War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan most a tapasztalatok szerint az MM? hogy 0-1, 2-6(10), 7-20. Aztán van, hogy nem tud jól összeválogatni, és a T0-1-es gépeimmel mehetek a Yak9-ek ellen 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ÖÖÖÖ... vmi nagyon alap MMet miért nem tezsnek be? Vagyis most is van vmi mert ahogy nézem t6 max iylen t10-12vel találkozik t7tõl meg bár bármi jöhet. Lehetne azért vmi korlát még. Nem lehet oly bonyolult.
Ez nem a World of tanks, itt simán le tudsz nyomni egy kétfedelûvel egy tier5-ös gépet is akár, ha jó vagy és ismered a géped elõnyeit.

Nem olyan meglepõ ez, hiszen a kétfedelûek bármelyik egyfedelût lefordulózzák, ha az van olyan hülye hogy fordulóharcba bonyolódjon velük.

Semmi se legyõzhetetlen 😊

Amióta van PBY-om azóta tudom mik a gyengéi és simán lövöldözöm õket én is.

Én tegnapelõtt jártam így az alap reserve német gépekkel. Stifire-ök meg hasonló tier 5 tömkelegek. Mondom nyád. Erre harmadikként végeztem. De élvezet volt megszivatni a vadászaikat hogy egy alap kis szar lelövi õket xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát ez óriási volt 😊)
Egyrészt fail mm, miért kerülök össze a 0-1-es orosz összeállításommal tier 7-8-9-es gépek ellen....Legalábbis így gondoltam a meccs elején, aztán nyertünk és még elsõ is lettem a toplistán 😄 a kis orosz reserve gépekkel (I-15 és nem a Chaika) leszedtem többek között egy BF-109-et és egy YAK-3-at is, néztem is nagyot, hihetetlen egyszerû volt mind2, mert éppen nem volt sebességkülönbség köztünk..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

alma2
ember es hangulat fuggo, mennyire kattan ra a sajat kis ketyereire. Nekem adott minden "kenyelem" amit lent felsoroltal, de amikor utoljara bohockodtam ezzel a jatekkal (arcade modeban) sokkal kenyelmesebb celravezetobb, felredobni a joy-t, pedlat es a trackir-t, aztan egerrel tolni...
annyira minimalis az input lag, hogy eszre sem veszed. De ha csak 1 hetig hasznalsz pl kinectet ahol aztan oriasi vagy fel masodperces lag van xboxon, egyszeruen hozzaszoksz es a kesobbiekben nem lesz zavaro. De itt szo sincs ilyesmirol, csak peldanak irtam 😊

szerintem

Nemtom, nekem ezen mûködik, a híreket nem néztem.

Ja azt tudtam csak a link rossz amit a hivatalos hírbe kiraktak :\

Elköltöztették ide:

http://forum.warthunder.com/index.php

A hivatalos fórumot még csinálják vagy csak nálam nem jön be?

A Yak-9 ezerféle változata szvsz azért kell, hogy ha kimaxolta az xp csíkját egynek, akkor tudjon még 6 másikkal menni a nagy xp-ért. A német (olasz) S79-bõl is ezért van 5 féle, nem azért mert olyan vadul más lenne a gép bombaterhe vagy sebessége. De igaz ez a Yer-ekre, meg kb minden másra, ahol sok altípusa van egy gépnek (Azért kivételek is vannak pl az F4-esek az USA vonalon).

Olyan sokat nem pazaroltál el, mert az alacsony szintû gunner skillekre én is szoktam tenni (amíg 1-2-be kerülnek), hogy hamarabb meglegyen az Expert a gépre, az 30-at ad a fontosabb skillekhez.

A Precision amúgy azt jelenti, hogy mennyire fog szórni lövés közben.

Coral Springs
Hát ezt jó tudni, szerencsére az az egyetlen crew ahova a legtöbb pontot kiosztottam. Oda majd kitalálok valami kétüléses vadászgépet, és megállítom a további pazarlást. Végül is menthetõ a helyzet...

