War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
Jó fegyvert kell a kezükbe adni, a szarral a legjobb ember sem tud mit tenni 😊
Fõleg az ilyen 7.62 a vicc T10-ben

Emancipate yourself from mental slavement!

németnél meg végképp felesleges kihúzni az 5 lövészt HE111-nél.Inkább reloadra tegyél. Úgyse érnek semmit a lövészei. (mondjuk talán csak a JU88-nál volt sikerélményem)
vadásznál ne is tegyél rá. ott nem számít csak bombernél.
Ez a crew skill és gunner dolog hogy van? Játék fóruma szerint ha húzom a gunner accuracy és precizioon skilljét az csak a játék által vezérelt lövészre mûködik. Ha bombázóm húzom a skillt ahogy nõ írja úgy nõ a minusz elõjeles szám is. Hiányzik annyi gunerje. Vadásznál nem ír semmit.
Annak annyira jellegzetes az ikonja, hogy rögtön felismerni 😊
HB-ban se látni a típust, csak a gép sziluettjét. Szal tudod mennyi bomberük meg vadászuk van, csak azt nem h mi 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gondolom csak FRB-re vonatkozik, szólvak kb a játékosok 0.5%-át érinti. 😄

Eddig láttad mi alapján válassz saját gépet. Sok a vadász vagy a bomber ..stb. És ugye a MIGeket se látod 😊
Ez most jobb, hogy nem mutatja mit választ az ellenfél?
kösz.
Pontosan nem vágom, de a bombázás mintha több pontot adna, mint a vadászat, a historical battle meg kb egy nagyságrenddel többet oszt, mint az árkád.

Nem tudjátok véletlen, hogy a crew skill pontot hogy adja? Mit tudom én 5k xp ér 10 crew skill pontot.
Update 04.02.2013 (1.27.18.1)

Enemy aircrafts are not shown now in FRB results chart

Fixed engine sound for aircrafts in replay mode

When player leaves his squad, squad's rank re-calculating correctly

Results of fight are inclided in "Economy" log

Enhanced after-fight statistics log

LeWyTy
Legalább nem olyan unalmas.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fabio Capello
jól néznek ki 😊 Én is nekiesnék a festésnek, de nem vágom még annyira a "rendszerét", hogy ilyeneket tudjak összerittyenteni 😊

Lehet csinálni szobákat úgy mûködik mint az IRC

/join szobanév

Nem jeleníti meg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

LeWyTy
Van valami klánozási lehetõség?
Vagy valami SG csoport chat vagy valami?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

flashpointer
most mond hogy nem néznek ki jól : D

Oroszokkal menj, azzal mellényúlni nem tudsz😊
Sziasztok! Abszolút új vagyok pls adjatok helpet melyik nemzetnek éri meg neki ugrani?!gondolom van olyan ami már azért kicsit kiegyensúlyozottabb mint a többi!Thx a helpet elõre is!
Már megvannak csak az a szar dupla kattra nem mûködik enter kell neki hogy beljebb lépjem a menüben...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A titok az magas szinten h vagy az elején eldobható gyors bombázóval(-kal) zúhanóban bombázol egyet avagy vársz a végéig amikor is már kevés földi van és akkor hozod be és letarolod az összeset ami megmaradt.
Mondjuk itt is, mint annyi más játéknál, a testreszabási lehetõség irdatlan ocsmány dolgokat eredményez. Persze a Hello Kitty Space Marine chapter szintre nem emelkedik a dolog, de a teljes szárnyfelületre festett szárnyak, meg hasonló giccses szarok, meg a rossz helyre tett, ötvenszeres nagyítású killmarkok már így is néha majd' kicsapják az esztétikai biztosítékot.

Hát... én farmhoz hazsnáloma bombázókat. _Oroszt. 3 su-2m meg egy ar-2õt. Én az elõttem is említett kezdõrõl zuhanok alacsonyra aztán amint a konvoj felé értem bumm kidobon a 4 bombát 2x250 2x500as oszt jónapot. Ezeket gyorsan javítják 15-20 perc így a hasznom tiszta.
Vagy Rice Terrases meg Africa Canyonban oldalt a kanyonban el lehet lopózni és hátulról seggbe küldeni a konvojokat.
Unlockolni kell õket elõbb. Alapból egy matrica sincs.

