War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most õszintén mondja ki hogy mi a faszért sírnak az orosz gépekkel játszók hogy betelik a csíkjuk mikor 5 OP Peshkájuk meg 5 még OP-b Yer bombázójuk van????????? Aki meg nem akar ilyen faja bombázókkal menni azok vessenek magukra vagy menjenek német ágra azt kapnak egy rakás vadászt!
Nekem még csak most kezdenek betelni a T0-ás gépek csíkjai, és már T8nál járok úgy, hogy a nagyobb gépekkel még nem is repültem. T9 tuti meglesz még ezekbõl. Persze tudom, hogy T0-T9 az kb annyi XP, mint T9-T11, de nem is négy gépem lesz rá, hanem kb tizenöt.

Így van, ugyanez van Me-410essel is. Alig fordul, de ha mégis rá tudod vinni a célkeresztet az ellenségre, akkor neki vége. Nem egy könnyû mûvelet ez a nehézvadászgépekkel, azt biztos.

Az a Wake, csak hülye neve van a játékban. Ezek szerint tényleg a changelog hibázik.

Jeffjohnson
Én szeretek néha gombászni is, ahogy Mici mondaná 😉

Pluskast
Jeff tudod jól én csak vadászok 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
Ha csak a vadászokat nézzük akkor kevés viszont ha mindent odaveszünk. Összes Yak, Sb-2, Yer-2, Il-2 meg a többi akkor van ott hely az XP-nek bõven. Nem beszélve arról, hogy jelenleg az egyik legjobb farmolás az orosz bombázóké.

Hát ez érdekes. Nem az a lényege, hogy rávigyed a célkeresztet a célzó pöttyre? Te hogy lövöd le a gépeket? Másképpen csinálod?
Pont ez a lényege a játéknak. A többi meg már csak fegyverzet kérdése és a Beaufighter igen jól fel van szerelve fegyverekkel. Viszont azt a célkeresztet nem olyan könnyû vele rávinni a célzógömböcskére mint mondjuk egy jól manõverezhetõ vadásszal. Cserébe az erõs fegyverekért szarul manõverezhetõ. Ezt úgy hívják, hogy egyensúly. Aki meg olyan hülye, hogy szembe repülve feladja a manõverezhetõségét megpróbál lelõni az megérdemli a sorsát.
Na most volt egy vicces rész..
üzemanyag szivárgás..jelzi h na ugorjak már ki..anyád 😄 Ugye elmúlik pár mp múlva.. a szöveg kint marad játszom tovább simán 😊
eltalálják a motort utána csak a szokásos kisebb teljesítmény és halvány piros..elkezd visszaszámolni 30ról 😄 még sikerült lelõni egy gépet aztán csak úgy felrobbantam a levegõben xD
Van egy új, olyan h lonely island
most megyek rajta 😊
Pluskast
Semmi gond nem a te hibád, hanem a trehány készítõké akik képtelenek leírni az összes javítást illetve szándékosan nem írják be.

Torzonborz
Nektek milyen sebességgel jön le a patch ? Nálam 20-150 kb/s-el csorog ami eléggé karcsú . 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akkor sorry.Azt hittem hogy ez hivatalos és teljes.

"New maps: Fjords, Asia;"

Mégsincs Wake Island? Basszák már meg a peccsnótot, VAGY a tízertrélert!

"In arcade mode and modes with resurrections catapult ejection is forced after 30 sec. flight after the critical damage recieved."

Hát akkor ennek árkádban konkrétan semmi értelme, csak húzza az idõt. 30 másodperc alatt néha még függõlegesen zuhanva sem érjük el a talajt, nemhogy óvatosan kényszerleszállást hajtsunk végre...

Pluskast
Tipikus ruszki tájékoztatás. Egy rakás infó hiányzik belõle....

A változtatások: 1.27.14 patch note

Repülõkhöz annyira nem értek, én a katapultálásnál és a kiugrásnál ugyanarra gondoltam 😛
De igen nem ugyanaz, katapultálásnál ülésestül repülsz ki a gépbõl.

WoT: Nishizumi77

Ne rinyáljatok már a két giga méret miatt, van benne két új pálya, Fjords és Wake...izé...LONELY Island!

