War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meg náluk nem stimmel vmi, 2 helyen húztam le tegnap a patch-t és teljesen hektikus volt a letöltési sebesség ( mindkét helyen 25/5ös net van ). otthon 20k-al kezdte el aztán a végére felment 1mbit-re de közben ugrált össze vissza.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem értem mit lázadsz engem simán beenged a hiba az ön készülékében van
Most beizzítottam a launchert fél perc alatt lekapta az update-et.
Tegnap dél körül lõttem be és a nagy update-t is fél óra alatt lehúzta
peches voltál vagy valami más gond van ott 😄
Tegnap dél körül lõttem be és a nagy update-t is fél óra alatt lehúzta
peches voltál vagy valami más gond van ott 😄
Felháborító hogy ennyit kell foglalkozniuk egy játékkal ami már egyszer jó volt azt miért kell elrontaniuk akarva akaratlanul?
Vegyél aranysast, azt' akkó' lesz pénzük szerverre.
Felháborító, hogy foglalkoznak a játékkal és adogatnak ki javításokat...😊
Miért van az, hogy minden belépés elõtt le kell töltsön valami 16mb-os semmi kis javítást? Most már sokadszorra csinálja ezt. Igazából nem lenne gond ha nem csodálatos 30bit/sec-el jönne lefelé néha a fantasztikus szerverükrõl. Talán még 56k-s modemmel is gyorsabban szedtem le mindent úgy 15 éve.
Jó én már egy ideje tolom vele és kurva jó volt megérte vele játszani. Most meg na mindegy, nem mindegy, na mindegy!😊
Mondjuk még mindig béta szóval az ilyen okos konklúziók levonásával azért várjunk még míg éles nem lesz. 😛
Én pont ezért nem fektetek bele most még sok idõt és energiát.
Eljátszogatok vele és kész.
Én pont ezért nem fektetek bele most még sok idõt és energiát.
Eljátszogatok vele és kész.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egy kissé bugos lett a rendszer. Sebaj! Ez a game is csak egyre szarabb lesz.
Újabb hotfix: 1.27.14.1 ->1.27.15.0
Ez gyors volt.
Ez gyors volt.
Ez a 30mp-ed van kiugrásra arra jó arcade-ban, hogy ne az legyen, már éppen becéloztad az ellent amikor kettéesett a gép.
HB-ban addig lehet a gépben maradni amíg le nem zuhan/szét nem robban, így ha sikerül letenni akkor olcsóbb javítás.
+Nekem sose voltak pénzügyi gondjaim, mind az 5 népet fejlesztem, kikapcsolt automata javítással, a drágább gépeket pedig folyamatosan cserélgetem (pl. összes japán bombázó ugyanabba a slotba van berakva, ha lelõnek akkor javítás helyett átváltok egy másikra).
HB-ban addig lehet a gépben maradni amíg le nem zuhan/szét nem robban, így ha sikerül letenni akkor olcsóbb javítás.
+Nekem sose voltak pénzügyi gondjaim, mind az 5 népet fejlesztem, kikapcsolt automata javítással, a drágább gépeket pedig folyamatosan cserélgetem (pl. összes japán bombázó ugyanabba a slotba van berakva, ha lelõnek akkor javítás helyett átváltok egy másikra).
Elég sok negatív vélemény van errõl a patchrõl :\
Jó kis játék ez nem lenne jó ha a készítõk tönkretennék <#whatever>#whatever>
Jó kis játék ez nem lenne jó ha a készítõk tönkretennék <#whatever>#whatever>
Nem hinnem. (Illetve ha igen akkor is ellenkezojet felteteleznem, kiugrik a legenyseg nem halnak meg tobb xp points mehetne esetleg legenyseg fejlodesre peldaul Persze semmi ilyen nincs csak ha lenne igy csinalnam. 😄 Amugy meg en eddig is ugralgattam ki, csak nem villogot a gomb hanem esc es leave the plane.
Gyanítom, hogy kiugrálnak a gépbõl és olyankor nincs full lóvé érte, kevesebb az income.
Ez így van? Nem olvastam utána, de ezt látom.
Ez így van? Nem olvastam utána, de ezt látom.
Jó ez a patch, mostmár prémium mellett is fogy a pénzem angolokkal 13-as szinten...
Gyorsan jött az új frissítés. Biztos valami hotfix.
Az elõbb lángolva belezuhantam a kifutópályába, erre kaptam egy soft landingot motor nélkülre 1000xp-t : D
Emancipate yourself from mental slavement!
Mintha nem kapnám meg a full xp lion-t, ha eject-el. Rosszul látom?
