War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

logitech,saitek,thrustmaster.
Joy-t nem fogok venni csak ezért.
Találtam egy manõveres videót. Mind arról szól hogyan támadj. iylen forduló oylan forduló. De ez arcade itt nem kell iylen trükk mert 80al is a levegõben maradok és nem lezuhanni, átesni stb.
Ez meg már síás meg repülõs és nem tank de... wotban legalább ha vki a seggmbe kerül nem = a halállal, nem teremnek hirtelen felettem, mögöttem az ellen úgy hogy 3 seccel korábban még én üldöztem õt a magasból.
Nem nekem való ez...
a 6os YAK-kal azert mar kepes arra, hogy elhuzzon a csapas utan. Legalabbis ahogy en hasznalom, ugy el lehet vele menekulni. En minimum 1500 m magasbol szoktam csapasokat merni, es utana gyorsan vissza lehet vele emelkedni a kiindulo magassagba, vagy pedig tovabb suhanni, olyan sebesseggel, amit a tobbiek nem tudnak produkalni. Fordulokban pedig nagyon jol tartja a sebesseget.
Torzonborz
Ha már joy....5-10k között van vmi best buy cucc ?
Van otthon egy régi genius ....öömittoménmi asszem F-31 ami jó lenne csak ippeg az még gameportos az meg ugye már rég nincsen pc-n.
Gondoltam veszek gameport-usb átalakítót de az meg 4-5k annyit meg az egész joy nem ér. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hivatalos fòrumon van tips for beginners..vagy ilyesmi. Videòk,leìrások..stb.Rengeteg segitsèg mindenhez,itànyitás,bombázás stb.
Játsz joyjal és nem kell foglalkoznod a fehér karikával...és a noob feeling is megmarad :-)....viszont ez a kihívás
"Hm... vettem két YAK-ot (5ös és 6ost) KIBASZOTT CSÍTEREK. Úgy forul mint... nincs rá szó."

Jól fordul, de nem tud menekülni. Összehasonlítva kevésbé képes szvsz úgy elfutni, mint egy Messer. Yak-el könnyebben lehet célt eltalálni, de nem tuti, a halálos találat. Messerrel nagyságrenddel nehezebb célozni, de amit megcsap az zuhan.
ÁÁÁÁ Kurvára kéne vmi tutoriál videjó hogyna kéne repülni. ennyi jó van a wotban, hogy egyzserû. 66 manõver kéne a kiújammba, hogy ne szopassanak konstans. FUCK. 😞
Lehet én vagyok ehhez noob...
bameg ez a hurricane eszméletlen egy hulldék, egyetlen kurva lövést bekap elszáll az üzemanyagrendszer

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Menj orosz gépekkel. Bármekkora noob is vagy(ez nem azt jelenti h te az vagy) akkor is simán pluszba jössz ki mint xp mint kredit terén!
flashpointer
Meg ne lövesd le magad.

Emancipate yourself from mental slavement!

Célozz -> Találsz -> Jön az exp/kredit
XD
Célzásnál mindig a kis körbe lõj, akkor amikor már piros...

Valaki írjon egy GYIK-ot 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igen, az egész topik errõl szól. Kezdd el olvasni!

LeWyTy
Tudtok jó tippeket trükköket? Célzás,Xp,stb.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

5 percen keresztül nem szokott vele várni hogy vége legyen 😄
Márpedig majd annyi ideig piknikeztem ott 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Biztosan csináltál screenshotot. Esetleg belinkelhetnéd. Nagyon sokan megnéznénk.
Azért nem engedte, mert épp vége lett a pályának, nem?

Erõs lenne, egy 15 fõs banda 60 gépet hoz be (ha 4-el számolunk), annak a 60%-át nem lehet lehentelni 😊

Jobb a legjobb körökben 15 gép megvan, néha 18 is összejön..

Szépen sikerült beleállnom a hegyoldalba de úgy hogy nem engedte hogy kiszálljak <#idiota>

Ezt nem egy körben, ugye?

A VÁrható fõnyeremény...........MENNYI???????😊 Ne haragudj a kérdésért de a csapattársaid vakok és gyengén látóak voltak? Az ellenség meg 2el spammolt be a mapra? (Ez csak vicc nem ér komolyan venni!)
Most, hogy mondod, az egyik esetben biztos, hogy volt, ezek szerint a másikban is. Köszi, ezentúl figyelek rá 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hoccsináltad? Nekem nem igazán kezes jószág még az, szerintem nem jól vezetem - az elsõ pár rácsapás után rámuszulnak és legankolnak mindig. Japó vadászhoz vagyok szokva, az Emil merõben más..
Nem változott csak bele eshettél ugyanabba a hibába, amelybe oly sokan fölbasztuk magunkat már: Volt a leszálló pálya mellett legalább 1 car ami nem hagyta h befoglald!😊
V43 1105
Tegnap este 34 repülõgépet sikerült letakarítani az égrõl. ME-109 E-3 én így szeretlek ! <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jézusom...No comment.<#guluszem1><#hehe>

