38447
-
Glo #10753 2:05-öt se kellett túlélnie az alsó lövésznek.. -
Amaymon #10752 Mondjuk tényleg meg sem mozdul a cannon 2:30-nál. -
Amaymon #10751 Nem szívbajosak, félelem nélkül a farok felől támadnak. -
Glo #10750 Azért őket nem lőtte feketére 1km-ről a hátsó lövész.. :) Bár ahogy néztem eléggé lifegtek a csövek, biztos kaptak előtte rendesen. -
#10749 Milyen szép hanggal darálnak
-
Amaymon #10748 Nem frissül azonnal. Elég nagy az időköz. -
#10747 Valaki game? Menüben várok -
vass17 #10746 Nem gond, szerintem azért megnyertük, legalábbis ahogy állt a csapat, meg kellett :)
Coral Springs: igen, arra gondoltam, jó lett volna megnézni gépenként, de hiába kapcsolom ki/be a last monthot, elég érdekes eredményeket ad.. -
Amaymon #10745 A kis kérdőjelnél írja, hogy figyelembe veszi a player's efficiency-t. Én úgy tapasztalom, hogy tényleg, mert olyanokat rak be mellém ismétlődően, aki a létrán közel áll. Lehet véletlen is. -
rrally #10744 Én is szeretem a G-2est nekem vele 7 kill defeat a rekordom. -
Coral Springs #10743 A profil oldalon én úgy vettem észre hogy pontosak az információk. A repülőgépek statisztikáival viszont vannak gondok. -
#10742 bocsi, hogy kiléptem, tetű koliban koliban proxys a net meg wifiről nyomom meg hosszú mert tetű iskola... am a spitfire kinyírt volna nem bírtam lehagyni majd 800-al -
vajakos21 #10741 Jobb sarokban kikapcsoltad a last month kockát?( hátha) -
vass17 #10740 Ezt a statisztikát egyébként érti valaki? Nevetségesen kevés csatát ír ki, akárhogy nézem, soha nem értettem, hogy mit számol :)
Egyébként nem hinném, hogy figyelembe vesz ilyen tényezőket, mivel nem nagyon válogathat. -
#10739 Inveltelek .. -
#10738 én tegnap is szóltam de nem válaszoltál pedig mennék, szeretnék tanulni másiktól akik probbak... nickkem ott van alul vegyél fel... -
Amaymon #10737 GZ! Minél jobb a win és kill/death ratiod annál jobb társat ad az MM. Pár helyezéssel top 100 körül ingadozik a win ratiom az nagyon megdobja az effi-t, ergo jó teamekbe pakol minket, ami még több wint generál. -
Cimbi #10736 :D
-
vajakos21 #10735 Egyébként is egy OP nemzettel tök mindegy kit rak be :-) -
Coral Springs #10734 Szerintem teljesen jól van ez így. Például az amerikai B-17 -esek küldetéseit az angol Spitfire -ök is biztosították anno. -
#10733 Valaki HB most? Németekkel tolnánk .. -
gstup #10732 Nem kène nagy dobra verni!Hisz ha jòl látom egy over power 109el mentèl.Azzal nem nagy kunszt ölni.Sõt a hülye is kèpes rá!
UI.:Grat hozzá. :) -
CptYossarian #10731 Gratula, ez szép munka volt. Ó, és a G-2 szívemcsücske. -
Amaymon #10730 "Ha az amik feljönnek magasra igenis kemények+ a nehézbombázòkròl ne is beszéljünk."
Egyszer még felhúzom magam a Mustang-ig. Baromira tetszik a gép, olcsó a javítása és kellemes paraméterei vannak a kategóriájában. Nem örülök ha meglátok egyet :) -
vass17 #10729 Új egyéni hb rekord, és még így is elveszítettük.
Igaz, a végét elbolondoztam, kergettem az utolsó spitfire-t és már nem maradt annyi üzemanyag, hogy visszaérjek, szóval leszálltam a bázisukon, mert ezt még nem próbáltam soha, reménykedtem hogy lehet foglalni :D
Ettől függetlenül rekord, még ha vesztettünk is. Persze a csapattárs nem tudta megnyerni....
