War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ez a lényege a játéknak. A többi meg már csak fegyverzet kérdése és a Beaufighter igen jól fel van szerelve fegyverekkel. Viszont azt a célkeresztet nem olyan könnyû vele rávinni a célzógömböcskére mint mondjuk egy jól manõverezhetõ vadásszal. Cserébe az erõs fegyverekért szarul manõverezhetõ. Ezt úgy hívják, hogy egyensúly. Aki meg olyan hülye, hogy szembe repülve feladja a manõverezhetõségét megpróbál lelõni az megérdemli a sorsát.
üzemanyag szivárgás..jelzi h na ugorjak már ki..anyád 😄 Ugye elmúlik pár mp múlva.. a szöveg kint marad játszom tovább simán 😊
eltalálják a motort utána csak a szokásos kisebb teljesítmény és halvány piros..elkezd visszaszámolni 30ról 😄 még sikerült lelõni egy gépet aztán csak úgy felrobbantam a levegõben xD
most megyek rajta 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mégsincs Wake Island? Basszák már meg a peccsnótot, VAGY a tízertrélert!
Hát akkor ennek árkádban konkrétan semmi értelme, csak húzza az idõt. 30 másodperc alatt néha még függõlegesen zuhanva sem érjük el a talajt, nemhogy óvatosan kényszerleszállást hajtsunk végre...
De igen nem ugyanaz, katapultálásnál ülésestül repülsz ki a gépbõl.
WoT: Nishizumi77
S.79-nél is nem egyszer csinálta... feltettem 2×500kg-osat erre a csatában van 12db 50kg-osom...
vagy BF-100 ugyanez.... alap van rajta 8db 50kg-os, meglett az exp és feltettem a 2×250kg-osakat.... nézem is a gép alján hogy milyen jól néz ki... bemegyek csatában és akkor nézem hogy 8db kicsi van alatta :S
remélem ezt most javították
a p-38on már van 20as hispano az elég finom, lassan meglesz a nagy corsair a 4 hispano-val, kíváncsi leszek rá 😊
Más. Amcsi gépekrõl véleménye vkinek? Nem kevés már az .50es magasabban? Most t5 velük a legnagyobb és azért az a 4-6 .50es tud ütni azért ás a lõszer sem fogy ki oylan gyorsan mint a 20asból.
USA-ban pedig a P-39/63 szériának 37mm-es ágyúja van, és a P-38 létrának is van gépágyúja.
Amúgy elég gáz ez a peccs, 1.9 giga és a menüben, gépekben semmi újítás, csak csatán belül. Ja és remekül arrébb toltak bizonyos gépeket, csak a tetves Beaufighter maradt tier5-ön valamilyen okból. Pedig pont olyan erõs mint a Me-410 négygépágyús változat tier8-on.
De ha már itt tartunk USA? Igaz "csak" 50esek de sok van sok lõszerrel.
Én 11es szinten vagyok az amcsiknál és eddig egyedül az egyik corsair van úgy 80%-ban megtelve meg az A-20 félig. Még itt is rengeteg exp van a többi gépben pedig vagy fele annyi gép van mint a német ágon 😊
Õk nem úgy kezdték a háborút, hogy fel fogják égetni az ellenség városait, késõbb meg már nem volt kapacitásuk egy igazi nehézbombázó sorozatgyártására (legközelebb talán a He-177-et áll azokhoz, ami egy kényszermegoldás volt...).
+Ez nem WoT ahol minden néphez kell egy 8-as szintû arty, mert különben nem fognak vele szenvedni, ugyanúgy le tudja bombázni az ellenséget az 5-ös szintû olasz rettenet, mint a b-17.
De bezzeg magasabb szintû bombázokat basztak adni. Menjenek ezek is oda ahová gondolom.
Spitfire is az volt, míg rendbe nem tették, azóta el is tûnt. Beaufighter pedig hamarosan következik. Addig meg mindenki aki megveszi azt hiheti, hogy mekkora király, mert rá tudja vinni a célkeresztet a célzópöttyre...
SUNNYOGNI, LECSAPNI, LELÕNI, LELÉPNI!!!
Aki ezt betartja dõl a lé. 300k+ oroszlán jött vele ma este