Jól felidegesített a Stalingrad domination... Kétszer leszállok, meg is állok, gurulok ide oda a kifutón, hátha és semmi, egyszer sem tudtam foglalni...
Most játszom elõször, mióta kijött a patch és mivel elõtte soha nem okozott gondot, már kb milliószor foglaltam, fontos lenne tudjam, hogy most mégis miért nem akar sikerülni? Valamit változtattak rajta a patchben?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

flashpointer
Nem könnyû jól kinézõkre festeni a gépeket a msotani matricákból, de nem lehetetlen 😄
IL2 téli álcázófestés és YAK 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emancipate yourself from mental slavement!

Vadászhoz gyakorolni kell(ene). De mint írtam korábban is 5 perc repülés majd 30 sec és megdöglök így nem éppen fun a gyakorlás 😊
1080 xp meg 1000 körüli lion.

Lehet farmoni vele, bár vadásszal olyan 900 xp meg 5000 lion egy repcsi lelövése. Kinek mi fekszik 😊

Hm... vettem két YAK-ot (5ös és 6ost) KIBASZOTT CSÍTEREK. Úgy forul mint... nincs rá szó. NERFET neju!
Mennyit kapsz egy med tankért HB-n? Pénz meg xp?
100m alatt. Pontosan mellé kell dobni. Az 50-es meg nem durran olyan nagyot h elvigye a géped, plusz az 1mp-s késleltetéssel még pattognak is kicsit a tank környékén. De még így is elé kell tartani, mert rohadt gyorsan mozognak a kis genyák.

Szia Glo,

Milyen magasságból dobáltad a tankokra?

Üdv,
G

Tegnap egy új S79-es bevetése közben kényszerbõl 12x50kg-os bombicsekekkel kellett operálnom. HB-ban pontos találat esetén kiviszi a Medium tankot 😊

Lett is egybõl 11 killem a 12 bombával.

1 mp-s késleltetéssel 2 db 50-essel a Cargo shipet is ki lehet dobni. Bár nem éri meg, mert rohadtul lõ, és csak 1100 Xp, a tank meg 1080 és annak nincs légvédelme.

?

A free repair igen 😊. Amúgy 3*-os. (örök példám a FW190 D12 45000)
Kösz 😊

A videó nincs meg, nem mentettem le sajna.

Amúgy vicces, hogy HB-ban egy gép 5000 lion, Árkádban meg.. nem is tudom, de kevés 😊 A repair cost meg ugyanaz.

Német! GZ.
Videót ! 😊..Szép munka!
Azért néha megéri másokat kifilézni 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lövészekre ne tegyél, totál felesleges. Az imánt a 20+30-as lövészem 2 kerek percig lõtt egy La5-öst, el se találta.. Aztán amikor az lõtávba ért simán lenyesett. "Munkatáborba!" gomb kéne ide a lövészeknek mission után. Tuti nyomkodnám mint az állat 😊

HB-n az a nem fun mikor bent marad egy enemy. Low géppel kering a reptere felett, a légvédelem kiszedi az õt támadó maradék 3-4 gépet, majd az a sunnyogó nyer.
Viszont te is kifilézheted a másikat és akkor tudod, hogy neki nem volt fun 😊
HB-val nekem annyi bajom van repülök 5 percig hogy aztán kifélizzéenek fél alatt. Nem fun. 😊
Ha a gunners fülön a legfölsõ csík, a number of gunners nem éri el a gépen lévõ lövészek számát, akkor kapsz negatív módosítókat.

Egyébként úgy van a dolog, hogy minden skill 100ig megy, amit meg csak 50ig tudsz tolni, azoknál a maradék ötven pont a qualificationökbõl jön össze, az expert +30at ér, az ace, amit csak aranyért tudsz venni, +50.

Szabadnap több elõjön szerintem. Bár hétközben inkább HB-t játszom, mert azzal elvagyok javítás nélkül, orosz-német oldalon több mint 10 gép/nap, az felszorozva egy HB idejével kitart egy darabig. Nagyobb élvezet ott kilõni egy gépet. Hétvégén pedig arcade xp-zés.
Csak nekem tûnik úgy mintha jobb lenne az MM? 5-6os gépekkel mentem és nem láttam nagyon t10+osokat mint tegnap.
Mindenre osztok össze vissza mert a kvalifikálás egész szépen megdobja az értékeket. +30 a reloadhoz. Pontokból za lenne... kurva sok 😊