-
Amaymon #10728 "Hát a japán oldalon nem is mentek nagyon :D"
Nem értem miért talán, mert kicsit foghíjas még. Nekem nagyon kézre állnak a gépeik. -
Coral Springs #10727 Ja így már mindjárt más, Arcade -ban az egyik legjobb gép. Próbáld ki Historical -on is, a gyenge motor hamar fogja éreztetni negatív hatását. Főleg ha még op is az ellenfél, garantáltan labdába se rúghatsz majd vele. -
Cimbi #10726 Na most már komcsik is jönnek?HB-n?
-
CptYossarian #10725 Á, én árkádpatkány vagyok, nem HB-ben nyomok ilyen eredményeket, HB-ben örülök ha kilövök egy-két gépet. -
Coral Springs #10724 Megkérdezhetem hogy hol és mit ? Mert (én legalábbis) amíg Koreában leverem legtöbbször bármelyik Yak -ot bármilyen magasságban, addig ám a Ruhr -on Bf - FW -k ellen esélyem sincs. Előfordul hogy lelövök egyet, de ahhoz nagyon különleges alkalom kell hogy adódjon. -
Cimbi #10723 Ezt tapasztalom én is.:)Bár hála istenek végtelen az utánpótlás az 50 méteren repülő rinya királyokból:DDD -
Glo #10722 Ja, és vesztettünk is.. :)) -
Glo #10721 Jah, ezt én is megfigyeltem. Valszeg kevés volt az amerikai, és így betették melléjük az angolokat is.
Csak a nagy német OP kiáltóknak mondom, hogy most megtörtént az, amitől tartottam: az ellenség elkezdett tanulni a hibáiból. Megemelkedtek 6-an, le is szorítottak minket. Az egyik felhúzásomnál meg jött egy F4U és a 20-asai nem érdeklődtek sokat a hogylétem felől.. :)) -
bgabor #10720 Előbb bementem HB-ba angolokkal, erre összerakta az angolokat és az amcsikat Ruhr-ra a németek ellen. Vegyesen voltunk amcsi és angol gépek?
Ez valami új bug?
Természetesen a németek nyertek, mint Ruhron mindig, kivétel nélkül. Nem hiszem el hogy a fejlesztőknek nem tűnik fel hogy valami nem stimmel azzal a pályával! -
Cimbi #10719 Nekem tetszik:)
-
vass17 #10718 Na tessék, addig sírtak az emberek, míg megvariálták a hb mm-et. Most a németeket brit+amcsi kombináció ellen rakja be és egészen véletlenül nem volt náluk egyetlen bombázó sem, kizárólag vadászok, míg nálunk 4 is volt. Esélyünk nem volt, 2 Spitfiret még lehagytam, de egy Corsair jött gyorsvonatként és annyi volt.. -
Cimbi #10717 Szerinted mit kéne rendbe tenni az amiknál?:) -
vass17 #10716 Szerintem a többség már akkor a németekkel repült, amikor a BF-109 egyetlen forduló után le akart zuhanni, annyira vesztette közben a magasságot és sebességet, ezt nem nevezném túl jónak. Most, hogy elérték a többi vadász szintjét (mert szerintem a lőszermennyiségen kívül nem hozható fel más mellettük), hirtelen mindenki op-nak tartja...A D-13 op, el lehet ismerni, de alatta nem azok...
De beszélhetünk a 8+ szintű ME410-ekről, amik világ életükben úgy fordultak, mint egy darab kő, az 5-ös Bfighter meg például képes tartani egy kevésbé mozgékony vadászgép fodulását... -
bgabor #10715 Amúgy jó lenne ha a remek orosz fejlesztők utánanéznének az 'Arcade' szó jelentésének a szótárban. Behozzák árkádba a realisztikus sebződést, üzemanyagfogyást, túlmelegedő gépágyúkat. Tényleg nekünk kell elmondani nekik, mi a különbség az Arcade és a HB között? Nevetséges. -
bgabor #10714 Tyű.. sok hét után először mentem egy Arcade meccset, hááát. Sikeresen kiöltek minden funt belőle ezzel a fasza szuperrealisztikus sebzésrendszerrel (eltalálnak és azonnal irányíthatatlanná válik a gép), meg a többi módosítással.
Csak ne ez a fos Ruhr lenne az alternatíva amcsi/német HBn.