War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torpedónál mindegy, mert arra nem hat 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Két carrier-t és két destroyer-t bombáztam halálba egy körben B5N2-vel, type 98 mod 25 (250kg-os) HE bombával. Fél másodperces késleltetéssel.
Torpedónál kb hány secet állítsak? Az a baj hogy az elsõ Battleshipnek szánt torpedó fennakadt egy kissebb destroyeren a harmadik ledábást meg már nem éltem meg. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Miért meglepõ az, hogy egy civil teherhajónak elég 100 kiló robbanóanyag, egy páncélozott hadihajónak meg nem elég egy tonna?

Legközelebb üvöltsd bele az éjszakába, azt is sokan hallják 😊

A light cruiser tegnap túlélte az 1 tonnás bombát is alacsonyról dobva. De a torpedóba belehalt.

Viszont a Cargo shipetr meg két 50-es bombával ki lehet nyomni.

Franc se érti 😊

Állíts be késleltetést, akkor a hajótestben robban a bombád és kinyírja. Így dobálják a Wellingtonok a japán carrier-eket is.

Az hogy mûködik hogy egy csatahajó túlél egy majd 1 tonnás torpedót?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Torzonborz
Nem , nem kell megosztani mert senki sem kíváncsi rá + nem kell hogy tudjukmi topik legyen ebbõl is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mondjuk igazán törhetnél-zúzhatnál inkább, mert azzal magadnak okozol kárt, nem nekünk, és hamar leszoknál róla, hogy faszidegbeteg legyél.

Így meg addig nem lesz vége, amíg valaki le nem kever egy csattanós, rinyáló hülyepicsáknak járó pofont.

Tudományosan bizonyított tény az átkozódás segít levezetnia feszültséget és megnyugtatja az embert 😄

A dühöt ki kell adni. Meg kell osztani, hogy az embr megnyugodjon. Inkább ide írok meg ott a chatba írok és nem török zúzok, kiábálok. Nem mintha ingerem lenne az utóbbira.
Ez jó! <#nyes>

Jól van na, kicsit felhúzta magát. Én is tudom dobálni a vizespalackot otthon, de nem itt élem ki 😊

Torzonborz
Akkor ne játsszál vele és nem fog idegesíteni .

Menj vissza a tudjukmibe az ám a nagyon jó játék . 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

HunAnFionn
Igen nekem is tele van a t.k.m a Wottal. Én még próbálkozom vele, de leginkább csak azért mert már egy csomó idõt és pénzt beleöltem. Na meg persze a klánom miatt, húzni kell a tankokat, hogy menjünk CW-re, hogy esetleg befoglaljunk egy 50 aranyas területet, cserébe ellövöldözünk legalább 200k ezüstöt. Lehet menni aztán randomba farmolni. Áhhh szar ez a WoT, s remélem minél többen be fogják látni ezt.

flashpointer
Nahát, szóval mûködik a ban nem megfelelõ magatartásért, még egy pluszpont a tudjukmivel szemben 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

De hát látod, hogy a szép szóból nem ért, a mondanivaló közt kétszer el kell küldeni a kurvaannyába, hogy eljusson az agyáig az üzenet... Bár mondjuk még mindig nem biztos, hogy felfogta.

srácok a wot szellemi színvonalát nem kéne azért átvenni xD

Hát akkor most ettõl borzasztóan le lehetnek hangolva. Majd megszámolják a millióikat hogy egy picit jobb kedvre derüljenek.

Egyébként nem kötelezõ játszani ezzel, vissza lehet menni WoTozni ha ez nem megy. Vagy játszani valami primitív játékkal helyette, FIFA vagy COD például.

Harmadszor mondom el csak a héten, hogy a KIBASZOTT INFORMÁCIÓS ABLAK HIVATALOSAN IS EGY KALAP FOS ÁLLAPOTBAN VAN. AMIT OTT LÁTSZ, AZ NEM TÜKRÖZI A GÉPEK TULAJDONSÁGAIT. Majd ha teljesen kész minden gép FMje, frissítik az információs ablak számait is, addig nem.

Olyan kurvanehéz ezt felfogni?

Nyugi most emiatt nem kell kiakadni. Elkezdtem angolokat és most így alacsony tierben már a hurricanekkel átérzem mi folyik mert úgy fordulnak le az orosz meg a japó gépek mint a huzat 😄

Nagyon köszönöm eme szép bókokat.
A játék meg akkor is kapja be a faszomat a buzi orosz fejlesztõivel együtt. Akik már adták is a 7 nap chatbant mert elküldtem a jó kurva anynukba õket.

TROLLING RULEZ!
NE keveredj közelharba japán gépekkel mert megesznek. De kapnak 1 lövést már elszáll az olajnyomás vagy az üzemanyag vagy akármi. Iszonyat sérülékenyek. Legveszélyesebbek ellene a hátsó gunneres gépek.

