War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tegnap szedtem le a Yak-9T-vel egy Sabret. 😊

Viszont nem lehetetlen kilõni õket, pár napja egy lvl(4 vagy 5) gépem tüzébe szalad bele szembõl egy meteor.
10-est ha beteszel kb. bármi jöhet, ami az ellenfér hangárában van (a legkisebbtõl) a legmagasabbig.
A legmagasabb szintû géped alapján, amit beraksz.

Torzonborz
Áhh köszi , na igen még nem osztottam ki az összes xp-t. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Meccsbesorolás hogy történik? Az adott frakció szintje alapján amivel csatába mész vagy a gépeid szintje alapján?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Így van. Ha még több lesz akkor villogni is elkezd, hogy na vedd már észre 😄
QuentinT
Úgy emlékszem, nekem akkor jelent meg, amikor relatíve sok volt az el nem költött legénység fejlesztésére szolgáló xp.

Torzonborz
Az jelent vmit hogy a pilóta buksija sárga ? Pár gépnél van ilyen de nem láttam sehol semmit ezzel kapcsolatban.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ok.köszi
Ahogy néztem sztem az hogy ha free rapirt tolsz akkor a legénység felgyúgyulása nincs benne az idõben.
üdv mindenki!
van aki segítene egy kezdõnek skypon vagy tsen?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Valaki tudja mi értelme kiugrálni a gépbõl?
flashpointer
dettó. Leszállok szépen, aztán néha csak úgy kilõ

Emancipate yourself from mental slavement!

Na felébredtek az amerikaiak, egybõl leromlott az ütközetek minõsége, mind az 5 gépem saját tag vágta gallyra.
Nem tudom minek kellett belerakni az automatikus katapultálást <#falbav> Most is leszállok reptérre kiírja hogy 60 másodperc múlva megjavítanak várok, aztán egyszer csak katapultál mondom 'nyád.

Mégis jogosan csinálja a MM az üres slotot. Kivártam egyet és elõkerültek a lvl 10 feletti gépek a gyengébb tímnél.
Nem tudom melyikre gondolsz, az elõzõn vízpart mellett volt a reptér. Most teljesen minden szárazföld. A nevét nem jegyeztem meg.
Kipróbáltam és tényleg kevés 1db Type 99-es, pedig a legutóbbi USA-Japán HB-n szedtem ki vele hordozót. Úgy látszik túl táp volt...
HB-ban még mindig az új orosz-német frontcsata van, ahol az oroszok támadnak?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ezt a késleltetõs dolgot már más is írta, igaz nem 2 másodperccel hanem 0,5-tel, de végülis mindegy. Ha nem a dekken, hanem a hajótestben robban a tök akkor élõben is nagyobb volt a hatás 😊

Type 99 mod 80, 3-4000 méterrõl kell ejteni, vagy az egymotorossal zuhanórepülésbõl 5-600km/h-val, akkor átszakítja a tetõpáncélt és bent robban. Alacsonyabbról lehet lepattan, különösen az amerikai hordozókról, japánt az 500 kilós/1000fontos bombák is könnyedén átütik.
De ez Historical, lehet Arcade-ban máshogy van.
A japánoknak kétféle 1000 kg-os bombájuk van egyik földi célpontok másik hajók ellen. Ha a hajók ellenit késleltetéssel ledobod az mindent kiszed egybõl asszem.

flashpointer
U de genyóség ez a lelövés utáni szárnnyal integetés. Mióta láttam azóta mindig nyomom :>

Emancipate yourself from mental slavement!

QuentinT
Késleltetés nélkül kettõ kell nekik belõle az biztos. Késleltetéssel is próbálta a dolgot?