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Azért majd úgyis megkapják a maguk peneltyjét csak még nagyon kezdetleges stádiumban van a játék ilyen szempontból.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De azért itt is elég idegesítõ h te hiába teszel meg mindent egyesek fogják magukat és kilépnek. Mondván õk nem akarnak pl dominationt játszani.
Nohab
Ha együléses vadászokat ebben a slotban reptetni, akkor igen felesleges volt. Ezek csak a lövészekre vonatkoznak.

Number of... : képzett lövészek száma. Gépenként változik az "igény" ha nagyobb, mint ahány képzett lövészed van, akkor mínuszokat kapsz a lövészek pontjaira.

Accurary: pontosság

Precision: kisebb de hatásosabb sorozatok talán? Nem tom, ezt hasból írom.

G-Tole... Mennyi G-t bírjon ki a lövész.

Stamina: Mennyi ideig bírja

Vitali... : mennyi életereje (hp csíkja) legyen nekik.

Ezek a pilótára nem hatnak.

Ha valami fasságot írtam, akkor azt reggelre talán valaki kijavítja.
Coral Springs
Ha ezen a crew -en csak vadászgépet szeretnék tárolni, akkor ezeket felesleges volt fejlesztenem ? <#fejvakaras>

Egyáltalán mi mire jó, mit fejleszt ? Van errõl valami magyar információ ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nohab
Lásd. az elsõ mondatomat.
én nem látom hosszú távon hogy fog megélni a játék, legalábbis az arcade része, hasonló gondolatok ötlöttek fel bennem is
például: 9(!) féle Jak-9-es változat lesz a release tree szerint, ebbõl van most 1 db, és a többi se fog nagyon különbözni, se tierjében se paramétereiben (nem úgy mint például a 16 Messzer változat)
nem látom, hogy aki kihúzta az egész szovjet ágat, miért menne vissza mondjuk játszani egy Jak-9D-vel, mert hogy funból kevesebben, mint hogy rá vannak kényszerítve (top tier grind), az is biztos

Hálistennek nem annyit mint WoT-ban.

Mennyit számít a rewardba a win/lose?(kábé?)
Fulcrum11
Na ezek szerint csak írnom kell ide, és megjavul 😊 tárgytalan!

Fulcrum11
Csak én nem tudok belépni?
Frissített valamit, majd a hangárban: a szerver nem elérhetõ. 😞

Én azt tartom játéknak, ami nem addig tart amíg kimaxolja az ember, hanem a játék utána kezdõdik. Amikor majdnem max. minden és kitanulta az ember. Legyen élvezet a játék maga is.

Itt a játék jó és a "skill peak" is nagyon magasra tehetõ. A maxolás se 1-2 nap.
A minap nézegettem a leaderboardot és felmerült bennem egy kérdés. Vajon azok akiknek már ki van maxolva mind az 5 nemzet mit csinálnak?

Trollkodnak jet-ekkel nyilván de vajon nem veszti el a játék úgy a szavatosságát hogy már mindent elértél? Persze jön még sok gép de már azokat is kifejlesztve kapják meg hiszen max szinten vannak.

Ilyen szempontból jobb a WoT jármûvekre bontott xp rendszere hiszen úgy sokkal tovább kell "szenvedni" ha mindent meg akarsz szerezni.

FRB-be semmit, ott csak a szemedet tudod fejleszteni, meg a monitor beállítást

de igen, nem egyszer elvesztette
il2ben jobban ki lehetett szúrni földháttérben, itt nagyon nehéz

Elõfordul a sorozatos vesztés, fõleg ha eleve a gyengébb nemzetnél vagy. Vagy mint az elõbb is behoztak 5 HE51 est abból 4 tört felszállásnál. És ugye nem tudhatod kiel sorsol össze a gép. Meg mindenkinek van szar köre is mikor semmi nem jön össze...nekem biztosan.
Hétvégén linkeltem egy srácot FRB-ben tolta streamen trackerrel. Nem okozott neki gondot az ellenfél követése ha megtalálta.
Azt mondja az írás, hogy legalább 30fps legyen a kamerába, akkor nem laggol. Valaki kipróbálta 3 monitorral is a gamét és nem vett észre teljesítmény vesztést. A kettõ együtt lehget király, de gondolom, erõmûvet igényel.
Én gamepad analógjával próbáltam missionokat szim módban, egérrel kukkoltam. 10 percig követtem a pöttyöt, amirõl kiderült egy piszok a monitoron 😊)

Sokkal többet ki lehet hozni a gépekbõl, mint csak egérrel.

