War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok, még anno én is megkérdeztem, úgy 10 éve nagy online repülõsöktõl, hogy mit kell tenni ha mögéd ül valaki. Egyszerû volt a válasz: "Akkor csak meghalni tudsz, mást nem!".
Úgy kell repülni, hogy ne tudjanak mögéd ülni. Az oroszok a valóságban is lefordultak mindenkit, nem kell csodálkozni, hogy árkádban a butított FM-nél is érezhetõ a dolog.
Az oroszok nem csíterek, csak más harcmodorral kell õket legyõzni mint más nemzetek repülõit.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
HB-ben gépenként 5000 Lion és 1000 Xp.
Földi célonként a sima AAA 400 Xp, a tank 1000 Xp.
Criticalt amúgy azért kapott ennyit, mert lelövés elõtt általában bekap egy Crit-et is a delikvens.
Amúgy gratula 😊
Tegnap elõtt nyomtam egy elég élvezetes csatát, a 410-esemmel 5 bombert lõttem. Lõttem egy géppárban repülõ Su2-ket is. Kicsit sajnáltam is õket, mert szépen repültek, de nem védte meg õket a védõgéppuskájuk. Egy kanyarból leestek.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Arcadeban van neki, de ha nagyjából vízszintesen közlekedek vele, akkor annyira halvány, hogy nem lehet látni, viszont ha felrántom és utána egy rövid zuhanás, akkor jól látható. Igazából nem értem ezt az egészet, igaz, csak az IL-2 ilyen...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Folyamatosan írogatjátok itt azt hogy BnZ, ez mit jelent? 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az egyedüli, akit tényleg nehéz elintézni a tierje miatt, az az orosz prémium Catalina, a többiek messze nem legyõzhetetlenek.
Egyébként meg mindenkinek szoktam ajánlani hogy maga is húzza ki a H6K-t, egyfelõl mert gyorsan megvan és remek pénzeket hoz, másfelõl hogy lássa hogy a hidroplánok élete se fenékig tejfel. 😊
Az viszont kifejezetten gáz hogy valaki úgy mond véleményt a játékról, hogy csak a kis tierû csatákat látta belõle. Láthattuk már a WoT topikban is, hogy az ilyen mennyire torz véleményeket szül. (Pl: hogy szerinte az artyk teljesen rendben vannak, mert a nyilatkozó még sosem látott ötösnél nagyobbat belõlük stb)
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Mivel mentél?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Vagy van különbség a 2 gép közt, csak xar a leírásuk?
Jó játékot.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na és mesélj nekünk, a Domination játékmódot hogyan nyerik a bombázók? Vagy ground attack módot hogyan a "biztoságos" magasból dobáló bombázók? Modd csak, láttál te már magas tierû csatát ebben a játékban? Láttál már Kometet/Ki-200ast vagy bármilyen Jetet rárepülni a "biztonságos" magasságból küzdõ bombázókra? Nyilván nem, mert akkor nem beszélnél ilyeneket. Mondjuk úgy, hogy amelyik bombázóra ezek rámennek, az másodpercek alatt halott, és most, hogy még kevés a high tier gép, bizony már tier11-es géppel menve is berakhat hozzájuk a matchmaker.
Vicces elnézegetni a csatákat 10+ killel sértetlenül befejezõ BnZ támadásokkal operáló Kometeket.
Nagyon úgy néz ki hogy te küszködsz itt szövegértelmezési nehézségekkel.
from 04:00 (GMT +4) on February 2, 06:00 (GMT +4) on February 4
+50% experience gain
-25% of cost for all German and Soviet planes except premium
-25% of cost for Soviet premium aircraft I-153P, I-16 type 28, P-39K-1
The historic mission of «Operation» Uranus "in Historical and realistic battles.70 years ago, 1943 Feb.2, Soviet army won the most cruel and large-scaled WWII battle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
from 04:00 (GMT) on February 2, 06:00 (GMT) on February
+50% Experience gain
25% of all aircraft except for the Soviet Union and the German premium vehicles
-25% Of the premium aircraft I-153P, I-16 type 28, P-39K-1
The historic mission of «Operation» Uranus "in Historical and realistic battles.
(ez csak szerintem van google fordítóval lefordítva ruszkiról angolra? <#idiota>#idiota>)