War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A másik ami jól fordul és tûzerõben is ott van az az orosz.
Engem is érdekelne, hogy a Japán gépek mellet mi az amit érdemes lenne húzni?Természetesen számomra is csak a mozgékony könnyen manõverezhetõ gépek jönnek szóba, az sem baj, ha kartonból van. 😊
Nem tudnám megmondani melyik az erõsebb, ma csak egy német gépet vesztettem RU vs GER HB-n. Ami holnapra javításon marad. Azt is az AAA lõtte ki. Magas szintû gépek esetén passz. Bár nyertünk ma olyat amibe 2 Mig 9 volt, egyben Mig 15. Vesztettük amikor a mi oldalunkon volt 2 tolósugaras. De volt már fordítva is.
Amit viszont egyáltalán nem értettem - volt egy arcade harcom nemrég, nem volt semmi sérülésem, volt üzemanyag, egyszercsak kiírta lent a számlálót hogy leaving aircraft in... dafuq?
Emancipate yourself from mental slavement!
Most gondolkozom azon, hogy párhuzamosan free xp-bõl húzok egy másik ágat, szerintetek melyiket érné meg húzni mellette? Fighter típus vagyok, nem vagyok oda a bombázókért 😊
2 kérdésem lenne:
1. Simplified módban befolyásolja a repülõ mozgékonyságát az, hogy bombával vagy bomba nélkül repül?
2. Egy fighter esetében érdemes a gunner skilljeit fejleszteni? (ugye azt írja number of gunners:0, de azt sejtem, hogy ilyenkor a pilóta kapja meg a bónuszt).
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Öregem, a Hispano egy kalap szar lett, pedig elvileg az volt a legerõsebb 20mm-es gépágyú a háborúban. Ami eddig leesett, az most egy sima hit-el tovaszáll..
Már alig jár XP.
Ha én ráfordulok valakire tuti hátbalõnek.
Ha rám fordul valaki többnyire 1-2 sorozatba belehalok.
És nem lehet menekülni.
Ugyan úgy játszom mint 1 hete.
Vagy a németek a szarok?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Végülis mindegyik képes elhúzni, ha volt sebessége. A lvl9-es yak-nál a lvl7-es messer a leírás szerint gyorsabb. A Messer esetén a "rate of climb" jobb, én nem csak 1 m/s-nek érzem a különbséget. Több vagy jobban gyorsul a játékban?
Persze ez csak bizonyos szituációkban tud egyáltalán mûködni, akkor sem mindig. Tapasztaltabb pilóták úgyis szétszednek, mint a szart...
A túlélés esélyét növeli az ha közel vagy saját bázishoz és van elég baráti gép a közelben meg persze ha nem üldöz túl sok ellenség és a legfontosabb hogy ha nem repülsz egyenes vonalban!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
A taktika csak gyakorlás kérdése. A lényeg, hogy ne mehessenek föléd/mögéd. Bár árkádban a hangyabolyban valaki mindig lesz, aki föléd ér. Pl aki respawnol 😊
HB-ban nincs ilyen probléma <#vigyor2>#vigyor2>