War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jupiii nem megy a szerver. :ASD
Az én tapasztalatom. Ki húztam a németeket 20-as szintre már pár hete. Gondban voltam a lionnal, mert ugye nem olcsó egy kör még ha prémiummal tolom akkor sem gazdaságos hosszú távon. Nem vagyok profi. Aztán most elkezdtem a többi nemzetet is. (kivéve az amerikait).
Felvittem õket 4-6 szintekre és azt tapasztaltam, h a Japánoknál maradok. 6 szintû vadásztól nem megyek be nagyobbakkal. Volt olyan köröm, h majdcsak 90.000 liont szedtem össze.<#nevetes1>. Ehhez persze kellett a H6K4 2x1000 kilós "petárdája" is.
Félelmetes, h fordulnak a többiekhez képest.

Ezt hova vennék még vissza? 13-ról 20 ig eljutni prémiummal is hónapokba telhet/nép...
Mi a véleményetek, ha nem béta lesz a játék a fejlõdési sebesség megmarad? esetleg visszavesznek?
Néha szükség van erre amikor megköveteli a csapat 😊
Esetleg egy olyan javaslatom lenne hogy létrehozni egy channelt a chaten, ahol mindenki meggyónhatja rammjait 😊(Persze csak a szándékosokat)
Én eddig egyszer rammoltam szándékosan. HB csatát mentünk, és én Yak3-al voltam. Mögékerültem egy FW-190esnek, és közelrõl a teljes lõszerkészletet belelõttem. Még csak füstölni se kezdett. Ezekután nekimentem, mert nem volt már más opció. 😊

Hozzáfûzném még azt is hogy ha 10 krittet kaptam már és újra is töltök vagy már így is úgy is lelõnek mert mozgásképtelen akkor igen is belemegyek abba akibe tudok 😄 ezzel is kárt okozva(nem csak 1 embernek hanem) az ellenfélnek.
És nekem is vannak körök amikor az elsõ 3 gépemet lerammolják de ez sajnos benne van 😊
A kill lopáskor szándékosan rohan, hogy hamarabb érjen oda, majd az újabb divathóbort szerint benyomja a rádióban "thanks!". Sokszor azért nincs ütközés, mert inkább félre rántom a véreb elõl a gépem.
bgaborral egyetértek, mindenki a másikat szidja mikor összecsapódik a 2 gép, fõleg ha a társaddal, én mindig bocsánatot kérek mikor látószögön kívül esik a társ és én okoztam a bajt, viszont amikor a 2es gépemmel lengedezek és a jak9 2 tárból sem hal meg akkor igenis rammolok, mert meg se érzi a kis kalibereket, és mint mindig a legerõsebb gépeket próbálom meg elõször leölni mert hát 1 jak9-es nagyobb veszély mint egy csak 3-4es gépekkel rendelkezõ egyén(összes gépe együtt).
Trabant93
Brutálisak ezek a japó reserve gépek,jobb mint az orosz 😄

Az a sok évnyi Heroes of The Pacific kezd kifizetõdõ lenni 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

ui: szerintem több törést kaptam sajáttòl mint ellentöl. a lövésekröl nem is beszélve
Amilyen az átlag játékos képessége a játékban, szerintem tízbõl kilenc rammolás nem szándékos, csak bénáskodás.

