War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, nem rossz a fegyverzete, de nem értem hogy mire fel 13-as szintû. Kilencesnek bõven elég lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár lehet nekem is gyûlt volna annyi, ha nem húzom ki az angolt 10-re a német még on way.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Crew-nál arra gyúrj amit majd használsz. Nekem 1 slot van vadászokra (itt az elsõ fülre rakom a cuccost (Visibility, Keen edge, G-tolerance)), 1 bomberekre (itt a lövészekre kell gyúrni) meg egy a többire, pl attackerekre.
Amúgy az elején érdemes az elején mindenre rakni ami olcsó, mert ha eléred a 100-120 crew pontot akkor megveheted az Expert fokozatot az adott gépre, ami 30 pont bónuszt ad minden fontos elemre.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hátezkibaszottulkurvajóéstetszikcsupaheppi.
Pedig voltak elég erõs fentartásaim pedig nem vagyok nagy repülõs de marha könnyen bele lehet jönni.
Kérdés: Repcsikkánt az XP az mire jó? Mi lesz ha kimaxolod?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mint a konditeremben a 10 alkalmas bérlet 😊
Nekem csak lyukat ütöttek a jobbon, nem szakadt le. 😊
Magasabb szinten tényleg ezt csinálják. Messzirõl észrevesz alám fordul és átsuhan. Sok nagyon profi van aki elõre gondolkodik.
Hegyes pályán viszont le lehet rázni. Hazai terepen. Nemrég 3 gép üldözött, szorosan a falhoz tapadva, szó szerint a kabin majdnem érintette a földet, a hasítékokon beorsózva kimanõvereztem. Elfogyott a lövedékük. Természetesen arcade, HB-n nem ment volna. Német géppel is megpróbáltam, úgy a falnak vágtam magam mint a ... bár lvl 10 felé közeledve mintha jobban tudnának orsózni.
Így az összeg csökkenthetõ 20%-kal.
Így 65,704 Ft-ra jön ki. 😄
30 nap az 2464 Ft.
1 nap 82.13 Ft.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De tényleg srácok.. árkádban minek keresitek a korhû rep- és sérülésmodelleket? Komolyan nem értem..
Még ha a HB vagy az FRB miatt sírnátok..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-DM-eket átállították ezzel megszûntek a lelõhetetlen bombázók megszûntek gépek legalábbis ahogy tapasztaltam a PBY ket szétkapják pár sec alatt mint foxi a lábtörlõt de valahogy minden egy picit könnyebben lelõhetõ.
-Bár még sokat nem repültem vele de a Stuka 37 mm ese a medium tankokat biztosan kiszedi a 410 50mm-ese meg a destroyert is (több lövésbõl).
-Ha leszállsz elvileg lehet változtatni a bombaterhen (persze ami ki van húzva)
-Ha kicsit összetöröd magad de még éppen le tudsz szállni akkor is kijavítanak én úgy összetörtem magam, hogy fél szárny odalett mégis megjavítottak.
-Reptéren ha megjavítottak visszarak a reptér végére (ez jó dolog bár nekem a régivel sem volt bajom)
- +15 sec bohockodás miután olyan lövést kaptál ami patch elõtt megölt volna, ez annyira nem fontos de 15sec alatt még el tudsz dobni 1 bombát vagy mákkal le is lehet lõni valakit.
Összességében szerintem jó lett a patch.