War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beaufighter-rel Arcade-ban lehet menõzni, HB-ban F4-Trop-pal 2-3-at lõttem le körönként mikor Német vs Angol volt.

+Kint van a 2 GB-os 1.27.14-es patch.
Érdekes, hogy amivel a WG napközben órákig tököl azt mások elvégzik éjszaka 10 perc alatt.
Addig üsd a VASat amíg visszaüt.
Beaufighter aratás. Igazi cheat farm gép. Ami a célkeresztbe kerül az vagy halott vagy súlyosan sebesült. 14 kill az MK X-el és 2 az MK VLc-vel.
Csináltam még pár képet ^^

Yamato halála:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jeff jól sejtette a "rüstsatz" egy átalakítókészlet, ennek egyik fajtája volt a gépágyúkonténer, G szériától kezdve az összes Messer 109/110-es, összes 410-es és a FW 190 A/D felszerelhetõ vele. Kizárólag bombázók ellen használták, mivel lerontotta a gép teljesítményét, de a 2 extra 20 vagy néhány masszívabb gép esetén 30 milis gépágyú pl. amerikaiak elleni HB-n nagyon hiányzik a német gépekrõl...

Játékban a G-6-os és K-4-es messer-en láthatóak ezek (bár elvileg a 109-esre csak 20 milis konténereket aggatták...).
Jabar
Nagyon jó kis videó.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t6USwVEG-pw
Nem rossz azért a grafika😊 Gyanítom használják még ezt a játékot ww2 légiharc lemodellezéshez, ahogy a Total War sorozat is fel-fel bukkan.
ha gondoljátok lehetne egy gyûjtõszoba a játékban
én csináltam egyet..könnyû megjegyezni a nevét: HUN
belépéshez/létrehozáshoz csak beírjátok a sima global chatbe: /join HUN
*játékossal
Nem tesz jót, hogy lassan egyre több játékos van a szerveren. -2 kátékossal indult az ellenfél valami bug mitt (no ai, arcade), majdnem 2 játékosnyi gépet kilõttem +2 hajó. És veszítünk földön...
Nohab
Na így már el tudom hinni. Itt nem kell nekik teli tankkal és póttartályokkal repülniük.

Amúgy a bazi nagy fogyasztás (németek is pislogtak, mikor megvizsgáltak egyet) miatt csináltak ekkora tartályokat.
Épp most öltem HE 112 A0-val 2 Yak-ot egy 9es és egy3as.(+4 egyébb bónusz...bár a bombert nem értem mert egyet öltem földi célt és másnak is volt annyi ) Most néztem ezen valami légvédelmi ágyú változat van felrakva. Ritkán lõ de ha talál...És a javítás max 1800.
Igyvan. Nekem is tetszik. Itt egy 10szintel magasabbat gepet is letudsz szedni ugyeseggel es kis szerencsevel. A WoT-ba 5 szintel nagyobb tankal aligha ha hiszem, hogy konnyeden elbansz mikor kb a segget se lovod at es fele annyi hp-d van. 😄
Bombázók. Nézzd meg melyiknak van jó reward bónusza. 60-70% közti is akad egy jó kis bombázással 20-25k is bejön. 😊
Olasz S79 HB-ban pl.
mijki
400 aranysasomból Catalynát vagy havoc-ot érdemes venni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én angollal farmolok 0-5 arcade-ban, hogy a ruszkit húzhassam. ~350k lion-t hozott hétvégén (Szombaton nem mentem sokat).
Ööö, semelyik? A fegyverzetük kevés ahhoz, hogy eleget ölj, a javításuk már pénzbe kerül, és a játék gond nélkül sorsol össze jetek ellen.

Farmra a T0 való, ott is fõleg az orosz.

Szerintem.

Ez nem az a játék 😄
mijki
Srácok mely gépek a legjobb farmok T4-5-ben?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valaki leírná nekem, hogy a különbözõ nemzetek repülõinek mi a fõbb tulajdonságai, stb..
Priviben ha lehet! köszi!

Furcsa Beufighterrel én is minap próbáltam kényszerleszállást végezni, sajnos elsõ földet éréskor a két futómû kiszakadt, fel tudtam húzni, viszont esélyem sem volt letenni már lassú voltam amúgy is és becsapódtam kerekek nélkül.

"WoTban van külömbség. Erõsebb fegyver, páncél stb. Nem érzem az ingert hogy fejlõdjek mert minek!?"

Ott a tank és a képességei jobban helyettesítik, nagy idézõjelek közt, a player skillt. Itt is van különbség a gépek közt, de a hatékonyság irdatlan módon függ a játékos tudásától. Siemka itt nem fogja tudni kigrindelni a 20-at, ha képtelen elvezetni a gépet és nem jön rá mi az OP benne. És így nem tudja majd fedezni a költségeket és szintezni magát. A tankosban ez kb. VIII. szinten jön elõ. Itt már lvl 10 után a 20-ból.
" de nem érdekel.. azért is a Messzereket fogom nyúzni .."