A levegõben nem tudom mi történik, azok felrobbantak nekem. A földközeliek közül néhány viszont nem robbant fel. Belefúródott és ottragadt kilövésig.
Ha nem ugrik ki rózsaszín marad a földön a gépe és agyon lõhetõ, ha kiugrik felrobban amint leér. Lehet rosszul tudom, de nekem a játékon belül ez jött le.
Angoloknál érdekes dolgok történtek, egyik spitet letették 12-rõl 11-re de a a meteorokból 2-õt levettek 17-re, aminek nagyon örülök😊
Viszont ez a kiugrásosdi mire jó? Kevesebb lesz a javítási költség? Illetve amikor én kilövök egy ellenfelet, megéri tovább lõni, amikor már rózsaszínes, vagy hagyjam rá?
A másik: a 4 hispano cannonos spit van akinek pluszt termel? 8600 javítani, de ehhez kellene vagy 4 kilõtt gép, hogy megérje behozni:S
Viszont ez a kiugrásosdi mire jó? Kevesebb lesz a javítási költség? Illetve amikor én kilövök egy ellenfelet, megéri tovább lõni, amikor már rózsaszínes, vagy hagyjam rá?
A másik: a 4 hispano cannonos spit van akinek pluszt termel? 8600 javítani, de ehhez kellene vagy 4 kilõtt gép, hogy megérje behozni:S
Amilyen ütemben tölt,csak holnap tudok véleményt formálni .....
Usa kingcobra 11re feltolva. Mustang 13re, p38g 10re levive. Nemet G2 9re le, Comet 18ra fel, He162 17re le. Mig9L 19re fel. Hmmm...
Sracok amiota fentvan uj patch nem irja levelecskenel a javitasi arat. Nincs a kis villaskulcs igy nemtudom mikor mennyi a javitasom. Persze az a'rat levonja csak nem irja mar nem kapok meg. :/ Nektek? 😮
Sracok amiota fentvan uj patch nem irja levelecskenel a javitasi arat. Nincs a kis villaskulcs igy nemtudom mikor mennyi a javitasom. Persze az a'rat levonja csak nem irja mar nem kapok meg. :/ Nektek? 😮
Kedvet kaptam tõletek a németekhez. Oroszban tényleg van egy törés. Kihúzom 10-ig aztán meglátom, angolok németet vagy oroszok.
HB ba HE 112 A0 tökéletes 1db 20-as ágyuval HBra. A kis ruszki kétfedelesek is szoktak irtani. Ráadásul egy tier 10 es javitása már húzós (3*-os szorzó).A6N2 japán tier 4 szintén.Föleg amig sxokod a pályákat. Free repairt érdemes ott lerepülni.
Ruszki Ar-2 ? +70% reward 3x 500kg bomba és úgy tudsz orsózni vele mint semmi mással kb 1óra a free javítás vagy 2-3k credit.
250kg-os bombákkal megpakolt S79 jelenleg az egyik legjobb bombázó HB-ban, gyors és nagy pofonokat oszt.
Vadászgép F-4-es messzerig felejtõs, de a többi népnél sem érdemes tier 7-8 alatti vadászt vinni, 1-2 kivételtõl eltekintve.
Vadászgép F-4-es messzerig felejtõs, de a többi népnél sem érdemes tier 7-8 alatti vadászt vinni, 1-2 kivételtõl eltekintve.
Igaz még nem sokat mentem de a ruszki SB bombázók nem jobbak? 2k alatt van a javítás 55 és 70% közti a reward bónusz és ha megvan a 33k tp akkor megy rá 2x250es meg 2x 500as bomba ami üt.
Elõbb mentem velük még csak - 2x 250es megy rájuk vagy 1x 500 - 34k lóvét hoztak. A 4 együtt vmi 12-4 lelõtt földi cél itán. HVY tank megy 1-1 pillbox.
Elõbb mentem velük még csak - 2x 250es megy rájuk vagy 1x 500 - 34k lóvét hoztak. A 4 együtt vmi 12-4 lelõtt földi cél itán. HVY tank megy 1-1 pillbox.
Ugyan en alig mentem 1-2 HB, de sztem az USA T4 P40 vagy a T4 MkI Spit megallja mar a helyet.
HB módot milyen szinten érdemes kezdeni? Egyzser megnéztem, hogy is megy de akadt ott nem egy jet meg t elég magas légcsavaros ahol egy t4-5 géppel hát... LOL.