Ez biztos? Csak mert en ugytudtam hordozo, csatahajo 2db 1000kilos.
Egy baratom ezt amit irtal egybol kiprobalta es nem jott ossze neki. Nem lehet arrol szo, hogy amit dobtal mar megvolt gyengitve elotted valaki vagot bele? 😮
Mavolt hogy -4 nekünk.
Nektek nem csinálja azt a szerver, hogy kezdéskor -2 üres slot. Ingyen win az ellenfélnek, mert én auto quitolok. Végig nem vergõdök minimum 10 gép hátrányt.
Japánoknak van a legerõsebb 250 kilós bombájuk (van egy külön topicja a japán bombáknak a hivatalos fórumon, de nem tudom hova tûnt), az 1 tonnás páncéltörõbõl (Type 99 mod 80) elég 1, hogy kiszedj vele egy hordozót (2 mp késleltetéssel).
Én mind a 4 tier 7-es bombázót beraktam 1 slot-ba így javítás helyett szimplán lecserélem õket 😊
A japcsi bombázók jók farmolni?
Azt látom hogy a basszott nagy japcsi hidroplán oylan bombákat kap így t3-4ben hogy ihajj de az a javítási költség.

Most 4 ruszkival tolom a AR-2 meg az SB-2mekkel ezek elég jól hozznak fõleg ha hagyom, hogy magától javítsa a játék. 25-30 perc nem sok.
És tényleg mûködik.<#worship>
Hát az Árkádban nem tudom, mert sose használtam ott 😊 HB-ban viszont a Spari 250-eseivel lazán dobom kettesével a tankokat, ha nincsenek túl távol egymástól. 4 bombával szerencsés esetben 8 tank is kimegy, ami a double stike-okkal 10K xp-n felül van.

Német attackerek milyenek? Nem akarok úgy felsülni vele mint a stukákkal.
Ezt már én is írtam korábban 4000 méterrõl S79-el szinte lehetetlen eltalálni egy hajót míg Ar-2-vel simán megy... de ha megnézed bombanézetben a német bomba összevissza kacsázik míg a ruszki nyílegyenesen zuhan...

Eléggé gépfüggõ meddig bírja, nem sérült MC202-t, G-s messer-t 800-nál még fel lehet rántani, + 1000km/h-ig óvatosan ki lehet hozni süllyedésbõl, orosz légcsavaros gépek 750km/h fölött szétesnek.

+volt egy fontos változás ezzel a Global Awesome Open bétával. Konkrétan az EU-ban lakók szívták meg ismét, mivel Euróban számláz a játék... Ha megnézitek a játékon belül is eltûnt a pénznem az árak mellõl. Szerencsére csak egy 3 "dolláros" pakkot vettem...

bgabor: le vannak modellezve a bombák a valóságnak megfelelõen, legerõsebbek a japók, utánuk többiek kb. egálban, és a sor végén az olaszok. Az hogy a S79 pontatlanabb mint a többi nagyon egyszerû: függõlegesen vannak felfüggesztve a bombák, hogy helyet spóroljanak a többiek által használt vízszintessel szemben, így a játék nem úgy számolja az esést.
Hát nem tudom, én jó ideje grindelek XP-t a két hatos Sparvieroval, de nagyon gyenge bombázónak tûnik mindkettõ. 500 kilósokkal használom, de megdöbbentõ a különbség köztük meg az orosz SB2/AR2 széria között. Ugye elvileg csak annyi a küéönbség, hogy a Spervierókon 2X500, a ruszkikon meg 3X500 gb bomba van, sõt, az sparvieró még magasabb tierû is az oroszoknál.

A valóság: az orosz bombázók hajszálpontosan dobják a bombáikat bombacélzó nézetben, az 500kg-s bombáik meg tarolnak. Az olasz gép pedig jó tízméteres szórással dobál, és az 500 kilósai néha marha vicces dolgokat produkálnak.

Példa: A pályákon látható klasszikus három légelhárítóüteg+középen egy bunker kombó közepébe belevágok egy 500 kilósat. Orosz bombázóval menve ilyenkor a bunker és két légelhárító löveg megpurcan. Az olasz géppel meg van hogy csak egy célpont, vagy még annyi se.