Nem vagy deficites a németekkel lvl 10 felett?
Igen lehet hogy ezt a taktikát választották (kevés sikerrel 😊

Ahogy nézegettem sokáig ugyan az a 7.7 és 1 20mmis van. Ráadás vadászokban nincs is nekik sok. t7 majd majd t10ig semmi vadász.
Német ágon egyre jobb gépeket kapsz.Ott szerintem megéri.A többin passz.

Nekem volt már ilyen leszállás a mostani peccsel, pont a nemrég emlegetett OP Beau-val, mikor kilõtték az egyik motorom. Látszik a képen, ahogy betekeredett a gép, a bal rotor még forog. Azt hittem elõrebillen és robban.

Az a tetû, aki ott jön természetesen elrontotta a mákos landolást 😊
Pont ugyanannyi értelme van, mint a WoT-ban.

Mivel csináltad a videot?
Legaláb is arcadben így érzem. HB lehet jobb lenne abból modnjuk csak 2õt mentem nagyobb funnak tûnik de... kicsit zavaró volt a hogy a t4es gépem mellett ott figyelteka mig-9, 15, me262 és egyéb high tier társak. Igaz volt 2-3 kétfedelû is de... Oké béta. Jogos. Csak.. keresem vmi aspektusát ami sokáig meg tudna fogni.
Lehet az én meglátásom a rossz de mi értelme van itt high tierbe menni? Mi a külömbsáég a t3-4 és a t13-14 csaták közt? Repülõk fegyverzete kb ugyan az. Mechanika ugyan az. A javítási költség ami több.
Nézegetem amcsikat pl már t4ben megvana 4-6 .50es amit ugyan csak használnak t14ben.

WoTban van külömbség. Erõsebb fegyver, páncél stb. Nem érzem az ingert hogy fejlõdjek mert minek!?
A Spit-eknek miért van kint a kerekük? Megpróbáltak elvegyülni a Stukák között? 😄

Jó képek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Unatkoztam és csináltam pár képet Málta ostromáról 😊

Pluskast
Isteni gép! Nagyon szeretem. Németeknél 2 kedvencem van ez és a Ta-152.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát az lehet, ott még nem tartok. 😊 Lehet, hogy azokat a gépeket szeretni fogom. T2 és T8 közt viszont tartom az állításom.

Vadász elleni harcban szerintem elõnyösebb a tûzgyorsaság és a fegyverek száma, mint egy-egy lõszer ereje, mert hiába lenne egy találat az ellenség gépe, ha nem találom el. A nagy ágyúk bombázók ellen tökéletesek, de vadász ellen eléggé lutri a dolog. Egy rövid sorozatban van egy ágyúlõszer, ha az talál, akkor éljenéljen, ha nem, akkor meg a két géppuska nem elég.

Én is ezt várom már, hogy meglegyen. A 410-es tûzereje egy vadászban!

Akkor lesz az, mint mikor kamionon tanulsz vezetni és átszállsz egy BMW-be <#nevetes1>

Pluskast
Nincs kevesebb fegyverük, sõt az amiké sokkal gyengébb. Nézd meg a 109K-t 2X20mm-es 2X12mm-es még egy harmincas. Vagy a 190 D-12 és a Ta 152. Egy rövid sorozat ás pukkan bármelyik gép. Szóval ez így szerintem nem igaz.

Persze, hát mindig azzal játszom, amihez épp kedvem van.

Lassú a topik, gondoltam beszélgethetünk errõl is, hogy kinek mi tetszik... Remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe ezzel... 😛

Pluskast
Me 262 egy kalap fos jelen állapotában. Használhatatlan. Ok, hogy erõs a fegyverzete, viszont simán lekapja bármelyik motoros gép és ahhoz meg túl drága a javítási költsége, hogy rendszeresen tud használni. Átlagsebességben alig valamivel jobb mint a Ta 152 és annak a javítási költsége messze kisebb mint a 262-é. Remélhetõleg ha végre méltóztatnak berakni az FM-et akkor ismét használhatóvá válik. Így semmiképp.

Ha igy latod akkor ne jatsz nemetekkel. Ennyi ugy lezarva. 😄 (Nekem azert szinpatikus nemet ag, magas szinten is rankonkent sokszor 2gep, de egy biztos. Mig orosznal tele ures(vadasz ugyileg mindenkep) szintekkel es csak lesem, hogy szep lassan telnek az XP csikok. :/ )
Japánokat már most érdemes kiprobálni.Nagyon bejövösek.Angolokat simán lefordulják ( és hb-ban valszeg ezért buktak sorra mert leálltak fordulòzni)fegyverre sem panaszkodom
Oké, akkor konkretizálom.