Valamennyit segített (a fórum alapján), hogy állítottam a "dead zone"-n, de nem tökéletes.
Az a sebességes dolog sántít. BnZ gépeket szeretik rammolni a vak társak, mert csõlátással megy killt lopni.
Ez a rammolás érdekes dolog.Hogyan állapítja meg a gép hogy direkt volt- e vagy baleset? Engem is törtek és én is törtem. De nem direkt...részemröl legalábbis. Némi vita után a kolléga megértette,hogy nem üzlet a drága gépem összetörni, hiszen killt nem ad rá és fizethetem a javìtàst ráadásul én is kiesek a csatából. A kicsi suicid gépek meg sokszor csak lepattannak károkozás nélkül.Volt hogy lelöttem v.kit de a roncsaitòl meghaltam. Az ellen meg kiabált hogy töröm.Ha olvasta volna a kiìrást láthatná hogy elöbb halt meg mint hogy ütköztünk. Ami a sebzést illeti valòban jobban fizethetnék.Legalábbis a crit-es sérülést.
A controlerhez meg kereshetsz segitséget a hivatalos fòrumon.Arcadban egérrel sokkak könnyebb....bár én ott is joyal küzdök.
Az a helyzet hogy van már van saját topikja és 8 oldalon keresztül már elég sokan leírták hogy mit kéne változtatni ezen a rendszeren hogy jobb legyen de eddig még nem igazán érkezett válasz a fejlesztõktõl... Remélem oroszoknak se tetszik mert akkor lehet hogy mégis megváltoztatják...

Ezeket le kell írni a suggestions fórumban, azért béta hogy a játékosközösség segíthesse a fejlesztõket, ha leírod könnyebben és hamarabb lesz belõle feature.

Engem jobban idegesít a ramming, de kitaláltam rá egyszerû megoldást, javasoltam is: két repülõ ütközésekor a nagyobb sebességû a rammer, és ha mindkét gép felrobban vagy kritikusan sérül akkor mindkét gép TELJES javítási költségét fizesse ki. Ha nem végzetes a rammolás hanem csak modul sérül a gépeken azt is pengesse ki, mindkét gép javítását.

Más nem fog fájni neki csak ha pénzt kell költeni a stupid szórakozására, enélkül teljes körû lesz az a jelenség hogy beleül a legolcsóbb gépébe és leszárnyazza a legdrágább bombázót. Egyszerûen nem lehet legitim taktika a rammolás mert ha valami rontja a játékélményt az tényleg ez, a vérpistikék szuicid-módba kapcsolva.
Egyébként ez a ránk erõszakolt katapultálás engem nagyon idegesít <#gonosz3>

Elõbb repülök Sztálingrádi pályán bekapok pár találatot egy BF 109-el leáll a motor kicsit elkezd füstölni a propeller is megáll na mondom még jó hogy közel van a reptér szépen elvitorlázok és leszállok de alig telt el 1-2 másodperc megjelent a képernyõn az a rohadt 15 másodperces visszaszámláló én meg vertem a fejem a falba <#falbav>

Olvastam a fórumon az "indokokat" és hát elég nevetséges. Nem akarják hogy az emberek vitorlázzanak egy sérült géppel mert az ront a játékélményen de kérdem én kinek a játékélményén? Mert engem biztos nem zavarna fõleg mivel a legtöbb ember ilyenkor nem azt nézné hogy kit tudna még lelõni hanem hogy tudna visszajutni a reptérre. Ha meg az ellenfelet zavarja akkor lõjön addig amíg fel nem robban a gépem és kész.

Meg olyan elõszeretettel használják a "halott repülõ" kifejezést ezért egy játékos le is írta a topikban hogy egy gép addig nem halott amíg földet nem ér és/vagy a pilóta meg nem hal...

Lehet hogy a csalódottság beszél belõlem mert az elsõ videó láttán nagyon vártam ezt a funkciót de ez így egy kalap szar... Szerintem mindenkinek meg kéne adni a lehetõséget hogy eldöntse most ugrik vagy sem...

