War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
WoT: Nishizumi77
Amúgy jók az olasz gépek, a kis szintûekben is 12mmes breda géppuska van, jól lehet velük sebezni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Jelenleg prémiummal is minuszos vagyok, sorra bukok 3-4 repcsiket, és a 20K-s cehhet nem fedezi mindig a reward....
Igen a tudjukmi játék az. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Meg most azert nem teljessen mukodik MM szoval nyugodtan vadaszhatod nagy gepeiddel nalad joval kisebbeket. 😊
Én pont ezért nem fektetek bele most még sok idõt és energiát."
Nekem jobban bejön, mint a mai kiadott gamek jó része, amik nem kötnek le. Egy kivétel van, de annak köze sincs ehhez a stílushoz. Szerintem megéri vele játszogatni, ha vki szereti a repkedést. Még olyan stádiumban van a game, hogy az élvezet miatt foglalkozik vele az ember. Mire megjelenik ki lesz fejlõdve rengeteg cuccos nem akkor kell majd vergõdni, és lehet tovább élvezetbõl nyomatni.
Már játszottam végig egy mai napig nagyon népszerû f2f game bétáját és az abban szerzett játékosi skill nagyon megtérült megjelenés után ott sok ideig, pedig nem lehetett szintezni semmit csak önmagam. Elõfordultak orbitálisan bosszantó dolgok, amiatt rég megtanultam, amikor valami nem stimmel mindig a játék metagame-hez kell alkalmazkodni.
Waiting for session EU server
players in quene: 32
Waiting time: 8 mins
Nem várok tovább
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én nem látok gondot ebben az update-ben még hangulatosabb is lett, így is szívesen játszom vele és nem munkahelynek tekintek egy játékot 😄