Az a bajom a német gépekkel, hogy az amcsi és brit repülõkhöz képest átlagosan feleannyi fegyver van rajtuk, és mindegyik valahogy rosszabbul kezelõdik, mint az amcsi/angol párja.
Me-109-ek fegyverzete nem éri el még T8-ban sem az amcsi T6os gépekét, ahol van hat géppuska és egy, a németnél nagyobb gépágyú. Spitfire-ökön is jóval több a fegyver.
A T8-as Me-410 még a nagyon alacsony szintû A20-hoz képest is valahogy gyenge. Kb ugyanakkorák, de az A-20 visz bombát is, meg jobban mozog. Beaufighterhez képest nevetséges a fegyverzet is, mozgékonyság is.
Bombázóik gyakorlatilag meztelenek a B-17, B-24-hez képest.

A sugárhajtású bombázó jónak tûnik, viszont azon se gépágyú, se torony. Mondjuk azt a gépet azért szívesen kipróbálnám...

Egyébként az orosz ágat is hasonlóképp enyhén erõtlennek érzem a közepe felé, ugyanaz a fegyverhiány van a Yakokon is, csak azok legalább egy kicsit könnyedebben mozognak. Na meg a Peshkák is elég jól megállják a helyüket.

Japánokkal meg nem is foglalkozom, amíg ennyire kevés gép van készen.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy szar mind, hanem hogy kevésbé szívesen választom õket, nem élvezem velük annyira a harcot, mint azokkal a gépekkel, amiket velük szemben felsoroltam. Meg persze ezek a szubjektív benyomásaim, az én szemszögem. Nem tényként állítom, csak nekem így jön le.

Menj el 7-es tier-ig, ott már bejönnek a 410-esek, azokkal lehet szabni. Csak meg kell tanulni jól BnZ-zni, mert arra kiválók. Tegnap egy pár S79-es kör után, mikor meguntam, hogy jószerivel csak a légvédelem veszélyes rám, elkezdtem a nagykaliberes 410-essel (10-es tier) szórakozni. 1-2 gép mindig volt körönként, lõttem La7-est is. Igaz 1v1-ben nem sok esélyed van, de ha másoknak kell besegíteni akkor durván lehet operálni vele.

Kedvencem volt mikor az Enemy-Saját-enemy-Enemy-Enemy-Enemy sorra támadtam rá hátulról, és a 4 hátsó közül 2-t kinyestem 1 rácsapással, közben a sajátunk leverte az elõtte levõt, a maradék 2 meg a nagy manõverezés közben beleállt a földbe 😊 Pedig ott már nyert ügyünk lett volna 😊)

Jeffjohnson
Me-109/G-6 , G-10, K-4
Fw-190/D-12, D-13,
Ta-152
Ezek mind jó és erõs gépek.

Német ágon van a legtöbb gép, nem értem a problémád. Ha meg csak a Me-163 és 262 a jó akkor kb szerinted csak a sugárhajtású gépek jók más nemzetnél is.

Nekem tetszik a német ág, az oroszoknál érdekesebbek szerintem, mondjuk lehet hogy csak azért, mert õk vannak a legjobban kidolgozva, már ami a berakott gépek számát illeti.

Bombázókat illetõen már a tier8-as He-111 is tud vinni két darab egytonnás bombát, ami azért nem rossz, és náluk van az egyetlen sugárhajtású bombázó a játékban. De tetszik az is, hogy vadászgépeknél is nagy a kínálat.

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a német ág elég szerény. Vadászokon alig van fegyver, bombázókon a torony- és bombafelszereltség nagyon gyér... Kb az Me163 meg az Me262 csak az igazán jó...

Persze nem repültem még a nagy részükkel, csak nem nagyon érzem a motivációt, hogy húzzam azt az ágat... Az az egy dolog hajt csak, hogy a HB-k jó részére lehet némettel menni.

"Zerstörer mit zwei MG 17, zwei MG 151/20, zwei MG/FF und zwei MK 108. Nur ein Muster gebaut.

Fw 190 A-5/U-17-Serie

Gepanzertes Schlachtflugzeug wie A-5/U-14, aber mit zwei MG 17 und sechs MG 151/20 oder vier MG 151/20 und zwei MG 103."

Ezeket a verziókat szívesen kipróbálnám! <#nevetes1>

<#vigyor2> Semmi bajom Jeff-el.Valóban jól elvagyunk. <#vigyor2> Abból indult ki az egész,hogy megjegyeztem,szerintem alulértékeltek egy kicsit a német gépek.De semmiféleképpen nem érzem trollkodásnak.Csak érdekességnek szántam,hogy milyen fegyverzettel látták el anno és most a játékban.És bgabor:én egy szóval sem mondtam hogy alap fegyverzetének a <#vigyor2> részét képezte.Persze ez altípusonként etérõ lehetett/volt.