War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, rendes 😊
Tesztszeró?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hmm 3 gépet vesztettünk összesen.. igazán szép kör volt a szó minden értelmében ahogy kísérgettük a 2 bombázót 😊
Ha teamben játszom ok. De egyedül had döntsem már én el.( 3 gépem nyírta ki egy mig egymás után. a 4.-et be se vittem. 18 killnél tartott mikor kiléptem...szerinted? )HB-FRB- ban nem lépek ki,mert ott legalább elkerülni van esélyem. Nem egér harcosok ellen kell menni. Legalábbis nem olyan hatékony az egér.
Ez akkor sem indok arra hogy kilépj csak azért mert meglátsz egy MiG-et az ellenfélnél és ezzel kiszúrj a csapatoddal. Annyi a minimum hogy beviszel egy gépet és ha tényleg reménytelen a helyzet akkor kilépsz.

Gyakoroljanak a migek máson...Nem szeretem ezeket a tipikus 2.vh-s gépeket..sokba kerültek már nekem.
Büszke lehetsz magadra...

Ne lepõdj meg ha nem sok ellenfeled lesz..ha meglátnak kilépnek...én is 😊
Jaa nem tudtam hogy az azt jelenti xD

Jah GZ!
Sárga neki a prém ikon 😊
Grat 😊
Grat! Prémiummal csináltad amúgy?

1600 csata,280 ora repules es megannyi karomkodas. De vegre megvan. 😊
Bf 109 E*

Most csináltam 11 Killt Bf 109-vel <#zavart1> Sokáig tartott de megszerettem <#taps>

Coral Springs
Egy nemzetnél a 20 -as szinthez szerintem több hónap játék kellene úgy, hogy minden nap több órát tolod. És nem árt ha minden csatában legalább 3-4 gépet leszedsz. Elõbb utóbb szerintem a fejlesztõk is belátják majd hogy ez így nem éppen inspiráló. Persze én is az élmény miatt játszok elsõsorban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én HB miatt sem aggódom. Megfigyeltem, hogy akiket ott látok, általában dominátorok arcade-ban. Lehet az FRB annyira sosem lesz jelentõs, a perifériás beviteli korlátok miatt. Ellenben a HB egyre népszerûbbnek tûnik.
Én nem aggódnék amiatt, hogy túl hamar vége lesz a játéknak...Nekem a max 9-es szint a németekkel és már igencsak lassan fejlõdök, bele se merek gondolni, mi kell ahhoz, hogy valaki 20-as legyen. És ez csak 1 nemzet, mi kell ahhoz, hogy valaki mindegyiket kimaxolja...
Szerintem ha bõvül mindenhol a tech tree, hogy mondjuk egészen 20-as szintig minden szinten legyen valami újdonság, akkor még élvezetesebbé válik a fejlõdés, de nyilván még több pénz kell ahhoz, hogy valaki végigmenjen.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

arcadban a repülés élménye? Fõleg egérrel? Bonyolult ölni mint a WOT-ban..csak itt nem bújhatnak el...
hm, én nem láttam egy mondatot se amiben azt állítottam, hogy "az embernek a csíkért kéne játszani, nem a játékélményért.", meg engem csak "egy csík feljebbtoszogatása motivál jobban, azzal szemben, hogy egy jó repülõs játékkal játszol..."
kértem, hogy idézd amikor ilyeneket állítottam
nem sikerült
ja, talán mert nem is írtam hasonlót se

felfedem a nagy titkot, hogy mirõl is írtam:
egy szót nem írtam arról, hogy én mit és miért kedvelek a játékban, én arról a tömegrõl beszéltem akik üzletileg életben tartják a WT-t, mert hogy nem a HB és még inkább nem az FRB játékosok lesznek majd, abban talán megegyezhetünk, õket lelövi a jobb gép, olyat akarnak, de aztán az nem jó, a másik jet kell nekik, aztán a másik...
persze ez nem így megy
nem így évek óta töretlenül sikeres a másik játék
árkádban mindenki a repülés élményéért megy, mert ott az nagyon hangsúlyos

Ha expert-re fejleszted a legénységet akkor kapnak +30 pontot a fontosabb képességeikre (repair + reload + visibility + keen vision elsõ körben) de csak arra a gépre vedd meg amelyiken használod õket mert a többin felesleges.

