War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igy van, szarul van megcsinálva hogy a killért sokkal több jutalom jár mint a sebzésért. Fõleg hogy a kill (legalábbis Tier5-6ig, amig jártam a játékban) csak szerencse kérdése, hogy mikor kap olyan kritikust a célpont amitõl leesik.

Szerintem sincs ezzel semmi baj annyit kéne csak csinálni a Gaijin-nak hogy megnövelik az Assistért járó jutalmat mondjuk a kill 2/3-ára és mindenki boldog lenne.

Nem a tömeg jelenetekre gondolok. Hanem ahogy írtam mikor egyértelmûen odajön. Mind1 már túl sokat irkálunk errõl. Úgyse gyõzzük meg egymást.
Szerintem ezt nem így kell felfogni, nem tudhatom, hogy a csapattárs egyáltalán el tud-e bánni az ellenféllel, ezért inkább segítek, ugyanúgy nem zavar, ha csak Assist-ot kapok egy ellenfélért, akit sokáig üldöztem, ezt nem lehet lopásnak nevezni. Örülök, hogy jönnek segíteni, kivéve akkor, ha a nagy üldözés közben belém jön a csapattárs, mert az sem ritka, na az idegesítõ...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ACES-éknek van egy nagyon hatékony taktikájuk HB-n. Megvárják, amíg a PUG, half-PUG nemzet összeállít egy vegyes bomber-fighter groupot. Addig szinte nem választanak gépet. Majd hirtelen, koordináltan mind belép kizárólag fighterrel. Nem a földi célok ellen mennek, hanem hogy ledaráljanak mindenkit. Iszonyat mûködõképesnek tûnik.
Más azért teamben. Arcadeban direkt az xpt, liont, szintet tuningolom. Másra nem jó a többihez képesti könnyûsége miatt.

Elég ritka, hogy egy súlyosan megsérült gép meglógjon. Sõt még idõt is elvesz a kill stealer, mert nem a saját bombert vagy a bázist védi.

HB-n meg is köszönném, ott pár találat végzetes lehet és nem töltõdik újra pillanatok alatt a levegõben a fegyverzet.
V43 1105
Sajnos sokan nem ezt gondolják. Pedig nincs annál jobb mikor 3-4-en össze ülünk ts-en, be közös csatába.. kergetem a retkes B17-es köteléket.. megsorozom, írja hogy végzetes sérülést szenved a gép, persze francér nem esik le.. aztán haver szól, hogy nyugi jövök.. és szépen õ végzi ki.. neked pedig kiírja, hogy megosztott kill ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az a lényeg, hogy essen le a dög. Hogy kié a kill, másodlagos.

Még nem számoltam össze mennyi jöhet össze a hit-ekbõl (XP+Lion), amíg kifárasztok egy bombert.

Mindenesetre ezen változtathatnának, mert odajön a csapattárs belelõ és 4 jegyû ingyen lion neki. Füstölgõ gépre miért fordul rá? Vannak nem egyértelmû szituk, de sokszor a free fragért jön.
Én is úgy figyltem meg, hogy nemcsak egy kap, gondolom a dobogós 2-3 ember.

annyira gyûlölöm, hogy ide is begyûrûzött ez a "kill lopás" hülyeség...

Szerintem is az elsõ x-nek ad awardot. Fighterre még lehetne magyarázat a kill lopás, de bomber-nél nagyrészt ténylegesen az övé, amit kiszed.
Ezt én sem teljesen értem, mondjuk úgy láttam, hogy egy csatában több ember is megkapja ezeket az Awardokat a csapaton belül. Legalábbis meccs végén amikor kiírja egy pillanatra a listát, akkor úgy tûnik, szóval elképzelhetõ, hogy mindegyik kategóriában az 1. és a 2. is megkapja?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Trabant93
Kiváncsiságból kérdezem tõletek,hogy van-e itt olyan ember,aki platoonba a haverokkal megcsinálta-e már a jól ismert manõvert és be is jött neki,ami a Pearl Harbor címû filmben volt?Tudjátok,amikor szembe mennek egymással,aztán az utolsó pillanatban elrántják a kormányt 😊)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ezt észrevettem már én is.

Juteszembe a képrõl a bonusz XP: csomószor kapok bomber/fighter awardot úgy, hogya végsõ összesítõ képernyõn egyértelmûen látszik hogy nem nálam van a legtöbb tank/repülõ kill. Sok van, de a csapatunkban van olyan akinek több.

Másnak is feltûnt ilyesmi?

Grindelés van az ok, de a koncepció más. Itt minden repülõd megmarad amit megvettél, akkor is ha nem fér be a slotba bármikor vissza ülhetsz ingyen.

Azon kívül itt van egy végcél. Én Arcade-ban grindelek, hogy legyen pénz, repülõ, fejlett legénység ízlés szerint HB-ra vagy FRB-re.
S79-est bombernek. Gyors így te érsz oda elsõnek és tied a legjobb célpont. HB-nál jó pénzkeresõ...és haza is tudsz menni mielõtt az ellen vadászai odaérnek. Én ME410 A1-B1 et használtam. Két 500 as bomba az elején majd vagy bombergyilok vagy reload (H😎. Arcadban meg 2 pilbox+AA-k a két 500-al.Elsõnek odaérsz és nem szednek ki mint a HE111-et.
Akkor csak valami érzéki csalódás lehet, hogy nekem úgy tûnik, mintha a BF110 gyorsabban fordulna 😊 Jónak tûnik az arány, én sem akarok ezekbõl 2-nél többet bent tartani, viszont nekem hiányozna a bombázó változat (2*500kg), nekem hasznosabb, mint az 50mm.

