War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ melyik verzió, természetesen. Az E nagyon jó arcadera, de nem jó HB-re(kicsi a lõszerkészlet), de az F és a G már jó mindkettõre.

Messerschmitt Bf 109 mennyire jó HB-n? Arcade-ban nagyon oda tud csapni, ha van egy kis realizmus akkor is használható?
nem kellett volna
Igaz hetek óta nem repültem vele. El is viszem HB-be...lesz ami lesz
Nem lenne rossz csak lassú szegény lelkem. És mivel nincs belsõ nézet annyira nem tetszik. Valamiért bombernek nézik. (van 4db 50kg-os )De a tûzerõ rendben van.(valami csak jó legyen már 😊 )
Emberek, a Hs129-el van valakinek tapasztala? Érdemes megvenni?
Persze, nem rossz a fegyverzete, de nem értem hogy mire fel 13-as szintû. Kilencesnek bõven elég lenne.

Killeket tekintve egy jóval jobb kör, ugyanúgy win, mégis sokkal kevesebb xp. Érdekes...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Német 6os, amcsi 8as, de az orosz 7es csak t0, t1 + prém katival lett mag. Így szépen hozza az oroszlánt prémmel. 9esen tervezem hogy váltok magasabb szinzû orosz gépekre addig még gyûlik az ezüst.
1.5 milla lionod van? Az szép 😊

Bár lehet nekem is gyûlt volna annyi, ha nem húzom ki az angolt 10-re a német még on way.
Nem igazán értem, hogy jött össze ennyi xp, mentem már sokkal jobb köröket is fele ennyiért...

Nekem kiírja, hogy 29FPS de szaggat+felszállásnál kilõtték az egyik motort, felborul a gép és 2:29-t ír a javításra de 2:10-nél meghalt. Valami nem jó.
Ahh, épp megléptem volna egy 20 perces ütközet után a szintet.
Na akkor lenne igazán rossz napja az orosz fórum moddereknek 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Most jön a ruszki NERF 😛
Majd jön nemsokára a hotfix.. Gondolom elkezdték szõnyegbombázni az orosz fórumot a felhergelt júzerek 😊

Elszaródott a szerver, nálam sem megy, reloggolással sem😊
HB -ben kiválasztottam a gépet,tölt majd vissza a menübe. Kiírja hogy 0 credit és 0 exp (meglepõ módon). Aztán garázs...van baj itt is
Mar jatekba se enged be.<#violent>
Nekzek megy a gém rendesen? Nem volt semmi mennék csatába. Betölt. Választom gépet erre: Processing Operation. Várok várok semmi. kilép azóta belépni se akar. Csak loggining in...
Lonely Island. Egyik csapat gyoz kiirja on hand stb. Aztan megy tovabb csata. Lelovik gepem de masikkal mar nemtudok bejonni. Kilepni se lep ki csatabol, kicsit bugos az egesz map. ^^
Egész délutános pálinkázás után ne próbálj meg összefüggõ szöveget gépelni.. ez jótanács magamnak 😄

NEm kell még idejekorán erre költeni.

A Crew-nál arra gyúrj amit majd használsz. Nekem 1 slot van vadászokra (itt az elsõ fülre rakom a cuccost (Visibility, Keen edge, G-tolerance)), 1 bomberekre (itt a lövészekre kell gyúrni) meg egy a többire, pl attackerekre.

Amúgy az elején érdemes az elején mindenre rakni ami olcsó, mert ha eléred a 100-120 crew pontot akkor megveheted az Expert fokozatot az adott gépre, ami 30 pont bónuszt ad minden fontos elemre.

És crew trainingre mire érdemes gyúrni? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Érdemes megvenni az 5. crewt is?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha kimaxolod az xp csíkot akkor utána 5-öd annyi xp-t kapsz csatánként. Arra jó, hogy ne az Reserve gépekkel menj el 20-as szintig 😊

Na elsõbenyomás miután kipróbáltam a játékot:
Hátezkibaszottulkurvajóéstetszikcsupaheppi.
Pedig voltak elég erõs fentartásaim pedig nem vagyok nagy repülõs de marha könnyen bele lehet jönni.

Kérdés: Repcsikkánt az XP az mire jó? Mi lesz ha kimaxolod?

Azt észrevettétek, hogy 6db rakétával ki lehet lõni egy rombolót? <#vigyor0>

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Jó ez a -25%. Gyorsan vettem vagy 5 gépet.Remélem ezt a jó szokásuk megtartják.
Kérdés: A bombaterhet hogy lehet megváltoztatni leszállás után?
Abból az 500-ból vennék egy prémium Catalinát, hogy trollkodhassak 1-es tierben az oroszokkal >o]

Olyan kéne, ami csak akkor von le 1 napot amelyik nap játszok is 😄

Mint a konditeremben a 10 alkalmas bérlet 😊

Áááá, úgy 88 Ft 1 nap. 😄
"-Ha kicsit összetöröd magad de még éppen le tudsz szállni akkor is kijavítanak én úgy összetörtem magam, hogy fél szárny odalett mégis megjavítottak."