Coral Springs
Ez a jelenet kedvencemmé vált, jöttünk már néhány kilométert a kanyonban mire eszembe jutott hogy venni kéne.

Btw errõl valaki mond nekem néhány szót ?

Mivel tud többet egy Expert gép ? És itt miért fejleszthetek olyan gépet ami más crew -ben szolgál ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Amint látod, nem csak nekem jött le ez a mondandódból.

#4056-ban Belkar rácsodálkozott, hogy mi értelme a játéknak kimaxolt népekkel.
#4052-ben rákontráztál, hogy te az alacsonyabb szinten lévõ gépeket sem érted, meg hogy szerinted rá kell kényszeríteni az embereket, hogy repüljenek velük.

Aztán #4099-ben tovább értetlenkedsz azon, hogy kimaxolt csík mellett mi értelme van a repülõknek egy repülõs játékban.

Ezek után persze én vagyok a hülye. Értem én...

"továbbra se látom miért jelent ez olyan nagy vonzást egy olyannak aki már a szovjet jeteket is, urambocsá', kimaxolta.."

Mi értelme csak azért játszani, hogy fullos legyél? Manapság divat ez a maxolós, szintlépéses módi. Nem mondom ad egy hajtó erõt és változatosságot az egésznek, metagame-nek.

Az fps-t, rts-eket, stb. a játékért magáért játsszák. Hogy az illetõ nyerjen. Megtanulja a trükköket. Az a rendes játék, amivel játszhatsz jópár évig, ahol nem az a cél hogy elérd a végét és annyi.
légyszíves idéz már azt a két esetet, amikor én azt állítottam, hogy bárkinek is a csíkért kéne játszania, nem a játékélményért

de az elmés a logikai kapcsolatot az eredeti mondandóm és aközött, hogy az én motivációm a csík feljebb toszogatása, na az is érdekelne

"Bár akkor még nem volt ilyen jó reward."

Többen mentünk a mostani HB-n, 6000 m-en B-17-re. Egy fárasztotta azt kilõtte, nekem vissza kellett fordulnom lõttem bele párat de elfogyott az üzemanyag, a másik nagyon megsérült azért ment haza, a következõ leszedte. Megkérdeztük mennyi, 70k-t kapott érte 😊)
Most aztán jól megmondtad nekem, tekintve, hogy a leghalványabb lila fingom nincs, ki az a mátyáshun, és mit csinált, ami neked nem tetszik.

Várj, visszavágok! Olyan vagy, mint a Béla bácsi a szomszédból!

Másrészt egyáltalán nem volt alaptalan, másodszor hozod fel ezt a hülyeséget, hogy az embernek a csíkért kéne játszani, nem a játékélményért. Ami szerintem szánalmas. Õszintén így gondolom, nem sértésnek szántam.

ha már így teljesen feleslegesen és alaptalanul személyeskedésbe kezdtél, akkor már én is megengedek magamnak egyet

most már majdnem biztos vagyok benne, hogy te vagy a war thunder mátyáshun-ja
igaz, nem olyan markánsan, de az elején matyi se volt annyira feltûnõ

Egy T20 jetnél nem kurvamindegy, hogy mennyi XP-t hoz..? A nép maxon van, nincs hová termelni vele.

Õszintén szánlak, ha téged egy csík feljebbtoszogatása motivál jobban, azzal szemben, hogy egy jó repülõs játékkal játszol...

Hát nemtom, én azt vettem észre, hogy bármikor hátra ülök jobban lövök mint õk.. Bár 100/100-asom nincs. Nekem az lenne a természetes, ha a 0-s lövész lõne kb úgy mint én, a 100-as meg a 600-al keresztbehúzó gép pilótáját is fejbelõné..

Rue: Ezt nem is a maxosoknak hozzák, hanem azoknak akiknek most más gépbe kell ülniük a szeretett Yak9-esbõl csak amiatt, mert mi van maxolva a gép. Gondolom elõbb utóbb Jet-ekbõl is lesz jópár féle.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

továbbra se látom miért jelent ez olyan nagy vonzást egy olyannak aki már a szovjet jeteket is, urambocsá', kimaxolta...

Annál a skillnél is 100 a max, csak azt nem pontokból, hanem +30at ezüstbõl, rá +20at aranyból tudsz venni gépenként.

Tehát effektíve még csak félig tudnak lõni a lövészeid.

