38447
-
Glo #10273 Nekem is van egy nagy bánatom: A Do217 E4-estől felfelé nincsen orrgépágyú a gépekben.. nagyban rontja a puha célok elleni hatékonyságomat bombázás után.. -
twi452 #10272 Elkezdtem fenni a fogam az új nagy japo bombázókra..sajnos még hosszú az út odáig..:)
Ezen a mostani hb-n azért beletoltam 1 millót a ki-49be pedig nem valami ideális bombázós pálya az biztos főleg így 4 darab 250es bombával
legtöbb esetben mikor fordulnék rá a következő körre már vagy én vagyok egyedül vagy az ellenfél fogyott el :D úgy meg nem jó ötlet ledobni a gépet a hordozóra ha utolsó vagy ugye :D
..most jön a következő Ki-49, még van 3 ami üres xp-s -
Amaymon #10271 Békés természetű vagyok alapban, de mikor 17k v 50k-s gépeket kilő nem fun. A maradék pedig biztosan kikap.... -
Amaymon #10270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én a 300% vagy a feletti vadászokat nagyon csípem. Hétvégén 70-100K-s köröket lehet futni kb. 2/nap össze jön. Az átlag 20-50k. Viszont egy 100-as kör bőven megéri, ha azt nézem annyiért mennyi hókuszpókusz menne arcade-ban. -
twi452 #10269 Quasimodo kedvenc mondása volt :D -
CptYossarian #10268 A harang rossz tanácsadó -
Amaymon #10267 "Modok olvassák a mission chatlogokat, vagy valami jóképességű felnyomott? :)"
Felnyomott. Én is reportoltam már HB-n egy hülye gyereket, aki elkezdte ölni a sajátjainkat. Bedurrant az agyam és neki mentem miközben leszállt, majdnem lezuhantam miközben irkáltam :) -
bgabor #10266 Azért HB-ban egy kicsit összetettebb a helyzet, ott igencsak jól kell gazdálkodni az erőforrásokkal. -
#10265 Nekem spec kedvencem, gyorsan újratölt, kiszed bármit, csak lassú.. Meg igen a hátsó lövész sem kutya. :) (IL2 M) :) -
vass17 #10264 Vannak neki gyenge pontjai is, ha nem figyelnek, művészet nem eltalálni azzal a sebességgel. Éppen most repültem haza egy durván sérült géppel, de útközben belebotlottam egy IL-2-be, nem kellett miatta nagy kitérőt tenni, oldalról annyira jól célpont volt, hogy azonnal le is esett.
Ettől függetlenül jó gép, főleg az M változat, amivel hátulról is meg lehet védeni -
bgabor #10263 Már miért is? Tehet ő szegény róla, hogy a tankok ellen kitalált 23mm-esei repülőgépek ellen is igen hatékonyak? :D -
#10262 Vagy utána megy más nemzettel farmolni, és oda gyűjti a +XP-t is -
Susarc #10261 Il2 az egyik legcsitesebb gép a játékban:) -
Conqvistador #10260 Ebbe nem értek egyet veled. Bocs
Ha pl 15000goldot elszór xp re akkor még 10k t simán rádobb lionra is. -
bgabor #10259 A sima IL-2 miket nem tud historicalban. Tök élvezetes vele mindegyik kör. Gyakorlatilag földi célokra ugyanúgy veszélyes mint a légikre, mert foldulsz olyan jól, hogy veszélyes legyél még a vadászokra is. És a fegyverzet... itt két Hellcatet daráltam be a 23mm-esekkel.
