War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+Kint van a 2 GB-os 1.27.14-es patch.
Érdekes, hogy amivel a WG napközben órákig tököl azt mások elvégzik éjszaka 10 perc alatt.
Yamato halála:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Játékban a G-6-os és K-4-es messer-en láthatóak ezek (bár elvileg a 109-esre csak 20 milis konténereket aggatták...).
Nem rossz azért a grafika😊 Gyanítom használják még ezt a játékot ww2 légiharc lemodellezéshez, ahogy a Total War sorozat is fel-fel bukkan.
én csináltam egyet..könnyû megjegyezni a nevét: HUN
belépéshez/létrehozáshoz csak beírjátok a sima global chatbe: /join HUN
Amúgy a bazi nagy fogyasztás (németek is pislogtak, mikor megvizsgáltak egyet) miatt csináltak ekkora tartályokat.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Farmra a T0 való, ott is fõleg az orosz.
Szerintem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Priviben ha lehet! köszi!
Ott a tank és a képességei jobban helyettesítik, nagy idézõjelek közt, a player skillt. Itt is van különbség a gépek közt, de a hatékonyság irdatlan módon függ a játékos tudásától. Siemka itt nem fogja tudni kigrindelni a 20-at, ha képtelen elvezetni a gépet és nem jön rá mi az OP benne. És így nem tudja majd fedezni a költségeket és szintezni magát. A tankosban ez kb. VIII. szinten jön elõ. Itt már lvl 10 után a 20-ból.
Nem vagy deficites a németekkel lvl 10 felett?
Az a tetû, aki ott jön természetesen elrontotta a mákos landolást 😊
Nézegetem amcsikat pl már t4ben megvana 4-6 .50es amit ugyan csak használnak t14ben.
WoTban van külömbség. Erõsebb fegyver, páncél stb. Nem érzem az ingert hogy fejlõdjek mert minek!?
Jó képek 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Vadász elleni harcban szerintem elõnyösebb a tûzgyorsaság és a fegyverek száma, mint egy-egy lõszer ereje, mert hiába lenne egy találat az ellenség gépe, ha nem találom el. A nagy ágyúk bombázók ellen tökéletesek, de vadász ellen eléggé lutri a dolog. Egy rövid sorozatban van egy ágyúlõszer, ha az talál, akkor éljenéljen, ha nem, akkor meg a két géppuska nem elég.
Akkor lesz az, mint mikor kamionon tanulsz vezetni és átszállsz egy BMW-be <#nevetes1>#nevetes1>
Lassú a topik, gondoltam beszélgethetünk errõl is, hogy kinek mi tetszik... Remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe ezzel... 😛
Az a bajom a német gépekkel, hogy az amcsi és brit repülõkhöz képest átlagosan feleannyi fegyver van rajtuk, és mindegyik valahogy rosszabbul kezelõdik, mint az amcsi/angol párja.
Me-109-ek fegyverzete nem éri el még T8-ban sem az amcsi T6os gépekét, ahol van hat géppuska és egy, a németnél nagyobb gépágyú. Spitfire-ökön is jóval több a fegyver.
A T8-as Me-410 még a nagyon alacsony szintû A20-hoz képest is valahogy gyenge. Kb ugyanakkorák, de az A-20 visz bombát is, meg jobban mozog. Beaufighterhez képest nevetséges a fegyverzet is, mozgékonyság is.
Bombázóik gyakorlatilag meztelenek a B-17, B-24-hez képest.
A sugárhajtású bombázó jónak tûnik, viszont azon se gépágyú, se torony. Mondjuk azt a gépet azért szívesen kipróbálnám...
Egyébként az orosz ágat is hasonlóképp enyhén erõtlennek érzem a közepe felé, ugyanaz a fegyverhiány van a Yakokon is, csak azok legalább egy kicsit könnyedebben mozognak. Na meg a Peshkák is elég jól megállják a helyüket.
Japánokkal meg nem is foglalkozom, amíg ennyire kevés gép van készen.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy szar mind, hanem hogy kevésbé szívesen választom õket, nem élvezem velük annyira a harcot, mint azokkal a gépekkel, amiket velük szemben felsoroltam. Meg persze ezek a szubjektív benyomásaim, az én szemszögem. Nem tényként állítom, csak nekem így jön le.
Kedvencem volt mikor az Enemy-Saját-enemy-Enemy-Enemy-Enemy sorra támadtam rá hátulról, és a 4 hátsó közül 2-t kinyestem 1 rácsapással, közben a sajátunk leverte az elõtte levõt, a maradék 2 meg a nagy manõverezés közben beleállt a földbe 😊 Pedig ott már nyert ügyünk lett volna 😊)
Fw-190/D-12, D-13,
Ta-152
Ezek mind jó és erõs gépek.
Német ágon van a legtöbb gép, nem értem a problémád. Ha meg csak a Me-163 és 262 a jó akkor kb szerinted csak a sugárhajtású gépek jók más nemzetnél is.
Bombázókat illetõen már a tier8-as He-111 is tud vinni két darab egytonnás bombát, ami azért nem rossz, és náluk van az egyetlen sugárhajtású bombázó a játékban. De tetszik az is, hogy vadászgépeknél is nagy a kínálat.
Persze nem repültem még a nagy részükkel, csak nem nagyon érzem a motivációt, hogy húzzam azt az ágat... Az az egy dolog hajt csak, hogy a HB-k jó részére lehet némettel menni.
Fw 190 A-5/U-17-Serie
Gepanzertes Schlachtflugzeug wie A-5/U-14, aber mit zwei MG 17 und sechs MG 151/20 oder vier MG 151/20 und zwei MG 103."
Ezeket a verziókat szívesen kipróbálnám! <#nevetes1>#nevetes1>