Mikor még az angolok voltak"op"-ok,pont azért kezdtem japánt hogy szivassam õket...és most nagyon élvezem:-) A bau is csak egy könnyü célpont itt hiába a tüzerö. Dr az angolokkal is nyernek és ölnek azért.Meg nem mindegy mivel játszol. Eg3r,joy assistal v. nélkül.

Jeffjohnson
2 napja?<#idiota>

Ki ne hagyd 😄

Tessék kis ízelítõ mire képes a zéró 😄
De a tier 2-es hayabusha is állat, a tier 6-7 gépeket lehet vele nagy mértékben szopatni xD

Te pedig egy elég gyenge minõségû ember vagy a "stílusod" alapján, amit mindennap élvezhetünk itt.

Akkor jól összeilletek egy általad gyengének tartott játékkal, nem? <#hehe>

Lehet több energiája maradt mint neked akkor meg cseszheted, hogy papíron többet megy a géped 😄
Kb én is így látom a helyzetet 😄

Trabant93
Emiatt gondolkozom azon,hogy belevágjak a japán tree-be 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

a régebben linkelt gun power weboldalon valóban a hispano mk V (de ilyet csak a tempest mk V kapott az elsõ 100 darab után, és mk 21-tõl kezdve a spitfire) lett kihozva a legerõsebb 20 mm-es gépágyúnak, de az azért csak egy szempont alapján kiszámolt érték, mindent összevetve a hispano, fõleg az mk II, egy megfelelõ fegyver volt (jobb mint az MG FF, de az MG151/20-nál nem), azért használták, mert nem volt más (illetve az amcsik nem használták, mert nem tudták megbízható változatot gyártani), a háború után aztán gyorsan eltûnt

Relax.Lesz ez jobb is.

Egész játék elmehet a kurva annyába a kurva HB-val együtt. Egy szar japán geci fos szar 20+ turn timmal lefordulja a 15.6os spitit. Persze. Buzi kis fos ki-61 a 11m/sec emelkedéssel tartja a 20+os spitit emelkedését. Hát takaroidjon a faszomba az egész. Kurva pilótának való tetves játék. Faszom se a rohadt légierõnél kapott kiképzést mert így lelõni nem lehet senkit. Büdös szar játék.
World of Tanks
(10916 új üzenet)

innentõl vagyok "tiszta" 😄D
Én mióta beindult a WT open béta, felé se néztem a WoT-nak. Ez sokkal jobb, jóval kevesebb az idegeskedés is játék közben, és itt artysta állatok sincsenek hogy állandóan tönkretegyék az ember szórakozását.

Szerintem itt tíz emberbõl kilenc ex-wotos vagy párhuzamosan wotozik is.

Jah, a nagykaliber sokszor utánanyúl az embernek. Kedvencem volt mikor 5km-rõl alcsonytámadás közben nyestek le..

Ugyanolyan a reptéri aa is mint a többi csak kis helyen nagyon sok van 😊

Volt olyan hb pálya ahol egymás mellett 3 ilyen 2 AA + pillbox kombó volt, na oda berepülve is olyan érzése volt az embernek majdnem mint a reptéri védelembe repülve 😊 ha rád koncentrál az összes akkor darálás 😊
Föleg a reptér védelme van erösre àllìtva.Azért jò ha nem szednek ki ujratöltés közben.Vagy menekülök a bomberrel és "hazakisér az ellen". A saját általi lelövés boszantò, de igazából ez a valòságban idms elöfordul még napjainkban is
flashpointer
December óta tiszta vagyok 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Nálam már másfél éve nincs fent a wot.. így nem tekintem magam wot játékosnak ezt viszont már nyomom egy ideje 😛 😊
HunAnFionn
Nincs, de már vannak klánok, akik randomban már szakaszban bandáznak, csak érdekelt, hogy mert engem is érdekelne a kiscsoportos foglalkozás.

Amúgy érdekelne, hányan vannak itt jelenlegi vagy néhai WoT játékosok? Mert általában a WaT-tal a kiábrándult WoT-osok játszanak leginkább.

Van már klán funkció? 😄

HunAnFionn
Nem tudtok magyar klánról/klánokról ahová be lehet lépni?

Akkor ezek szerint mégsem értél ki a hatósugárból, csak azt hitted.
Egyébként nagyon nem baj ez, eddig csak dísz volt a légvédelem. Gondolom a valóságban sem csak azért voltak, hogy látványosan csíkos legyen az ég a pilótáknak...

Trabant93
Ez a légvédelem tényleg elég érdekes a patch óta,volt hogy soroztak mint állat,kimentem a hatósugárból(öröm bódottá),majd hopp a szárnyam lekapta egy kósza lövés.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Engem lõtt már le saját AAA...

Nem csak HB-n. Arcadeban a Two Towns mapon 3500 méteren repültem 800-al a komettel mikor a destroyer lerobbantott az égrõl. -40k úgyhogy boldog voltam.
Van amikor jó napjuk van és kiszednek egy lövéssel 3 km-rõl is, van amikor össze-vissza lõnek..😊
Megerõsítették õket? A patch óta engem is gyakrabban leszednek, korábban figyelmen kívül hagyhattam õket még kis magasságban is..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\