War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem olyan meglepõ ez, hiszen a kétfedelûek bármelyik egyfedelût lefordulózzák, ha az van olyan hülye hogy fordulóharcba bonyolódjon velük.
Amióta van PBY-om azóta tudom mik a gyengéi és simán lövöldözöm õket én is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egyrészt fail mm, miért kerülök össze a 0-1-es orosz összeállításommal tier 7-8-9-es gépek ellen....Legalábbis így gondoltam a meccs elején, aztán nyertünk és még elsõ is lettem a toplistán 😄 a kis orosz reserve gépekkel (I-15 és nem a Chaika) leszedtem többek között egy BF-109-et és egy YAK-3-at is, néztem is nagyot, hihetetlen egyszerû volt mind2, mert éppen nem volt sebességkülönbség köztünk..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
annyira minimalis az input lag, hogy eszre sem veszed. De ha csak 1 hetig hasznalsz pl kinectet ahol aztan oriasi vagy fel masodperces lag van xboxon, egyszeruen hozzaszoksz es a kesobbiekben nem lesz zavaro. De itt szo sincs ilyesmirol, csak peldanak irtam 😊
szerintem
http://forum.warthunder.com/index.php
A Precision amúgy azt jelenti, hogy mennyire fog szórni lövés közben.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Number of... : képzett lövészek száma. Gépenként változik az "igény" ha nagyobb, mint ahány képzett lövészed van, akkor mínuszokat kapsz a lövészek pontjaira.
Accurary: pontosság
Precision: kisebb de hatásosabb sorozatok talán? Nem tom, ezt hasból írom.
G-Tole... Mennyi G-t bírjon ki a lövész.
Stamina: Mennyi ideig bírja
Vitali... : mennyi életereje (hp csíkja) legyen nekik.
Ezek a pilótára nem hatnak.
Ha valami fasságot írtam, akkor azt reggelre talán valaki kijavítja.
Egyáltalán mi mire jó, mit fejleszt ? Van errõl valami magyar információ ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
például: 9(!) féle Jak-9-es változat lesz a release tree szerint, ebbõl van most 1 db, és a többi se fog nagyon különbözni, se tierjében se paramétereiben (nem úgy mint például a 16 Messzer változat)
nem látom, hogy aki kihúzta az egész szovjet ágat, miért menne vissza mondjuk játszani egy Jak-9D-vel, mert hogy funból kevesebben, mint hogy rá vannak kényszerítve (top tier grind), az is biztos
Itt a játék jó és a "skill peak" is nagyon magasra tehetõ. A maxolás se 1-2 nap.
Trollkodnak jet-ekkel nyilván de vajon nem veszti el a játék úgy a szavatosságát hogy már mindent elértél? Persze jön még sok gép de már azokat is kifejlesztve kapják meg hiszen max szinten vannak.
Ilyen szempontból jobb a WoT jármûvekre bontott xp rendszere hiszen úgy sokkal tovább kell "szenvedni" ha mindent meg akarsz szerezni.
il2ben jobban ki lehetett szúrni földháttérben, itt nagyon nehéz
Sokkal többet ki lehet hozni a gépekbõl, mint csak egérrel.
Kellene egy játékmód HB és FRB közé. Elég lenne, ha kis alakzattal jelezné az ellenfelet, mint az ai-t. Semmi felirat név típus, max. csak közelrõl.
Amúgy létezik az hogy letoltam most úgy 10 csatát, és mind a 10 -szer a vesztes csapatban voltam ?
ehhez csak webcam kell és a nevébõl látszik, hogy arcot követ (szemeket, orrot, szájat 😄)
Lehet nekiugrok mégegyszer hátha sikerül finomra beállítani, nekem kicsit ugrálós volt amikor kipróbáltam de az igaz h nem tököltem vele sokat.
de a trackIR egy egészen más világ...
személyes véleményem (tanácsom?) az, hogy akkor vegyél, ha számodra szimulátor kidolgozottságban/komplexitásban a minimum a FRB
Megérné szenvedni vele, ha tudnám, hogy amikor megjelenik a játék, akkor is ok lesz. És utána még minimum 2-3 évig népszerû, valamint nem unom meg 😊
Bár akkor inkább megvenném a kütyüket és nem állnék neki házilag barkácsolni. Akkor sem, ha csak 3 infra LED + egy ellenállás az alapanyag.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hasznos!
szerintem
Megmondja az öreg a tutit 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Remélem most jó lesz.