 30ból és már nem voltak földi célpontok.

Szépen le szõnyegbombáztad csórót <#idiota>

Csak halkan jegyzem meg hogy 1 db 50 kilóstól is kifekszik szóval ez egy kicsit Overkill volt <#nevetes1>

No itt az alkotásom amit korábban meséltem, szerencsétlennek nem lettem volna a helyében, miután végeztem vele csak ennyit tudott kinyõgni: lol 😄

Hja, ha annyi idõm lenne játszani.. De meló és barátnõ mellett sajnos lassan telik a csík 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én sajnos tele vagyok ilyenekkel.
Ilyen ikonom egyik gépen se volt eddig, szal ezt nem tudtam, bevallom hõsiesen 😊

http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/15384-could-the-game-be-hacked/?hl=me163
Mit emlegettek róla?

Glo: Az jelzi, hogy betelt az adott gép XP csíkja, ne mond hogy nem tudtad. 😄

Betelt már a gép XP csíkja.

Jah, de a rejtély azóta se oldódott meg vele kapcsolatban 😉

Aha szóval téged emlegettek a gyári fórumon tHUNder 😊
A He111-nél mi az a kis pipa a Tier jelzõ mellett?