De nem mutat szart sem. Üres mind.

Hangárban a festés résznél.

Aprobó a megnyert decalokat hogy lehet gépre rakni?

még tanulatlanok az emberk még nem jöttek rá nem jó dolog közelharcba kerülni 1v1-be egy Zeroval =D

LeWyTy
Nagyon durván visszavettek az arcából én is azzal nyomtam.

flashpointer
Egyutas bombázókkal nagyobb a hatékonyság jelenleg. (Pe-2 és hasonló kategória) Én úgy szoktam hogy elõször viszem be, aztán
-felgyorsítasz vagy 600+ra a kezdõ magasságról való ereszkedéssel úgy 1000m-ig, aztán ha szembõl támadnak és túléled, utólérni már úgysem fognak. -Kinézed a legzsírosabb konvojt, potty, és futi amerre nincs senki, aztán ha megint lett bombád csak ismételgetni kell.
-Ha kilövik elsõ dobás után is nagyobb a haszon, egy egy szerencsésebb dobásnál 10 célt is magával visz.

A trükk az hogy ne wellingtonnal menny. Jelenleg úgy ahogy van szar, még nincs bent a többi típusa.

Profi bombázókat kérdezném, hogy miként csinálják?

eddig azt hittem a bombázóim bénák, de megvettem a legerõsebb wellingtont(10-es szintû angoloknál), felnyitottam az összes bombáját,+engine+másik fejlesztés, tökéletesítettem a legénységet, de így se megyek vele semmire.

Ha fel akarok mászni magasba, mire felérek 3-4000 méterre, a földi célpontok közelebbi felét lebombázzák, és tuti betalál vagy egy jet, vagy akár egy yak 9, és simán kilõ...

Ha alacsonyan megyek, akkor fel tudok gyorsulni 600 fölé, és eljutok nagy eséllyel a célpontig, de max 1 sorozatot tudok kidobálni a bombákból, mert utána rámakaszkodnak, és kilõnek.

Viszont minden körben látok játékosokat, akik 15-20 földi célpontot kilõnek, hogy csinálják? Alacsonyan menve 1 sorozat max 6-8 kill, magasan meg el se jutok az ellenfélig.

Szóval mi a trükkje a bombázásnak magasabb szinten?
Hátsó lövész esetén 10bõl 8szor oylan ember mászik mögém aki nem hülye és holt térben marad :S
Ha viszont vmi 0 vagy t1es repcsis jön az sokszor hülye és jó helyen marad a halálhoz. 😊
Nem rossz a blenheim-beufort páros.kis bombaterhelés,nagyon jò a védelmük. Jópár kill csináltam velük. Beülsz a toronyba és osztod az áldást.Vagy hurri rakétával.
sok a repair költsége meg én vhogy nem érzem. Fordulni szarul tud néha úgy kileng ballra jobbra mint a kurva isten.
Angoloknál a Beaufighter-el nyomulj, az egy állat 😊

Legénység szintjét mivel érdemes húzzni? Bombázó jól viszi azt látom de pl angoloknak nincs normális low tier bombázója. Ruszkik ugye nagyon ott vannak, németeknek is van 4es 5ös amcsi catalyna egy lófasz sztem azzal nem szopok. Reserv repcsikkel lehet ölni de mintha nem hozzna túl sok pontot :S
Aszondják az okosok, hogy megint Máltai HB van. Lehet megint nyúzni a brit ágat 😄

Hja, már ami megvan másnapig ingyen. Mondjuk annyival is kevesebb a díja utána 😊

Nekem ennyi elég is volt mára had gyógyuljanak a gépek, bár nem lenne deficites a javítás, de ha másnapig ingyen megvan miért ne? 😊
Akkor jó azt hittem csak engem nem szeret 😄

HB-ról engem is kinyomott.
Az normális hogy csak úgy kibasz csatából?

LeWyTy
áhhá

QuentinT
Nem. Ez eredetileg a World of Planes névre hallgatott, míg a Wargaming játéka a World of Warplanes néven fut.

LeWyTy
Mikorra várhatóak a hajók vagy a tankok?

LeWyTy
Hogy-hogy (ex World of Planes) ??? teljesen más a 2 nem?

LeWyTy
Jé ennek van topikja<#banplz> add fav<#idiota>