War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy manõveres videót. Mind arról szól hogyan támadj. iylen forduló oylan forduló. De ez arcade itt nem kell iylen trükk mert 80al is a levegõben maradok és nem lezuhanni, átesni stb.
Ez meg már síás meg repülõs és nem tank de... wotban legalább ha vki a seggmbe kerül nem = a halállal, nem teremnek hirtelen felettem, mögöttem az ellen úgy hogy 3 seccel korábban még én üldöztem õt a magasból.
Nem nekem való ez...
Van otthon egy régi genius ....öömittoménmi asszem F-31 ami jó lenne csak ippeg az még gameportos az meg ugye már rég nincsen pc-n.
Gondoltam veszek gameport-usb átalakítót de az meg 4-5k annyit meg az egész joy nem ér. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Játsz joyjal és nem kell foglalkoznod a fehér karikával...és a noob feeling is megmarad :-)....viszont ez a kihívás
Jól fordul, de nem tud menekülni. Összehasonlítva kevésbé képes szvsz úgy elfutni, mint egy Messer. Yak-el könnyebben lehet célt eltalálni, de nem tuti, a halálos találat. Messerrel nagyságrenddel nehezebb célozni, de amit megcsap az zuhan.
Lehet én vagyok ehhez noob...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
XD
Valaki írjon egy GYIK-ot 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Márpedig majd annyi ideig piknikeztem ott 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jobb a legjobb körökben 15 gép megvan, néha 18 is összejön..
Szépen sikerült beleállnom a hegyoldalba de úgy hogy nem engedte hogy kiszálljak <#idiota>#idiota>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Most játszom elõször, mióta kijött a patch és mivel elõtte soha nem okozott gondot, már kb milliószor foglaltam, fontos lenne tudjam, hogy most mégis miért nem akar sikerülni? Valamit változtattak rajta a patchben?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
IL2 téli álcázófestés és YAK 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emancipate yourself from mental slavement!
Lehet farmoni vele, bár vadásszal olyan 900 xp meg 5000 lion egy repcsi lelövése. Kinek mi fekszik 😊
Milyen magasságból dobáltad a tankokra?
Üdv,
G
Lett is egybõl 11 killem a 12 bombával.
1 mp-s késleltetéssel 2 db 50-essel a Cargo shipet is ki lehet dobni. Bár nem éri meg, mert rohadtul lõ, és csak 1100 Xp, a tank meg 1080 és annak nincs légvédelme.
A videó nincs meg, nem mentettem le sajna.
Amúgy vicces, hogy HB-ban egy gép 5000 lion, Árkádban meg.. nem is tudom, de kevés 😊 A repair cost meg ugyanaz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként úgy van a dolog, hogy minden skill 100ig megy, amit meg csak 50ig tudsz tolni, azoknál a maradék ötven pont a qualificationökbõl jön össze, az expert +30at ér, az ace, amit csak aranyért tudsz venni, +50.