Nekem csak lyukat ütöttek a jobbon, nem szakadt le. 😊

"Úgy kell repülni, hogy ne tudjanak mögéd ülni. Az oroszok a valóságban is lefordultak mindenkit, nem kell csodálkozni, hogy árkádban a butított FM-nél is érezhetõ a dolog."

Magasabb szinten tényleg ezt csinálják. Messzirõl észrevesz alám fordul és átsuhan. Sok nagyon profi van aki elõre gondolkodik.

Hegyes pályán viszont le lehet rázni. Hazai terepen. Nemrég 3 gép üldözött, szorosan a falhoz tapadva, szó szerint a kabin majdnem érintette a földet, a hasítékokon beorsózva kimanõvereztem. Elfogyott a lövedékük. Természetesen arcade, HB-n nem ment volna. Német géppel is megpróbáltam, úgy a falnak vágtam magam mint a ... bár lvl 10 felé közeledve mintha jobban tudnának orsózni.
Vagy inkább érdemesebb 2X1000 aranysast venni, így nem lesz felesleg és olcsóbban megúszod. 😊

Jeffjohnson
DM arcadeban is ugyanaz mint a többiben az egyetlen különbség az instructor jobban fel van turbózva.

500 gold marad, így minden 5. hónap ingyenes.
Így az összeg csökkenthetõ 20%-kal.

Így 65,704 Ft-ra jön ki. 😄
Thx.

220x14=3080 Ft 2500 gold

30 nap az 2464 Ft.

1 nap 82.13 Ft.
Kiszámolta már valaki, hogy a prémium acc magyar forintra lefordítva mennyibe kerül naponta?

Világos, csak a többi attacker-el ez kevésbé tûnt fel 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

R4ng3r
Nem ment itt sírás,ez egy orosz játék természetes hogy az orosz gépek op-k... de nekem az orosz gépekkel egyáltalán nincs bajom, jól égnek,könnyen leszedem õket <#taps> A gond a Spitfire, de ollóztam már ki azt is és aztán szépen becsücsült elém <#circling>

Nem is Rád értettem 😊

V43 1105
Én nem sírok, sõt küzdök minden erõmmel hogy hulljon az orosz férgese :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jah, a csajkákban pl negatív manõvernél megszûnt a motor üzemanyag ellátása. HB-ban ez le is van modellezve 😊

De tényleg srácok.. árkádban minek keresitek a korhû rep- és sérülésmodelleket? Komolyan nem értem..

Még ha a HB vagy az FRB miatt sírnátok..

R4ng3r
Az orosz gépek PONT a repképességükrõl voltak híresek <#bdead>

A pilóta hülyeségérõl nem a gép repképessége tehetett 😊

V43 1105
<#idiota> Fõleg azon csúcskonstrukciójú gépekkel amiknek a hajtómûvük képes volt leállni repülés közben egy-egy manõver után .. <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

R4ng3r
Az oroszok repülni nem tudtak, a németek már sokszor sajnálták hogy az orosz pilóták még a gépet manõverezni sem tudták a levegõben olyan képzetlenek voltak némely esetben....SZóval nem fordultak le azok mindenkit,max földhöz csapták magukat 😄

Jeffjohnson
Egyelõre azt gondolom ez a patch nagyon jól sikerült.

-DM-eket átállították ezzel megszûntek a lelõhetetlen bombázók megszûntek gépek legalábbis ahogy tapasztaltam a PBY ket szétkapják pár sec alatt mint foxi a lábtörlõt de valahogy minden egy picit könnyebben lelõhetõ.

-Bár még sokat nem repültem vele de a Stuka 37 mm ese a medium tankokat biztosan kiszedi a 410 50mm-ese meg a destroyert is (több lövésbõl).

-Ha leszállsz elvileg lehet változtatni a bombaterhen (persze ami ki van húzva)

-Ha kicsit összetöröd magad de még éppen le tudsz szállni akkor is kijavítanak én úgy összetörtem magam, hogy fél szárny odalett mégis megjavítottak.

-Reptéren ha megjavítottak visszarak a reptér végére (ez jó dolog bár nekem a régivel sem volt bajom)

- +15 sec bohockodás miután olyan lövést kaptál ami patch elõtt megölt volna, ez annyira nem fontos de 15sec alatt még el tudsz dobni 1 bombát vagy mákkal le is lehet lõni valakit.

Összességében szerintem jó lett a patch.