-
gstup #10258 Mármint a repülőkre.Kicsit siettem,sorry a megfogalmazásért. -
gstup #10257 + Ördögi kőrbe kerül,mivel gyorsan szinteket lépett,ha nincs elég lionja,akkor meg farmolhatja a pénzt,amiit lehet ha hagyományos úton lépte volna a szinteket akkor simán meglenne rá a pénze. -
#10256 Attól az még nem lesz jobb :) Tegnap pl egy sabre-t szedtem ki 109 G-10-el :) A srác elmondott mindennek vagy 2 percig irogatott nekem és többek között váltig állította, hogy cheater vagyok, mert hogy egy 109-el nem lehet lelőni egy sabre-t :) Ezek az emberek azok akik halálos sértésnek veszik ha le mered szedni őket és szentül meg vannak győződve, hogy ha van egy jeted akkor sebezhetetlen vagy. -
CptYossarian #10255 Lehet hogy valakinek pont az melengeti szívtájékát ha úgy érzi a befizetéssel jobb lehet másoknál. -
#10254 Nekem soha nem volt azzal bajom, ha valaki fizet egy játékért. Én is szoktam havi díjat venni. Én csak azt tartom felesleges pénzpocsékolásnak, ha teszem azt valaki képes kifizetni 14 ezer aranynak megfelelő pénzt, csak azért mert nincs türelme kihúzni a hagyományos módon a játékot. Elveszik az játék élvezete. -
Glo #10253 Plusz ehhez ugye nem jár crew skill se. Bár aki van olyan vastag, hogy beváltsa a free-t, az tuti vesz crew pointot is hozzá. De ehhez taktikai képességeket valóban nem adnak :D -
twi452 #10252 Szerintem bőven vannak olyanok akik nem sajnálják rá a lóvét és vastagon váltják a free xp-t
Ahogy terjed a játék ezekből a játékosokból is több és több lesz :)
Nincs ezzel gond, max az, hogy nagy géppel fogják szopatni amíg megtanul velük játszani :D -
#10251 átutalod a számlámra a pénzt? :DD -
Conqvistador #10250 Az nem is drága mindössze 14000gold kb :D höhö -
#10249 Na igen. Mondjuk nem is értem, hogy ezt miért kell. Gondolják, hogy majd egyszer jó kedvembe beváltom a 22 millió free xp-et? Biztos van aki ezt anyagilag megengedheti magának, de szerintem a játékosok 95%-a tuti nem. -
bgabor #10248 Igen, ezt én is nagyon nehezményezem, hogy a jutalomként kapott free XP-t csak goldért használhatod fel. Mekkora marhaság már. -
Conqvistador #10247 Free Xp hez. Amit átválthatsz goldsas ért :D -
gstup #10246 Első generációs?Kit érdekel.Nem is vh-s.Akkor meg mit keres a propelleresek között.Jet,menjen jet ellen. -
#10245 hiába első generációs az is, csak nem mindegy mikori fejlesztésű... -
#10244 én a jeteket nem engedném be, a jetek csak jetek ellen menjenek. -
#10243 sok esélyünk volt volt nálunk egy 262-e az ellennél megy egy sabre hát had nem mondjam mi lett velünk miután gyorsan elintézte a messert :S -
#10242 nem tudom mihez írja hozzá? -
Glo #10241 Mennyivel szebb lenne ha ezt az xp-t egy kiválasztott nemzethez lehetne hozzáadni :) -
Conqvistador #10240 Ezért érdemes minden nap belépni még ha csak 1-1 meccset is nyom le az ember. Jól jött a lé egy újabb Me 410est tudtam megvenni általa. -
#10239 jah és 100 k lion, és 500 k xp, mert Month in game -
#10238 no volt egy 3-0 köröm HB préémel 50 klion 40k xp x2 mivel győztünk :D lőttem egy ai-t egy Il-2-t és Ar-2-t -
#10237 f4 troppal, a chatbann engem nem fenyeget mivel németet tanultam, de szívok is rendesen fősulin emiatt -
rrally #10236 A mai napom valami retenetessen fos volt...Vagy über kemény csapatba rakott be hogy labdába sem tudtam rúgni,vagy nyomi találkozóra akkor meg valami 0 mecsses játés kap ki critical hittel a tail gunnerrel HB-n persze...Meg az hogy van - lelövök 2 lövésből egy wellingtont de a következő pedig egy egész tártól sem esik le és ugyan ott lövőm "felűről Bnz ve a törzs hétsó(mindig bevált eddig ,farok leszakadás) részét 400 méterről.szaros egy lövéstől feketedett a szárnyam állandóan a random ma nem volt velem vagyon..Rég muzsikáltak ilyen szarul a 109ek mint ma....De a kedvencem mikor a három Ai Bjutt leszedem minimális lőszerrel(109el és még meg van több mint a fele 20as lőszernek) utána egy húgyos hurricane 1es be meg egy egész tár kell... -
rrally #10235 egyszer én is kaptam 2 nap chat bant és odavolt írva hogy valamelyik játékos panaszolt be... -
Susarc #10234 én se szoktam visszafogni magam ha valamelyik idióta csapattárs bejön elém mikor tüzelek valakire ,hogy elszedje a killt.....illetve ha direkt belém rongyol valamelyik enemy,de eddig még nem kaptam bant:P