Ma reggel mentem egyet Africa Ground strikeon Sparvieróval, a bunkerre dombtam a bombát, és egy sem semmisült meg, csak sebzés, ugye minimális XP-ért.

Szóval úgy tûnik hogy ugyanakkora méretû bombák az egyes nemzeteknél nagyon eltérõ erõvel bírnak. Szerintem pl az olasz 500-as nagyjából az orosz 250-es rombolóerejével bír.
Ezek után nem merem 250-esekkel használni a Sparvierót.

AMúgy HB-ban leszállásnál ha túl gyorsan közelítetek a reptérhez akkor nem 0-ra kell levenni a gázt, hanem 5% körülire. Az oka az, hogy 0%-on vitorlázásba teszi a légcsavartollat a gép, 5%-on meg állásszöget ad neki ami tovább lassítja a gépet a légellenállása miatt.

Hja, ha elkezd beremegni a gép akkor gáz le és nagyon finoman kiemelkedés 😊 Különben oda az egész 😊

Ne manõverezz csak rövid ideig, egyébként megöl valaki. Rácsap, elfut. A messerrel könnyû elmenekülni felfelé.

HB-ban megszoptam. Lelõttem egy ruszkit, nekiindultam magasból a következõnek, mire elértem volna leszakadtak a szárnyak 😊
Sokan nyomják egérrel, könnyû megállapítani mert õk fordulásnál elõször a ruddert használják, csak utána csûri be a gépet az instruktor. Célozni valóban könnyebb vele, hosszabban rajta tudod tartani az ellenségen a célkeresztet. Csak ugye ott nincs elétartás jelzõ, érezni kell mennyivel kell eléhúzni 😊

Én ezért csípem a lomhább de nagyobb tûzerejû gépeket (best of 410) mert okosan kell vele manõverezni, de elég ha egy 30-as betalál, akkor már rossz napja van a delikvensnek 😊)

Lehet. Én a minap a Tu2-esemmel a G6-al tartottam a fordulót. Aztán rájött, hogy inkább le kéne emelkednie, az mondjuk ment neki 😊

Amúgy az il2 nagyon gyorsan veszíti az energiáját, tesz egy kört aztán már villog is neki a Critical speed. Mondjuk le nem esik tõle Árkádban 😊 Forgasd meg aztán emelkedj el elõle, úgyse tudja tartani az emelést.

Többségünk mouse aimmel tolja azt is, pedig sokan joystickal is rendelkezünk. Túl jó a mouse aim. 😊
Célozni jóval nehezebb a joyyal.

Az meg tényleg reális hogy az IL-2 kimanõverezte a messzerem? igez csak a 6os e-4 de...
Mentem vagy 2-3 HB-t most hát... nehez. Gondolom joystickal egyzserûbb mint maus aim módban.
Mostani peccs után állítólag már Medium tankokat is ki lehet vele szedni. Bár én még mindig inkább az S79 5x250-esét használom tank gyilkolásra 😊

Az ágyú földi változata:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezekkel a lövedékekkel megküldesz valakit biztos nem köszöni meg 😊

Bomba helyett két megtermett ágyút hordoz 😊. A 2 37mm-es földi célpontok ellen is hatékony, de mivel bombázó magasságban kezdesz vele(szerintem), én bombázók ellen mennék vele.
Akkor elkezdem tuningolni a legénységet, már csak a G kell.

Jut eszembe a JU 87 G2 mitõl bomber, ha csak cannon van rajta? Ráadásul lassú és majd szétesik a levegõben egy kis szélmozgásra.
Most jöttem rá, hogy a leírásokat el kell felejteni....

Angoloknál 4 wellingtonnál is ugyanazokat a repülési adatokat írja, de beülve a 7-esbõl a 10-esbe(tier) ég és föld a különbség, legalább másfélszer jobban reagál a kanyarokra a 10-es szintû.

Szóval a leírások xart se érnek kb😄