War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, kis Zajcevek ülnek az AAA-kban, akik 5km magasban szétkapják a géped úgy, hogy enyhe ívben 600-al süllyedsz lefele.. Barátok közt is 7 másodperccel elõre tudják, hogy hol leszel 😊 Ja, és ha üldözöl egy ellenséget azt persze soha nem lövik le, csak Téged 100m-el mögötte 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gabor ne a forumot lesd hanem pihenj holnapra! Szoval csak nagy kalappal. 😉 (Amugy az kb azt jelenti, hogy ma Dragut szetrobbantotta legvedelem mikor 3000meteren repult 700al komettel. 😄 )
A japán pont ilyen 😊

A másik ami jól fordul és tûzerõben is ott van az az orosz.

Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy a Japán gépek mellet mi az amit érdemes lenne húzni?Természetesen számomra is csak a mozgékony könnyen manõverezhetõ gépek jönnek szóba, az sem baj, ha kartonból van. 😊
"Engem nem érdekel hogy melyik az erõsebb nemzet(ruszki)a németeket viszem."

Nem tudnám megmondani melyik az erõsebb, ma csak egy német gépet vesztettem RU vs GER HB-n. Ami holnapra javításon marad. Azt is az AAA lõtte ki. Magas szintû gépek esetén passz. Bár nyertünk ma olyat amibe 2 Mig 9 volt, egyben Mig 15. Vesztettük amikor a mi oldalunkon volt 2 tolósugaras. De volt már fordítva is.
Fabio Capello
ruszkik így nevetnek.

Az mit jelent?

Igen, de itt nemcsak az átkonvertálása, de a felhasználása is aranyba kerül. Anélkül nem tudod elhasználni, csak gyûlik.

Az ma engem is felbosszantott, mikor telibe kapott a légvédelem. Épp halálra fárasztottuk egymást egy yak-al. Utána rögtön kaptam csetben a xaxaxaxa-t 😊
Fabio Capello
Tisztába vagyok vele, az ilyen jellegû tapasztalat már megvan WoT-ból 😊

Amit viszont egyáltalán nem értettem - volt egy arcade harcom nemrég, nem volt semmi sérülésem, volt üzemanyag, egyszercsak kiírta lent a számlálót hogy leaving aircraft in... dafuq?

Engem nem érdekel hogy melyik az erõsebb nemzet(ruszki)a németeket viszem.Sok vadászuk van,de meg kell izzadni értük.Lvl 10 felett már eléggé jó gépeik vannak.Viszont most mentem 3 HB-t is és a kis messereimmel,leszedtem mindegyik csatában egy Yak-ot (2db 3-as és egy 9t-t).Annyira jó érzés volt.

Köszönöm a válaszokat.
flashpointer
Ruszki Yak 9T, 8-as szintû, olyan szép hangja van mikor kerepel a 37 mili. A szomszédok is élvezik 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

A Free xp átkonvertálása az Golden Eagle-be kerül ám 😊

Fabio Capello
Én a japcsikat húzom, pokoli jól fordulnak a gépeik, és tûzerõben is elmennek, viszont az erõsségük egyben a gyengeségük is, olyan könnyen szedik le a szárnyamat, mint madár a meggyet kb...

Most gondolkozom azon, hogy párhuzamosan free xp-bõl húzok egy másik ágat, szerintetek melyiket érné meg húzni mellette? Fighter típus vagyok, nem vagyok oda a bombázókért 😊

Hát eredeti fórumon vizsgálták ezt és úgy tûnik hogy arcade-ban is befolyásolja van-e bomba vagy nincs meg hogy mennyi üzemanyagot raksz a gépbe...

üdv. 2.ra tudok válaszolni. az csak a bombázó gunnerjára hat. Akkor ha nem te kezeled hanem hagyod a gépnek. De hogy ez meg okés legyen ahhoz experienced gunner-ek kellenek. annak meg 240 darabja.
Russzul sejted 😊 A Gunner bónuszokat csak olyan gépekre add amikben van lövész is. A Te pontosságodat nem befolyásolja.

Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Simplified módban befolyásolja a repülõ mozgékonyságát az, hogy bombával vagy bomba nélkül repül?
2. Egy fighter esetében érdemes a gunner skilljeit fejleszteni? (ugye azt írja number of gunners:0, de azt sejtem, hogy ilyenkor a pilóta kapja meg a bónuszt).
HM... HBbne az AAA elég hatékony bombázó ellen . :S Könnyen talál.
Amcsi HB mikor szokott lenni? Vagy ez hogy van? Tegnap nem volt csak ruszki német. ma van midnen csak amcsi nincs. Vki meg linkelt képet ide német angol máltai cstaáról.
Nekimész, leestek, mindenki gyászol 😄

kamikaze japán taktika, hogy mûködik? 😊
V43 1105
Ne haragudjatok , hülyén írtam le. Szóval durván 5-6 meccs alatt sikerült elérni ezt a számot :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ÁHHHH Ezek a japcsik nagyon gecik. Simán lefordulják a mk2es spitit...
Ne is mondd.. Én is szenvedõ alanya voltam egy ilyen találkozásnak. Pedig a Typhoont lelõtte a lövészem, a Spit meg felrobbantott.. Nem örültem a 35K-s repairnek..