Más: Voltak kisebb pénzügyi gondjaim, gondoltam beruházok egy prém. Catalinára, mondanom sem kell, megérte, én is csak ajánlani tudom 😊

Nekem bent van két Bf-109, egy E és egy F (E szerintem arcade-ra jobb), a He-111H6-os a két ezerkilós bomba miatt, és a négygépágyús Me-410. Most még az 50mm-es bombázóvadász is ötödiknek, de lehet hogy beteszem a helyére a másik 109F-et.

Én bírom a 410-est (a négygépágyús verziót), mert bár pont olyan gyengén fordul mint a 110-es, annál majdnem kétszer erõsebbek a motorjai, és jó gyors. És hát ha valakit megszórok a négy MG151-esbõl, az elég gyorsan apró darabokra esik szét. 😄

1.25.30.0 -> 1.25.30.1

A hajnali frissítésnél mintha HB-n odébb rakták volna a reptereket. Ezt még most fogom nézni.
ÖÖÖÖ ez mi ez? Mentem cimborámmal 2 paltot. Eygszer õ volt a vezér mászor én. És nem kaptam mega csata utáni pénzt és xp-t. Nem írta hozzáá a már meglévõhöz. :S
Valószínûleg velem van a baj, de már egy ideje használom az ME410-eket, elég kevés sikerrel. Az 50mm-es üt, ha eltalálom vele az ellenfelet, de olyan sok haszna nincs, a 4db 20mm-es ugyancsak erõs, de képtelen vagyok ezzel a géppel értelmesen fordulni. Nem tudom mi a baj, pedig hasonló gépeket szeretek (PE3bis, BF110), de ez valahogy mégis rosszabbul fordul, néha észreveszem, hogy túl nagy a sebesség, akkor még rá is kell rendesen fékezni. Egy elõnye van, hogy elég gyorsan fel lehet vele emelkedni, már csak az a gond, hogy ott ritkán találok bombázókat, arról nem is beszélve, hogy a vadászok is pillanatok alatt feljönnek és akkor végem.

Kérdés, ti milyen összetételt ajánlanátok a németeknél 8-as szinten?

Oroszt nem kell húzni, a reserve gépeik annyira OPok, hogy ott meg is lehet állni. Na még 4.-nek be lehet csapni egy I153-at melléjük.

Lassan a plebsz is rájön erre, a noob csatákban 80% az orosz gépek aránya 😄

Azért más az Alpok csúcsai közt kergetõzni, mint a töklapos Belgium fölött...

flashpointer
Cserébe te is cikázhatsz a havas táj felett és téged is nehezen találnak el

Emancipate yourself from mental slavement!

Szerintem a legszarabb a téli havas pálya. Igazi öröm amikor célozni kívánok egy fekete-fehér cél keresztel fekete fehér háttér elõtt. Egy perc után már vibrál a szemem. Az még külön öröm, mikor középen abban a kurva nagy kanyonban lõ rád a légvédelem és remeg a gép a robbanásoktól.
Nagyon gáz, hogy nem lehet célkeresztet állítani.
Miért is? Vadászgéppel nem tökmindegy? A légi célokat kell lelõni, függetlenül attól hogy milyen terep felett repülnek.

Szeretem az ilyen megalapozott kijelentéseket.

ez a Pearl Harbouros pálya a legszarabb szerintem, legalábbis angol vadásszal...

Kezdeni tényleg az orosszal érdemes, de egyébként teljesen kiegyensúlyozott a játék. Pl: a játék legjobb vadászgépeit felvonultató briteket én dögunalmasnak és jellegtelennek találom, így azt nem viszem. Az unalmasnak mondott amcsikat viszont szeretem, mert ahol én járok, ott változatos gépeik vannak a P-47, Hellcat, Kingcobra, A-20 gépekkel.

És amúgy minden nemzetnél vannak nagyon jó, átlagos és átlag alatti gépek.

Angol gépek is nagyon jók csak a reserve gépeken vergõdj túl!

ìgy van.Mindenhol van jò és unalmas gép is.
Amelyik tetszik azzal 😛 😊
Ja, micsoda meglepetés hogy orosz játékban oroszt érdemes húzni 😄
Mindenesetre én még csak német meg japán gépekkel játszottam, németeknél 5ös szinten vagyok, japán még csak 3.

WoT: Nishizumi77

orosz
Üdv all!

Ma kezdtem el a játékot. Vkinek vmi ajánlata melyik nemzetet érdemes húzzni?
Sziasztok nem tudjátok mit tölt le a kliens ma kb13MB adat jött le
Ezek is népszerûek: дебил, сука <#eplus2>

köszi

A csataindító "to battle" képernyõn akármikor.

Szervert amúgy akármikor lehet váltani? Én idáig csak EUn voltam, ide rak.

Ezt is gyakran látni: идиот 😄

hehe, most már én is 😄
kár, hogy a régen tanult orosz nyelvet szinte teljesen elfelejtettem 😞

Én értem pl ezt: нуб 😊

Ruszki szerveren legalább nem értem, mit vartyognak 😄

Miért lenne másképp? Ugyanaz a grindelõs koncepció, csak tankok helyett repcsivel... nyilván a közönség is nagyon hasonló-

Tisztára mint a wotban, elkezdõdik a játék és: Siema!

1.25.27.0 -> 1.25.30.0 nem tudom, mi változott mert jelenleg szerver nem elérhetõ
Néha ha betesz EU szerverre vicces a sok sírás a sok "noob rammer" miatt.
Ez egy kellemes taktikai elem, fõleg ha egy sokkal kisebbel iktatsz ki egy nagyobbat. A f@sz másik végén már kellemetlen lenni, de legalább elgondolkozik az ember, hogy érdemes-e szemtõl-szembe menni egy kisebbel. 😄