War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elég ritka, hogy egy súlyosan megsérült gép meglógjon. Sõt még idõt is elvesz a kill stealer, mert nem a saját bombert vagy a bázist védi.
HB-n meg is köszönném, ott pár találat végzetes lehet és nem töltõdik újra pillanatok alatt a levegõben a fegyverzet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mindenesetre ezen változtathatnának, mert odajön a csapattárs belelõ és 4 jegyû ingyen lion neki. Füstölgõ gépre miért fordul rá? Vannak nem egyértelmû szituk, de sokszor a free fragért jön.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Másnak is feltûnt ilyesmi?
Azon kívül itt van egy végcél. Én Arcade-ban grindelek, hogy legyen pénz, repülõ, fejlett legénység ízlés szerint HB-ra vagy FRB-re.
Más: Voltak kisebb pénzügyi gondjaim, gondoltam beruházok egy prém. Catalinára, mondanom sem kell, megérte, én is csak ajánlani tudom 😊
Én bírom a 410-est (a négygépágyús verziót), mert bár pont olyan gyengén fordul mint a 110-es, annál majdnem kétszer erõsebbek a motorjai, és jó gyors. És hát ha valakit megszórok a négy MG151-esbõl, az elég gyorsan apró darabokra esik szét. 😄
A hajnali frissítésnél mintha HB-n odébb rakták volna a reptereket. Ezt még most fogom nézni.
Kérdés, ti milyen összetételt ajánlanátok a németeknél 8-as szinten?
Lassan a plebsz is rájön erre, a noob csatákban 80% az orosz gépek aránya 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
Nagyon gáz, hogy nem lehet célkeresztet állítani.
Szeretem az ilyen megalapozott kijelentéseket.
És amúgy minden nemzetnél vannak nagyon jó, átlagos és átlag alatti gépek.
Mindenesetre én még csak német meg japán gépekkel játszottam, németeknél 5ös szinten vagyok, japán még csak 3.
WoT: Nishizumi77
Ma kezdtem el a játékot. Vkinek vmi ajánlata melyik nemzetet érdemes húzzni?
kár, hogy a régen tanult orosz nyelvet szinte teljesen elfelejtettem 😞
Ez egy kellemes taktikai elem, fõleg ha egy sokkal kisebbel iktatsz ki egy nagyobbat. A f@sz másik végén már kellemetlen lenni, de legalább elgondolkozik az ember, hogy érdemes-e szemtõl-szembe menni egy kisebbel. 😄