Most jöttem rá, hogy van benne old videocard support... : >
Poénból feltoltam az egyik slotban a gunnert 50/50 re mind a kettõ helyen, ahol a célzásra vonatkozna az egész...

Komolyan nem érzek változást, azt hittem most simán lelõ egy mögöttem repülõ gépet, de nem.
A matchmaker egyenlõre arcade játékban tud mûködni csak, mert ott van hozzá elég játékos. HB-t nagyon kevesen játszanak.

Aki esetleg moderátor szeretne lenni a hivatalos fórumon:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/17535-moderator-applications/

Ez a módi a kezdetekben volt jó! Tavaly augusztusban még az számított kemény meccsnek, ha 2-2 human volt bent, mert azok jöhettek bármivel <#nyes>

Aztán ha leestek vagy lelõttük õket akkor jöhetett a megmaradt célok hentelése. Bár akkor még nem volt ilyen jó reward.

Hb-ban ez normális mivel a tizede kb a játékosszám az arcade-hoz képest 😊
Én ma voltam bent 4 cometes német szakasz ellen 😄 Nem volt vicces annyira, hogy csak a szuszogást lehetett hallani amikor kinéztek maguknak 😄
Csak ismerkedek a játékkal, de ma a mind kettõ HB ahova bementem a Buffalo gépemmel és a társak hasonló repülõivel meglepetés volt. ugyanis harcolhattunk a me-163-asok és egy TA 152 ellen. Nem néztem végig, mert azonnal lekaszáltak és nem akartam a további mészárlást figyelni. Az MM remélem még fog fejlõdni.
Már mióta várok ilyen leosztásra 😊 Ki fogom próbálni, hátha összejön valamikor, amikor kevesen vannak...Mondjuk sokszor meg azt csinálja, hogy várhatsz 5 percet is, aztán csak talál olyan csatát, amiben nincs AI, ez a legrosszabb variáció.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem tudom, hogy lehet biztosra menni, én is csak véletlen futottam bele, amikor kicsit belefeledkeztem a játékba, és hirtelen hajnal három lett... 😊

Valaki a napokban is írta itt a topikban, hogy játszott ilyet.

De szerintem is EU szerver, lehetõleg minél eszetlenebb idõpontban. Hátránya a dolognak, hogy olyankor népet már nem tudsz választani, kell betárazva lenni használható gépnek mindkét néptõl.

😄
Ez jó ötlet, szerintem én is ki fogom próbálni. EU szerveren, ugye?

Viszont hajnalban HB-t játszani egyedüli pléjerként AIk közt elég viccesen jövedelmezõ tud lenni. 😊

Nem azért srácok, de számotokra is egyértelmûnek kellene lennie, hogy a matchmaker az éppen játékra várakozók közül válogatja össze a meccsek résztvevõit. Emiatt aztán elég eltérõ hatékonysággal dolgozik az EU szerveren hétköznap dél elõtt(amikor alig van játékos) és mondjuk az RU szerveren délután, ahol meg rengetegen vannak.

Ha olyan szerveren játszol és akkor, amikor alig van rajta játékos, ne csodálkozz hogy néha szar leosztásokat ad be neked a matchmaker. Õ ugyanis mindig az aktuális forrásokból gazdálkodik.

EU szerver lehetett... Oroszon rendszerint nincs ilyen, legfeljebb nagyon hajnalban.

<#ravasz1>
perszeperszeperszepersze

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát... most mentünk párat én 6os macsik cimborám 7es német. Mig-9, meteor, he-162.
Bentebb lehetne azért most lõni, hogy tezsem azt 7-15ig egy kalap és 15 felett mega többi mondjuk.
Van matchmaker rendszer a játékban, és legtöbbször igen jól mûködik. Például a 0 és 1-es tierû gépekkel repülõket nem rakja össze már 2-es tierûekkel sem. Fölsõbb tierekben is egészen jól mûködik.

Sajnos nagy tierû gépekbõl még nincs elég, 10+ tiernél már bármivel összefuthatsz. De még ott is igyekszik súlyozni, mert 10-es gépekkel menve legtöbbször nem látsz jeteket.

Yak-9-es egy érdekes jószág, volt belõle 20, 37 és 45(!) mm-es ágyúval szerelt verzió is.

+MM igenis bonyolult. WG-vel ellentétben a játékosok skill-jét is bele akarják venni a számításba.