Amikor belépsz a csatába akkor is át kell állítani hogy melyik bomba legyen rajta és úgy már jó lesz.

Na remélem ezzel a pöccsel javítják azt a bugot, hogy nem az a bomba kerül a gépre amit felteszek rá :/
S.79-nél is nem egyszer csinálta... feltettem 2×500kg-osat erre a csatában van 12db 50kg-osom...
vagy BF-100 ugyanez.... alap van rajta 8db 50kg-os, meglett az exp és feltettem a 2×250kg-osakat.... nézem is a gép alján hogy milyen jól néz ki... bemegyek csatában és akkor nézem hogy 8db kicsi van alatta :S
remélem ezt most javították
Kösz mindekinek újfent. Sztem tovább húzni ezek alapján amcsit fogom meg az angolokat. Utóbbiaknak ott figyelnek a 20asok. 😊
Én elvagyok velük szerintem nincs velük sok gond. Inkább a cobrákat szídom azok valahogy nagyon gyenguszok nem is igazán gyorsak fordulni nem nagyon lehet velük mert akkor elfogy a lendület 1 pillanat alatt és utána úgy gyorsul mint egy csatahajó kb 😊 A 37milis jónak néz ki persze csak hát azzal el is kell találni valamit mp-enként köp egyet 😊
a p-38on már van 20as hispano az elég finom, lassan meglesz a nagy corsair a 4 hispano-val, kíváncsi leszek rá 😊
Pluskast
Egyedûl a Saber az ami érdekel azon az ágon😊

Pluskast
Én elkezdtem az amcsikat most per pill 14-es szinten vagyok velük, de sok kedvem nincs folytatni a szintezést, pontosan az elégtelen fegyverzet miatt. Kicsit fantáziátlan számomra az USA mert sok változatosság nincs fegyverzet terén. Mondjuk a sok lõszer pozitívum és igazából le tudsz szedni vele bármilyen vadászt de nekem valahogy mégsem jönnek be😊

Kösz!

Más. Amcsi gépekrõl véleménye vkinek? Nem kevés már az .50es magasabban? Most t5 velük a legnagyobb és azért az a 4-6 .50es tud ütni azért ás a lõszer sem fogy ki oylan gyorsan mint a 20asból.
Pluskast
Ahogy bgabor írta, magas szinten egyszerûen kijön az orosz géphiány. Amígy a németeknél 10-es szint felett 4-5 vadászból is válogathatsz az oroszoknál gyakorlatilag 2 gép van az La-5 és az La-7. Jó gép mind a 2 de alig van köztük különbség (ugyan az a fegyver ugyanannyi lõszer és gyakorlatilag ugyanazok a repülési értékek). A 300 lõszer pillanatok alatt kifogy. Az egyetlen pozitívum, hogy jobban fordulnak de ez szerintem kevés a boldogsághoz arcade módban meg aztán végképp mindegy.

Kiugrani a gépbõl eddig is lehetett (menüben Leave Plane), csak be kellett állítani egy gombra. Katapultálni meg nem lehet, a második világháborús gépeken nem voltak katapultülések. A németek kezdték el feljeszteni õket, egykét háború végi típusukra kerültek fel az elsõ változatok.

Áhá sejtettem, csak mikor gyorsan csata közben végignéztem a controlst nem találtam.

Német az nagyon jó. Orosz se rossz, de ott magas tierben már komoly vadászgéphiány van. Egyik barátom most 16-os szontû oroszoknál, de már komolyan kezd aggódni, mert lassan betelik a La-5+La-7-esének a csíkja, és utána már nincs semmi a Mig-9ig. Úgy level 11 után irdatlanná válik a következõ szint eléréséhez szükséges XP mennyiség, és egyre durvul. Egyszerûen ha nincs elég gép 10-14es tieren, akkor free XP átváltás(rengeteg, kb 10.000 aranysasért) nélkül bajosan jut el az ember tier 20 közelébe. Én ezért hagytam félbe a japán ágat például, de durva hogy még az oroszoknál is elõjön. Jobb lesz ha a fejlesztõk igyekeznek az új gépekkel.

USA-ban pedig a P-39/63 szériának 37mm-es ágyúja van, és a P-38 létrának is van gépágyúja.

Amúgy elég gáz ez a peccs, 1.9 giga és a menüben, gépekben semmi újítás, csak csatán belül. Ja és remekül arrébb toltak bizonyos gépeket, csak a tetves Beaufighter maradt tier5-ön valamilyen okból. Pedig pont olyan erõs mint a Me-410 négygépágyús változat tier8-on.

Kifejtenéd esetleg miért? Hátha meggyõzül 😊
Trucker39
Tessék. Itt az új német bombázó.

Pluskast
Be kell állítani egy gombra a config között. Nálam a j betû 😊

Pluskast
Német.

Akik már magasabb szinten tolják 10+ és arcade. Német vagy a ruszki érvényesül jobban? Német több fegyver de a turn time rosszabb ráaáds kevesebb lõszer is fér hiába nagy a kaliber ha nem talál. Orosznak legalább több a lõszer mégha nincs is annyi fegyver.
De ha már itt tartunk USA? Igaz "csak" 50esek de sok van sok lõszerrel.
Jó pofák ezek az új mapok. Amúgy hogy lehet katapultálni? Mikor leszakadt a szárnyam írta, hogy "hold to leave the plane" de hogy mit holdoljak azt már nem írta.

Millió gép van a német ágon lehet azokkal is menni 😊
Én 11es szinten vagyok az amcsiknál és eddig egyedül az egyik corsair van úgy 80%-ban megtelve meg az A-20 félig. Még itt is rengeteg exp van a többi gépben pedig vagy fele annyi gép van mint a német ágon 😊
Oké csak betelik mindegyiknek a csíkja nálam lassan.😊
Németekhez minek magasabb szintû bombázó?
Õk nem úgy kezdték a háborút, hogy fel fogják égetni az ellenség városait, késõbb meg már nem volt kapacitásuk egy igazi nehézbombázó sorozatgyártására (legközelebb talán a He-177-et áll azokhoz, ami egy kényszermegoldás volt...).
+Ez nem WoT ahol minden néphez kell egy 8-as szintû arty, mert különben nem fognak vele szenvedni, ugyanúgy le tudja bombázni az ellenséget az 5-ös szintû olasz rettenet, mint a b-17.
Hivatalosan csak a szovjet gépek nincsenek kész, a többi minimum megkapta a teszt FM/DM-et.
Nem a német gépek alapból is drágák voltak.😊
Pluskast
Egy kérdés. Még drágábbak lettek a német gépek javítási költségei?

Nem igértek új gépeket.Ne legyél meglepödve.Akkor tesznek be eztán ha kész a teljes FM- DM-je az adott tipusnak.Talán nemsoká lesz valami infò a mai frissìtés tartalmáról a hivatalos forumon.
Engem jól megszopattak azt! Elõször is gondolom tudod h minnél magasabb tierû egy gép annál több xp-t tudsz beletenni. Akkor 1.: Bf 109 G2 tier 10-9 lett. Bf 109 G6 tier 14-13-as lett. Fw 190 D-12 tier 14-15-ös lett.
De bezzeg magasabb szintû bombázokat basztak adni. Menjenek ezek is oda ahová gondolom.
Pluskast
Nem vagyok otthon. Mit csináltak a német ággal?

Benéztem ezek variáltak a tierekkel. Hát gratulálok nekik. Ahelyett h megcsinálták volna végre a japán ágat a német kellett baszogatniuk!
Pluskast
Hmm ellenetek már játszottam párszor<#zavart1>

Érdekes de 1,9gb és még csak egy gépet sem tettek be?
Cheat farm gép az tény.
Spitfire is az volt, míg rendbe nem tették, azóta el is tûnt. Beaufighter pedig hamarosan következik. Addig meg mindenki aki megveszi azt hiheti, hogy mekkora király, mert rá tudja vinni a célkeresztet a célzópöttyre...
1vs1-ben semmit sem ér. Lefordulják és lelövik. Azért mondtam, hogy cheat farm gép mert arcadban jó vele pénzt keresni.
SUNNYOGNI, LECSAPNI, LELÕNI, LELÉPNI!!!
Aki ezt betartja dõl a lé. 300k+ oroszlán jött vele ma este