Kellene egy játékmód HB és FRB közé. Elég lenne, ha kis alakzattal jelezné az ellenfelet, mint az ai-t. Semmi felirat név típus, max. csak közelrõl.
Coral Springs
Elvileg lehet fejleszteni a crew -ben a vizuális érzékelést, bár nem tudom mit használ egyáltalán.

nem túl jók a grafikai beállítások ilyen szempontból, mert nagyon könnyû szem elõl veszteni az ellenséget, látszik nem FRB-re van kihegyezve a játék

Coral Springs
Az eszközök csak egy dolog, az ellenség kiszúrásához kell egy kis tapasztalat. Tegnap letoltam néhány single missiont szimulátorban, és egyenként eltartottak olyan 45-50 percig mert mindig elvesztettem szemelõl az ellent.

Amúgy létezik az hogy letoltam most úgy 10 csatát, és mind a 10 -szer a vesztes csapatban voltam ?

Ha van felesleges szabadidõd kipróbálhatod a FaceTrackNoIR-t is
ehhez csak webcam kell és a nevébõl látszik, hogy arcot követ (szemeket, orrot, szájat 😄)
Lehet nekiugrok mégegyszer hátha sikerül finomra beállítani, nekem kicsit ugrálós volt amikor kipróbáltam de az igaz h nem tököltem vele sokat.
én személy szerint az x52 egerével is tudtam követni a kontaktokat (még il-2-ben)
de a trackIR egy egészen más világ...
személyes véleményem (tanácsom?) az, hogy akkor vegyél, ha számodra szimulátor kidolgozottságban/komplexitásban a minimum a FRB

Megvan az elsõ FRB killem. F2 a1-el he111... ilyen gyorsan he111-et még nem öltem...(mondjuk már az is sikerélmény hogy az ellent megtaláltam)
Nem okoz input lag-ot vagy hw lag-ot a tracker?
Megérné szenvedni vele, ha tudnám, hogy amikor megjelenik a játék, akkor is ok lesz. És utána még minimum 2-3 évig népszerû, valamint nem unom meg 😊

Bár akkor inkább megvenném a kütyüket és nem állnék neki házilag barkácsolni. Akkor sem, ha csak 3 infra LED + egy ellenállás az alapanyag.
alma2
Igen ez lett volna a kovetkezo reakcio, de megeloztel 😊

szerintem

Figyelni kell erre, HB-n már nekem is sikerült orra állni az S79-el. Általában az van, hogy fékezek és amikor már nagyon alacsony a sebesség (30-40), akkor elkezd felemelkedni a hátulja, mint egy bicikli amivel túl erõsen húzom az elsõ féket 😊 Ilyenkor elengeded annyira a féket, hogy visszaüljön a hátsó kerékre és utána megint fékezhetsz egy ideig..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

http://www.pcpilot.hu/hardver/trackir/541-freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html

Hasznos!
Ne a pedálba köss bele a maradék sem aprópénz 😊
Most néztem meg én is a videót és elég érdekes dolgokat mondanak benne nem is gondoltam volna hogy az Angliai csata végkimenetelét ennyi faktor befolyásolta...

alma2
abszolut nem kovetelmeny. Meg olyan pedallal nem talalkoztam amivel pontosabban tudnad iranyitani a gepet, mint egy 3 tengelyes joyyal. Mar csak azert is nem, mert a labad azert megsem a kezed 😊

szerintem

Csak nem valami olcsó hobbi, csak a felszerelés (FF joy, TrackIr, esetleg pedál), hogy tudd irányítani 😊
http://youtu.be/Td8bF6Xgb_Y?t=27m35s

Megmondja az öreg a tutit 😊
Trabant93
Még ugyan egészben van 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Bocs elszúrtam.

Remélem most jó lesz.

Azért ez se rossz.