Pontosan, egyrészt súlyozni kellene a különbözõ célpontokat, mondjuk egy Carrier érne 5-öt, egy pillbox 4-et és stb..
Másrészt meg nem értem, miért nem lehet százalékosan számolni a kapott xp-t és creditet, tehát ha leszeded a Carrier életének felét, akkor olyan mértékben kapjál jutalmat is. Remélhetõleg ezeken még fognak javítani..
Vagy a másik példa, HB-ban S79-el olyan criticalt vittem be egy P-51-be, hogy azonnal lezuhant, miután valahogy leszedett engem. És nem kaptam meg a killt, csak a töredékét criticalként...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

flashpointer
Nem az a probléma, hogy 2 carrier ér 7000-et, hanem az, hogy ezekre többször kell kioldani a teljes rakományt, miközben egy szárazföldi menetoszlopra ledobom egyszer, és 10+ target, többször annyi lion, többször annyi xp (1 oldással)

Arról nem is beszélve hogy az eredményjelzõn egy carrier ugyanannyit ér mint egy armored car, no comment

Na meg persze az is milyen jó, mikor percek óta bombázok egy kemény célt, jön valaki aki pont beviszi az utolsó 50kg-os bombájával a végét, és kapok érte 4x60 tp-t amiért eltaláltam😊

Még szerencse hogy ezeket egyszerû állítani, úgyhogy biztosan meg lesz oldva, de ebben a formában roppant frusztráló. És hogy valami pozitív is legyen, végre nem dob ki katapultálással egy szép leszállás után, hanem megjavít ahogy kell (:

Emancipate yourself from mental slavement!

Egyrészt 4000lbsbõl 1 is elég, ne 500-asokkal bombázz nehézpáncélzatu hajókat, nem arra valóak azok a bombák, másrészt 2 hajóért prémium nélkül 7000xp teljesen korrekt...
flashpointer
Kibombáztam porton a két carriert amíg a többiek nyomatták a kicsiket, 3-4x kellett újratölteni 1db-ra (500asokat dobáltam), gyõztünk, és ad 7000xpt, menjenek a picsába

Emancipate yourself from mental slavement!

Milyen kontroller mûködik jól a gémmel vagy joy? Mert az enyémet egyszerûen lehet beállítani. Mindig elkezd lassan forogni vagy emelkedni a gép. Ahány gép annyi féle korrekciót kell csinálni, hogy nyugton maradjon.
De utálom ezt.. egy jóképességû megint itt van HB-ben a reserve szarjával 30 pontos.. és már csak õ van az ellenfélnél..de hogy hol bujkál azt senki nem tudja
dobd a gamepadot 😊
Én is kipróbáltam xbox controllerrel.. mondjuk nem tököltem sokat a beállításával de 1 kör után le is tettem 😊
A legtöbben az instructor-os egeres irányítással tolják fõleg arcade-ban de Historical-ban is használható dolog.
Ez lényegében annyi, hogy ahova nézel oda fogja irányítani a repülõt. Nagy vonalakban persze 😊
Coral Springs
Köszönöm a válaszokat mindenkitõl. <#eljen>

Elkezdtem már tegnap a játékot attól függetlenül hogy titeket is megkérdeztelek, a videók alapján mindenképpen ez jött be jobban, viszont minél több a vélemény annál több az információ.

Hát mit mondjak, elsõre teljesen bejött élesben is amit láttam, viszont mikor kb a 40 -ik menet után ránéztem a profilomra eléggé lehangolt hogy csak két gépet sikerült lelõnöm. Pedig gamepad -al játszok, az irányítás beállításának lehetõségeit alaposan kiteszteltem hogy megfelelõen betudjam állítani, de a célzás egyszerûen nem megy. Ugrál a célkereszt össze vissza, és nem hogy a segédkarikát, de még a gépek közellét se találom el. Tényleg egy nagyon jól összerakott játék, de egyszerûen eredménytelen vagyok. Valami ötlet ? Gondolom ti már profin toljátok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha nem sajnálod rá azt a 9 eurót, érdemes beszerezni briteknél a 2 Boomerang-ot, csak arra kell figyelni, hogy ne rakj mellé tier 5+os gépet, mivel nagyobb tier-üek ellen nem sokat ér, alacsony tier-ben a +100% xp (és a 2 gépágyú) miatt nagyon durva mészárlásokat lehet velük végezni, nálam nem ritka a 10+ kill-es kör se 😊
Nyilván jön majd egyszer csak nem kell készpénznek venni hogy a következõ patchben...