Szamomra jobban mint bombazni. Magas tierbe nem latom ertelmet komoly bombazot bevinni. Elkezdodik a kor. Ha felmegyek nagy magassagba szepen lassan, mire eljutok a celig nem marad semmi illetve sec perc alatt szetszednek a cometek. Vagy lenyomom a gep orrat elore gyorsan ledob es kb le is lonek.
Ezert viszek peshka lenyomom elore eldobhato aztan 1perc utan mar hozom is vadasz. B17ek is egybol le, hogy jusson valami foldi nekik aztan lovik is le oket nem tud annyi foldit kidobni, hogy visszahozza a javitasi arat mivel a csapat fele nagy bombazo jon.
Igen sokszor nagyonrovid a kor, de akkor legalabb csak peshka 1400javitas van szoval tuti tiszta kredit/xp kor. Csatankent meg lelot 5geppel siman jobban jovok ki mint egy bombazo akinek alig marad foldi ce'l.
Ezert viszek peshka lenyomom elore eldobhato aztan 1perc utan mar hozom is vadasz. B17ek is egybol le, hogy jusson valami foldi nekik aztan lovik is le oket nem tud annyi foldit kidobni, hogy visszahozza a javitasi arat mivel a csapat fele nagy bombazo jon.
Igen sokszor nagyonrovid a kor, de akkor legalabb csak peshka 1400javitas van szoval tuti tiszta kredit/xp kor. Csatankent meg lelot 5geppel siman jobban jovok ki mint egy bombazo akinek alig marad foldi ce'l.
és a beaufightereimtõl is elvették a torpedókat!!!! nane 😞 na most jön az ALT+F4-es sztori 😞
nane! ez a peccs elbaszta a "német" S.79eseimet 😞
eddig simán rájuk tettem az 500kg-os bombákat most meg kell fejleszetni 😞😞
eddig simán rájuk tettem az 500kg-os bombákat most meg kell fejleszetni 😞😞
Fõ különbség, hogy van páncélzata 😊
Aztán 3perc alatt sok vadászt letudsz ám lõni egy ground strike keretében.😊
Annyival 2 óra alatt megvan. Tudom mert nekem kb annyival szedte.😊
Ezazzz olyan gyorsan szedi talan holnapra lent is lesz. <#gun>#gun>
Nem szeretek bombazni. 😄 Egy peshka viszek kor elejen azt annyi. 😄 Meg magasabb tierbe sokkal jobban megeri vadaszokat leloni mint bombazni.
Wáaáaáaáa uj patch nem kell szolni am... 😄 Mar toltom is. 😛
Vagy...szentségtörés!...repülni a bombázókkal is.
Vadaszokrol volt szo nem bombazokrol! 14rol kihuzni 18ra eleg monoton tud lenni sajnos ugyan azokkal a vadaszokkal. Muszaly neha mas nemzetett huzni vagy lejebb tierbe ugrani.
Peshka adom. Minden kor elejen azt viszem be. (:
Miért, milyen a G-2es messzer, mondjuk az F4hez képest? Mesélnél róla néhány szót?
Hogyne repülnénk, én is meg rudii is repüljük, igazi eldobható gyorsbombázó, amivel a csata eléjén betûzöl a zsíros célpontok felé 600-al, ledobod a két 500kg-ost, majd utána akár rögtön ki is lõhetik, mert fillérekért javítják. Tuti kis gép a Pe-2 Peshka.
Arra egyébként rettentõen kíváncsi vagyok, mit fog az a gép mûvelni a Katalinához vett fullmaxos legénységgel... 😊
Felesleges sírni mert nincs lelõhetetlen gép a játékban és nincs non plusz ultra repülõ (még a Mig 15 sem az).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Peshka-t rajtam kivül senki se repüli az ismerõsi körömben, mivel kevés bombát vihet... Azt senki se nézi milyen sebességgel. 😊
Magyar Betyár: Régóta nem Arcade-ozok, Historical-ban célzópötty hiányában a sok Beaufighter-es össze-vissza lõdöz, de általában csak a földi célpontokat puffogtatja + sokszor úgy vettem észre azzal se tudnak mit kezdeni, hogy nem sínen mozog a gépük. + A G-2 messer tier 9-re hozásával az angoloknak annyi esélyük se lesz, mint ami eddig volt.
Magyar Betyár: Régóta nem Arcade-ozok, Historical-ban célzópötty hiányában a sok Beaufighter-es össze-vissza lõdöz, de általában csak a földi célpontokat puffogtatja + sokszor úgy vettem észre azzal se tudnak mit kezdeni, hogy nem sínen mozog a gépük. + A G-2 messer tier 9-re hozásával az angoloknak annyi esélyük se lesz, mint ami eddig volt.