Nekem kellemes meglepetés volt hogy a 20mm spiti 1-2 sorozattal leszedte a h6k akár mi japcsi bombázót nem úgy mint arcadben hogy 5 sorozat...
Hm... azt meg kell hagyni crew kill pont csak úgy jön.
Gyere a japánokhoz/ állj át a sötét oldalra 😊
Persze, szopassuk akik HB-ban mennek...

Öregem, a Hispano egy kalap szar lett, pedig elvileg az volt a legerõsebb 20mm-es gépágyú a háborúban. Ami eddig leesett, az most egy sima hit-el tovaszáll..

"Lassabbak" a csaták hb-ben szóval minden többet ér, ezzel arányosan a javítás is felszorzódik 😊
fazst. ez a geci most m,eg 14k javította mikor 5,6k-t írt ki ha rávítem a kulcs jelre. :S
Jah szóval a HBban 3x a javítás. De ha kikapcsolom az autót és manuál javítom? Elõbb így csak 5600 volt. nem 12k
-12k..nézd meg mennyi a repair alapból és szorozd be 3-mal. Én msot G4M1-et viszem. Van 10 free reapir...és egy spit is leesett már mert naivan mögém ált. 😊. (pesze itt is tele orosszal,nehogymá' megértsd)
Kell 3 fajta min. 10-es nemzet és HB-n már nem lesz gond, most hogy 4 is ott van. Repair nélkül. Nehéz kidögleszteni annyi gépet egy nap, max egy no lifernek. Dõl az XP, lion nem fogy, a legénység nem fejlõdik annyit, mint arcade.
Nektek nem szokott fagyni a jatek??
LeWyTy
EZ a játék egyre szarabb lesz.
Már alig jár XP.
Ha én ráfordulok valakire tuti hátbalõnek.
Ha rám fordul valaki többnyire 1-2 sorozatba belehalok.
És nem lehet menekülni.
Ugyan úgy játszom mint 1 hete.
Vagy a németek a szarok?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az ACES WT streamet a twitch-en néha érdemes nézni, azok viszonylag minõségi játékot nyomatnak.
Ez mi ez? mentem egy HB-t meghalok nézem economics fül alatt -12k mert az összes gépemet meg kellett javítani? <#wow1>
Kár hogy nem akarják a bombázókat védeni. Most is beültek ketten mögém. Csak szórni kéne õket. Ennyibõl jobb a klán talán.
A leírást felejtsd el, hivatalos infók szerint _semmi_ köze nincs az infóablaknak a játékban lévõ viselkedéshez, de majd csak akkor javítják az infót, ha minden gép kész lesz már.

Zuhanásban a Yak szarabb, igaz hamar felgyorsul, de ráz mint az állat, mikor a messzer még vidáman silik.

én a japánokat érzem jónak fordulóharcra. Ez a HB rendszer már nagyon hiányzott!Ma felavatok pár gépet
"a 6os YAK-kal azert mar kepes arra, hogy elhuzzon a csapas utan. Legalabbis ahogy en hasznalom, ugy el lehet vele menekulni."

Végülis mindegyik képes elhúzni, ha volt sebessége. A lvl9-es yak-nál a lvl7-es messer a leírás szerint gyorsabb. A Messer esetén a "rate of climb" jobb, én nem csak 1 m/s-nek érzem a különbséget. Több vagy jobban gyorsul a játékban?
Viszont a _majdnem_ egyenes vonalban repülés hatásos tud lenni egy darabig. Pár másodpercig repülni egyenesen, aztán egy picit változtatni az irányon, pár másodperc múlva megint, stb. Bombázóval jön be fõleg. Halálba lehet vele idegelni az üldözõt, meg ugye megakadályozza, hogy az üldözõ tartósan a tornyok holtterében maradjon...

Persze ez csak bizonyos szituációkban tud egyáltalán mûködni, akkor sem mindig. Tapasztaltabb pilóták úgyis szétszednek, mint a szart...

Legjobban szerintem úgy lehet megszökni az ellenfél elõl hogy zuhanórepülésben lemész 100 m alá és ott cikázol lehetõleg a bázisod felé repülve ilyenkor üldözõk nagy többsége vagy földhöz csapja a gépét vagy lelövik a csapattársaid vagy meg inkább visszafordul mielõtt bajba kerül persze néha így is leszednek de legalább van esélyed a menekülésre. Hegyi pályán még könnyebb mert ott ügyesen kanyarogva könnyen a hegy takarásába kerülhetsz és még több esélyed lesz a túlélésre.

A túlélés esélyét növeli az ha közel vagy saját bázishoz és van elég baráti gép a közelben meg persze ha nem üldöz túl sok ellenség és a legfontosabb hogy ha nem repülsz egyenes vonalban!

Na, alakul a molekula. HB-ban jelenleg 4 nemzet közül lehet válogatni: Német-Orosz-Angol-Japán 😊

Trabant93
Aki jól forduló gépet akar,az vegyen buffalot(a kettest),vagy p40-et,azokkal lehet aratni 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Használt Saitek X52-t is lehet venni egy tizesért.

De itt nincs 50m-rõl láthatatlan sunnyogó tank, meg arty ami a pálya végérõl kiszed.

A taktika csak gyakorlás kérdése. A lényeg, hogy ne mehessenek föléd/mögéd. Bár árkádban a hangyabolyban valaki mindig lesz, aki föléd ér. Pl aki respawnol 😊

HB-ban nincs ilyen probléma <#vigyor2>