38447
-
Conqvistador #10113 Pedig lehet velük nagyokat alkotni.
Erre jók az orosz bomberek a többi nemzethez képest olcsóbb a javításuk igaz elég hamar le is szedik Őket. -
oxxi #10112 Valaki tudja, hogy mitől van az hogy eltalál 1 lövés és elkezd folyamatosan sérülni a gép? esetleg hogy lehet tenni ellene? -
#10111 Nem tudom én kapok xp-t rendesen. Sőt én inkább úgy veszem észre, hogy a patch óta az xp a több és a lion a kevesebb. Mondjuk tegnap néztem egy nagyot. Elértem az általános szinten a lvl 50-t, és a játék ennek örömére megajándékozott 500 ezer lionnal :) Félhangosan megszólaltam, hogy nem rossz :)) -
#10110 nincs az a pénz vagy lion mennyiség amiért én bomberrel megyek -
#10109 HA még volt neki free repair a 10-ből akkor biztos megérte :) -
Glo #10108 Árkád csata, árkád FM :) -
Glo #10107 A vadászok nem kapnak sok xp-t, ellenben liont igen. A bombereknek meg akkora bónuszuk van xp-re, hogy könnyen megeshet amit írtál. Menj Te is bomberrel :) Aztán sikítozhatsz, hogy milyen minuszos lett a kör :)) -
Glo #10106 Pláne ha terheled is a szerkezetet utána. Amúgy akkor is fel szokott tűnni a piros kör mikor ég a géped :) -
Coral Springs #10105 Ilyet láttatok már ? Kb háromezerről lendült neki, alig értem utol. Biztos megérte behozni ! Nálunk is volt egy, ő bázist rombolt sikerrel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #10104 állítólag van ilyen DoT (damage over time) sebződés
ahogy szokott olyan is lenni, hogy magától kezdenek szétesni alkatrészek a szárnyon, vezérsíkon különösebb megterhelés nélkül egy kisebb sérülés után -
#10103 ez mi ez már? én lelőttem 6 gépet haltam 1x erre egy bozbázó egyetlen 1 földit lőtt ki és több XP-t kapott nem is akármennyivel -
gstup #10102 Rendben.Akkor sorry. -
#10101 nem volt AAA, csak gép lőtt rám, de tényleg anyagfáradás lehet, biztos eltalált vmi fontosabb tartószerkezetet -
Coral Springs #10100 Semmi köze ennek a találathoz. Velem is többször előfordult már főleg a Buffalo -val, hogy egy kisebb sérülés után egyszerűen tíz másodperc alatt szétesik az egész gép, majd felrobban. Nem volt a közelben semmi, de reptéren javítás közben is esett szét már gépem. -
gstup #10099 AAA lőtt rád.Ha nem volt a közelben AAA akkor passz.Nekem is volt ilyen.Nem volt hangja ahogy lőtt az AAA meg ahogy betalált,csak a sebzést jelezte.Kicsi bug. -
#10098 Anyagfáradás :P -
#10097 mitől sebződik magától a gépem? elatáláltak párszor oké, de még utána is villog a piros félkör mint ha találatot kaptam volna :O és egyszer gondol egyet és befeketedik a hátsó vezérsíkom miközben annak semmi baja nem volt és lepottyanok :O mi ez vmi parazita lőszer? -
Sith #10096 Vannak ilyen napok, és körök. :)
Ez nem nemzet függő
-
Susarc #10095 mindenkinek más jön be nekem németek totál kuka úgy látsik -
Conqvistador #10094 Ne keseríts el.
Pont Ő velük gondoltam komolyabban játszani, mert elég erősnek tűntek. -
Susarc #10093 megint nem tudok senkit lelőni a németekkel....lvl 7-11...
mindenki mással rendesen megy a játék:((( -
Coral Springs #10092 Ez mekkora pofátlanság már ! Csata közben lejárt a premium, épp másztam volna föl egy bombázóért, majd a képernyő befagyott, és kiírta a játék hogy "Exception occured. Game will be closed." majd ezzel vége lett a dalnak. Visszaléptem megnézni hogy mi van, és a már premium nélküli bevételt kaptam meg. A surmó kúrva anyjukat, tövig szopom magam ha ez nem így van megírva ! -
Conqvistador #10091 De ravasz... hmm.