B-25-ös egyszerûen kell a játékba és kész 😊 .
Túl nagy a hézag az amerikai bombázóknál, nem lehet Tier-5-össel ökörködni Tier 13-ig.
Hmm érdekes. Viszont amiket felsorol gépeket még nem biztos hogy jönnek a következõ patch-el mivel soknak közülük már régóta ott vannak a fájljai a játék mappájában.

Semmi extra a killek, és a hozzá járó achivementek.
Bombázásból is sokat lehet összeszedni de olvasgass kicsit itt a fórumot, vannak sokkal hozzábbértõ emberek is akik már jobban belemerültek ebbe.
Egyébként Arcade Battle (de a Hystorical Battle-ben több reward van).
http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/17304-next-patch-speculation-thread/
Honnan szeded az infót? Nyugodtan linkeljed be ilyenkor.

Britet arcade-ban. Ha nincsenek brutális tier elõnyben akkor HB-ban szétszedik õket.
Valaki tud javaslatot adni ,hol szedem a legtöbb xpt? Britet huzzok és most HB sincs! valaki pls help milyen modok érik meg xpbe?
Kellett nekem az ördögöt a falra festeni...
Úgy néz ki 1.29-ben jönnek a B-25-ösök...
Ahhoz meg, hogy mennyi papír lenne, elég sokat koptattam most és ennek ellenére is a levegõben maradt 😄
A csata felét egy motorral repültem végig, mivel víz felõl indultunk és nem hinném, hogy jó ötlet vele hajóra szállni. Egy másik csatában pedig még feketére lõtt szárnnyal is tudtam fordulni, 1-2 gépre lõnni, sõt egész stabil maradt, azt leszámítva, hogy oldalra fordult 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

oxxi ezt milyen módba toltad???mit kell menni ilyen XPkhez?
Mivel elég sokat vezettem már az ME410-et, tudom, na az lomhán fordul, kb mint egy iskolabusz. Ugyancsak tapasztalatból mondom, hogy a B.fighter ehhez képest ég és föld, igenis sokkal jobban fordul, valós az a 7 mp eltérés...

6 perc? Hm... sok de lehet megvárom. Kösz.
Be, épp most jött nekem egy tetves fw és vígan repült tovább..xD

majdnem 6 percet vártam
Írd mág meg beengedett e és ha igen mennyi idõ után
Néha csinál ilyet.. én a japán zászlót láttam most tényleg ott az amcsi 😊
Remélem beenged vele mert már nagyon várom az usa hb-t 😊
Kérdés. Most van amcsi HB is vagy sem? Zászló ott van 20-25 perce még nem volt de 3 perc után sem rakott be cvsatába vele. Ellenben némettel kurva gyorsan.
Hozzá teszem 750 játékos volt csatában és 450 a várósorban.
Tier-eknél fontos szempont a megjelenés éve, ebben a B.fighter nem kicsit megelõzi a Me.410-est.
Amúgy meg egy fa tákolmány, ahogy a Mosquito is.

+Ez még ló**** a B-25G-hez képest, amcsik egyszerûen rárakták a Sherman 75mm-es lövegét 😄
ÁH! Angol Német HB! Ez végre fun. Bár a csatám beárnyékiolta, hogy ülödöm a második killem - tuti meg lett volna -a spitit. már kapott 1-2õt erre egy ostoba bombázónk nekem jön kb 120 méteren és félbe tépte a gépemet...
A probléma az, hogy ugyanezt a német Me-410 tier8-on tudja csak. A Beaufighterrõl sok vita volt már a hivatalos fórumon, mindenki egyetért benne hogy legalább két tierrel fejjebb kellene tolni mindkettõt.

Spitfire(MkII) és Beautfighter. 😊
Trabant93
21 kill?
Ez már betyár dolog bizony 😄
Mivel csináltad?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Melyik a legkisebb bomba amivel pilboxot ki lehet szedni?
http://users.atw.hu/oxxi/21k_2.jpg