War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fegyverzete abszolúlt rohadt erõs, de ennyi a repcsi elõnye, javítani 5K, szóval drága, pl Il2 höz képest, kanyarodni nem tud, a célkeresztje irányíthatatlan, a lövésze semmit nem ér hátul...
Ja és 2-3 ágyútalálattól lepottyan...
A kiírásokat PEDIG NE NÉZZÉTEK MÁR, közük nincs a gépekhez egyenlõre...
Mégiscsak ideges lesz az ember, ha 3 szinttel magasabb, ugyanazokat a célokat szolgáló géppel nem tudja leszedni a másikat, mert egyszerûen lefordul rólam.
A 6-os szintû Bfighternek pedig már vicc számba megy a one-sec burst mass adata, enyhén szólva sem lóg ki a hasonló szintûek körébõl...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Arcade-ban
vadásznál G-tolerance addig míg eltûnik a besötétedés fordulásnál, Stamina ~20-ig, közben Reload-ra is idõnként 1 pont.
bombázónál Reload az elsõdleges, személyzetre csak azután költs, miután elég képzett embered van, hogy az összes turret-et kezeljék.
Historical-nál
Reload felesleges, helyette pilot Vitality-jét kell kimaxolni, mivel irritáló ha az alig sérült gépet elveszted mert meghalt egy találattól...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De még egyszerûbben:
skill * képzett gunner / turret-ek száma, végül ezt kerekíti.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Volt minimum 7-8-as géped, szerintem azért jött jet.
Paraméterek a number of gunners, a number of experienced gunners és a skill (accuracy vagy precision).
Hogy jön ki pontosan a 10bõl a -6?
Mert ahhoz nem kell sok ész, hogy rájöjjön az ember, hogy ha az egyik nem annyi, mint a másik, akkor a harmadikból levon. De ez még nem jelenti azt, hogy teljesen értjük...
Nektek mi a véleményetek ? Miben jobb ez, mint amiben késõbb a jelenleg closed beta stádiumban lévõ konkurencia lehet ? Várjak-e még, vagy töltsem le ezt ? Ez a kérdés számomra azért fontos, mert ha itt elkezdek játszani, majd a másikat már nem valószínû hogy elkezdem.
Amúgy a War Thunder -re csak véletlenül leltem rá, én alapvetõen a konkurenciát vártam a World of Warships -el együtt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az tökmindegy, hogy a 100 visibility mellett ott van még 100 keen vision is, mert amit meg akarok nézni, azt nem befolyásolja.
Viszont ismerõseimnek nincsen 100ra kihúzott keen visionje egyik géppel sem. (Az ugye maxra húzott skill + aranysasért ace qualification) Mondjuk lehet, hogy elég a 80 is a tesztelésre...
Beállitasz valamennyi késleltetést, igy a kisebb bombákkal is nagyobb kárt tudsz tenni a hajókban, mert a bomba jó esetben a testen belül robban fel. Mennyi lehet az ideális idõ? Gondolom számit az is, hogy milyen magasról pottyan a cucc. Mire, mekkora bombával érdemes igy menni?
A másik kérdés: Mi van, ha tegyük fel 1 sec-et állitok be, a bombát pedig földi célra dobom? Konkrétan: Befúródik a földbe/megáll a pillbox tetejét.. 😛 vagy elpattan a terep dõlésszögének függvényében?
Köszi
Igazatok volt, tévedtem.
0 Keen vision vs 0 Visibility - 3.9kmrõl látott meg
0 Keen vision vs 100 Visibility - 3.9kmrõl látott meg. Én õt ~7.5rõl a 100as keen visionömmel.
Elnézést az idegek borzolásáért.
Pl.:
Én most Ki-49-es bombázókkal repülök amiken 5 lövész van, de ebbõl jelenleg csak 2 db képzett, ezért a 10 pontos Fire Accuracy és Fire Precision a képzett legénységgel arányosan -6 pontot kap (magyarul 4 pontosnak számít).
Kezdõknek jó tanács:
Elsõdleges skill-nek mindig a Pilot Vitality-jét kell húzni, legalább 30-asra, mivel ha a pilóta meghal akkor automatikusan bukod a repülõt, legyen az egy Chaika, vagy egy B-17-es. 30-nál már túléli ha eltalálja egy géppuska lövedék/repesz. A hivatalos fórumon is kevesebben vinnyognának az 'OP gunner-ek' miatt, ha odafigyelnének ilyen apróságokra...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Repair rank a következõképp mûködik, csak h eloszlassuk a mítoszt:
Ha raksz rá akkor mission-ben ha leszállsz hamarabb szerelik a gépedet. Kezdetben 28 mp (de lehet 30), ha kimaxolod 100-ra akkor 6 mp.
A hangárban ez úgy mûködik, hogy a repair time-t csak akkor kezdi el csökkenteni, ha a Repair rank eléri a géped szintjét. Ha eléri, akkor hamarabb javítják meg ingyen a gépedet.
4 nap kínlódás után úgy döntöttem hagyom a brit HB-t és húzom tovább a németeket.
A lényeg érdekelt volna a "kapsz mínuszokat" kifejtve, feltéve ha van róla info 😊
A pénzt nem érinti.
Az ingyenes javítás akkor számít ha kikapcsolod az autómatát és hagyod sérülten a gépeden akkor annyi idõ alatt összekalapálják és nem kerül neked semmibe (csak az idõdbe)
De az persze fárasztó, személyeskedni sokkal egyszerûbb.