War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hmm 3 gépet vesztettünk összesen.. igazán szép kör volt a szó minden értelmében ahogy kísérgettük a 2 bombázót 😊

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Szerintem ha bõvül mindenhol a tech tree, hogy mondjuk egészen 20-as szintig minden szinten legyen valami újdonság, akkor még élvezetesebbé válik a fejlõdés, de nyilván még több pénz kell ahhoz, hogy valaki végigmenjen.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
kértem, hogy idézd amikor ilyeneket állítottam
nem sikerült
ja, talán mert nem is írtam hasonlót se
felfedem a nagy titkot, hogy mirõl is írtam:
egy szót nem írtam arról, hogy én mit és miért kedvelek a játékban, én arról a tömegrõl beszéltem akik üzletileg életben tartják a WT-t, mert hogy nem a HB és még inkább nem az FRB játékosok lesznek majd, abban talán megegyezhetünk, õket lelövi a jobb gép, olyat akarnak, de aztán az nem jó, a másik jet kell nekik, aztán a másik...
persze ez nem így megy
nem így évek óta töretlenül sikeres a másik játék
árkádban mindenki a repülés élményéért megy, mert ott az nagyon hangsúlyos
Btw errõl valaki mond nekem néhány szót ?
Mivel tud többet egy Expert gép ? És itt miért fejleszthetek olyan gépet ami más crew -ben szolgál ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
#4056-ban Belkar rácsodálkozott, hogy mi értelme a játéknak kimaxolt népekkel.
#4052-ben rákontráztál, hogy te az alacsonyabb szinten lévõ gépeket sem érted, meg hogy szerinted rá kell kényszeríteni az embereket, hogy repüljenek velük.
Aztán #4099-ben tovább értetlenkedsz azon, hogy kimaxolt csík mellett mi értelme van a repülõknek egy repülõs játékban.
Ezek után persze én vagyok a hülye. Értem én...
Mi értelme csak azért játszani, hogy fullos legyél? Manapság divat ez a maxolós, szintlépéses módi. Nem mondom ad egy hajtó erõt és változatosságot az egésznek, metagame-nek.
Az fps-t, rts-eket, stb. a játékért magáért játsszák. Hogy az illetõ nyerjen. Megtanulja a trükköket. Az a rendes játék, amivel játszhatsz jópár évig, ahol nem az a cél hogy elérd a végét és annyi.
de az elmés a logikai kapcsolatot az eredeti mondandóm és aközött, hogy az én motivációm a csík feljebb toszogatása, na az is érdekelne
Többen mentünk a mostani HB-n, 6000 m-en B-17-re. Egy fárasztotta azt kilõtte, nekem vissza kellett fordulnom lõttem bele párat de elfogyott az üzemanyag, a másik nagyon megsérült azért ment haza, a következõ leszedte. Megkérdeztük mennyi, 70k-t kapott érte 😊)
Várj, visszavágok! Olyan vagy, mint a Béla bácsi a szomszédból!
Másrészt egyáltalán nem volt alaptalan, másodszor hozod fel ezt a hülyeséget, hogy az embernek a csíkért kéne játszani, nem a játékélményért. Ami szerintem szánalmas. Õszintén így gondolom, nem sértésnek szántam.
most már majdnem biztos vagyok benne, hogy te vagy a war thunder mátyáshun-ja
igaz, nem olyan markánsan, de az elején matyi se volt annyira feltûnõ
Rue: Ezt nem is a maxosoknak hozzák, hanem azoknak akiknek most más gépbe kell ülniük a szeretett Yak9-esbõl csak amiatt, mert mi van maxolva a gép. Gondolom elõbb utóbb Jet-ekbõl is lesz jópár féle.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Tehát effektíve még csak félig tudnak lõni a lövészeid.
Poénból feltoltam az egyik slotban a gunnert 50/50 re mind a kettõ helyen, ahol a célzásra vonatkozna az egész...
Komolyan nem érzek változást, azt hittem most simán lelõ egy mögöttem repülõ gépet, de nem.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/17535-moderator-applications/
Aztán ha leestek vagy lelõttük õket akkor jöhetett a megmaradt célok hentelése. Bár akkor még nem volt ilyen jó reward.
Én ma voltam bent 4 cometes német szakasz ellen 😄 Nem volt vicces annyira, hogy csak a szuszogást lehetett hallani amikor kinéztek maguknak 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Valaki a napokban is írta itt a topikban, hogy játszott ilyet.
De szerintem is EU szerver, lehetõleg minél eszetlenebb idõpontban. Hátránya a dolognak, hogy olyankor népet már nem tudsz választani, kell betárazva lenni használható gépnek mindkét néptõl.
Ez jó ötlet, szerintem én is ki fogom próbálni. EU szerveren, ugye?
Ha olyan szerveren játszol és akkor, amikor alig van rajta játékos, ne csodálkozz hogy néha szar leosztásokat ad be neked a matchmaker. Õ ugyanis mindig az aktuális forrásokból gazdálkodik.
<#ravasz1>#ravasz1>
perszeperszeperszepersze
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bentebb lehetne azért most lõni, hogy tezsem azt 7-15ig egy kalap és 15 felett mega többi mondjuk.
Sajnos nagy tierû gépekbõl még nincs elég, 10+ tiernél már bármivel összefuthatsz. De még ott is igyekszik súlyozni, mert 10-es gépekkel menve legtöbbször nem látsz jeteket.
+MM igenis bonyolult. WG-vel ellentétben a játékosok skill-jét is bele akarják venni a számításba.