War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálta már valaki HB-n az il-2M gépet? NEkem valahogy nem sikerült még a bomba célzót kicsalni a gépbõl, pedig kéne lennie. Vagy a 100 kilós bombát csak úgy tessék-lássék kell eldobálni? 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Replay-ban pause. Párszor megnéztem mi történik és mikor megforgattam az állóképet nem egészen ott álltak a lövedékek, ahogy a rángatódzás közben láttam. Na meg az sem elfelejtendõ, hogy netes game, ahol pár 10 ms lagg már rontja a célzási pontosságot.
Szóval valamit tudnak a WT-nél ,hogy ennyire elvakultak legyenenek az emnerek, hogy tök mindegy mi van, ez JÓ a Wot SZAR akkor is"
Egyszerû a képlet. Tankoknál te vagy a fej, a tank a mindent meghatározó tested. Arra mennek rá, hogy a tankod szerelgessed felfelé cuccossal. Korlátozottabbak a lehetõségek, pl. mapokon már kívülrõl fújják a fix pontokat, útvonalakat. Sniper, arty hamarabb kilõ, mint ahogy észrevennéd mi van, stb.
Repülni másabb élvezetes. Ahhoz kéz is kell nem csak fej. Nincs értelme összehasonlítani a kettõt más játék.
DayZ sem volt még kész és a privát szerver bérletért (ami elég nagy elõnnyel járt), az alapjátékokért, stb. fizetni kellett. Ráadásul itt az aranysas vásárlás opcionális.
Én sejtettem, hogy az itteni embereknek nem igazán jön be a Wings of Liberty rts, azért nem is feszegetem.
Ha mod. lennék, tuti kipicsáztam volna már innen az ilyen jellegû hozzászólásokat.. Ezennel jelentkezek is, ha lehet..
Így van, ezért jön be nekem is jobban a fighter. Lelövik a bombázót sokszor nincs idõ legalább nullára kompenzálni. Attacker még csak-csak, de a nehézbombázó néha hátrány.
WoT: Nishizumi77
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Bár ettõl még nem biztos, h igazam van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Elég ha én tudom, nem kell, h. az orromra kössék...:-)
Egyébként elég jól haladunk nemsokára olyan lesz ez a topik is mint a WoT-é <#falbav>#falbav>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tanulj meg értelmezni, te szerencsétlen...
Igen hasonlít a bombázó az arty-hoz, de nem a játékmódot, hanem a végeredményt nézve. Te harcolsz a többi vadásszal, és a csávó(k) 2-3 km-rel a fejed fölül, letarolják az összes földi célpont és lám õk nyerik a csatát. különösebb ügyesség nélkül, bár mozgó célpontot elég eltalálni, de az 1 t-s bomba megteszi a hatást.
Sajnos a játékfejlesztés nem népjóléti üzletág, hanem üzleti vállalkozás, méghozzá nem is akármilyen, a mai felsõkategóriás játékok nagyobb bevételt termelnek mint egy felsõkategóriás hollywoodi film.
Kb félezer embert foglalkoztatni teljes munkaidõben egy drága irodaházban pedig amúgy is elég költséges dolog. El kell fogadni, hogy õk is pénzért dolgoznak, mint mindenki más.
Én akikkel beszéltem eddig azok általában azt mondják, azért nem mennek már b-17el mert nincs játékélmény olyan "cheat" cucc 😊
Manapság a bombázókat 1000 alatt kell keresgélni és 600-700-al közlekednek.😊