War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
van aki segítene egy kezdõnek skypon vagy tsen?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De ez Historical, lehet Arcade-ban máshogy van.
Emancipate yourself from mental slavement!
Egy baratom ezt amit irtal egybol kiprobalta es nem jott ossze neki. Nem lehet arrol szo, hogy amit dobtal mar megvolt gyengitve elotted valaki vagot bele? 😮
Én mind a 4 tier 7-es bombázót beraktam 1 slot-ba így javítás helyett szimplán lecserélem õket 😊
Azt látom hogy a basszott nagy japcsi hidroplán oylan bombákat kap így t3-4ben hogy ihajj de az a javítási költség.
Most 4 ruszkival tolom a AR-2 meg az SB-2mekkel ezek elég jól hozznak fõleg ha hagyom, hogy magától javítsa a játék. 25-30 perc nem sok.
+volt egy fontos változás ezzel a Global Awesome Open bétával. Konkrétan az EU-ban lakók szívták meg ismét, mivel Euróban számláz a játék... Ha megnézitek a játékon belül is eltûnt a pénznem az árak mellõl. Szerencsére csak egy 3 "dolláros" pakkot vettem...
bgabor: le vannak modellezve a bombák a valóságnak megfelelõen, legerõsebbek a japók, utánuk többiek kb. egálban, és a sor végén az olaszok. Az hogy a S79 pontatlanabb mint a többi nagyon egyszerû: függõlegesen vannak felfüggesztve a bombák, hogy helyet spóroljanak a többiek által használt vízszintessel szemben, így a játék nem úgy számolja az esést.
A valóság: az orosz bombázók hajszálpontosan dobják a bombáikat bombacélzó nézetben, az 500kg-s bombáik meg tarolnak. Az olasz gép pedig jó tízméteres szórással dobál, és az 500 kilósai néha marha vicces dolgokat produkálnak.
Példa: A pályákon látható klasszikus három légelhárítóüteg+középen egy bunker kombó közepébe belevágok egy 500 kilósat. Orosz bombázóval menve ilyenkor a bunker és két légelhárító löveg megpurcan. Az olasz géppel meg van hogy csak egy célpont, vagy még annyi se.
Ma reggel mentem egyet Africa Ground strikeon Sparvieróval, a bunkerre dombtam a bombát, és egy sem semmisült meg, csak sebzés, ugye minimális XP-ért.
Szóval úgy tûnik hogy ugyanakkora méretû bombák az egyes nemzeteknél nagyon eltérõ erõvel bírnak. Szerintem pl az olasz 500-as nagyjából az orosz 250-es rombolóerejével bír.
Ezek után nem merem 250-esekkel használni a Sparvierót.
HB-ban megszoptam. Lelõttem egy ruszkit, nekiindultam magasból a következõnek, mire elértem volna leszakadtak a szárnyak 😊
Én ezért csípem a lomhább de nagyobb tûzerejû gépeket (best of 410) mert okosan kell vele manõverezni, de elég ha egy 30-as betalál, akkor már rossz napja van a delikvensnek 😊)
Amúgy az il2 nagyon gyorsan veszíti az energiáját, tesz egy kört aztán már villog is neki a Critical speed. Mondjuk le nem esik tõle Árkádban 😊 Forgasd meg aztán emelkedj el elõle, úgyse tudja tartani az emelést.
Célozni jóval nehezebb a joyyal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jut eszembe a JU 87 G2 mitõl bomber, ha csak cannon van rajta? Ráadásul lassú és majd szétesik a levegõben egy kis szélmozgásra.
Angoloknál 4 wellingtonnál is ugyanazokat a repülési adatokat írja, de beülve a 7-esbõl a 10-esbe(tier) ég és föld a különbség, legalább másfélszer jobban reagál a kanyarokra a 10-es szintû.
Szóval a leírások xart se érnek kb😄