Igazatok lesz.
franc akkor legalább expertre mindenképp érdemes felhúzni az Ace túl drága goldért. -
gstup #10090 Fenébe.Rohadt yakokat sosem tudom lerázni... -
Rue East #10089 akkor lépj be a játékba és nézd meg, úgy van ahogy mondja, amit tudsz fejleszteni qualification-el, az csak alapból 50-ig megy -
Glo #10088 Nézd már meg a Crew-odnál :)
Az Ace-re húzásnak az a lényege, hogy ne 50/50-es legyen, hanem az 50/50+50-el legyen 100 értékű. Magyarul ha nem költesz rá akkor 50/50-es marad, aztán szevasz. -
Conqvistador #10087 Akkor mi értelme van az Ace re húzásnak brutál goldokért?
Én szerintem az + ab megy rá hiszen ha csak simán számítana és az Ace 50et dob mindenre akkor pl a keen vision meg a visibility elég lenne 0án hagyva de az meg nem logikus hiszen 400+ os skill szint kell az Ace igénybe vételéhez annak elérése meg cska úgy lehetséges, ha szinte mindenen van vagy 20-25 pont az olcsóbb skillekből (Nem a reloadra gondolok :D) -
robi3 #10086 pár napja nem játszottam, utoljára még a prémiumossal mentem de előtte már egész jól fizetett erre tegnap játszok megint de mintha most szarabbul fizetne megint. -
Conqvistador #10085 Én a gunnerek accuracy járól beszélek ott 100ig lehet alapból.
Vagyis ha van +30 akkor csak 70kell és maxos?
Az elég nagy kicseszés... -
Conqvistador #10084 Ez nem vágom.
Akkor mi értelme van? -
Glo #10083 Nincs 100/100+50-es, csak 50/50+50-es van. Amire az Expert meg Ace kiképzésnél pontot rak pluszban azt csak 50-ig tudod fejleszteni. Szal ha nem pakolsz rá, akkor max 50-esek lesznek :) -
gstup #10082 Rendben.Köszönöm a válaszokat. -
Conqvistador #10081 Az +ba megy hozzá.
Amikor a Catalínát Ace re húztam a gunnerek 100/100 +50 esek voltak. Ergó 150pontos. -
vajakos21 #10080 Azokat már hozzáadta. -
Amaymon #10079 Szvsz hozzá adja, arcdeban próbálgattam ruszki gépeken a reload time miatt, még nem voltam 50 felett csak az experttel és majdnem feleződött az idő. -
gstup #10078 Mondja meg nekem valaki,hogy amikor expert lesz egy gép.Akkor megjelennek a zöld számok a crew-nál.Azokat már hozzáadta vagy azokat valami "kedvezmény" félével passzintja hozzá,amikor adok hozzá pontokat!? -
Glo #10077 Nekem is megvannak a 410-esek, de a Dornierek se rosszak. A vadászaik kiválóak a feladatukra, múltkor egy J2-es lett a Hero bomber a Sicily mapon :) Úgy kente ki a tankokat mint a huzat. Az E2-es bomber változataik is szuperek mert a leggyorsabb bomberek, mire az ellenség odaér már félúton vagyok velük hazafele. -
Glo #10076 Külön oldja el őket. -
Amaymon #10075 Azt néztem jobb lent a logban, hogy gyakran lekapnak egy-egy vadászt. -
gstup #10074 Èn HB-ben sokkal jobban szeretem a Do-kat.Az összes 410-es megvan,de nekem vonzòbb a dornier ág.Saját vèlemèny:sokkal több sebzèst bìrnak a do-k ès 180fokban fodulnak a gèppuskás lövegei ami azèrt elèg jòl fedez ha valaki a seggedben van.Ès imádok vele vadászni.Nem egy kõröm volt ahol 2-4 ellensèges fightert kiszedtem + lefodulja a Beaut szòval attòl sem kell fèlni nagyon.