War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
+1000 xp, mert meghalt a motor miközben "fejreálltam", aztán meg megjavították 😄😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezzel kapcsolatban, ami nekem még fura, az a (pl.) Me-410. Két turret van rajta, amit egy ember kezel. A skilleknél mégis két experienced gunnert igényel.
Mondjuk az is igaz, hogy emberileg lehetetlen módon képes is a csóka egyszerre két célpontot követni és lõni.
Nincs valami magyar "klán", akikkel lehet tolni és/vagy szokták tolni squadba..
Idegölõ, hogy random playerek nagyrésze sz*rik a játék lényegére és lövöldöznek ahelyett, hogy csapatban játszanának 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Pl.: sebesség függvényében változó irányíthatóság 1.27-es feature...
Egységes viselkedést természetesen nem úgy értem, hogy minden gép ugyanúgy mûködne, hanem hogy az ilyen aerodinamikai típushibák elõjönnek azoknál a gépeknél, ahol annak kell. De ahol kell, ott minden típusnál, nem csak néhánynál.
31:00-nél összehasonlítja a német meg angol lövedékeket meg a veterán angol pilóta megjegyzi hogy a németek 3 lövésbõl leszedték õket a 20 mm-essel míg az angolok légpuskával lövöldöztek <#idiota>#idiota>
Egyébként érdemes az egész videót megnézni csak kell egy kis angol tudás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A zuhanó tégla effektus pedig akkor jön elõ, mikor a szárny felett átlépi a hangsebességet a légáramlat. A szárny pedig derékszöget zár be a törzzsel.
Belkar:
A Me-410 borzalmasan kanyarodik, fõleg oldalirányban nehéz rávinni a célkeresztet az ellenségre. De cserébe nagyon gyors, a veszélyzónából zuhanórepülésben akár 700-al is eltûzhetsz, csak akkor már nehezen fordul. És persze a fegyverzet az egyszerûen elsöprõ erejû, fõleg az utolsó, R3-as modellen, az a két harmincassal bármit leradíroz, nagyon szeretem. Plusz ugye ott a gyorsbombázó válozat a két 500 kilóssal, ami tökéletesen alkalmas arra hogy elsõ csapást mérjen vele az ember a meccs elején.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csak olyan sokan szidják hogy azt hittem valami Wellingtonhoz hasonló lesz <#idiota>#idiota>
Pont ezért szoktam benyalni a Csajkával, mert semmi mással nem kell repülés közben néznem a sebességet, azzal meg kéne. HB-t ritkán játszom, de ott figyelek a sebességemre. Viszont ott a szárny szakad le nagy sebességnél, nem ez a reszketõs irányíthatatlanság játszik be.
Ezek a japánok nagyon bejövõsek!! de meg fogok õszülni mire eljutok a jetekig...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A leesõs dolgot pedig eljátsza 1-2x-szer az ember és megtanulja kezelni, én már számtalan csatát toltam vele és el tudom kerülni, egyszerûen figyelni kell a sebességet és nem szabad túl meredeken közeledni a földhöz és máris kezelhetõ.
Egy másik példa az ME410 is hajlamos túlságosan felgyorsulni, ilyenkor még nehezebben fordul, mint alapból, nem árt kicsit ráfékezni, hogy kezelhetõvé váljon...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Viszont ha megsérült a motor, akkor ettõl elkezdhet romlani az állapota. Fõleg, ha már nagyon piros, akkor simán esélyes, hogy az erõltetés az utolsó csepp, ami végül kinyírja.
Van, mittudomén, 200 gép, ami semmi, még csak megközelítõleg hasonlót sem csinál a játékban.
Meg van kettõ, ami elvileg, szerinted realisztikusan viselkedik.
Na, akkor két lehetõség van:
1. Vagy ez a két gép bugos
2. Vagy az ÖSSZES TÖBBI
Érted? Ha látnám, hogy az összes kétfedeles gép szétesik 500nál, egy rohadt árva szavam nem lenne.
Akkor sem, ha ez a kettõ nem lenne ilyen kényes.
De ez így, perpill, ahogy most mûködik, nem következetes, nem logikus, nem realisztikus, hanem egyszerûen SZAR.
Meg akartam nézni a flight modell táblázatot, hogy hogy állnak ezeknek a gépeknek a modelljei, de nem elérhetõ már sajnos...
Lehet hogy jön a következõ patch-ben...
Dugd ki a fejed 130-nál a kocsiból, aztán a levegõ mennyiséget amit kapsz vond köbgyök alá, és megtudod mennyi levegõt kapnál 530-nál egy nyitott kétfedelesben 😄
leteszteltem, és ez jött ki:
480-nál semmi különös
520-nál már nehezebb felhúzni
540 felett darab fa lesz.
Na már most a kis reserve I-15ösöket 560-nál is fel lehet húzni, mintha mi sem történt volna. (na jó, a pilóta kicsit bealszik)
bug vagy feature?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill